m7ixalis Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Μέσω ODIN και της διαδικασίας της 1ης σελίδας έκανα τελικά downgrade και έβαλα την 2.3.5 (έκδοση Cosmote). Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν έχω σύνδεση DATA παρά μόνο VOICE όσο και να παίζω με τη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του DATA. Επίσης μου εμφανίζει συχνά πυκνά το εξής μήνυμα "Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Ενημέρωση λογισμικού (διαδικασία com.wssyncmldm). Προσπαθήστε ξανά Αναγκαστικό κλείσιμο":mad: Μήπως πήγε κάτι στραβά στη διαδικασία ενημέρωσης του λογισμικού; Αλήθεια υπάρχει και έκδοση 2.3.6 με ελληνικά γιατί στη 1η σελίδα δεν τη βρήκα. Να περάσω κάποια άλλη έκδοση;:( Υ.Γ. Ένα άλλο κουλό που μου κάνει είναι όταν μετά από λίγο σβήσει η οθόνη (εξοικονόμηση ενέργειας) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ανοίγει μόνο του σα να του πάτησα το home button. Αυτό γίνεται μερικές φορές και μετά ηρεμεί.:( Έκανες factory reset πριν και μετα απο το πέρασμα της 2.3.5 ?? πάντως η 2.3.6 δεν είναι επίσημο ελληνικό αλλά εχει ελληνικά παντου (οπως γράφει άλλωστε) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Έκανες factory reset πριν και μετα απο το πέρασμα της 2.3.5 ?? πάντως η 2.3.6 δεν είναι επίσημο ελληνικό αλλά εχει ελληνικά παντου (οπως γράφει άλλωστε) Ούτε πριν αλλά oύτε μετά έκανα factory reset. Θα κάνω τώρα να δω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καλησπερα σας!τo factory reset πως γινεται? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καλησπερα και παλι..μετα απο αρκετο διαβασμα,μιας και δεν γνωριζω παλλα,καταφερα χωρις να καταστρεψω το κινητο να του βαλω επισημοfirmware ελληνικο,αυτο που γραφει greece cosmote 4,0,3 εβαλα.τωρα γιατι οταν το συνδεω στο kies μου λεει οτι το τηλεφωνο δεν υποστηριζει αναβαθμηση μεσω κιες? πρην ειχα παλη 4,0,3 αλλα οχι ελληνικη,επισημο ομως.ελεγα οτι επιδη ειναι αλλης χωρας δεν υποστιριζει αναβαθμιση με κιες.τωρα ομως γιατι?κανονικα δεν επρεπε να μου γραφει οπως παλια οτι εχω την πιο προσφατη εκδωση λογισμικου?μηπως επρεπε να περασω αυτη που εγραφε greece σκετο και οχι αυτη που εγραφε greece cosmote?η αν γινει μια φορα αναβαθμηση μεσω odin δεν ειναι δυνατον να ξαναγινει μεσω κιες?ευχαριστω.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καλησπερα και παλι..μετα απο αρκετο διαβασμα,μιας και δεν γνωριζω παλλα,καταφερα χωρις να καταστρεψω το κινητο να του βαλω επισημοfirmware ελληνικο,αυτο που γραφει greece cosmote 4,0,3 εβαλα.τωρα γιατι οταν το συνδεω στο kies μου λεει οτι το τηλεφωνο δεν υποστηριζει αναβαθμηση μεσω κιες? πρην ειχα παλη 4,0,3 αλλα οχι ελληνικη,επισημο ομως.ελεγα οτι επιδη ειναι αλλης χωρας δεν υποστιριζει αναβαθμιση με κιες.τωρα ομως γιατι?κανονικα δεν επρεπε να μου γραφει οπως παλια οτι εχω την πιο προσφατη εκδωση λογισμικου?μηπως επρεπε να περασω αυτη που εγραφε greece σκετο και οχι αυτη που εγραφε greece cosmote?η αν γινει μια φορα αναβαθμηση μεσω odin δεν ειναι δυνατον να ξαναγινει μεσω κιες?ευχαριστω.. Το βήμα 9 το έκανες; (COS) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Το βήμα 9 το έκανες; (COS) ναι,ειναι cos και μαλιστα δεν αλλαζει.τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ναι,ειναι cos και μαλιστα δεν αλλαζει.τι μπορει να συμβαινει? Περίεργο... δεν ξέρω. Ίσως φταίει το Kies ή οι servers της Samsung. Δοκίμασε πάλι αύριο, κι αν δε βλέπεις προκοπή βάλε το LP7. Πριν την ανανέωση, είχες COS? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Περίεργο... δεν ξέρω. Ίσως φταίει το Kies ή οι servers της Samsung. Δοκίμασε πάλι αύριο, κι αν δε βλέπεις προκοπή βάλε το LP7. Πριν την ανανέωση, είχες COS? καλημερα..το LP7 ειναι αυτο που ο κωδικος PDA τελειωνει σε LP7?και γραφει greeceσκετο?ναι και στην 2.3.5 που ειχα,το sales code ηταν cos και δεν αλλαζε.και μετα με την 4.0.3 την ξενη cos χωρης δυνατοτητα αλλαγης.και τωρα με την ελληνικη 4,0,3 παλη τα ιδια. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Μια ερωτηση guys...xwlpd η xxlp7?καποια διαφορα που να αξιζει...? Edited May 20, 2012 by greg2310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αγαπητοί φίλοι από σήμερα είμαι κάτοχος του γαλαξία (βρέθηκε στα χέρια μου λόγω μεγάλης επιδοτήσεως και θέλοντας ένα κινητό με καλή φωτογραφική πείρα αυτό ) βεβαία διαβάζοντας το forum είδα ότι έχουμε θέμα με την ροζ τελεία πράγμα που το βλέπω στο κινητό μου αλλά στο samsung apps δεν μου βγάζει το camera update. Τι κάνω ? Το τηλέφωνο το θέλω για fotos για gps (ποιο δουλεύει καλά και χωρίς προβλήματα ?) και κανένα παιχνιδάκι.... και internet βέβαια διάβασα για της υπερθέρμανσης και τρόμαξα είναι θέμα σοβαρό ? άκουσα για την αναβάθμιση μέσω kies αλλά πολλοί έχουν προβλήματα να την κάνω η όχι ? Ακούω battery drain και πολλά άλλα. Το τηλεφωνο φοράει android 2.3.4 kermel 2.6.35.7-i9100xwki4-cl575468root@dell143#2 αριθ.κατασκευής gingerbread.xwk14 και γράφοντας αυτό *#1234# PDA:I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 εν τέλει θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια προγραματακια που θεωρείτε λόγο εμπειρίας ότι είναι απαραίτητα π.χ. Κάποιον broser κάτι για βελτίωση cameras ήχου ίσως δηλαδή άλλον player , η αν για να έχω gps αν χρειαζόμαστε κάποια εφαρμογή για να δουλεύει καλύτερα. Συχωρέστε με για την ασχετοσύνη μου...... ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Κανε την αναβαθμιση μεσω kies σε icecream sandwich (android 4.0.3) Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αγαπητοί φίλοι από σήμερα είμαι κάτοχος του γαλαξία (βρέθηκε στα χέρια μου λόγω μεγάλης επιδοτήσεως και θέλοντας ένα κινητό με καλή φωτογραφική πείρα αυτό ) βεβαία διαβάζοντας το forum είδα ότι έχουμε θέμα με την ροζ τελεία πράγμα που το βλέπω στο κινητό μου αλλά στο samsung apps δεν μου βγάζει το camera update. Τι κάνω ? Το τηλέφωνο το θέλω για fotos για gps (ποιο δουλεύει καλά και χωρίς προβλήματα ?) και κανένα παιχνιδάκι.... και internet βέβαια διάβασα για της υπερθέρμανσης και τρόμαξα είναι θέμα σοβαρό ? άκουσα για την αναβάθμιση μέσω kies αλλά πολλοί έχουν προβλήματα να την κάνω η όχι ? Ακούω battery drain και πολλά άλλα. Το τηλεφωνο φοράει android 2.3.4 kermel 2.6.35.7-i9100xwki4-cl575468root@dell143#2 αριθ.κατασκευής gingerbread.xwk14 και γράφοντας αυτό *#1234# PDA:I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 εν τέλει θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια προγραματακια που θεωρείτε λόγο εμπειρίας ότι είναι απαραίτητα π.χ. Κάποιον broser κάτι για βελτίωση cameras ήχου ίσως δηλαδή άλλον player , η αν για να έχω gps αν χρειαζόμαστε κάποια εφαρμογή για να δουλεύει καλύτερα. Συχωρέστε με για την ασχετοσύνη μου...... ευχαριστώ εκ των προτέρων πρώτα απο ολα καλορίζικο . το τηλέφωνο ειναι πολύ καλό .δεν εχει και την καλύτερη κάμερα αλλά αυτό μπορείς να το διορθώσεις κάπως ,βαζοντας π.χ την lg camera απο το store όπως σου ειπε το παιδί ποιο πάνω κανε την αναβαθμίσει για ics διορθώνει αρκετά πράγματα .Ακομα και αν δεν εισαι ευχαριστημένος μπορείς πολυ εύκολα να γυρίσεις στην παλιά σου έκδοση (2.3.4) ή σε κάποια άλλη (2.3.5--2.3.6) με το odin .Διάβασε στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος για αλλαγή firmware Eπισης διάβασε και τον οδηγό για νεους χρήστες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308970 οσο για broswer και ο stock που εχει ειναι πολυ καλος .Τωρα αν θες να πειραματιστής υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι (opera ,Chrome Beta, Dolphin Browser® HD) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπέρα είμαι καινούριος και εγώ, κατεβάζω firmwire 4.3EUR και θέλω να κάνω μάη ερώτηση το κινητό είναι αγορασμένο από EWB και απότι είδα είναι από Γαλλία(ΧΕΥ) και θέλω να μάθω αν θα υπάρχει πρόβλημα δηλαδή αν πρέπει πρώτα να του περάσο την 4.3XEF και μετά να ακολουθήσω το βήμα 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπέρα είμαι καινούριος και εγώ, κατεβάζω firmwire 4.3EUR και θέλω να κάνω μάη ερώτηση το κινητό είναι αγορασμένο από EWB και απότι είδα είναι από Γαλλία(ΧΕΥ) και θέλω να μάθω αν θα υπάρχει πρόβλημα δηλαδή αν πρέπει πρώτα να του περάσο την 4.3XEF και μετά να ακολουθήσω το βήμα 9? Δε νομίζω ότι έχει βγει γαλλικό ακόμα, όποτε δεν έχεις άλλη επιλογή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 φιλαράκια απο gps πιο προτείνετε ??? που να εχει την σχετική ακρίβεια και να κλειδώνει γρήγορα ???? το lg camera λύνει το πρόβλημα της ροζ κηλίδας και κατ την γνώμη σας ειναι το καλύτερο για best φοτος είμαι ζωγράφος και θέλω με το κινητό γρήγορες και αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε χώρους που δεν μπορείς να φωτογραφήσεις π.χ μια εκθεση.. ??? ευχαριστώ εκ νεου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 φιλαράκια απο gps πιο προτείνετε ??? που να εχει την σχετική ακρίβεια και να κλειδώνει γρήγορα ???? το lg camera λύνει το πρόβλημα της ροζ κηλίδας και κατ την γνώμη σας ειναι το καλύτερο για best φοτος είμαι ζωγράφος και θέλω με το κινητό γρήγορες και αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε χώρους που δεν μπορείς να φωτογραφήσεις π.χ μια εκθεση.. ??? ευχαριστώ εκ νεου Για εφαρμογές Android συζητάμε εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 φιλαράκια απο gps πιο προτείνετε ??? που να εχει την σχετική ακρίβεια και να κλειδώνει γρήγορα ???? το lg camera λύνει το πρόβλημα της ροζ κηλίδας και κατ την γνώμη σας ειναι το καλύτερο για best φοτος είμαι ζωγράφος και θέλω με το κινητό γρήγορες και αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε χώρους που δεν μπορείς να φωτογραφήσεις π.χ μια εκθεση.. ??? ευχαριστώ εκ νεου Λύνεται το πρόβλημα της ροζ κηλίδας ; Για δώστε τα φώτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 φιλαράκια απο gps πιο προτείνετε ??? που να εχει την σχετική ακρίβεια και να κλειδώνει γρήγορα ???? το lg camera λύνει το πρόβλημα της ροζ κηλίδας και κατ την γνώμη σας ειναι το καλύτερο για best φοτος είμαι ζωγράφος και θέλω με το κινητό γρήγορες και αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε χώρους που δεν μπορείς να φωτογραφήσεις π.χ μια εκθεση.. ??? ευχαριστώ εκ νεου επιγραμματικά επειδή είμαστε offtοpic. χρησιμοποιώ το sygic και είμαι πολύ ικανοποιημένος και στα 2 θέματα που ρωτάς. με το lg camera υπάρχει η ροζ κηλίδα κανονικά όπως και με το μαμα πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Red_Shade87 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 'Οσο αφορά το ζήτημα του laggαρισματος των επαφών παρατήρησα ότι αυτό μειώνεται δραστικά όταν αφαιρώ τη κάρτα sim...μήπως τελικά ήθελε μια πιο προσεκτική δουλειά από πλευρά ποικιλίας στη συμβατότητα με τους διάφορους παροχους απο τη μερια της Samsung?Γενικά το λογισμικό θέλει άλλο ένα προσεκτικό,αυτη τη φορα,"περασμα" για να βελτιωθούν τα διαφορα bugs.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 σε ελληνική lpd, μόνο αυτή της cosmote υπάρχει, έτσι δεν είναι; θα βγεί γενική ελληνική lpd που θα αντικαταστήσει την lp7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καποιος πoυ εχει δοκιμασει xwlpd k xxlp7 να μας πει διαφορες..μιλαω για το bug του διακοπτη wifi,κυλιση της οθονης,διαχειριση ram(που τη βρισκω εξαιρετικη στη xxlp7)και γενικα αν αξιζει η μεταβαση στη τελευταια official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, γιατί, μάλλον την πάτησα! Έχω κανά μήνα το κινητό και αφού δεν έβλεπα αναβάθμιση σε ICS ούτε μέσω KIES ούτε ΟΤΑ αποφάσισα να κάνω τη διαδικασία με το Odin. Λίγο μετά που ξεκίνησε μου έβλαλε FAILED και το πρώτο τετραγωνάκι έγινε κόκκινο. Από τότε δείχνει μαύρη οθόνη και ένα σήμα με ένα τηλέφωνο και ένα pc που δεν επικοινωνούν. Τώρα τι κάνουμε; Πάμε για service ή υπάρχει άλλος τρόπος επαναφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ή οπως ειναι ξανακανεις την διαδικασια ή reboot σε update mode και παλι το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ή οπως ειναι ξανακανεις την διαδικασια ή reboot σε update mode και παλι το ιδιοΌπως είναι δεν δέχεται τη διαδικασία (ανάβει κίτρινο στο Odin, αλλά μετά δεν προχωράει και βγάζει failed). Όσον αφορά το reboot σε update mode, αν εννοείς το download mode, με τα κουμπιά δεν το δέχεται πλέον. Έκανα παραγγελία αυτό το usb jig που διάβασα, αλλά θα κάνει καμιά εβδομάδα να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts