Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά, εγώ είχα την 2.3.5 από cosmote περασμένη μέσω odin και αναβάθμισα μέσω kies στην εξής έκδοση:

PDA : I9100BOLPD PHONE : I9100BOLP5 CSC : I9100BOLP5

και η απορία μου είναι η εξής: είναι η τελευταία τελευταία έκδοση της 4.0.3 ή υπάρχει και άλλη πιο καινούρια; γιατί συνέχεια βλέπω να μιλάτε για την LP7... έχει κάποια διαφορά ή κάτι καλύτερο από αυτήν που έχω εγώ; το μόνο εκνευριστικό που έχει αυτή που έχω τώρα είναι το ότι ενώ είναι ελληνική στις επαφές στην μπάρα έχει μόνο αγγλικά...

επίσης, ξέρουμε τίποτα για την 4.0.4 που λένε ότι θα βγει;

PDA:I9100XWKI4

PHONE:I9100XXKI1

CSC:I9100XXKI2

.Οκ το προγραμμα ειναι τραγικο αλλα και μεσω ΟΤΑ δεν εχω λαβει τιποτα.

Τι σου λέει το Kies? Η έκδοση που έχεις είναι επίσημη, ο μόνος λόγος που μπορεί να μη σου δίνει είναι το sales code. Κανονικά πρέπει να είναι EUR. Tι γράφει το Kies στην έκδοση firmware? (στο τέλος σε παρένθεση έχει και το sales code). Τι λόγο σου δίνει για την απουσία αναβάθμισης;

παιδιά, εγώ είχα την 2.3.5 από cosmote περασμένη μέσω odin και αναβάθμισα μέσω kies στην εξής έκδοση:

PDA : I9100BOLPD PHONE : I9100BOLP5 CSC : I9100BOLP5

και η απορία μου είναι η εξής: είναι η τελευταία τελευταία έκδοση της 4.0.3 ή υπάρχει και άλλη πιο καινούρια; γιατί συνέχεια βλέπω να μιλάτε για την LP7... έχει κάποια διαφορά ή κάτι καλύτερο από αυτήν που έχω εγώ; το μόνο εκνευριστικό που έχει αυτή που έχω τώρα είναι το ότι ενώ είναι ελληνική στις επαφές στην μπάρα έχει μόνο αγγλικά...

επίσης, ξέρουμε τίποτα για την 4.0.4 που λένε ότι θα βγει;

Η δικιά σου είναι η branded της cosmote. Η LP7 είναι η sim-free γενική ελληνική. Δεν έχουν πολλές διαφορές απ'όσο έχουμε δει. H LP7 είναι μόλις 2 μέρες πιο καινούρια από την LPD που έχεις εσύ. Για προσεχείς εκδόσεις μόνο η Samsung ξέρει.

- Alex

Τι σου λέει το Kies? Η έκδοση που έχεις είναι επίσημη, ο μόνος λόγος που μπορεί να μη σου δίνει είναι το sales code. Κανονικά πρέπει να είναι EUR. Tι γράφει το Kies στην έκδοση firmware? (στο τέλος σε παρένθεση έχει και το sales code). Τι λόγο σου δίνει για την απουσία αναβάθμισης;

.

Το Kies σε παρενθεση εχει (TPH) και γραφει οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση.

Το Kies σε παρενθεση εχει (TPH) και γραφει οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση.

Οκ, δεν έχεις πρόβλημα λοιπόν... απλά δεν έχεις ελληνικό τηλέφωνο, αλλά πορτογαλικό, και δεν έχει δοθεί εκεί αναβάθμιση από την KI4 ακόμα. Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις το csc σε EUR για να γίνει ελληνικό, και θα σου δοθεί αυτόματα η αναβάθμιση. Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω τι ισχύει για την εγγύησή σου αν το κάνεις αυτό.

- Alex

Οκ, δεν έχεις πρόβλημα λοιπόν... απλά δεν έχεις ελληνικό τηλέφωνο, αλλά πορτογαλικό, και δεν έχει δοθεί εκεί αναβάθμιση από την KI4 ακόμα. Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις το csc σε EUR για να γίνει ελληνικό, και θα σου δοθεί αυτόματα η αναβάθμιση. Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω τι ισχύει για την εγγύησή σου αν το κάνεις αυτό.

Δεν ισχυει το ιδιο εαν βαλω το ICS με odin?εαν ειναι ευκολο μπορεις να μου δωσεις ενα link για το πως αλλαζει σε EUR?Δεν ειμαι και εγω σιγουρος για την εγγυηση γιατι δεν το αγορασα απο μεγαλο καταστημα σαν Γερμανο ή Κοτσοβολο.Η εγγυηση της Samsung τι λεει σε τετοια περιπτωση?

Δεν ισχυει το ιδιο εαν βαλω το ICS με odin?εαν ειναι ευκολο μπορεις να μου δωσεις ενα link για το πως αλλαζει σε EUR?Δεν ειμαι και εγω σιγουρος για την εγγυηση γιατι δεν το αγορασα απο μεγαλο καταστημα σαν Γερμανο ή Κοτσοβολο.Η εγγυηση της Samsung τι λεει σε τετοια περιπτωση?

Δεν είναι σαφές, κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά για την εγγύηση. Προσωπικά πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά και πάλι στην περίπτωση που ακυρώνεται, αρκεί να περάσεις την πορτογαλική rom που είχες μέσω odin, βάζοντας το σωστό csc, και θα είσαι πάλι εντός εγγύησης, αν ο μη γένοιτο σου χρειαστεί. Βασικά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το βήμα 9 στον οδηγό της πρώτης σελίδας... θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόλις αλλάξεις το csc σε eur. Αλλά μετά θα μπορείς να κανεις την αναβάθμιση μέσω Kies.

Ή αν θες, όπως είπες μπορείς να την κάνεις μέσω odin, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Τα βήματα και γι'αυτό είναι στον οδηγό.

- Alex

Δεν καταλαβαίνω κατεβάζω την I9100XWLP7 EUR από εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100 που υποτίθεται είναι Ελληνική αλλά δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο ούτε EUR sales code (μόνο COS μου βγάζει). Ποια είναι η επίσημη Ελληνική που δουλεύει ή έστω ποια πρέπει να κατεβάσω;

Δεν καταλαβαίνω κατεβάζω την I9100XWLP7 EUR από εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100 που υποτίθεται είναι Ελληνική αλλά δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο ούτε EUR sales code (μόνο COS μου βγάζει). Ποια είναι η επίσημη Ελληνική που δουλεύει ή έστω ποια πρέπει να κατεβάσω;

Οδηγίες και links στην πρώτη σελίδα του θέματος.

- Alex

Οδηγίες και links στην πρώτη σελίδα του θέματος.

Το διάβασα και στο 2ο ποστ δίνει λινκ για το "LP7 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code EUR." Το κατεβάζω και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που ανέφερα. Όχι ελληνιό keyboard το EUR δεν υπάρχει ως sales code, και στο αγγλικό πληκτρολόγιο το y με το z έχουν αλλάξει θέσεις.

Το διάβασα και στο 2ο ποστ δίνει λινκ για το "LP7 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code EUR." Το κατεβάζω και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που ανέφερα. Όχι ελληνιό keyboard το EUR δεν υπάρχει ως sales code, και στο αγγλικό πληκτρολόγιο το y με το z έχουν αλλάξει θέσεις.

πως το περασες?

εγω το καταβασα και εχει μεσα ενα αρχειο 637 μβ!!

Ακολουθείς τον οδηγό; Αλλάζεις το csc στο τέλος όπως γράφει o οδηγός με το IMEI σου;

- Alex

Ακολουθείς τον οδηγό; Αλλάζεις το csc στο τέλος όπως γράφει o οδηγός με το IMEI σου;

Ναι αλλα η μόνη επιλογή είναι αυτή COS.

http://img269.imageshack.us/img269/674/screenshot2012051315341.png

Ναι αλλα η μόνη επιλογή είναι αυτή COS.

Δε μπήκε σωστά η rom, δεν ξέρω γιατί, περίεργο. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις αφού κάνεις πρώτα ένα factory reset.

Eίσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έβαλες την LP7 και όχι την LPD? (είναι ακριβώς από κάτω). Στο *#1234# τι γράφει;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Το έκανα καμία δεκαριά φορές και όλες το ίδιο. Έκανα factory reset τα πάντα όλα. Τελικά έβαλα gingerbread και το άφησα να κάνει update από το kies και δουλεύει κανονικά. Τώρα λέει

PDA: I9100XXLPQ

Phone: I9100XXLPQ

CSC: PDA: I9100XALPQ

Δεν θα έχω κανονικά κάποιο πρόβλημα;

Το έκανα καμία δεκαριά φορές και όλες το ίδιο. Έκανα factory reset τα πάντα όλα. Τελικά έβαλα gingerbread και το άφησα να κάνει update από το kies και δουλεύει κανονικά. Τώρα λέει

PDA: I9100XXLPQ

Phone: I9100XXLPQ

CSC: PDA: I9100XALPQ

Δεν θα έχω κανονικά κάποιο πρόβλημα;

Έκανες κάπου λάθος. Τώρα έχεις τελείως άλλη rom. Δεν ξέρω ποια gingerbread ποιας χώρας έβαλες για να σου δώσει επίσημα την lpq, που έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό από την lp7. Τι csc έχεις τώρα; Τι προέλευσης είναι η συσκευή σου;

- Alex

Πήγα σήμερα να κάνω update σε icecream στην official έκδοση από το KIES, και ενώ το τηλέφωνο γράφει downloading και να μην το κλείσω, το KIES δείχνει αποσυνδεδεμένο, γράφει σύνδεση και δεν κάνει τίποτα.

Τί να κάνω; Φοβάμαι ότι άμα το βγάλω δεν θα ξανανοίγει.

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Θα ήθελα χωρίς να σας κουράσω ιδιαίτερα, να ρωτήσω ποιο firmware και απο που θα πρέπει να κατεβάσω προκειμένου να γυρίσω το S2 μου στην παλιά καλή απ όσο θυμάμαι έκδοση Gingerbread????????

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος απ το ICS και θα προτιμήσω την σιγουριά του Gingerbread.

Διάβασα την αρχή του συγκεκριμένου τόπικ (σχετικά με το Odin) και σκέφτομαι να το επιχειρήσω αφού πρώτα σας ρωτήσω :)

Το *#1234# μου εμφανίζει τα παρακάτω για τυχόν διευκρινήσεις προς τους γνώστες του αντικειμένου

PDA:I9100BOLPD

PHONE:I9100BOLP5

CSC:I9100COSLP5

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Trust NO ONE!

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Θα ήθελα χωρίς να σας κουράσω ιδιαίτερα, να ρωτήσω ποιο firmware και απο που θα πρέπει να κατεβάσω προκειμένου να γυρίσω το S2 μου στην παλιά καλή απ όσο θυμάμαι έκδοση Gingerbread????????

Aυτή που είχες εσύ ήταν η KK1 2.3.5, υπάρχει στο πρώτο μήνυμα του θέματος όπως όλα.

Πήγα σήμερα να κάνω update σε icecream στην official έκδοση από το KIES, και ενώ το τηλέφωνο γράφει downloading και να μην το κλείσω, το KIES δείχνει αποσυνδεδεμένο, γράφει σύνδεση και δεν κάνει τίποτα.

Τί να κάνω; Φοβάμαι ότι άμα το βγάλω δεν θα ξανανοίγει.

Κάποια στιγμή αποσυνδέεται είναι φυσιολογικό. Πόση ώρα είναι σ'αυτή την κατάσταση;

- Alex

Aυτή που είχες εσύ ήταν η KK1 2.3.5, υπάρχει στο πρώτο μήνυμα του θέματος όπως όλα.

Κάποια στιγμή αποσυνδέεται είναι φυσιολογικό. Πόση ώρα είναι σ'αυτή την κατάσταση;

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ξεκινάω παράλληλα με το download και ένα full backup.

Ξέρεις μήπως εαν η όλη διαδικασία επηρεάζει σε κάτι την εγγύηση της συσκευής???(Αγορασμένο Ιανουάριο 2012)

Trust NO ONE!

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ξεκινάω παράλληλα με το download και ένα full backup.

Ξέρεις μήπως εαν η όλη διαδικασία επηρεάζει σε κάτι την εγγύηση της συσκευής???(Αγορασμένο Ιανουάριο 2012)

Οτιδήποτε επίσημο περνάς στο κινητό σου, έχεις εγγύηση κανονικά, οτιδήποτε ανεπίσημο (ROM, Root κτλ) χάνεις την εγγύηση σου.

Το *#1234# μου εμφανίζει τα παρακάτω για τυχόν διευκρινήσεις προς τους γνώστες του αντικειμένου

PDA:I9100BOLPD

PHONE:I9100BOLP5

CSC:I9100COSLP5

Υπαρχει περιπτωση να παρουμε ναι αλλη αναβαθμιση εκτος την 4.0.3 π.χ την 4.0.4?????

• The topic was unpinned