StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 το 4.1.2 Ισπανικό firmware τι διαφορα εχεις απο το αντιστοιχο ελληνικο οταν θα βγει? Όταν βγει θα μάθουμε. Αν και δε νομίζω να έχει καμία διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπερα παιδες. Στη συσκευη εχω φλασαρει την omega v19.1 η οποια ειναι βασισμενη στην Ισπανικη 4.1.2 JB που χρησιμοποιειτε καποιοι. Προηγουμενως κατεβασα μια εφαρμογη csc selector για s2/s3 κλπ και παρατηρησα πως υπαρχει και EUR παρολο που απο μονης της η συγκεκριμενη rom ως προεπιλογη εχει την COA. Αν θελησω να περασω την επισημη Ισπανικη 4.1.2, μπορω να αλλαξω csc στην omega και να φλασαρω την επισημη? (επειδη εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα των csc). Αλλη ερωτηση που εχω ειναι, μιας και φοραω ηδη μια custom βασισμενη στην Ισπανικη, θα χρειαστει να κανω full wipe για να προχωρησω στην επισημη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μόνο σε μένα ή και σε σας δεν υπάρχει πια τρόπος να περάσουμε ή να προσθέσουμε δικές μας λέξεις στο προσωπικό μας λεξικό; Ή το κατήργησαν ή είμαι απίστευτα άσχετος. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει... Δεν έχω δουλέψει ποτέ το λεξικό οπότε δεν μπορώ να σου πω τι συμβαίνει στην 4.1.2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όταν βγει θα μάθουμε. Αν και δε νομίζω να έχει καμία διαφορά. εννοώ αν υποστηρίζει ελληνικους χαρακτιρες σε μνμ κ επαφες κ γενικα αν ειναι συμβατη με ελληνικες εφαρμογες οσο αναφορα τους χαρακτηρες!! η ελληνικη ποτε περιπου αναμενεται να βγει? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 εννοώ αν υποστηρίζει ελληνικους χαρακτιρες σε μνμ κ επαφες κ γενικα αν ειναι συμβατη με ελληνικες εφαρμογες οσο αναφορα τους χαρακτηρες!! η ελληνικη ποτε περιπου αναμενεται να βγει? Όλες μα όλες υποστηρίζουν ελληνικά. Δεν αναμένεται.Όποτε δοθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όλες μα όλες υποστηρίζουν ελληνικά. Δεν αναμένεται.Όποτε δοθεί. τοτε ποιος ο λογος που ονομαζεται ισπανικη?ποια διαφορα εχει με την ελληνικη! γραφεις οτι εχει δωθει αλλα εχω στην πρωτη σελιδα του θεματος βλεπω μονο την ισπανικη? που μπορω να βρω την ελληνικη? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 τοτε ποιος ο λογος που ονομαζεται ισπανικη?ποια διαφορα εχει με την ελληνικη! γραφεις οτι εχει δωθει αλλα εχω στην πρωτη σελιδα του θεματος βλεπω μονο την ισπανικη? που μπορω να βρω την ελληνικη? Που τα είδες αυτά; Τα αντίθετα σου είπα :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Που τα είδες αυτά; Τα αντίθετα σου είπα :blink: οκ γραψε λαθος για το εχει δοθει! δικο μου λαθος! αλλα μπορεις σε παρακαλω να μου εξιγησεισ για πιο λογο λεγεται ισπανικη? τι ουσιαστικη διαφορα εχει ας πουμε μια παλιοτερι εκδοση ισπανικη με μια ελληνικη για να καταλαβω κ εγω! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 οκ γραψε λαθος για το εχει δοθει! δικο μου λαθος! αλλα μπορεις σε παρακαλω να μου εξιγησεισ για πιο λογο λεγεται ισπανικη? τι ουσιαστικη διαφορα εχει ας πουμε μια παλιοτερι εκδοση ισπανικη με μια ελληνικη για να καταλαβω κ εγω! Οι διαφορές είναι τα sales code (csc). Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οι διαφορές είναι τα sales code (csc). Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν. και τι ακριβως ειναι τα sales code ? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) τοτε ποιος ο λογος που ονομαζεται ισπανικη?ποια διαφορα εχει με την ελληνικη! γραφεις οτι εχει δωθει αλλα εχω στην πρωτη σελιδα του θεματος βλεπω μονο την ισπανικη? που μπορω να βρω την ελληνικη? και τι ακριβως ειναι τα sales code ? Κάθε χώρα και σχεδόν κάθε εταιρεία κινητής έχει δικό της sales code. Και η Samsung για κάποιο λόγο φτιάχνει roms ΧΩΡΙΣΤΑ για κάθε περίπτωση. Δεν είναι σαν π.χ. την Apple που φτιάχνει ένα για όλα. Η κάθε ρομ λοιπόν περιέχει εκτός από τα προγράμματα του συστήματος και το κομμάτι για τη λήψη σήματος, και ένα 3ο κομμάτι, που το βγάλανε csc (customer sales code). Αυτό το κομμάτι περιέχει κυρίως τα APN (access point names) - σημεία πρόσβασης για να μπαίνεις στο internet από 3G και να στέλνεις mms), πολλές φορές πληκτρολόγια (μέχρι στιγμής στο s3 δεν υπάρχει αυτό το θέμα - όλες οι Ευρωπαϊκές περιέχουν Ελληνικά), καθώς και κάποια apk - προγράμματα συγκεκριμένα για τη χώρα αυτή. π.χ. σ'ένα γερμανικό csc περιέχει μια γερμανική εφαρμογή για γερμανικά ξενοδοχεία, άχρηστη σε άλλες χώρες. Εκτός λοιπόν από περιπτώσεις που το csc περιέχει απαραίτητα πράγματα, (π.χ. το πληκτρολόγιο το ελληνικό), δε χρειάζεται να γίνει η αλλαγή. Μάλιστα τα APN περιέχονται ήδη στις καινούριες κάρτες SIM και εισάγονται αυτόματα στο τηλέφωνο, οπότε ούτε αυτό χρειάζεται πια στα S3. Η Samsung όμως έχει δώσει τις roms μάζι με τα αντίστοιχα csc και μόνο έτσι τις αναγνωρίζει. Οπότε το Kies αν δε δει ταιριαστά csc με τα υπόλοιπα κομμάτια της rom, θεωρεί όλο το σύστημα custom, και αρνείται να δώσει αναβάθμιση. Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες απορίες. :) Edited January 26, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κάθε χώρα και σχεδόν κάθε εταιρεία κινητής έχει δικό της sales code. Και η Samsung για κάποιο λόγο φτιάχνει roms ΧΩΡΙΣΤΑ για κάθε περίπτωση. Δεν είναι σαν π.χ. την Apple που φτιάχνει ένα για όλα. Η κάθε ρομ λοιπόν περιέχει εκτός από τα προγράμματα του συστήματος και το κομμάτι για τη λήψη σήματος, και ένα 3ο κομμάτι, που το βγάλανε csc (customer sales code). Αυτό το κομμάτι περιέχει κυρίως τα APN (access point names) - σημεία πρόσβασης για να μπαίνεις στο internet από 3G και να στέλνεις mms), πολλές φορές πληκτρολόγια (μέχρι στιγμής στο s3 δεν υπάρχει αυτό το θέμα - όλες οι Ευρωπαϊκές περιέχουν Ελληνικά), καθώς και κάποια apk - προγράμματα συγκεκριμένα για τη χώρα αυτή. π.χ. σ'ένα γερμανικό csc περιέχει μια γερμανική εφαρμογή για γερμανικά ξενοδοχεία, άχρηστη σε άλλες χώρες. Εκτός λοιπόν από περιπτώσεις που το csc περιέχει απαραίτητα πράγματα, (π.χ. το πληκτρολόγιο το ελληνικό), δε χρειάζεται να γίνει η αλλαγή. Μάλιστα τα APN περιέχονται ήδη στις καινούριες κάρτες SIM και εισάγονται αυτόματα στο τηλέφωνο, οπότε ούτε αυτό χρειάζεται πια στα S3. Η Samsung όμως έχει δώσει τις roms μάζι με τα αντίστοιχα csc και μόνο έτσι τις αναγνωρίζει. Οπότε το Kies αν δε δει ταιριαστά csc με τα υπόλοιπα κομμάτια της rom, θεωρεί όλο το σύστημα custom, και αρνείται να δώσει αναβάθμιση. Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες απορίες. :) σε ευχαριστω πολυ για την αμεση κ κατατοπιστικότατη απαντηση! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όπως σου είπε και ο Στέφανος, απ'τη στιγμή που έχεις το Odin έτοιμο με το ξεζιπαρισμένο αρχείο του firmware στη θέση "PDA" και το τηλέφωνο συνδεμένο... πολύ σου είπε.:lol: 3 με 5 λεπτά το πολύ κάνει. Το τηλέφωνο κάνει αυτόματα επανεκκίνηση, κάνε τα πρώτα βήματα και μόλις μπορέσεις κλείστο (δεν σε αφήνει στην αρχή) για να μπεις στο recovery (θα δεις στον οδηγό πως) και να του κάνεις το factory reset και το wipe cache. Ξαναρίξε ένα reboot (μέσα στο recovery θα το βρεις) και ξανακάνεις τα πρώτα βήματα (επειδή έκανες factory reset ;)) σε μια πεντακάθαρη και έτοιμη για στήσιμο Jelly Bean!:D Προσοχή στα βήματα μόνο και όλα καλά θα σου πάνε αν δεν κάνεις κάποιο λάθος (με λίγη προσοχή δεν πρόκειται να κάνεις κανένα λάθος) ;) Σημαντικό επειδή την πατάνε πολλοί: ΜΟΝΟ με το Odin 1.85, μη δεις το Odin 3.0 και το θεωρήσεις καλύτερο σαν "πιο καινούργιο", κάποιοι είχαν πρόβλημα με αυτό στο S2 αν και κάποιοι άλλοι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό. Με το 1.85 όμως δεν αντιμετώπισε κανένας κάτι ιδιαίτερο.;) Αν κολλήσεις κάπου εδώ θα είμαστε εμείς..:) Εντάξει όλα καλά πήγανε.. Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Αφού κατάφερα εγώ να κάνω την αναβάθμιση όλοι μπορούν. :lol: Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Φλασαρα το μεσημερι πολυ καλη ρομ.....Μια ερωτηση....τα μηνυματα μεσα φαινονται αθλια...ειναι σπαστικο απο πανω οι ημερομηνιες και ετσι οπως ειναι ...μπορουν να γινουν πιο μικρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Πρεπει να κανω full wipe πριν περασω την Ισπανικη? Τι ειναι αυτο και πως το κανω? Επειδη εχω insane chip οπως ειπα και χθες, θα εχω πρόβλημα με το full wipe? Έχει διαφορα απο το να περάσω την 4,1,2 και να κάνω μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων οπως περιγράφεται στις οδηγείες που υπάρχουν στην αρχή του post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εντάξει όλα καλά πήγανε.. Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Αφού κατάφερα εγώ να κάνω την αναβάθμιση όλοι μπορούν. :lol: Να το χαρείς!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ρε παιδια αναβαθμιστηκα στην επισημη JB (Ισπανικη εκδοση ) και θελω να κανω ροοτ. Υπαρχει καποιος οδηγος ? δεν θελω να βαλω καποια αλλη εκδοση , απλα ροοταρισμα την επισημη Ευχαριστω Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ρε παιδια αναβαθμιστηκα στην επισημη JB (Ισπανικη εκδοση ) και θελω να κανω ροοτ. Υπαρχει καποιος οδηγος ? δεν θελω να βαλω καποια αλλη εκδοση , απλα ροοταρισμα την επισημη Ευχαριστω Ακολούθησε τη διαδικασία που έχει εδώ. Σε μένα δούλεψε κανονικά σε jb, παίρνει λιγότερο απο 1΄να το κάνεις :D Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 δεν βλεπω καποιον οδηγο για JB αλλα μονο για τις προηγουμενες εκδοσεις Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 δεν βλεπω καποιον οδηγο για JB αλλα μονο για τις προηγουμενες εκδοσεις Μπορείς να κάνεις root με PhilZ-cwm6 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 περασα καιγω από 4.0.4 cote στην Ισπανικη, χωρις wipe τιποτα, καρφωτα odin, μεχρις στιγμη ολα καλά στη κινηταρα μας, βγαζει 1-1,5 χρονο ακόμα:happy::happy: Φίλε samis2 μπορεις να μου πεις αν σου άλλαξε το csc?? Δοκίμασα να δω αν γίνεται να αλλάξει το δικό μου (cosmote "cos") με τα γνωστα προγραμματα αλλά δεν μου δίνει επιλογή. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 δεν βλεπω καποιον οδηγο για JB αλλα μονο για τις προηγουμενες εκδοσεις Όπως σου έγραψα και πριν η 1η διαδικασία (με το busybox χωρίς να φλασάρεις kernel) μου δούλεψε κανονικά σε jb άσχετα με το αν αναφέρεται ή οχι... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας αλλα δυστυχως δεν εχω εξωτερικη καρτα μνημης και απο οτι βλεπω και οι δυο μεθοδοι θελουν ...μαλλον ατυχoς ειμαι :( Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας αλλα δυστυχως δεν εχω εξωτερικη καρτα μνημης και απο οτι βλεπω και οι δυο μεθοδοι θελουν ...μαλλον ατυχoς ειμαι :( Μπορείς να το κάνεις και με odin . Κατεβάζεις το αρχείο tar.md5 και το περνάς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν έχω δουλέψει ποτέ το λεξικό οπότε δεν μπορώ να σου πω τι συμβαίνει στην 4.1.2.. Ευχαριστώ πολύ, αφού από ό,τι φαίνεται δε μπορώ να προσθέτω στο μαμίσιο πλητκρολόγιο λέξεις στο λεξικό για χρήση με T9, όπως έκανα σε όλες τις προηγούμενες rom, μάλλον θα κατεβάσω κάποιο keyboard από το play store. Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts