Jump to content

dklearhos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dklearhos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dklearhos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To wifi νομίζω δεν έχει και πολύ καλή λήψη συγκριτικά με το alcatel 918d που είχα. Προσωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέρον την αφαίρεση των onsceen button navigation και την αντικατάστασή τους με gestures τύπου windows phone. Θέλει λίγο συνήθεια στην αρχή αλλά χρησιμοποιείς όλη την οθόνη και είναι πιο εύχρηστο (για μένα). Χρειάζετε root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046865 ίσως χρειαστείτε και τους drivers mtk65xx drivers Την εφαρμογή FMT http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 και αντικατάσταση του superuser με το supersu μια άλλη λύση είναι με autohide buttons οπως το button saver
  2. Ναι δουλεύουν όλες οι ROM αλλά δεν έχουν μεγάλες διαφορές με αυτή της mobilesim. Και το patch για τα 8MP απλά αυξάνει το μέγεθος της εικόνας. Η κάμερα σαν hardware είναι για τον .ούτσο και δεν το σώζει κανένα software. + οι επιπλέον επιλογές που έχει δεν δουλεύουν. Οπότε το patch για την κάμερα δεν αξίζει.
  3. Νομίζω με το one touch upgrade http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/download.html
  4. Όχι κανένα πρόβλημα με την custom rom. Ανοίγω bluetooth στο κινητό το βλέπει το αυτοκίνητο αμέσως και δουλεύει κανονικά... Μήπως έχεις κάνει overclock τη cpu? Δοκίμασε να διαγράψεις το κινητό από το bluetooth του αυτοκινήτου κ αντίστροφα. Αν δεν δοκίμασε με επαναφορά του κινητού. Ξέρει κανείς αυτό το site http://bluerain28.info/ Έχει διάφορες ρομ για το κινητό και μερικές φαίνονται δελεαστικές. Π.χ. μία αφήνει 123MB ελεύθερα και αρκετές ξεκλειδώνουν την κάμερα σε 5ΜΡ ή ακόμα κ 8ΜΡ. edit Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ξεχωριστά το patch για την κάμερα.
  5. Παιδιά μπορεί κάποιος να ανεβάσει την μαμά rom γιατί δεν την πήρα backup...
  6. Εξοικονόμηση μπαταρίας! Δοκίμασα διάφορα προγραμματάκια και κατέληξα στα εξής: Κατεβάστε το Advanced Task Killer και ρυθμίστε το να τρέχει σε κάθε εκκίνηση του κινητού (autostart), το autokill frequency κάθε φορά που κλείνει η οθόνη ή κάθε 30'(ότι είναι πιο σύντομο) και το autokill level στο aggresive . Επίσης κατεβάστε το DX Battery Saver και ρυθμίστε το ανάλογα με τη χρήση του κινητού. Μπορείτε να βάλετε και το widget και κάνετε clear που και που για να αυξάνετε επιπλέον η διάρκεια της μπαταρίας. Σε μένα είδα μεγάλη διαφορά στην εξοικονόμηση της μπαταρίας! Σχεδόν διπλασιάστηκε. Επίσης σχετικά με overclock: Με το πρόγραμμα που αναφέρθηκε προηγουμένως (ΜΤΚ CPU-Control Test) αυξήστε την ταχύτητα στα 806Μhz και μειώστε το voltage στο 1250mV ή στα 1200mV για 720Mhz και λιγότερο. Για αυτές τις τιμές το κινητό είναι σταθερό, δεν κολλάει και πιθανόν να κάνετε επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας αν και δεν μπόρεσα να το εξακριβώσω αυτό. Με μέτρια χρήση πλέον το κινητό φτάνει τις 3 μέρες με μία φόρτιση. Μία ερώτηση Τo κινητό υποστηρίζει αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας? Όταν το βάζω στο auto η φωτεινότητα είναι μόνιμα στην μέγιστη. Δε θα έπρεπε σε κλειστούς χώρους να είναι η ελάχιστη δυνατή και στο φώς του ήλιου πιο πολύ?
  7. Καλημέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθειά σας. Πήρα το συγκεκριμένο κινητό. Σαν πρώτος χρήστης android το κινητό φαίνεται πολύ καλό. Έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μπορώ να συνδεθώ στον google λογαριασμό. Μου βγάζει το σφάλμα "Can't establish a reliable data connection to the server"... Δοκίμασα να το βάλω σε flight mode και να συνδεθώ με wifi αλλά τίποτα. Έκανα και hard reset. Καμιά ιδέα; Edit Τελικά το έκανα root άλλαξα και την rom και μπόρεσα να συνδεθώ στο google account. Δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα είναι οκ. Επίσης με την αλλαγή της rom έχει όντως καλύτερη απόκριση και είναι πιο όμορφο.
  8. Παιδιά υπάρχει κάποια θήκη για το κινητό από εδώ Ελλάδα?
  9. Γειά σας παιδιά. Επειδή μου αρέσει το συγκεκριμένο κινητό, μπορεί κάποιος να μου πει εάν δέχεται skype ή εάν τρέχει το google voice. Με ενδιαφέρει η voip δυνατότητα. Χρησιμοποιεί κανείς σας κάποιο άλλη εφαρμογή;
  10. Να ρωτήσω βρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ακουστικά handsfree για το συγκεκριμένο μοντέλο? Τα handfre της LG είναι συμβατά? Επειδή έχουν αρχίσει να ψιλοχαλάνε και θέλω να τα αντικαταστήσω με κάποια που να έχουν υποδοχή 3.5mm για να βαλω τα δικά μου ακουστικά.
  11. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βγει κάποιο update για το κινητό γιατί είναι ψιλοπρόβλημα όταν έχω συνδεμένα τα handsfree να μην ακούγεται ο ήχος κλήσης... Γνωρίζει κάποιος κάτι?
×
×
  • Create New...