Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ερωτησουλες φιλτατοι αμα ξερετε για την ισπανικη χωρις rest/wipe... 1) ενω το widget του καιρου στο μαμα launcher εμφανιζεται κανονικα, στο nova launcher δεν υπαρχει πουθενα... 2) απο τις επιλογες στο συτραρι(???!!!) πανω στο κινητο, όταν επιλέγω σίγαση,μονο τότε, δεν ανάβει η πράσινη ένδειξη. Καμμια ιδέα? παω για reset???

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1) το widget καιρου ειναι του twlauncher οποτε εμφανιζεται μονο σ'αυτον

2) δεν καταλαβα την ερωτηση

Smile...

1) το widget καιρου ειναι του twlauncher οποτε εμφανιζεται μονο σ'αυτον

2) δεν καταλαβα την ερωτηση

ευχαριστω για την απάντηση

Για το 1 μου φαίνεται λίγο κουλό γιατί όλα τα αλλα widget εκτός καιρού μπορώ να τα επιλέξω όταν χρησιμοποιώ το nova launcher

για το 2 εννοώ ότι όταν επιλέγω σίγαση από τα εικονίδια πάνω στο κινητο, στο notification bar, (σίγαση, όχι ήχος, όχι δόνηση) δεν εμφανίζεται το εικονίδιο στο notification bar επιλεγμένο (φωτισμένο πράσινο) ενώ εμφανίζεται το αντίστοιχο εικονίδιο δίπλα από το σήμα,

ευχαριστω για την απάντηση

Για το 1 μου φαίνεται λίγο κουλό γιατί όλα τα αλλα widget εκτός καιρού μπορώ να τα επιλέξω όταν χρησιμοποιώ το nova launcher

για το 2 εννοώ ότι όταν επιλέγω σίγαση από τα εικονίδια πάνω στο κινητο, στο notification bar, (σίγαση, όχι ήχος, όχι δόνηση) δεν εμφανίζεται το εικονίδιο στο notification bar επιλεγμένο (φωτισμένο πράσινο) ενώ εμφανίζεται το αντίστοιχο εικονίδιο δίπλα από το σήμα,

Ναι και σε εμενα το κανει το ιδιο..Δηλαδη δεν μπορω να βαλω το κινητο σε σιγαση απο τα κουμπια αυξομειωσης της εντασης...ελπιζω να διορθωθει με καποιο μικρο update..

Edited by giorgos88

Ναι και σε εμενα το κανει το ιδιο..Δηλαδη δεν μπορω να βαλω το κινητο σε σιγαση απο τα κουμπια αυξομειωσης της εντασης...ελπιζω να διορθωθει με καποιο μικρο update..

Το τηλέφωνο μπαινει σε σίγαση απ'την notification bar, αν την κατεβάσεις θα δεις το εικονιδιο με το ηχείο. Πατώντας το μια φορά μπαίνει σε δόνηση, πατώντας το δεύτερη φορά στο βάζει στη σίγαση και πατώντας το μια φορά ακόμα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη ένταση του ήχου που έχεις επιλέξει (κύκλο κάνει ;)). Απλά ο φίλος (αν κατάλαβα καλά) λέει ότι όταν επιλέξει τη "σίγαση" απλώς δεν ανάβει -πράσινο- το εικονίδιο..:)

Το τηλέφωνο μπαινει σε σίγαση απ'την notification bar, αν την κατεβάσεις θα δεις το εικονιδιο με το ηχείο. Πατώντας το μια φορά μπαίνει σε δόνηση, πατώντας το δεύτερη φορά στο βάζει στη σίγαση και πατώντας το μια φορά ακόμα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη ένταση του ήχου που έχεις επιλέξει (κύκλο κάνει ;)). Απλά ο φίλος (αν κατάλαβα καλά) λέει ότι όταν επιλέξει τη "σίγαση" απλώς δεν ανάβει -πράσινο- το εικονίδιο..:)

στην προηγουμενη ρομ εμπαινε σε σιγαση και με την αυξομειωση των κουμπιων ακολουθωντας ακριβως τον κυκλο που ειπες....απλα δεν καταλαβαινω γιατι το βγαλανε τωρα

κανα galaxy s2 plus βλέπω να ανακοινώνει

Τελικά για την φωτογραφική μας ενημερώνει...:mad:

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Τελικά για την φωτογραφική μας ενημερώνει...:mad:

Δηλαδη, ποιο συγκεκριμενα ;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δεν εχει ανανκοινωθει τιποτα ακομα, το post για την android φωτο ειναι χθεσινο...οχι οτι ελπιζω σε αναβαθμιση για εμας από την στιγμη που δεν κινειται τιποτα σε ολη την υφηλιο...

Sony logo.gif

Δεν εχει ανανκοινωθει τιποτα ακομα, το post για την android φωτο ειναι χθεσινο...οχι οτι ελπιζω σε αναβαθμιση για εμας από την στιγμη που δεν κινειται τιποτα σε ολη την υφηλιο...

και εαν τις δωσουν πακετο για ολες τις χωρες....?

λεω`γω τωρα....:rolleyes::rolleyes:

Πάλι σήμερα η Σάμυ έχει ρολλάρει καμμιά 50αριά αναβαθμίσεις για άλλες συσκευές αλλά τσιμουδιά για το SII...
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Περασα κ γω την ισπανικη 4.1.2,χωρις κανενα προβλημα...Πριν την εγκατασταση δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Περασα την ισπανικη,το τηλ ανοιξε στην ελληνικη γλωσσα με τις περισσοτερες εφαρμογες οπου ειχα.Αφοτου προσπερασα τις αρχικες ρυθμισιες εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων κ το τηλ επανεκκινησε στην ισπανικη γλωσσα.Ολα πηγαν μια χαρα,φυσαει η 4.1.2!!Δε νομιζω παντως να εχω προβλημα επειδη δεν εκανα factory reset πριν την εγκατασταση της...Ε?:confused:

Περασα κ γω την ισπανικη 4.1.2,χωρις κανενα προβλημα...Πριν την εγκατασταση δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Περασα την ισπανικη,το τηλ ανοιξε στην ελληνικη γλωσσα με τις περισσοτερες εφαρμογες οπου ειχα.Αφοτου προσπερασα τις αρχικες ρυθμισιες εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων κ το τηλ επανεκκινησε στην ισπανικη γλωσσα.Ολα πηγαν μια χαρα,φυσαει η 4.1.2!!Δε νομιζω παντως να εχω προβλημα επειδη δεν εκανα factory reset πριν την εγκατασταση της...Ε?:confused:

Αν σου κάνει κάποιο πρόβλημα, τότε μπορείς κάλλιστα να κάνεις ένα factory reset.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Τελικα σημερα δωσανε την αναβαθμιση για το GALAXY Note 10.1 !!!Αντε να δουμε αν το θυμηθουν ποτε το S2.....

Samsung Mobile Greece

Ευχάριστα νέα! Από σήμερα ξεκινά η αναβάθμιση του GALAXY Note 10.1 σε Android 4.1.2!

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Τελικα σημερα δωσανε την αναβαθμιση για το GALAXY Note 10.1 !!!Αντε να δουμε αν το θυμηθουν ποτε το S2.....

φιλε μου το ανεφερα ηδη πιο πριν στο αλλο τοπικ

Γιατι οσο το Android εξελισσεται σε features, τοσο περισσοτερο καταναλωση μπαταριας (και δεδομενων, ασχετο) αυτα θα απαιτουν. Υπάρχει και η λυση του να απενεργοποιησεις πολλα απο αυτα, αλλα τοτε θα φτασεις να εχεις γυρισει σε Gingerbread. Καλυτερα downgrade ή custom rom...

Sony logo.gif

έβαλα την ισπανική jb πάνω σε gb. Μπορώ να πω ότι ήταν πιο smooth η GB.. αλλά πάλι καλά έχει κάποια ωραία πραγματάκια που βολεύουν.

Πάντως δεν έχω διαβάσει ούτε ένα ποστ για καλύτερη μπαταρία με την jb...Γιατί ρε γ.....?

Εγώ έχω δει βελτίωση της μπαταρίας από την 4.0.3 στην JB.. από εκεί που με το ζόρι έβγαζε μια μέρα τώρα έχω πάει στη μιάμιση, με χρήση δεδομένων και όλους τους αισθητήρες ενεργοποιημένους. (αυτόματη φωτεινότητα, smart stay, κινήσεις κλπ..)

Σκέφτομαι βέβαια να πάρω και την Anker 1900 που έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια στο αντίστοιχο thread για να μπορέσω να καταφέρω αυτονομία 2 ημερών.. :)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος,θα μπορουσε να με κατευθυνει καποιος?Αφου εχω βαλει το kies εχω τους απαραιτητους drivers του κινητου για να κανω update μονος μου.Κατεβαζω το odin 1.85.Το εγκαθιστω.κατεβαζω τη rom που θελω και την αποσυμπιεζω.Συνδεω το καλωδιο usb στο PC.Ανοιγω το odin ως διαχειριστης και επιλεγω το PDA για να τσεκαρω το αρχειο .tar της rom που κατεβασα.Βαζω το τηλεφωνο σε download mode.Το συνδεω με το usb και μολις γινει κιτρινο το ID:Com παταω το Start.Οταν βγει το PASS εχουμε τελειωσει.θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και παρακαλω αν μπορει καποιος να μου απαντησει.Ποτε αποσυνδεω το τηλεφωνο?Μολις βγει το PASS ή αφου κανει reboot και φτασει στην αρχικη οθονη?Απ'οτι διαβασα αν περασω την official ισπανικη 4.1.2 χανω την εγγυηση.Ομως οταν βγει η ελληνικη αν την περασω πανω σ΄αυτην θα ειμαι παλι οκ ή θα χρειαστει να αλλαξω και αλλα πραγματα?Οταν περναω official rom με odin χανω της ρυθμισεις και τα δεδομενα μου?Το Galaxy μου ειναι εντελως εργοστασιακο(χωρις root) θα εχω καποιο προβλημα με τα παραπανω?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!!

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος,θα μπορουσε να με κατευθυνει καποιος?Αφου εχω βαλει το kies εχω τους απαραιτητους drivers του κινητου για να κανω update μονος μου.Κατεβαζω το odin 1.85.Το εγκαθιστω.κατεβαζω τη rom που θελω και την αποσυμπιεζω.Συνδεω το καλωδιο usb στο PC.Ανοιγω το odin ως διαχειριστης και επιλεγω το PDA για να τσεκαρω το αρχειο .tar της rom που κατεβασα.Βαζω το τηλεφωνο σε download mode.Το συνδεω με το usb και μολις γινει κιτρινο το ID:Com παταω το Start.Οταν βγει το PASS εχουμε τελειωσει.θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα και παρακαλω αν μπορει καποιος να μου απαντησει.Ποτε αποσυνδεω το τηλεφωνο?Μολις βγει το PASS ή αφου κανει reboot και φτασει στην αρχικη οθονη?Απ'οτι διαβασα αν περασω την official ισπανικη 4.1.2 χανω την εγγυηση.Ομως οταν βγει η ελληνικη αν την περασω πανω σ΄αυτην θα ειμαι παλι οκ ή θα χρειαστει να αλλαξω και αλλα πραγματα?Οταν περναω official rom με odin χανω της ρυθμισεις και τα δεδομενα μου?Το Galaxy μου ειναι εντελως εργοστασιακο(χωρις root) θα εχω καποιο προβλημα με τα παραπανω?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!!

Εγω συνηθως το αποσυνδεω την ωρα που κανει reboot η συσκευη η μολις ανοιξει μετα απο αυτο, αλλα υποθετω πως αν το αποσυνδεσεις με το που πρασινισει η ενδειξη pass, δε θα εχεις καποιο προβλημα εφοσον εχει ολοκληρωθει η δουλεια σου.

Θεωρητικα λεγεται εδω μεσα, πως ναι, χανεις την εγγυηση αν βαλεις καποια rom ξενης χωρας παρολο που ειναι επισημη.

Οποτε στην περιπτωση που η συσκευη παθει κατι και χρειαζεται servise, γυρνας στην προηγουμενη επισημη που ειχε μαμα το κινητο και εισαι κομπλε.

Αν η συσκευη δεν ανοιγει καθολου που σημαινει πως κατι μπορει να εχει καει (πλακετα ας πουμε) και δε μπορεις να κανεις αυτη την διαδικασια, τοτε ειναι πολυ πιθανο ακομα και στο servise να το πας, να μην ανακαλυψουν ποτε οτι το ειχες πειραγμενο η του ειχες περασει καποια αλλη rom.

Αν δεν κανεις factory reset πριν και μετα αφου φλασαρεις μια rom, οχι δε χανεις τιποτα απο την συσκευη σου.

Απλα επειδη προτεινεται για το καλο μας να γινεται αυτη η διαδικασια (factory reset) οταν φλασαρεις με odin και οχι μονο, τοτε ναι, χανεις δεδομενα, ρυθμισεις, επαφες μηνυματα κλπ.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Χχχμμμμμμ.... Περιεργο.Η μπαταρια ηταν στο 44% μολις εκανα επανεκινηση πηγε στο 12%.Ξανακανω και εχει μεινει στο 12%.Εγινε σε κανεναν αλλον?

Εγω συνηθως το αποσυνδεω την ωρα που κανει reboot η συσκευη η μολις ανοιξει μετα απο αυτο, αλλα υποθετω πως αν το αποσυνδεσεις με το που πρασινισει η ενδειξη pass, δε θα εχεις καποιο προβλημα εφοσον εχει ολοκληρωθει η δουλεια σου.

Θεωρητικα λεγεται εδω μεσα, πως ναι, χανεις την εγγυηση αν βαλεις καποια rom ξενης χωρας παρολο που ειναι επισημη.

Οποτε στην περιπτωση που η συσκευη παθει κατι και χρειαζεται servise, γυρνας στην προηγουμενη επισημη που ειχε μαμα το κινητο και εισαι κομπλε.

Αν η συσκευη δεν ανοιγει καθολου που σημαινει πως κατι μπορει να εχει καει (πλακετα ας πουμε) και δε μπορεις να κανεις αυτη την διαδικασια, τοτε ειναι πολυ πιθανο ακομα και στο servise να το πας, να μην ανακαλυψουν ποτε οτι το ειχες πειραγμενο η του ειχες περασει καποια αλλη rom.

Αν δεν κανεις factory reset πριν και μετα αφου φλασαρεις μια rom, οχι δε χανεις τιποτα απο την συσκευη σου.

Απλα επειδη προτεινεται για το καλο μας να γινεται αυτη η διαδικασια (factory reset) οταν φλασαρεις με odin και οχι μονο, τοτε ναι, χανεις δεδομενα, ρυθμισεις, επαφες μηνυματα κλπ.

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που περνας ΕΠΙΣΗΜΕΣ ρομ και οχι custom rom τοτε δεν χανεις την εγγυηση αφου ο μετρητης custom rom/kernel δεν εχει αλλαξει.

Ας απαντησει καποιος που ειναι ποιο πολυ γνωστης του θεματος.

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που περνας ΕΠΙΣΗΜΕΣ ρομ και οχι custom rom τοτε δεν χανεις την εγγυηση αφου ο μετρητης custom rom/kernel δεν εχει αλλαξει.

Ας απαντησει καποιος που ειναι ποιο πολυ γνωστης του θεματος.

Εαν η συσκευη σου ειναι πχ. Ελληνικη και εσυ του φορας ρομ Ισπανιας (σαν την 4.1.2 καλη ωρα :) ) δυστυχως δεν αναγνωριζεται η εγγυηση κι ας ειναι official.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το τηλέφωνό μας παραμένει σε εγγύηση όταν έχει μόνο τη μαμά ρομ ή αναβάθμισή της μέσω KIES/OTA.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται επέμβαση και διακόπτεται η εγγύηση.

Βέβαια μπορούμε να παρακάμψουμε αυτό το "πρόβλημα" αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να επιστρέψουμε στη ρομ που θέλουμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :rolleyes:

• The topic was unpinned