Tearstios Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Πήρα το κινητό σήμερα, χρησιμοποιώντας κάποια δωροεπιταγή που είχα και έχω να πω πως είμαι πολύ απογοητευμένος. Πρώτα από όλα, δεν συγχρονίζετε με τον google λογαριασμό μου. Για την ακρίβεια, δεν έμπαινε με τίποτα. Προσπάθησα αμέτρητες φορές, έλεγχα συνεχώς μην κάνω λάθος σε πληκτρολόγηση, αλλά τζίφος. Αναγκάστηκα να φτιάξω άλλον λογαριασμό, από το κινητό. Και πάλι όμως, οι επαφές δεν συγχρονίζονται. Ή μάλλον, υπάρχουν κάπου στην συσκευή (όταν πληκτρολογώ νούμερα στην κλήση βγάζει επαφές), αλλά στις επαφές έτσι απλά ΔΕΝ εμφανίζετε τίποτα. Συνδέθηκε με υπολογιστή, έκανα αντίγραφο και επαναφορά και πάλι τζίφος και εκεί. Και ενώ το τηλέφωνο είναι στα ελληνικά, δεν έχει πληκτρολόγιο ελληνικό- οκ, κατέβασα το ελληνικό πληκτρολόγιο όπως λέγατε σε παλαιότερα μηνύματα αλλά και πάλι ...τζίφος! Με ΤΙΠΟΤΑ δεν βγάζει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Τεράστια απογοήτευση. Χειρότερο τηλέφωνο δεν έχω πάρει. Τι να τις κάνω τις αναβαθμίσεις, τα ρουτ και τα κινούμενα φόντα όταν δεν μπορείς να βρεις επαφή και να στείλεις μήνυμα; Προφανώς, ψάχνετε για κάτι άλλο σε τηλέφωνα και αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος από όσα λέγατε. Τώρα να δούμε αν θα καταφέρω έστω και να το σκοτώσω, αλλά αν το λειτουργήσει κάποιος στα χέρια του για δυό λεπτά, θα βάλει τα γέλια μου φαίνεται... Φιλε μου οσον αφορα το τηλεφωνακι θα διαφωνησω μαζι σου γιατι εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.......απο εκει και περα αν θυμαμαι καλα επειδη εχω αλλαξει τη ROM και ειναι διαφορετικα τα προγραμματα που εχω μεσα με την "μαμα" ROM ειχε μεσα το πληκτρολογιο TOUCHPAL το οποιο υποστηριζει ελληνικα αρκει να κατεβασεις το πακετακι (αν δεν το εχει ηδη μεσα....) Τωρα σχετικα με τις επαφες παροτι δεν ειχα κανενα προβλημα να συνδεθω με τον google λογαριασμο μου ( και νομιζω πως γι'αυτο δεν φταιει η συσκευη σου....) αντιμετωπισα κι εγω το ιδιο θεμα με τις επαφες μου μετα το συγχρονισμο Η λυση ειναι η εξης : συνδεεσαι στον google λογαριασμο σου απο τον browser σου (καλυτερα απο το pc) και ανοιγεις τις επαφες οι οποιες εχουν συγχρονιστει και υπαρχουν εκει μεσα. Προσεχεις λοιπον να ειναι ολες περασμενες στην κατηγορια MY CONTACTS !!! Οσες δεν ειναι συγχρονισμενες εκει δεν στις εμφανιζει το κινητο. Απλα λοιπον τις κανεις αντιγραφη σε αυτο το γκρουπακι ( οι αλλες μαλλον θα ειναι στην κατηγορια ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ) και μετα εμφανιζονται ολες κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έκανα αυτό που μου είπες και επιτέλους έχω τις επαφές στο τηλέφωνο. Σ' ευχαριστώ πολύ. Το ελληνικό πληκτρολόγιο τελικά, δεν έτρεχε. Το έβγαλα, το ξαναέβαλα, αλλά τίποτα και πάλι. Τελικά, έκανα επαναφορά εργοστασιακών, το πέρασα και μου το εμφάνισε επιτέλους. Λυπάμαι, αλλά στον κανονικό λογαριασμό μου Google ακόμα δεν συνδέθηκα, και δεν πρόκειται. Και φυσικά είναι πρόβλημα τις συσκευής, δεν παίζει να πληκτρολογώ λάθος το όνομα και τον κωδικό μου- πέρα του ότι τους ξέρω πολύ καλά, τους επαλήθευσα 800 φορές, πληκτρολογώ σαν γριά για αν προσέχω και το ελέγχο γράμμα, γράμμα. Δεν θέλει να μπει. Τελείωσε! Δεν του κάνει καθόλου κέφι. Πέρασα το NoWallpaper και είναι πολύ πιο όμορφη η οθόνη του στο μαύρο, σας το συνιστώ. Και το Google Sky επίσης τρέχει πολύ καλά (και δεν το περίμενα) που είναι πολύ αγαπημένο μου πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, δεν σας κρύβω πως μου έσπασε τα νεύρα- χτες όλη μέρα δεν κατάφερα να το σετάρω, δεν έβαζε το πληκτρολόγιο, απογοητεύτηκα πλήρως. Δεν σας κρύβω πως το φοβάμαι το τηλέφωνο και το σκέφτομαι να του κάνω ρουτ. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδιά εχω πρόβλημα, ξαφνικά δεν δουλεύει το Gps βρίσκει δορυφόρους κανονικά αλλα δεν κανει σύνδεση, το κατάλαβα οτι βρίσκει λόγο οτι εχω εφαρμογή για την ταχύτητα του αυτοκίνητου, οποτε την ανοίγω μου λέει βρήκα 10 η 11 κτλ δορυφόρους αλλα δεν κλειδώνει ρε κανέναν! Το ίδιο και με το " I GO " ψάχνει βρίσκει αλλα δεν κλειδώνει ρε δορυφόρο ποτέ! Το wifi δουλεύει κανονικά όπως και το μπλε δόντι, τι φταίει ξέρουμε? Πριν κανα δύο μέρες είχε μια μικρή πτώση το κινητό απο το κομοδίνο, όχι τίποτα το φοβερό δλδ, λέτε να φταίει αυτο? Υπάρχει καμία αναβάθμιση να κάνω? Θα λυθεί το πρόβλημα? Το τελ είναι root Για πείτε ρε παιδιά τι κάνω? Λόγο τισ δουλειάς μου, μου έχει κόψει τα χέρια το γεγονός οτι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το gps , εαν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα καταφέρω τίποτα? Το κινητό είναι root, εαν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει παίδες, να το παω αντιπροσωπία? Θα μου πουν τίποτα λόγο οτι είναι ρουτ το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Υπαρχει κανενα πληκτρολογιο τις προκοπης με Τ9 οπως στα sonyericcson πχ που να εχει και προβλεπομενες λεξεις?καλο το touchPAL αλλα δεν με βολευει πολυ μικρα τα κουμπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmpalos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Τo κινητό το έχω εδώ και ένα μήνα και πραγματικά μετά από το root και την αλλαγή της rom που μας πρότεινε ο φίλος μας ο sibi πετάει και επιτέλους έχω απαλλαγεί από το να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου.Το κακό είναι ότι έχει ένα μειονέκτημα-για άλλους μπορεί να μην είναι αλλά για μένα είναι-δεν κάνει εγκατάσταση τον FLASH PLAYER και έτσι δεν μπορείς να δουλέψεις κάποιες εφαρμογές στο internet.Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το κανεις εγκατάσταση η να το αναπληρώσεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited June 5, 2012 by asmpalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklearhos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποια θήκη για το κινητό από εδώ Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποια θήκη για το κινητό από εδώ Ελλάδα? Εδω δεν υπαρχει.Κοιτα εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p4712.m570.l1313&_nkw=alcatel+918d&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 αν κάνω ροοτ και κατά το ρουτάρισμα προκύψει κάποιο λάθος, πως επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mephisto Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Βγήκε μια νέα έκδοση (1.1) της custom rom Puzzle Blue απ'το movilesdualsim.com. Σε σχέση με την πρώτη έκδοση 1.0 διορθώθηκαν κάποια μικροπροβληματάκια και η ανταπόκριση του κινητού έγινε ταχύτερη! http://www.movilesdualsim.com/foro/threads/9369-1%C2%AA-ROM-ALCATEL-0T-918-D-PUZZLE-S-B-H-BLUE-v-1 Η μέθοδος εγκατάστασης είναι ίδια με πριν: Για να βάλετε τη νέα ROM πρέπει να έχετε κάνει πρώτα ROOT. Φυσικά πρέπει να έχετε πάρει backup όλα τα χρήσιμα αρχεία απ'το κινητό σας και για σιγουριά αν θέλετε πάρτε backup και την παλιά rom σας. ΟΔΗΓΙΕΣ: 1) Κατεβάζετε τη νέα rom 1.1 απο εδώ (μην την κάνετε unzip) http://www.mediafire.com/download.php?1ht9sshb62wjhyn (κωδικός για κατέβασμα http://www.movilesdualsim.com) Βάζετε το αρχείο όπως είναι συμπιεσμένο στην κάρτα μνήμης του κινητού σας στο root dierctory (δηλαδή όχι σε κάποιο φάκελλο) 2) Κατεβάζετε το recovery απο εδώ http://www.mediafire.com/?0fad6s5c2hbnkqt το αποσυμπιέζετε και βάζετε στο root directory της κάρτας μνήμης το 592zn.com_recovery_OT_918D_MT6573_V2.img 3) Κατεβάζετε το mobileuncletools application απο εδώ http://www.mediafire.com/?5lhw4hhdlqswcen το αποσυμπιέζετε το βάζετε στην κάρτα μνήμης και το εγκαθιστάτε στο κινητό σας. Τρέχετε την εφαρμογή και επιλέγετε Flash recovery from sdcard. Επιλέγετε το 592zn.com_recovery_OT_918D_MT6573_V2 . Μόλις εγκατασταθεί το recovery λογικά θα μπει το κινητό μόνο του σε recovery mode. Επιλέξτε power off. Με κλειστό το κινητό πατάτε το volume + κουμπί το κρατάτε πατημένο και πατάτε το power. Θα μπεί στο recovery mode. Πηγαίνετε στο wipe (πλοήγηση στο μενού γίνεται με τα κουμπιά volume + και - και επιβεβαίωση με το power button). Kάνετε διαδοχικά wipe data, wipe cache και wipe dalvik-cache. Μετά πατάτε return για να πάτε στο αρχικό μενού και επιλέγετε flash zip from sd card. Επιλέγετε το zip αρχείο που είχατε κατεβάσει στο βήμα 1 και επιβεβαιώνετε. Μόλις τελειώσει το πέρασμα της νέας rom θα επιλέξετε reboot system recovery now και είστε έτοιμοι. Θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ανοίξει το κινητό μην τρομάξετε απλά περιμένετε. Επίσης όλα τα μενού θα είναι στα ισπανικά, θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις και να αλλάξετε τη γλώσσα (είναι η 12η επολογή στα settings, έχει ένα κουτάκι με ένα A) Δυστυχώς στο 3ο βήμα, αφού έχω εγκαταστήσει τα mobileuncletools και επιλέξω το αρχείο για flash recovery from sdcard, το κινητό μου κολάει στην boot screen του android (με το ρομποτάκι). Για την ακρίβεια έχει φάει τόσο γερό κόλημα, που ούτε τα πλήκτρα δουλεύουν, ούτε οτιδήποτε άλλο. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω και δοκίμασα να το ξεκινήσω με το συνδυασμό πλήκτρων που λες (volume + και power) αλλά τα ίδια. Εννοείται ότι είχα κάνει root και μάλιστα μόλις έτρεξα το mobileuncletools και πήγα να κάνω το flash recovery, μου ζήτησε να του δώσω permission να δουλέψει σαν superuser (και φυσικά του την έδωσα). Δεν είχα πάρει backup την προηγούμενη rom, αν και δε με ενδιαφέρει να χάσω δεδομένα (τηλέφωνα βασικά). Καμιά ιδέα; Τελικά κατάφερα να το ξεκολήσω πατώντας τα Home + Power buttons, και επιλέγοντας Erase Flash απ'το μενού, το οποίο επέστρεψε το κινητό στην αρχική κατάσταση (εργοστασιακές ρυθμίσεις μάλλον) και πρέπει να τα ξανακάνω όλα απ΄την αρχή. Αλλά γιατί δε δούλευε το recovery mode; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 7, 2012 by navi55 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklearhos Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθειά σας. Πήρα το συγκεκριμένο κινητό. Σαν πρώτος χρήστης android το κινητό φαίνεται πολύ καλό. Έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μπορώ να συνδεθώ στον google λογαριασμό. Μου βγάζει το σφάλμα "Can't establish a reliable data connection to the server"... Δοκίμασα να το βάλω σε flight mode και να συνδεθώ με wifi αλλά τίποτα. Έκανα και hard reset. Καμιά ιδέα; Edit Τελικά το έκανα root άλλαξα και την rom και μπόρεσα να συνδεθώ στο google account. Δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα είναι οκ. Επίσης με την αλλαγή της rom έχει όντως καλύτερη απόκριση και είναι πιο όμορφο. Edited June 7, 2012 by dklearhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklearhos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Εξοικονόμηση μπαταρίας! Δοκίμασα διάφορα προγραμματάκια και κατέληξα στα εξής: Κατεβάστε το Advanced Task Killer και ρυθμίστε το να τρέχει σε κάθε εκκίνηση του κινητού (autostart), το autokill frequency κάθε φορά που κλείνει η οθόνη ή κάθε 30'(ότι είναι πιο σύντομο) και το autokill level στο aggresive . Επίσης κατεβάστε το DX Battery Saver και ρυθμίστε το ανάλογα με τη χρήση του κινητού. Μπορείτε να βάλετε και το widget και κάνετε clear που και που για να αυξάνετε επιπλέον η διάρκεια της μπαταρίας. Σε μένα είδα μεγάλη διαφορά στην εξοικονόμηση της μπαταρίας! Σχεδόν διπλασιάστηκε. Επίσης σχετικά με overclock: Με το πρόγραμμα που αναφέρθηκε προηγουμένως (ΜΤΚ CPU-Control Test) αυξήστε την ταχύτητα στα 806Μhz και μειώστε το voltage στο 1250mV ή στα 1200mV για 720Mhz και λιγότερο. Για αυτές τις τιμές το κινητό είναι σταθερό, δεν κολλάει και πιθανόν να κάνετε επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας αν και δεν μπόρεσα να το εξακριβώσω αυτό. Με μέτρια χρήση πλέον το κινητό φτάνει τις 3 μέρες με μία φόρτιση. Μία ερώτηση Τo κινητό υποστηρίζει αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας? Όταν το βάζω στο auto η φωτεινότητα είναι μόνιμα στην μέγιστη. Δε θα έπρεπε σε κλειστούς χώρους να είναι η ελάχιστη δυνατή και στο φώς του ήλιου πιο πολύ? Edited June 11, 2012 by dklearhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παιδιά εχω πρόβλημα, ξαφνικά δεν δουλεύει το Gps βρίσκει δορυφόρους κανονικά αλλα δεν κανει σύνδεση, το κατάλαβα οτι βρίσκει λόγο οτι εχω εφαρμογή για την ταχύτητα του αυτοκίνητου, οποτε την ανοίγω μου λέει βρήκα 10 η 11 κτλ δορυφόρους αλλα δεν κλειδώνει ρε κανέναν! Το ίδιο και με το " I GO " ψάχνει βρίσκει αλλα δεν κλειδώνει ρε δορυφόρο ποτέ! Το wifi δουλεύει κανονικά όπως και το μπλε δόντι, τι φταίει ξέρουμε? Πριν κανα δύο μέρες είχε μια μικρή πτώση το κινητό απο το κομοδίνο, όχι τίποτα το φοβερό δλδ, λέτε να φταίει αυτο? Υπάρχει κα Στο gps δεν "κλειδώνουμε" καποιον δορυφόρο.. Τα εχεις μπερδέψει.. Λέμε (ατυχώς) κλείδωσε το σήμα, όχι ο δορυφόρος. Σημα (δλδ στίγμα) έχουμε αν η συσκευή μας λαμβάνει κάποιους δορυφόρους (τουλάχιστον 3) που κάποιους αλγόριθμους με βάση την ΩΡΑ προσδιορίζεται το στίγμα. Εγώ καταλαβαίνω αφού πιάνει δορυφόρους θα "κλειδώσει" (δλδ θα βρει στίγμα). Δες το ρολόι του κινητού (timezone αν είναι σωστό) και ρύθμισε το δυνατόν ακριβέστερα (επαναρυθμίζεται έτσι και αλλιώς με καθε "κλείδωμα"). Δούλεψέ το με ανοικτό το wifi (στο μπαλκόνι σου ή σε καφέ με wifi έξω) ή 3G/GPRS (αν έχει MB) για να κατεβάσει τις θέσεις των δορυφώρων (Αυτό κάνει πολύ πιο γρήγορη την διαδικασία της αναζήτησης γνωστό ώς agps) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Στο gps δεν "κλειδώνουμε" καποιον δορυφόρο.. Τα εχεις μπερδέψει.. Λέμε (ατυχώς) κλείδωσε το σήμα, όχι ο δορυφόρος. Σημα (δλδ στίγμα) έχουμε αν η συσκευή μας λαμβάνει κάποιους δορυφόρους (τουλάχιστον 3) που κάποιους αλγόριθμους με βάση την ΩΡΑ προσδιορίζεται το στίγμα. Εγώ καταλαβαίνω αφού πιάνει δορυφόρους θα "κλειδώσει" (δλδ θα βρει στίγμα). Δες το ρολόι του κινητού (timezone αν είναι σωστό) και ρύθμισε το δυνατόν ακριβέστερα (επαναρυθμίζεται έτσι και αλλιώς με καθε "κλείδωμα"). Δούλεψέ το με ανοικτό το wifi (στο μπαλκόνι σου ή σε καφέ με wifi έξω) ή 3G/GPRS (αν έχει MB) για να κατεβάσει τις θέσεις των δορυφώρων (Αυτό κάνει πολύ πιο γρήγορη την διαδικασία της αναζήτησης γνωστό ώς agps) σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! :D εκανα οπως μου ειπες, το προβλημα ηταν στην ωρα δεν ειχα ρυθμισει timezone, το εκανα, βγηκα στο μπαλκονι με ανοιχτο το wifi και ξαναδουλεψε κανονικα το GPS , σορρυ εαν δεν διατυπωσα σωστα τις εκφρασεις μου λεγοντας "κλειδωνει δορυφορο " κτλ αλλα βλεπεις δεν ηξερα πως αλλιως να περιγραψω το προβλημα που ειχα :O ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 λοιπον μαγκες το εκανα root και ολα καλα πεταει το εργαλειο.εχω βγαλει ολες τις περιτες εφαρμογες και ολα πανε στη sd με την καταλληλη εφαρμογη.οσο αφορα για τα voltage στο overcloking sta 1250mv κολαει και κανει reset πιο πανω πχ 1300-1350 ειναι μια χαρα.καποια εφαρμογη root εννοειτε που να ενεργοποιειςτο led σε μηνυματα οι κλησεις υπαρχει το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ένας φίλος ενδιαφέρεται για 3G-dual sim τηλέφωνο και απότι φαίνεται το 918D των 105€ είναι μονόδρομος. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πιάνουν και οι 2 κάρτες ταυτόχρονα 3G ακόμα και αν είναι σε αναμονή το τηλέφωνο. Με άλλα λόγια υπάρχει κάποια επιλογή 3G-only και για τα 2 δίκτυα στο μενού ρυθμίσεων του τηλεφώνου? Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ένας φίλος ενδιαφέρεται για 3G-dual sim τηλέφωνο και απότι φαίνεται το 918D των 105€ είναι μονόδρομος. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πιάνουν και οι 2 κάρτες ταυτόχρονα 3G ακόμα και αν είναι σε αναμονή το τηλέφωνο. Με άλλα λόγια υπάρχει κάποια επιλογή 3G-only και για τα 2 δίκτυα στο μενού ρυθμίσεων του τηλεφώνου? Τοτε το 918D δεν του κανει. Η πρωτη sim μπορει να ειναι 3G/2G και η δευτερη σε 2G αναγκαστικα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a2cvnikos Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το τηλέφωνο απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. αρκετές φορές την μέρα χάνει την επαφή στην sim1 λέγοντας ότι υπάρχει ενεργοποιημένη περιορισμένη πρόσβαση. δεν είμαι σίγουρος εαν το έκανε απο την αρχή, αλλα τελευταία εχει ενταθεί. έχει κάποιος φίλος καμία λύση. κάποιος παλιότερα είχε το ίδιο πρόβλημα. το τηλ. ειναι root και εχει puzzle blue 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 παιδια sos sos εκανα βλακεια και απεγκατεστησα το πληκτρολογιο και δεν μπορω να γραψω τιποτα.πως μπορω να το ξαναβαλω δεν μπορω οθτε απο το market γιατι δεν βγαζει τιποτα να πληκτρολογησω help please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 παιδια sos sos εκανα βλακεια και απεγκατεστησα το πληκτρολογιο και δεν μπορω να γραψω τιποτα.πως μπορω να το ξαναβαλω δεν μπορω οθτε απο το market γιατι δεν βγαζει τιποτα να πληκτρολογησω help please ενταξει ολα καλα αλλα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το market μεσω κινητου απο τον υπολογιστη μου βγαζει σφαλμα και κλεινει.γιατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το τηλέφωνο απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. αρκετές φορές την μέρα χάνει την επαφή στην sim1 λέγοντας ότι υπάρχει ενεργοποιημένη περιορισμένη πρόσβαση. δεν είμαι σίγουρος εαν το έκανε απο την αρχή, αλλα τελευταία εχει ενταθεί. έχει κάποιος φίλος καμία λύση. κάποιος παλιότερα είχε το ίδιο πρόβλημα. το τηλ. ειναι root και εχει puzzle blue 1.1 ειχα το ιδιο θεμα, αλλαξα τις καρτες μεταξυ τους , και τελικα εφταιγε ο παροχος (wind) κι οχι το τελ, μιας και μετα την αλλαγη των καρτων μεταξυ τους , το προβλημα μετατεθηκε στην sim2 θεση , δοκιμασε να κανεις το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Κατ'αρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Breakk απ'το φόρουμ http://www.movilesdualsim.com που πόσταρε αυτή τη λύση. Το αυθεντικό λινκ είναι αυτό: http://www.movilesdualsim.com/foro/threads/9022-TUTORIAL-ROOTEAR-ALCATEL-OT-918-D-%28Android-2-3-5%29 Με λίγα λόγια: 1) Πάρτε backup τα σημαντικά αρχεία σας απ'το κινητό (επαφές εφαρμογές κτλ). Λογικά δεν θα χαθεί τίποτα αλλά καλύτερα να είστε 100% ασφαλείς. Φροντίστε η μπαταρία να είναι φορτισμένη. 2) Σβήνετε το κινητό και ανοίγετε το device manager στο pc σας. Συνδέετε το κλειστό κινητό στη θύρα usb. Θα εμφανιστεί για λίγο μια άγνωστη συσκευή,θα εξαφανιστεί και μετά θα επανεμφανιστεί.Κάνετε γρήγορα δεξί κλικ πάνω της και κάνετε update driver. Επιλέγετε χειροκίνητη εγκατάσταση του driver και αναλόγα το λειτουργικό που έχετε (xp,vista,7) εγκαταστήστε το αντίστοιχο driver απο εδώ http://www.mediafire.com/?32e6q4fzx7ahoeh Θα πρέπει να σας βγάλει μια συσκευή που θα λέγεται usb modem driver modify by mobileuncle.com. Φροντίστε να γίνει σωστή εγκατάσταση του driver, αποσυνδέστε το κινητό και ξανασυνδέστε το κινητό στην ίδια θύρα usb για να το επιβεβαιώσετε αυτό. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση το να χάνεται η συσκευή απ'το device manager (μόλις συνδέετε το κινητό στο pc) μετά απο κάποια δευτερόλεπτα (συγκεκριμένα όταν ανάψει η οθόνη του κινητού και δείχνει ότι φορτίζει) είναι φυσιολογικό. Τώρα αποσυνδέστε το κινητό απ'τον υπολογιστή. 3) Κατεβάζετε το system.img απο εδώ http://www.mediafire.com/?f4dahqmmucqha9c και αποσυμπιέζετε 4) Κατεβάζετε το flash tool και το scatter txt απο εδώ http://www.mediafire.com/?9w5b5h1ywseljrr και αποσυμπιέζετε 5) Ανοίγετε το flashtool.exe και κάνετε κλικ δεξιά στο κουμπί με το κίτρινο φακελλάκι που λέει Scatter-loading βρίσκετε το αρχείο MT6573_Android_scatter_Alcatel_OT_918D.txt (βρίσκεται σε φάκελλο στα αρχεία που κατεβάσατε στο βήμα 4 και το επιλέγετε. Στα δύο παράθυρα που θα σας πετάξει σχετικά με το ΒΜΤ και το bootloader απλά πατάτε οκ. 6) Απο τη λίστα που θα εμφανιστεί κατεβαίνετε προς τα κάτω και κάνετε τικ μόνο στο κουτάκι Android. Μετά κάνετε κλικ δίπλα απ'το κουτάκι πάνω στη λέξη android και επιλέγετε το system.img που κατεβάσατε στο βήμα 3. 7) Πατήστε το κουμπί Download στο flashtool. Θα σας βγάλει μια αντίστροφη μέτρηση 15 δευτερολέπτων στο κάτω μέρος, συνδέστε σε αυτό το διάστημα το κλειστό κινητό στη usb θύρα. Θα εμφανιστεί μια κίτρινη μπάρα περιμένετε μέχρι να πάει στο 100%. Μόλις τελειώσει θα σας βγάλει ένα μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία θα βγάλει έναν πράσινο άσπρο κύκλο το flashtool και και θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σας η ένδειξη με τη μπαταρία που φορτίζει. Αποσυνδέετε το κινητό απ'τη usb θύρα και το ανοίγετε. Θα εμφανιστεί το εικονίδιο Android και τώρα απλά περιμένετε μερικά λεπτά χωρίς να πειράζετε τίποτα στο κινητό ούτε κουμπιά ούτε το touch, θέλει λίγο χρόνο για να περάσει το system.img. Μόλις εμφανίσει στην οθόνη το μενού που ζητάει κωδικό για τις 2 κάρτες SIM είστε έτοιμοι, έχετε πλέον Rootarei το 918D! :D Εννοείται πως δεν παίρνω καμμία ευθύνη αν πάθει τίποτα το κινητό σας. Εμένα πάντως δεν έπαθε τίποτα και ούτε έχασα επαφές εφαρμογές ή κάτι άλλο. Επιτέλους έχω ROOT! μου ζηταει κωδικο για το αρχειο system.img , μπορει καποιος να το περασει καπου να το κατεβασω η να μου το στηλει. ευχαριστω. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emma91 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Έχει βγει κάποιος πιο εύκολος τρόπος για να κάνουμε ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontioskon Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ειμαι κατοχος του κινητου εδω και μια εβδομαδα και εχω παρατηρηση τα εξεις ενω ειναι σε αναμονη με σβηστει την οθονη αναβει στο ακυρο και κσανα σβινει δηλαδη ειναι σαν να παταω το κουμπη για να το κσεκλειδωσο και σημερα στα καλα καθοθμενα ενω το ειχα στο τραπεζι το ειδα να κανει και εππανεκινισι μηπως σας εχει συμβεί κατι τετοιο? μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ειμαι κατοχος του κινητου εδω και μια εβδομαδα και εχω παρατηρηση τα εξεις ενω ειναι σε αναμονη με σβηστει την οθονη αναβει στο ακυρο και κσανα σβινει δηλαδη ειναι σαν να παταω το κουμπη για να το κσεκλειδωσο και σημερα στα καλα καθοθμενα ενω το ειχα στο τραπεζι το ειδα να κανει και εππανεκινισι μηπως σας εχει συμβεί κατι τετοιο? μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Φαντάζομαι θα είναι κάποια εφαργμογή που πέρασες.Ξεκίνα να σβήνεις από την τελευταία προς τα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts