Jump to content

Mephisto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Γερμανία

Mephisto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς στο 3ο βήμα, αφού έχω εγκαταστήσει τα mobileuncletools και επιλέξω το αρχείο για flash recovery from sdcard, το κινητό μου κολάει στην boot screen του android (με το ρομποτάκι). Για την ακρίβεια έχει φάει τόσο γερό κόλημα, που ούτε τα πλήκτρα δουλεύουν, ούτε οτιδήποτε άλλο. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω και δοκίμασα να το ξεκινήσω με το συνδυασμό πλήκτρων που λες (volume + και power) αλλά τα ίδια. Εννοείται ότι είχα κάνει root και μάλιστα μόλις έτρεξα το mobileuncletools και πήγα να κάνω το flash recovery, μου ζήτησε να του δώσω permission να δουλέψει σαν superuser (και φυσικά του την έδωσα). Δεν είχα πάρει backup την προηγούμενη rom, αν και δε με ενδιαφέρει να χάσω δεδομένα (τηλέφωνα βασικά). Καμιά ιδέα; Τελικά κατάφερα να το ξεκολήσω πατώντας τα Home + Power buttons, και επιλέγοντας Erase Flash απ'το μενού, το οποίο επέστρεψε το κινητό στην αρχική κατάσταση (εργοστασιακές ρυθμίσεις μάλλον) και πρέπει να τα ξανακάνω όλα απ΄την αρχή. Αλλά γιατί δε δούλευε το recovery mode; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Mephisto

    Alcatel C750

    Ok, εντυπώσεις κανένας; Απαντήσεις στα ερωτήματα περί ελληνικών;
  3. Mephisto

    Alcatel C750

    Τελικά τι έγινε με το C750 ρε παιδιά; Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά; Το έχει δει κανείς; Υποστηρίζει ελληνικά στα μηνύματα (στα μενού δε με ενδιαφέρει);
  4. Παιδιά αν υπάρχει τέτοια αναβάθμιση firmware με ενδιαφέρει κι εμένα! Η αντιπροσωπεία ξέρει τίποτα γι΄αυτό;
  5. Καμία σχέση petrolias, το i το χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστές για να υποδηλώσουν συνήθως καλύτερη υποστήριξη internet ή java στα κινητά τους, βλέπε π.χ. Ericsson t68 -> t68i.
  6. Και που το βρίσκουμε αυτό;
  7. Φίλε petrolias δε με κατάλαβες. Ξέρω πολύ καλά που και πως να βρω τα εν λόγω παιχνίδια, και μάλιστα τα έχω βρει ήδη για φίλους. Το ερώτημα μου ήταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι της συγκεκριμένης εταιρίας που ανέφερες (aqua java) και το νόμιμο site της, όπως το site της gameloft, http://www.gameloft.com. Όσον αφορά στις υπέρυθρες, όπως γράφουν κάποιοι σε σχετικά threads στο forum, πρέπει να κάνει και το Μ620, παρόλο που έχει κάποια προβλήματα. Αν βρεις κάποιο που δουλεύει απρόσκοπτα και χωρίς hacks να μας το πεις.
  8. petrolias, αν μπορούσες να μας δώσεις και κάποιο link στο site αυτής της εταιρίας στην οποία αναφέρεσαι... Αυτό με το t610 δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο, γιατί νομίζω το 610 έχει ανάλυση 160x128 ενώ το 735i 128x128.
  9. Καλά, άμα βρεις άκρη πες μας κι εμάς. Επίσης να σημειώσω ότι επιτέλους το gameloft έβαλε ένα παιχνίδι και για το 735i, το Prince of Persia : Sands of Time. :rolleyes:
  10. Φίλε silentpower, το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα Ericsson T65. Έχω δει επίσης από πρώτο χέρι τα Sagem MyV65, Ericsson Z600, T610, Nokia 6600. Οπότε μπορώ να συγκρίνω ως προς τα παραπάνω και μόνο. Η κάμερα του 735i βγάζει μέγιστη ανάλυση 352x288 και η ποιότητά της μοιάζει με webcam, όπως περίπου και αυτή των περισσότερων υπολοίπων. Μόνο το Nokia 6600 με εντυπωσίασε πραγματικά με την ανάλυση και την ποιότητα των φωτογραφιών του (σα φθηνή ψηφιακή φωτογραφική). Java δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να περάσω γιατί δεν έχω βρει τίποτα. Και είναι περίεργο, γιατί τα 2 παιχνίδια που έχει μέσα είναι από gameloft, όμως αν πας στο site τους δεν το αναφέρουν καθόλου. Καλωδιάκι δεν πήρα και ούτε θα πάρω, οι υπέρυθρες από το notebook παίζουν μια χαρά για φωτό και μελωδίες. Με τη μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος, πέφτει πολύ γρήγορα σε σχέση με το T65, αλλά το T65 δεν είναι έγχρωμο και δεν έχει όλα τα καλούδια που έχει τούτο δω. Μικροενοχλήσεις σε άλλα σημεία έχω, όπως π.χ. ότι το ξυπνητήρι του είναι είτε εβδομαδιαίο είτε one-time, ενώ το Τ65 σε άφηνε να ορίσεις ποιες μέρες θέλεις να χτυπάει. Και φυσικά υπάρχει και το πρόβλημα της ταξινόμησης και αναζήτησης που έχουμε αναφέρει εδώ. Κατά τα άλλα μια χαρά, για τα λεφτά του όταν το πήρα πριν ένα μήνα, δεν υπήρχε καλύτερο.
  11. Βασικά, αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των λατινικών και ελληνικών γραμμάτων που είναι ίδια στα κεφαλαία (Α, Β, Ε, Κ, Μ, Ν, κλπ.). Οπότε είτε γράψεις ΚΩΣΤΑΣ ή KEANU θα είναι το ίδιο όσον αφορά την αναζήτηση και ταξινόμηση.
  12. Λοιπόν, δεν είμαι σίγουρος τι έπαιζε πριν και τι όχι, πάντως έσβησα όλες τις επαφές από τη σιμ και μου παίζει η αναζήτηση μια χαρά στα ελληνικά (δεν έχω τίποτα στα λατινικά) εκτός από κάποια "εξωτικά" γράμματα (π.χ. Χ, Ψ). Οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο συνταρακτικό, δεν πάω για αναβάθμιση.
  13. Σε αντίθεση μάλλον με την πλειοψηφία των θαμώνων του forum, δεν έχω άλλη κάρτα SIM! Μία έχω μόνο και είναι Cosmote με συμβόλαιο. Θα δοκιμάσω να σβήσω όλα τα contacts από τη SIM. (Τα έχω περασμένα στο PC από το προηγούμενό μου κινητό, το T65)
  14. Εκείνο το περίφημο option του μενού που γράφει στο manual "Αναζήτηση με όνομα" ή κάτι τέτοιο υπάρχει επιτέλους στο νέο firmware? Η μόνο πατώντας γράμματα δουλεύει; Και επιπλέον, ένα πράγμα που δεν κατάλαβα ποτέ, όταν πατάς ας πούμε το [3 def] δε θα έπρεπε πατώντας το κυκλικά να πηγαίνει στις εγγραφές που αρχίζουν με d, e, f? Τώρα νομίζω ότι πηγαίνει μόνο στο πρώτο γράμμα (d). Α, και την οθόνη στην άλλαξαν τσάμπα; Πολύ ύποπτο μου ακούγεται αυτό, μήπως έχει κανά bug και αυτή και την αλλάζουν;
  15. Δεν κατάλαβα τίποτα! Είπες ότι στην αντιπροσωπεία δούλευαν όλα. Γιατί δεν το πήρες να φύγεις; Πάντως αυτό με την κάρτα με έβαλε σε υποψίες. Αν σβήσεις όλες τις εγγραφές από τη SIM παίζει; Α, και τώρα τι έκδοση firmware έχεις; Και τι αλλαγές έχει;
×
×
  • Create New...