Bax Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Το system.img μπορείς να το φλασάρεις με restore από το clockworkmod recovery. Αχχχχ, κι έχω πει εδώ και κάμποσες δημοσιεύσεις ότι δεν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων/wipe data όταν έχουμε πειράξει το κινητό... Έχω το u8800 με aurora 5 και δεν ειχα ποτέ τετοιο θέμα οπότε δεν φανταστηκα οτι μπορουσε να γινει κατι τετοιο. Πλέον δοκιμάζοντας διαφορα scatter files δεν ανοιγει το κινητο καθόλου. Μόνο οταν το συνδεω στο φορτιστη αναβει το λαμπακι και το otu λεει οτι εχω τελευταία version. Με το sptool πάντα BROM error (5054) αν θυμαμαι καλα. Πριν πεθάνει τελείως είχα βρει και nandroid backups αλλα τζίφος. Δεν μπορούσε να τα επαναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Περιέργως το 8800 έχει καλύτερη υποστήριξη από το 918. Να σκεφτείς ότι δεν υπάρχει clockwork rom για το mix. Αλήθεια, το clockwork recovery πώς το πέρασες; Είχα δοκιμάσει μέσω εφαρμογής και μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό μου. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει χωριστό θέμα για το mix μιας και δεν δουλεύουν όλα τα mod του 918D. Edited February 13, 2013 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidass Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Το πάτησα κι αφού έβγαλε το σήμα του android κατέληξε σε ένα θαυμαστικό μέσα σε ένα τριγωνάκι ( σαν αυτό που έχουμε στα αυτοκίνητα :p ) με ένα μικρό android δίπλα. Εκεί σταμάτησε Απλα πατα το home button και θα εμφανιστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Περιέργως το 8800 έχει καλύτερη υποστήριξη από το 918. Να σκεφτείς ότι δεν υπάρχει clockwork rom για το mix. Αλήθεια, το clockwork recovery πώς το πέρασες; Είχα δοκιμάσει μέσω εφαρμογής και μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό μου. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει χωριστό θέμα για το mix μιας και δεν δουλεύουν όλα τα mod του 918D. Το είχα κάνει root και είχα περάσει το recovery.img που είχε clockwork mod. Το κινητό θα πάει αυριο για σερβις και ο θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το είχα κάνει root και είχα περάσει το recovery.img που είχε clockwork mod. Το κινητό θα πάει αυριο για σερβις και ο θεός βοηθός. πού θα το πας για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Κανω ολα τα βηματα μα οταν παταω το download και συνδεω το κινητο μου βγαζει error Μιλαω για το root. Λιγη βοηθεια Edited February 17, 2013 by Degen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κανω ολα τα βηματα μα οταν παταω το download και συνδεω το κινητο μου βγαζει error Μιλαω για το root. Λιγη βοηθεια Το έχεις κλείσει? Σε ποιο μοντέλο προσπαθείς να το κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι.Στο ot-918d. μου λεει SP Flash tool error(8100) Και ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι.Στο ot-918d. μου λεει SP Flash tool error(8100) Και ευχαριστω για την απαντηση :) κάνε ένα check στο flash_tool πήγαινε στο options και δες αν το USB Mode είναι τσεκαρισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχεις βάλει τους οδηγούς για MTK6573 usb vrom? Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 κάνε ένα check στο flash_tool πήγαινε στο options και δες αν το USB Mode είναι τσεκαρισμένο Οχι δεν ειναι, τωρα το εκανα ''τσεκ'' και παλι ομως τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τους οδηγούς για το κινητό MTK6573 usb vrom που σε ρώτησε ο cna τους έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχεις βάλει τους οδηγούς για MTK6573 usb vrom? Τα εχω κανει ολα, μπορω να το επιβεβαιωσω καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κοίτα στην διαχείριση συσκευών εάν σου βγάζει συσκευή με όνομα usb vrom. Επίσης εάν υπάρχουν οι οδηγοί δεν θα σου βγάζει μήνυμα εγκατάστασης νέας συσκευής το λειτουργικό. Χρειάζεται προσοχή γιατί το μήνυμα αυτό δεν μένει ενεργό για πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα.. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κοίτα στην διαχείριση συσκευών εάν σου βγάζει συσκευή με όνομα usb vrom. Επίσης εάν υπάρχουν οι οδηγοί δεν θα σου βγάζει μήνυμα εγκατάστασης νέας συσκευής το λειτουργικό. Χρειάζεται προσοχή γιατί το μήνυμα αυτό δεν μένει ενεργό για πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα.. δεν μου βγαζει την συσκευη λεει μια αγνωστη συσκευη που μαλλον ειναι το κινητο να ξανακανω το βημα ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πρέπει να εγκαταστήσεις τους οδηγούς. Μπορείς να τους βρεις σε πολλά site εάν κάνεις αναζήτηση για MTK6573 usb vrom drivers. Κατεβάζεις τον φάκελο και τον αποθηκεύεις, αφού τον αποσυμπιέσεις, κάπου που να μπορείς να τον βρεις εύκολα (πχ στην επιφάνεια εργασίας ή στο C:\). Κλείνεις το κινητό και το συνδέεις στον υπολογιστή. Θα βρει 2 συσκευές από τις οποίες η πρώτη θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Δυστυχώς αυτή είναι που μας ενδιαφέρει. Η λύση, λοιπόν, είναι να έχουμε ήδη την διαχείριση συσκευών ανοικτή και μόλις βρει την πρώτη συσκευή κάνουμε δεξί κλικ πάνω της και να πατήσουμε ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Μετά επιλέγουμε αναζήτηση οδηγών στον υπολογιστή μου (και όχι αυτόματη αναζήτηση οδηγών στο internet) και καθοδηγούμε το πρόγραμμα στον φάκελο που είχαμε κατεβάσει. Εάν πάνε όλα καλά τότε θα εγκατασταθούν και οι οδηγοί για την δεύτερη συσκευή. Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία μπορούμε να προχωρήσουμε στο Flash Tools. Πάντως είναι σημαντικό να εγκαταστήσουμε αυτούς τους οδηγούς γιατί με το Flash Tools μπορούμε να πάρουμε backup όλης της ROM χωρίς να είμαστε root. Ήδη ετοιμάζω τον οδηγό για να το κάνουμε και κάποια στιγμή, τις επόμενες ημέρες, θα ανεβάσω θέμα... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πρέπει να εγκαταστήσεις τους οδηγούς. Μπορείς να τους βρεις σε πολλά site εάν κάνεις αναζήτηση για MTK6573 usb vrom drivers. Κατεβάζεις τον φάκελο και τον αποθηκεύεις, αφού τον αποσυμπιέσεις, κάπου που να μπορείς να τον βρεις εύκολα (πχ στην επιφάνεια εργασίας ή στο C:\). Κλείνεις το κινητό και το συνδέεις στον υπολογιστή. Θα βρει 2 συσκευές από τις οποίες η πρώτη θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Δυστυχώς αυτή είναι που μας ενδιαφέρει. Η λύση, λοιπόν, είναι να έχουμε ήδη την διαχείριση συσκευών ανοικτή και μόλις βρει την πρώτη συσκευή κάνουμε δεξί κλικ πάνω της και να πατήσουμε ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Μετά επιλέγουμε αναζήτηση οδηγών στον υπολογιστή μου (και όχι αυτόματη αναζήτηση οδηγών στο internet) και καθοδηγούμε το πρόγραμμα στον φάκελο που είχαμε κατεβάσει. Εάν πάνε όλα καλά τότε θα εγκατασταθούν και οι οδηγοί για την δεύτερη συσκευή. Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία μπορούμε να προχωρήσουμε στο Flash Tools. Πάντως είναι σημαντικό να εγκαταστήσουμε αυτούς τους οδηγούς γιατί με το Flash Tools μπορούμε να πάρουμε backup όλης της ROM χωρίς να είμαστε root. Ήδη ετοιμάζω τον οδηγό για να το κάνουμε και κάποια στιγμή, τις επόμενες ημέρες, θα ανεβάσω θέμα... Δεν καταφερα να βρω αυτο που ειπες αλλα χρησιμοποιησα αυτους απο το βημα 2. Τωρα βρισκει την συσκευη(που χανεται γρηγορα) ως USB modem driver Modify by mobileuncle.com Αυτο σημαινει πως ειναι ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν καταφερα να βρω αυτο που ειπες αλλα χρησιμοποιησα αυτους απο το βημα 2. Τωρα βρισκει την συσκευη(που χανεται γρηγορα) ως USB modem driver Modify by mobileuncle.com Αυτο σημαινει πως ειναι ενταξει? Κατέβασε από εδώ τους drivers http://rapidshare.com/files/3082966901/MTK6573-Driver.rar και κάνε τη διαδικασία που περιγράφει o cna στο post #591 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κατέβασε από εδώ τους drivers http://rapidshare.com/files/3082966901/MTK6573-Driver.rar και κάνε τη διαδικασία που περιγράφει o cna στο post #591 συγνωμη που σας κουρασα αλλα το λινκ εχει καποιο ερρορ Download not available Download permission denied by uploader. (0b67c2f5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 συγνωμη που σας κουρασα αλλα το λινκ εχει καποιο ερρορ Download not available Download permission denied by uploader. (0b67c2f5) Ξαναδοκίμασε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ξαναδοκίμασε τώρα παλι το ιδιο και η ατυχια μου ειναι οτι δεν βρισκω και τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παλι το ιδιο και η ατυχια μου ειναι οτι δεν βρισκω και τιποτα αλλο συγνώμη για την ταλαιπωρία απλά τώρα το μαθαίνω κι εγώ. τώρα πρέπει να μπορείς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 συγνώμη για την ταλαιπωρία απλά τώρα το μαθαίνω κι εγώ. τώρα πρέπει να μπορείς!!! ευχαριστω πολυ, τωρα την κατεβασα και εκανα και την διαδικασια με το flashtool υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ευχαριστω πολυ, τωρα την κατεβασα και εκανα και την διαδικασια με το flashtool υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? σου δούλεψε κανονικά το flash tool? αν τα έκανες όλα σωστά και σου έβγαλε στο τέλος το οκ τότε έχεις τελειώσει σχεδόν ανοίγεις το alcatel one touch upgrade και προχωράς. κοίτα τον οδηγό #550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 σου δούλεψε κανονικά το flash tool? αν τα έκανες όλα σωστά και σου έβγαλε στο τέλος το οκ τότε έχεις τελειώσει σχεδόν ανοίγεις το alcatel one touch upgrade και προχωράς. κοίτα τον οδηγό #550 τι πρεπει να κανω στο alcatel ot upgrade? το κατεβασα και δεν αναγνωριζει την συσκευη, αυτος ειναι ο σκοπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts