oeo77 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Μήπως εννοείς το cwm; Βάλε cf-root. ok..περνάω cf-root λοιπόν..σκέφτομαι να βάλω την omega icecream sandwich..για να τη βγάλω αν δεν μου αρέσει τι κάνω?περνάω ξανά το firmware και σβήνονται όλα; Edited January 22, 2012 by oeo77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 ok..περνάω cf-root λοιπόν..σκέφτομαι να βάλω την omega icecream sandwich..για να τη βγάλω αν δεν μου αρέσει τι κάνω?περνάω ξανά το firmware και σβήνονται όλα; Υπάρχει οδηγός επαναφοράς σε εργοστασιακή κατάσταση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Υπάρχει οδηγός επαναφοράς σε εργοστασιακή κατάσταση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Να περάσω ξανά το firmware εννοείς?Γιατί αυτό μου έστειλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 καλησπερα μια ερωτηση,η τελευταια γνησια version τις samsung ειναι η 2.3.4 η 2.3.5?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 καλησπερα μια ερωτηση,η τελευταια γνησια version τις samsung ειναι η 2.3.4 η 2.3.5?????????? Τελευταία είναι η 2.3.5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τελευταία είναι η 2.3.5 σ ευχαριστω φιλε μου αλλα που τι βρισκω?αγορασα το κινητο μεταχειρησμενο απο ενα παληκαρι και το κινητο απανω φοραει τη 2.3.4 το συνδεω με καλωδιο στον υπολογιστη ανοιγω το Samsung Kies και μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη ποιο καινουργια τη παιζει??υπαρχει αλλος τροπος να τη βαλω??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 σ ευχαριστω φιλε μου αλλα που τι βρισκω?αγορασα το κινητο μεταχειρησμενο απο ενα παληκαρι και το κινητο απανω φοραει τη 2.3.4 το συνδεω με καλωδιο στον υπολογιστη ανοιγω το Samsung Kies και μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη ποιο καινουργια τη παιζει??υπαρχει αλλος τροπος να τη βαλω??????? Η θα περιμένεις μέχρι να στη δώσει το Kies (και αν...) ή τη βάζεις μόνος σου με τον οδηγό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Στο ίδιο θέμα έχει και τα links να κατεβάσεις όποια θες. Αν αποφασίσεις να βάλεις μόνος σου την τελευταία που έχει δώσει το Kies, αυτή είναι αν δε κάνω λάθος η XWKJ3. Να προλάβω και την επόμενη ερώτηση σου... Δε παίρνουν όλοι ταυτόχρονα τις αναβαθμίσεις, για διάφορους λόγους που με ένα search στο φόρουμ, θα τους βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Η θα περιμένεις μέχρι να στη δώσει το Kies (και αν...) ή τη βάζεις μόνος σου με τον οδηγό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Στο ίδιο θέμα έχει και τα links να κατεβάσεις όποια θες. Αν αποφασίσεις να βάλεις μόνος σου την τελευταία που έχει δώσει το Kies, αυτή είναι αν δε κάνω λάθος η XWKJ3. Να προλάβω και την επόμενη ερώτηση σου... Δε παίρνουν όλοι ταυτόχρονα τις αναβαθμίσεις, για διάφορους λόγους που με ένα search στο φόρουμ, θα τους βρεις. δηλαδη και εσεις αυτη φορατε και εισται ευχαριστημενη?μπορεις να μου στειλεις κατευθειαν ποια εκδοση ειναι αυτη που λες?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Καλησπερα σας παρακαλω αν μπορειται βοηθηστε με,αγορασα το κινητο μεταχειρισμενο ειναι 3 μηνων αγορασμενο απο το πλαισιο,μου γραφει αυτα τα χαρακτηριστικα και φοραει 2.3.4 απ οτι ειδα εχει βγαλει η samsung καινουργια version 2.3.5 εγω γιατι βαζω το κινητο στο υπολογιστη και μου λεει οτι δεν υπαρχει καινουργια version?????αν υπαρχει καπου γνησια να τη κατεβασω και να τη βαλω σας παρακαλω πειτε μου,αλλα πανω απο ολα μ ενδιαφερει να ειναι καλη και να μην εχει προβληματα τη προτεινεται??? PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 BUILD INFO:WED SEP 14 20:3411 KST 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπερα σας παρακαλω αν μπορειται βοηθηστε με,αγορασα το κινητο μεταχειρισμενο ειναι 3 μηνων αγορασμενο απο το πλαισιο,μου γραφει αυτα τα χαρακτηριστικα και φοραει 2.3.4 απ οτι ειδα εχει βγαλει η samsung καινουργια version 2.3.5 εγω γιατι βαζω το κινητο στο υπολογιστη και μου λεει οτι δεν υπαρχει καινουργια version?????αν υπαρχει καπου γνησια να τη κατεβασω και να τη βαλω σας παρακαλω πειτε μου,αλλα πανω απο ολα μ ενδιαφερει να ειναι καλη και να μην εχει προβληματα τη προτεινεται??? PDA:I9100XWKI4 PHONE:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 BUILD INFO:WED SEP 14 20:3411 KST 2011 Η ερωτηση σου απαντηθηκε παραπανω απο τον STRATOSGR "Δε παίρνουν όλοι ταυτόχρονα τις αναβαθμίσεις, για διάφορους λόγους που με ένα search στο φόρουμ, θα τους βρεις." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Η ερωτηση σου απαντηθηκε παραπανω απο τον STRATOSGR "Δε παίρνουν όλοι ταυτόχρονα τις αναβαθμίσεις, για διάφορους λόγους που με ένα search στο φόρουμ, θα τους βρεις." φιλε μου ωραια μου τα ειπε ο STRATOSGR αλλα δε μου ειπε ακριβως ποια πρεπει να βαλω εκει μεσα γινεται χαμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 από που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία επίσημη εκδοσή για το sg2? γιατί το κιεσ κοιμάται ακόμα τουλάχιστον το δικό μου:p Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Η θα περιμένεις μέχρι να στη δώσει το Kies (και αν...) ή τη βάζεις μόνος σου με τον οδηγό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Στο ίδιο θέμα έχει και τα links να κατεβάσεις όποια θες. Αν αποφασίσεις να βάλεις μόνος σου την τελευταία που έχει δώσει το Kies, αυτή είναι αν δε κάνω λάθος η XWKJ3. Να προλάβω και την επόμενη ερώτηση σου... Δε παίρνουν όλοι ταυτόχρονα τις αναβαθμίσεις, για διάφορους λόγους που με ένα search στο φόρουμ, θα τους βρεις. δηλαδη και εσεις αυτη φορατε και εισται ευχαριστημενη?μπορεις να μου στειλεις κατευθειαν ποια εκδοση ειναι αυτη που λες?ευχαριστω φιλε μου ωραια μου τα ειπε ο STRATOSGR αλλα δε μου ειπε ακριβως ποια πρεπει να βαλω εκει μεσα γινεται χαμος Σου έγραψα ότι η τελευταία του KIES είναι η XWKJ3.Μια χαρά είναι. Εγώ έχω ΧWΚΚ5 που είναι πιο καινούρια, αλλά δεν υπάρχει στο KIES.Αν τη θες είναι στο λινκ που σου έδωσα. από που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία επίσημη εκδοσή για το sg2? γιατί το κιεσ κοιμάται ακόμα τουλάχιστον το δικό μου:p Δες παραπάνω.Στην ίδια σελίδα είναι η απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά ας μου πει κάποιος πως θα βγάλω την omega σε περίπτωση που την περάσω..τι να κάνω?Να περάσω ξανά το firmware? Κάτι άλλο..Έκανα root την ΚΚ5 με cf-root, με την original της ΚΚ5 θα βγάλω το τριγωνάκι;Μάλλον όχι γιατί στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 υπάρχει μόνο το αρχείο της ΚΙ8..Ας το ανεβάσει κάποιος κάπου και ας μου δώσει το link γιατί η Αμερική έκλεισε και το filesonic..thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά ας μου πει κάποιος πως θα βγάλω την omega σε περίπτωση που την περάσω..τι να κάνω?Να περάσω ξανά το firmware? Κάτι άλλο..Έκανα root την ΚΚ5 με cf-root, με την original της ΚΚ5 θα βγάλω το τριγωνάκι;Μάλλον όχι γιατί στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 υπάρχει μόνο το αρχείο της ΚΙ8..Ας το ανεβάσει κάποιος κάπου και ας μου δώσει το link γιατί η Αμερική έκλεισε και το filesonic..thanks 1. Ναι. 2. Για να φύγει το τριγωνάκι, μετά το cf-root θα βάλεις τον original kernel πάλι, που θα τον βρεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Σου έγραψα ότι η τελευταία του KIES είναι η XWKJ3.Μια χαρά είναι. Εγώ έχω ΧWΚΚ5 που είναι πιο καινούρια, αλλά δεν υπάρχει στο KIES.Αν τη θες είναι στο λινκ που σου έδωσα. Δες παραπάνω.Στην ίδια σελίδα είναι η απάντηση. σε ευχαριστω φιλαρακι και συγνωμη αν σε κουρασα αυτη ειναι και ποιο απο τα δυο κατεβαζω?????θα δω διαφορα με τη 2.3.4 που φοραω τωρα και αν μπορεις να μου πεις σε τι?????? XWKJ3 Firmware info PDA:XWKJ3 PHONE: XXKI4 Date: 25/10/2011 Android 2.3.5 XEN (Netherlands): http://www.multiupload.com/5RC3ZSKDG2 XWKJ3 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/JDA305KOVD Password: intratech@XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 σε ευχαριστω φιλαρακι και συγνωμη αν σε κουρασα αυτη ειναι και ποιο απο τα δυο κατεβαζω?????θα δω διαφορα με τη 2.3.4 που φοραω τωρα και αν μπορεις να μου πεις σε τι?????? XWKJ3 Firmware info PDA:XWKJ3 PHONE: XXKI4 Date: 25/10/2011 Android 2.3.5 XEN (Netherlands): http://www.multiupload.com/5RC3ZSKDG2 XWKJ3 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/JDA305KOVD Password: intratech@XDA Το πρώτο αρχείο. Δε ξέρω πως είναι σε σένα, αλλά εγώ είχα αρκετά προβλήματα με την 2.3.4. Είναι σίγουρα πιο σταθερή η KJ3. Υπάρχουν και πιο καινούριες να βάλεις (XWKK5 2.3.6) , αλλά δεν υπάρχουν καν στο kies.Αν θες να παραμείνεις οπωσδήποτε σε ότι δίνει η μαμά από KIES, βάζεις την KJ3. Όποια και να βάλεις , ΚΚ5, KJ3 είναι πολύ σταθερές και δεν έχουν σχέση με την 2.3.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το πρώτο αρχείο. Δε ξέρω πως είναι σε σένα, αλλά εγώ είχα αρκετά προβλήματα με την 2.3.4. Είναι σίγουρα πιο σταθερή η KJ3. Υπάρχουν και πιο καινούριες να βάλεις (XWKK5 2.3.6) , αλλά δεν υπάρχουν καν στο kies.Αν θες να παραμείνεις οπωσδήποτε σε ότι δίνει η μαμά από KIES, βάζεις την KJ3. Όποια και να βάλεις , ΚΚ5, KJ3 είναι πολύ σταθερές και δεν έχουν σχέση με την 2.3.4 να σου πω κατι επειδη ειχε γινει ******* με ενα HTC γι αυτο θελω να φοραω μαμα μονο για την εγγυηση.εσυ ποια λες οτι ειναι η καλυτερη να βαλω αλλα να μη φοβαμαι και για την εγγυηση????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 να σου πω κατι επειδη ειχε γινει ******* με ενα HTC γι αυτο θελω να φοραω μαμα μονο για την εγγυηση.εσυ ποια λες οτι ειναι η καλυτερη να βαλω αλλα να μη φοβαμαι και για την εγγυηση????????? Και οι 2 της Samsung είναι...Λες να έχω ΚΚ5 και να θεωρώ καλύτερη την KJ3; Εσύ βάλε όποια θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 1. Ναι. 2. Για να φύγει το τριγωνάκι, μετά το cf-root θα βάλεις τον original kernel πάλι, που θα τον βρεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Φίλε μου κατεβάζω τον stock kernel της ΚΚ5 γιατί πιθανολογώ ότι αυτόν εννοείς original kernel αλλά το αρχείο έχει κατάληξη .7z που δεν ξεζιπάρεται και δεν αναγνωρίζεται από το odin..Κάνω μετονομασία σε .tar για να το αναγνωρίσει το odin αλλά δεν κάνει τη διαδικασία που πρέπει.Καμιά ιδέα;Σίγουρα κάτι θα έχεις στο μυαλό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Τα .7z ανοιγουν με το 7zip archiver η κατι τετοιο. Κανε ενα googlαρισμα... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Φίλε μου κατεβάζω τον stock kernel της ΚΚ5 γιατί πιθανολογώ ότι αυτόν εννοείς original kernel αλλά το αρχείο έχει κατάληξη .7z που δεν ξεζιπάρεται και δεν αναγνωρίζεται από το odin..Κάνω μετονομασία σε .tar για να το αναγνωρίσει το odin αλλά δεν κάνει τη διαδικασία που πρέπει.Καμιά ιδέα;Σίγουρα κάτι θα έχεις στο μυαλό σου... Ξεζιπάρεται με το 7Zip που είναι free Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Φίλε μου κατεβάζω τον stock kernel της ΚΚ5 γιατί πιθανολογώ ότι αυτόν εννοείς original kernel αλλά το αρχείο έχει κατάληξη .7z που δεν ξεζιπάρεται και δεν αναγνωρίζεται από το odin..Κάνω μετονομασία σε .tar για να το αναγνωρίσει το odin αλλά δεν κάνει τη διαδικασία που πρέπει.Καμιά ιδέα;Σίγουρα κάτι θα έχεις στο μυαλό σου... Περιμένω την απάντηση σας για το αν ο original kernel είναι ίδιος με τον stock kernel...το πρόβλημα που είχα σχετικά με το αρχείο .7z το έλυσα..γι αυτούς που θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα να πω ότι μπορούν να κατεβάσουν κάποιον άλλον extractor ή εγκαθιστώντας το winrar να επιλέξουν όλους τους τύπους αρχείων (.zip .rar .7zip-7z κλπ...)...Παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση σας..πρόσθεσα κι εγώ μία εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο λινκ για να κατεβάσω ολοκληρομένο και απήραχτο το τελευταίο επίσημο firmware της Cosmote? To BUKG2 είναι ή κάνω λάθος? Και τι έκδοση είναι αυτό? 2.3.5 ή 2.3.6? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο λινκ για να κατεβάσω ολοκληρομένο και απήραχτο το τελευταίο επίσημο firmware της Cosmote? To BUKG2 είναι ή κάνω λάθος? Και τι έκδοση είναι αυτό? 2.3.5 ή 2.3.6? Oρίστε: http://www.hotfile.com/dl/135611573/13666c9/I9100BOKK1_I9100COSKJ3_COS.zip.html ΒΟΚΚ1, είναι 2.3.5. Το ΚG2 είναι το παλιό. Βtw, έχει δοκιμάσει κανείς την LP6 ice cream sandwich 4.0.3; Kαλή; (password για τα παραπάνω: samfirmware.com) Edited January 28, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts