Tyxerakias Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παίδες κανένας δοκίμασε την καινούργια I9100XWLP3; Αυτή είναι Αγγλική, της O2. Το ότι είναι XW όμως με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να έχει τα ελληνικά γράμματα στο μενού, κάτι που λείπει από την LPQ, όποιος τη δοκιμάσει ας μας πει.... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αυτή είναι Αγγλική, της O2. Το ότι είναι XW όμως με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να έχει τα ελληνικά γράμματα στο μενού, κάτι που λείπει από την LPQ, όποιος τη δοκιμάσει ας μας πει.... Και εγώ αυτό πιστεύω ότι μπορεί να έχει και τους ελληνικούς δείκτες στις επαφές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αυτή είναι Αγγλική, της O2. Το ότι είναι XW όμως με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να έχει τα ελληνικά γράμματα στο μενού, κάτι που λείπει από την LPQ, όποιος τη δοκιμάσει ας μας πει.... Και εγώ αυτό πιστεύω ότι μπορεί να έχει και τους ελληνικούς δείκτες στις επαφές! Εχει πρωτα τους Αγγλικους και μετα τους Ελληνικους δεικτες στην μπαρα των επαφων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εχει πρωτα τους Αγγλικους και μετα τους Ελληνικους δεικτες στην μπαρα των επαφων Ενώ η LPQ δεν έχει καθόλου ελληνικούς; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ενώ η LPQ δεν έχει καθόλου ελληνικούς; Όχι δεν έχει ελληνικούς. Επίσης υπάρχει πρόβλημα όταν δημιουργείς νέο mail. Αν πληκτρολογήσεις το όνομα του παραλήπτη στα ελληνικά δεν σου κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Θα πρέπει αν η επαφη ειναι στα ελληνικα, να πληκτρολογήσεις κάποια γράμματα από την mail διεύθυνση. To ίδιο και στα sms. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους . Μια ερώτηση παιδιά , τα στοιχεία της συσκευή μου είναι PDA :I9100XWKI4 PHONE : I9100XEUKH2 CSC: I9100XEUKH2 μπορείτε να μου πείτε πότε να περιμένω το update και από ποια χώρα προέρχεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους . Μια ερώτηση παιδιά , τα στοιχεία της συσκευή μου είναι PDA :I9100XWKI4 PHONE : I9100XEUKH2 CSC: I9100XEUKH2 μπορείτε να μου πείτε πότε να περιμένω το update και από ποια χώρα προέρχεται ??? Είναι αγγλικό... Λογικά μεχρι την άλλη εβδομάδα θα το έχεις αφού οι πρώτοι πάροχοι (O2, 3) έκαναν ήδη αναβαθμίσεις σε 4.0.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ξερει κανεις το δικο μου τι ειναι? PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI12 (EUR) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Ξερει κανεις το δικο μου τι ειναι? PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI12 (EUR) παιδια πως το κοιταμε αυτο?ειμαι νεος στο γαλαξια γιαυτο.ευχαριστω εμενα στο κιες φραφει αυτο PDA:KI4/PHONE:KI1/CSC:K12(eUR) πως μπορω να περασω ics rom?πρεπει να ειμαι root? Edited March 28, 2012 by mgeo81 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Πληκτρολογεις *#1234# εκει που περνεις τηλεφωνο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Πληκτρολογεις *#1234# εκει που περνεις τηλεφωνο PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI12 αυτα λεει... η εκδοση που εχει τωρα ειναι 2.3.4 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Αυτή είναι Αγγλική, της O2. Το ότι είναι XW όμως με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να έχει τα ελληνικά γράμματα στο μενού, κάτι που λείπει από την LPQ, όποιος τη δοκιμάσει ας μας πει.... Εμ μπορεί να λεω βλακεία αλλά η LPQ δεν είναι η I9100XXLPQ η κυπριακή δηλαδή; Είναι δυνατόν η κυπριακή ROM να μην έχει ελληνικά γράμματα; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 ποια απο τις παρακατω εχει εληνικα στο μενου και στο πληκτρολογιο; I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXALPQ Poland I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXXLPD Hungary I9100XWLP2 4.0.3 2012 March I9100OXELP4 Russia Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Οι σύνδεσμοι της πρώτης σελίδας που αφορούν το μουλτιαπλοουντ και το μεγκααπλοουντ δεν λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παίδες πέρασα την xxlpj σήμερα. έχω μια απορία για όποιον άλλο την έχει περάσει. το διπλό πάτημα που βγάζει τις φωνητικές εντολές του λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Έχω την έκδοση 2.3.4 και το κινητό μου είναι Ελληνικό (EUR). Αν αλλάξω το country code από εκείνο το κρυφό μενού του κινητού, 1) Σε τι country code θα πρέπει να το βάλω ώστε το Kies να μου πει ότι έχει βγει αναβάθμιση για ICS? 2) Αυτήν την αλλαγή αν μετά την επαναφέρω σε EUR θα χαθεί το ICS και θα μπει ξανά η 2.3.4? 3) Γενικα αυτές οι αλλαγές του country code καταγράφονται από κανέναν μετρητή που θα μπορεί να ανακαλύψει η Samsung σε περίπτωση μελλοντικής βλάβης της συσκευής? Ευχαριστώ προκαταβολικά, και sorry που ξαναρωτάω προφανώς χιλιορωτημένα πράγματα, αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 40 σελίδες για να βρω τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δυστυχως ουτε κι εγω καταφερα να περασω ICS αλλάζοντας το country code απο EUR σε CYO. εβαλα κ παλιότερη εκδοση KIES διοτι αναφερθηκε οτι μπορει να φταιει η τελευταια ενημερση, αλλά έτσι κι αλλιώς το KIES πρωτα σε αναγκαζει να κανεις ενημερωση κ μετά έλεγχο για νεες εκδοσεις. Οποιος το έχει καταφέρει ας δωσει οδηγιες για εγκατασταση μεσω KIES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Δυστυχως ουτε κι εγω καταφερα να περασω ICS αλλάζοντας το country code απο EUR σε CYO. εβαλα κ παλιότερη εκδοση KIES διοτι αναφερθηκε οτι μπορει να φταιει η τελευταια ενημερση, αλλά έτσι κι αλλιώς το KIES πρωτα σε αναγκαζει να κανεις ενημερωση κ μετά έλεγχο για νεες εκδοσεις. Οποιος το έχει καταφέρει ας δωσει οδηγιες για εγκατασταση μεσω KIES Ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος σε θέματα Android. απλά ίσως να μην έχει έρθει ακόμα η σειρά της συσκευής σου για αναβάθμιση. Υπομονή... Edited March 30, 2012 by oeo77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Oριστε η απαντηση της Samsung για το ποτε θα ερθει Ελλαδα.Ακομα ημερομηνια δεν ξερουν.Περιμεναμε την 2.3.5 μας πουλησε.Μετα περιμεναμε την 2.3.6 παλι μας πουλησε. Samsung Mobile Greece Καλησπέρα, Αρχικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της αναβάθμισης του Galaxy SII, αλλά τελευταία στιγμή υπήρξε μία μικρή αναβολή και θα έιναι διαθέσιμή μέσα στις επόμενες ημέρες.Μόλις θα έχουμε επιβεβαιωμένη ημερομηνία θα σας ενημερώσουμε και εμείς με την σειρά μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. *Update* Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως η εκδοσή ICS για το GSII θα καθυστερήσει σε σχέση με το αρχικό πλάνο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που λάβαμε σήμερα, θα είναι διαθέσιμη μετά τις 15 Απριλίου! Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Edited March 31, 2012 by athanasiosthess *Update* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση. Παμε ολοταχως για "χειροκινητη" αναβαθμιση λοιπον...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση. Παμε ολοταχως για "χειροκινητη" αναβαθμιση λοιπον...:) Θα έπρεπε να το είχες κάνει ήδη;:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Θα έπρεπε να το είχες κάνει ήδη;:) Ειπα να παω με το γραμμα του νομου και αφου ηταν η αρχικη δηλωση στο τελος του πρωτου τριμηνου, λεω ενταξει θα περιμενω να κανω την "επισημη" κινηση...Τωρα, το καλο το παληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Αγόρασα την συσκευή με την 2.3.6(COS) :Συνεχής επανεκινήσεις Έβαλα την επίσημη για την Ελλαδα Vodafone 2.3.5:Μια απο τα ίδια Τελικά λέω θα δοκιμάσω την ICS(της πρώτης σελίδας) και ως εκ θαύματος έχω συμπληρώσει αρκετές ώρες χωρίς κανένα restart(Επειδή πιθανόν να ρωτήσετε αν τσέκαρα τα προγράμματα , με την βοήθεια δυο άλλων συμφορουμιτών το έκανα και αυτό χωρίς αποτέλεσμα πχ είχα πετάξει τον Go Launcher Ex) Αυτό που έχω τώρα είναι πως ενώ η μπαταρία έχει αποφορτιστεί το εικονίδιο δεν αδειάζει. Εξακολουθεί να είναι πράσινο Εχει συμβεί σε κανέναν Υ.Γ.Tip για όσους πιθανώς δεν το ξέρουν πλέον screenshot με vol down και power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Όσοι περάσετε ICS μην ξεχάσετε τα εξής: Δεν μεταφέρετε κανενός είδους backup από gingerbread. Στήνετε από την αρχή σαν να αγοράσατε νέα συσκευή. Έτσι θα αποκλείσετε το ενδεχόμενο προβλημάτων. Η σωστή διαδικασία είναι: Φλασαρεις την Κυπριακή, κατόπιν αλλάζεις το CSC σε EUR οπότε γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγράφονται όλα τα data. Μετά ξεκινάτε κανονικά βάζοντας το Gmail σας και κατεβάζετε τις εφαρμογές σας. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ειπα να παω με το γραμμα του νομου και αφου ηταν η αρχικη δηλωση στο τελος του πρωτου τριμηνου, λεω ενταξει θα περιμενω να κανω την "επισημη" κινηση...Τωρα, το καλο το παληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι! :p Για ποια απ'ολες σκεφτεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts