CrazyDoc Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ερώτηση. Εμένα είναι σε EUR, αν το αλλάξω σε COS και του κάνω την αναβάθμιση σε 4.0.4 που έβγαλε η Cosmote ή γενικά το αλλάξω σε κάποιο άλλο sale code και κάνω την αναβάθμιση από τη EUR 4.0.3 στη 4.0.4 του sales code που θα βάλω, θα έχω κάποιο πρόβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ερώτηση. Εμένα είναι σε EUR, αν το αλλάξω σε COS και του κάνω την αναβάθμιση σε 4.0.4 που έβγαλε η Cosmote ή γενικά το αλλάξω σε κάποιο άλλο sale code και κάνω την αναβάθμιση από τη EUR 4.0.3 στη 4.0.4 του sales code που θα βάλω, θα έχω κάποιο πρόβλημα? η αναβαθμιση σου βγαινει με βαση το sales code που εχεις, οποτε αν αλλαξεις σε καποιο αλλο μπορει απο την σαμσουνγκ η απο τον εκαστοτε 'μεγιστανα' παροχο να μην εχει δοθει αναβαθμιση για το sales code που θες να βαλεις . να ξερεις ομως οτι αλλαγη sales code σημαινει και επαναφορα τηλεφωνου στις εργοστασιακες ρυθμισεις ( σου διαγραφει τα παντα απο το τηλεφωνο ) :P Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
difragos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 βγάζει και startup-shudwon splash animation της Cosmote. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρεθεί και να παραμείνει το original? Παράθεση Doctor...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 βγάζει και startup-shudwon splash animation της Cosmote. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρεθεί και να παραμείνει το original? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4365456#post4365456 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
difragos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4365456#post4365456 Να σαι καλά Στρατή keep up the good work Παράθεση Doctor...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εβαλα το Ελβετικό και εγώ χτες. Ειχα 2.3.3 πριν. Τωρα στο Kies μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευή μου. Φυσιολογικό έτσι? Επίσης, εννοείται πως δεν έχει αλλάξει ο μετρητής αφού έβαλα επίσημη ε? Αν χρειαστεί να το πάω για service (εχω ενα θεμα ξεβαματος με την οθόνη) πρέπει να βάλω κάποιο επίσημο ελληνικό σαν αυτό που είχα ή είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Με τον μετρητη μου παντως δεν ξερω τι παιζει κ πως μετραει....Απο stock περασα την pulse rom, μετα την jellybam κανα 2-3 φορες καθε φορα διαφορετικη εκδοση κ τωρα ξαναπερασα την pulse rom. Εχω κανει κ κανα 2-3 nandroid recovery κ ο μετρητης δειχνει count=1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εβαλα το Ελβετικό και εγώ χτες. Ειχα 2.3.3 πριν. Τωρα στο Kies μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευή μου. Φυσιολογικό έτσι? Επίσης, εννοείται πως δεν έχει αλλάξει ο μετρητής αφού έβαλα επίσημη ε? Αν χρειαστεί να το πάω για service (εχω ενα θεμα ξεβαματος με την οθόνη) πρέπει να βάλω κάποιο επίσημο ελληνικό σαν αυτό που είχα ή είναι οκ? Να βάλεις αυτή που είχε πριν το πας, ή το update της. Με τον μετρητη μου παντως δεν ξερω τι παιζει κ πως μετραει....Απο stock περασα την pulse rom, μετα την jellybam κανα 2-3 φορες καθε φορα διαφορετικη εκδοση κ τωρα ξαναπερασα την pulse rom. Εχω κανει κ κανα 2-3 nandroid recovery κ ο μετρητης δειχνει count=1 Το flash από recovery δεν ανεβάζει το μετρητή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Εβαλα το Ελβετικό και εγώ χτες. Ειχα 2.3.3 πριν. Τωρα στο Kies μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευή μου. Φυσιολογικό έτσι? Επίσης, εννοείται πως δεν έχει αλλάξει ο μετρητής αφού έβαλα επίσημη ε? Αν χρειαστεί να το πάω για service (εχω ενα θεμα ξεβαματος με την οθόνη) πρέπει να βάλω κάποιο επίσημο ελληνικό σαν αυτό που είχα ή είναι οκ? Το ότι το ΚΙΕS δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σου δεν είναι φυσιολογικό, αφού έβαλες επίσημη θα πρέπει να στο αναγνωρίζει κανονικά. Άλλαξες τον sales code μόλις πέρασες την Ελβετική; Tα βήματα όπως αναγράφονται στο πρώτο ποστ: -Αλλαγή Sales Code: *#272*IMEI# (όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας), και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# Μπορείς να τσεκάρεις το sales code σου να δεις αν έχεις EUR ή αν σου δίνει την επιλογή να το αλλάξεις σε EUR (στη Σκανδιναβική που έχω εγώ έχει ΝΕΕ sales code και δεν μου δίνει άλλες επιλογές, αυτό σημαίνει ότι παίρνω μόνο τις ενημερώσεις που γίνονται στις Σκανδιναβικές χώρες ;)), να ξέρεις όμως ότι αλλάζοντάς το θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σε ξαναβάλει στην Ελβετική rom που εγκατέστησες, "καθαρή" πια από ρυθμίσεις και εγκαταστάσεις εφαρμογών που πιθανόν έκανες και θα πρέπει να τα ξανακάνεις όλα από την αρχή. Όλα αυτά για το "θέμα" με το KIES αν και πιστεύω ότι μάλλον το KIES ευθύνεται που δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σου μιας και συνδέοντας το δικό μου με τη Σκανδιναβική μου το αναγνωρίζει κανονικά. Δες αν έχει τίποτα updates ή δοκίμασε να συνδέσεις ξανά τη συσκευή σου από μια άλλη θύρα USB στον υπολογιστή σου. Ο μετρητής δεν "γράφει" όταν περνάς επίσημη. Όσον αφορά το service κι επειδή υποθέτω ότι μιλάς για επισκευή μέσα στα πλαίσια της εγγύησης, φαντάζομαι ότι καλύτερο είναι να περάσεις μια επίσημη Ελληνική πριν το πας (γιατί όχι την τελευταία, σαν να το έχεις πλήρως ενημερωμένο δηλαδή..), στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την 4.0.3 XWLP7. Όπως διαπίστωσες κι ο ίδιος δεν θέλει πολύ χρόνο, την κατεβάζεις, την εγκαθιστάς και τους το πας πεντακάθαρο. Στο φτιάχνουν, το παίρνεις, κάνεις ότι αγαπάς με αυτό και πάλι..!:p Edit: Μάλλον γράφω πάρα πολλά :lol: Edited November 2, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Οντως δεν άλλαξα sales code. To σύνδεσα στο pc και είδα οτι τελειωνει σε EUR και δεν το αλλαξα. Νόμιζα ότι είναι EUR και η ελβετική!! Πρώτη φορα αλλάζω, θα το πετύχω , που θα μου πάει!!! Ναι , εγγύηση έχω ακόμα. Ελπίζω να βγάλουνε την 4.1 επίσημη μέχρι να το πάω , να μην αλλάζω πολλές φορές! ναι μεν περνάνε μόνες τους ξανα οι εφαρμογές, αλλά είναι βαρεμάρα κάθε φορά το στήσιμο!!χεχε! Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Οντως δεν άλλαξα sales code. To σύνδεσα στο pc και είδα οτι τελειωνει σε EUR και δεν το αλλαξα. Νόμιζα ότι είναι EUR και η ελβετική!! Πρώτη φορα αλλάζω, θα το πετύχω , που θα μου πάει!!! Mπορεί να έχει ήδη το EUR, δεν είναι απαραίτητο να μπει με διαφορετικό sales code! Κι εννοείται ότι μπορείς να τσεκάρεις ποιο code έχει η rom που εγκατέστησες επιλέγοντας στον dialer το *#272*IMEI# (όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου). Κάποιες rom έρχονται με ένα μόνο sales code και κάποιες άλλες έχουν επιλογές για να διαλέξεις αυτό που εσύ θες. Η Σκανδιναβική για παράδειγμα έχει μόνο το ΝΕΕ στις επιλογές και δεν δίνει δυνατότητα αλλαγής sales code. Πρόσεξε μόνο με το που δεις το sales code σου να μην πατήσεις το λάθος κουμπί για να βγεις στο μενού, εγώ την πάτησα απ'τη βιασύνη μου κάποια στιγμή και επέλεξα το λάθος ("επιβεβαίωση" νομίζω έγραφε..) και άρχισε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου! Πρόσεξέ το, κρίμα θά'ναι να χάσεις τις ρυθμίσεις που πιθανόν έχεις ήδη κάνει στην Ελβετική σου και να τα ξανακάνεις όλα από την αρχή..;) Ξαναλέω πάντως, μάλλον δεν ευθύνεται αυτό για το μήνυμα που σου βγάζει το ΚΙΕS :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 To ξανατσεκαρα οπως ειπες . Eur έχει απο μόνο του. Τότε τι φταίει με το Kies? Καλά δεν είναι και τρομερό θέμα αφού βάζω ότι θέλω με το odin (τωρα που το εμαθα -χεχε) Απλώς από περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) To ξανατσεκαρα οπως ειπες . Eur έχει απο μόνο του. Τότε τι φταίει με το Kies? Καλά δεν είναι και τρομερό θέμα αφού βάζω ότι θέλω με το odin (τωρα που το εμαθα -χεχε) Απλώς από περιέργεια... Αν υπάρχει ασυμφωνία CSC - ROM το ΚΙΕS βγάζει αυτό το μήνυμα που είπες. Edited November 2, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) To ξανατσεκαρα οπως ειπες . Eur έχει απο μόνο του. Τότε τι φταίει με το Kies? Καλά δεν είναι και τρομερό θέμα αφού βάζω ότι θέλω με το odin (τωρα που το εμαθα -χεχε) Απλώς από περιέργεια... Μάλλον ευθύνεται το ίδιο το ΚΙΕS, πιθανόν να το συνδέσεις κάποια άλλη στιγμή και να στο βρει.. Παρεπιπτόντως το KIES αυτές τις μέρες έδωσε κάποιες ενημερώσεις, τις έκανες; Ανοίγοντάς το πήγαινε πάνω πάνω δεξιά και επέλεξε "Βοήθεια - Έλεγχος για ενημερώσεις". Αν σου βγάλει νέες κάν'τις, αν όχι, προσπάθησε πάλι να το συνδέσεις βάζοντας το καλώδιο σε άλλη θύρα USB του υπολογιστή σου αυτή τη φορά..:) Υπάρχουν και κάτι ρυθμίσεις μέσα στη συσκευή σου που πρέπει να τσεκάρεις τώρα που το θυμήθηκα, το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι για ποιες πρόκειται ακριβώς.. κάτι για "εντοπισμό σφαλμάτων" που δεν πρέπει να είναι "τσεκαρισμένο".. κάτι τέτοιο.. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε αυτό;:O Edit: Kάτι είπε κι ο Στράτος που μου διέφυγε εμένα. Αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός επ'αυτού..:) Εdit2: Για να τσεκάρουμε το CSC επιλέγουμε στον dialer *#1234# Πρέπει δηλαδή να συμφωνεί το CSC που θα μας βγάλει με τον sales code; Edited November 2, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Θα συμφωνήσω με τον Στράτο.. Κάθε επίσημη Rom, έχει συγκεκριμένο CSC.. Έτσι, εάν το Kies διαπιστώσει ασυμφωνία Rom με CSC, πετάει σφάλμα.. Επίσης, δεν θα μπορέσεις να πάρεις ενημέρωση over the air.. τσεκάρονται ακριβώς τα ίδια πράγματα και εκεί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Αν εσύ έχεις π.χ. την Nordic που έχει μόνο ΝΕΕ και της βάλεις με κάποιο τρόπο EUR, το KIES ξέρει ότι η συγκεκριμένη rom δεν είχε το EUR, άρα το πείραξες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Αν εσύ έχεις π.χ. την Nordic που έχει μόνο ΝΕΕ και της βάλεις με κάποιο τρόπο EUR, το KIES ξέρει ότι η συγκεκριμένη rom δεν είχε το EUR, άρα το πείραξες. K σε μενα ακριβως το ιδιο κανει το Kies.Ωστοσο οταν περασα την Nordic δεν πειραξα το Sales code.Κανονικα μου το δειχνει EUR. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 K σε μενα ακριβως το ιδιο κανει το Kies.Ωστοσο οταν περασα την Nordic δεν πειραξα το Sales code.Κανονικα μου το δειχνει EUR. Γιατί έχει κρατήσει το προηγούμενο που είχες. Αφού έχεις τη Nordic, για να σε δει σωστά θα πρέπει να περάσεις το NEE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Γιατί έχει κρατήσει το προηγούμενο που είχες. Αφού έχεις τη Nordic, για να σε δει σωστά θα πρέπει να περάσεις το NEE Κι εγω τη Nordic εχω με το EUR. Πως περναμε το ΝΕΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κι εγω τη Nordic εχω με το EUR. Πως περναμε το ΝΕΕ? Ή με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω (*#272*IMEI# κλπ κλπ) ή κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή απ'το Play. Μόλις το αλλάξεις μπορείς να την απεγκαταστήσεις. Έχει υπόψιν σου ότι θα σου κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η αλλαγή αυτή!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κι εγω τη Nordic εχω με το EUR. Πως περναμε το ΝΕΕ? Η διαδικασία αλλαγής CSC είναι μερικά post πιο πάνω.. Την περιέγραψε ξανά ο Μάκης.. δες εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Ποιο πριν ο Μάκης έγραψε τον τρόπο, μόνο που είπε, προφανώς εκ παραδρομής, ότι έτσι τσεκάρεις το CSC. Με το *#272*IMEI# αλλάζεις το CSC Edited November 2, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ποιο πριν ο Μάκης έγραψε τον τρόπο, μόνο που είπε, προφανώς εκ παραδρομής, ότι έτσι τσεκάρεις το CSC. Με το *#272*IMEI# αλλάζεις το ΙΜΕΙ Μπαρδό..;:blink::lol: Στράτο απ'το πρώτο ποστ του νήματος έκανα copy-paste, για να τσεκάρουμε ή ν'αλλάξουμε (αν δίνεται η δυνατότητα) το Sales Code δεν το κάνουμε; Μπορούμε ν'αλλάξουμε το IMEI σε μια συσκευή;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Δυστυχως μου βγαζει μονο EUR χωρις αλλες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Μπαρδό..;:blink::lol: Στράτο απ'το πρώτο ποστ του νήματος έκανα copy-paste, για να τσεκάρουμε ή ν'αλλάξουμε (αν δίνεται η δυνατότητα) το Sales Code δεν το κάνουμε; Μπορούμε ν'αλλάξουμε το IMEI σε μια συσκευή;:blink: Δεν εννοεί να αλλάξεις το imei αλλα εκει που το γραφει (*#272*IMEI# ) βάζεις αυτό της συσκευής σου . Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου .:confused::confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts