jimmyk Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) τιποτα για ροοτ εχουμε παιδια? καλο το τηλ αλλα η μνημη του ειναι αθλια....δεν χοραει σχεδον τιποτα μεσα. εβαλα το gosmspo ,app2sd,update my market και η μνημη του ειναι 31mb ειναι φυσιολογικο αυτο?........κατι δεν παει καλα Edited February 11, 2012 by jimmyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 ποση μνημη εσωτερική εχει αυτό το κινητό οταν ειναι καινούριο από την μανα του χωρίς καμια εγκατάσταση? Δεν θελω αυτό που λενε τα specs αλλα αυτο που τελικά δίνει στο χρήστη.. Με τρεις εφαρμογές 30mb ελεύθερα δεν στέκει ποιο ειναι αυτό το gosmspo? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) ποση μνημη εσωτερική εχει αυτό το κινητό οταν ειναι καινούριο από την μανα του χωρίς καμια εγκατάσταση? Δεν θελω αυτό που λενε τα specs αλλα αυτο που τελικά δίνει στο χρήστη.. Με τρεις εφαρμογές 30mb ελεύθερα δεν στέκει ποιο ειναι αυτό το gosmspo? 85mb....με το που θα συνδεθεις στο μαρκετ και θα κανει update,παει η μνημη...40 και κατι....και κανα 2 εφαρμογες και βρισκεσαι στα 30 χωρις να το καταλαβεις to gosmspro ειναι εφαρμογη για τα sms μολις το κανα παλι hard reset....μνημη 98mb Edited February 11, 2012 by jimmyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Το πήρα χθες το εν λόγο τηλέφωνο και για τα χρήματά του, για αυτα που κάνει είναι ότι καλύτερο σε συνδιασμό 2sim και android. Όσο για τη μνήμη τα έχουμε πει, ότι πληρώνεις παίρνεις... Έχουν μείνει 28mb σε μένα (δε "μασάει" όμως) και εκτός τις "κουταμαρες" της συσκευής εχω βάλει, 3g watchdog Acalendar Aix weather Fancy widgets Battery widgets gauge Live holdem Screen off and lock Springspad Sygic Tapatalk WhatsApp (market) Να συμπληρώσω ότι στις ρυθμίσεις έχει κάτι που είναι πάρα πολύ χρήσιμο, προεπιλογή ώρας "Ενεργοποίησης" και "Απενεργοποίησης" της συσκευής. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω μπορεί κάποιος που το έχει στα χέρια του να απαντήσει στα παρακάτω που με ενδιαφέρουν; 1) Από τα ακουστικά μπορείς να αλλάξεις σταθμό στο ραδιόφωνο; 2)Παίζει AAC+ αρχεία; 3)Παίζει video στο you tube; 4)Φαντάζομαι θα μπορείς να φορτώσεις καμία ταινία και να την δεις. 5)Πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις; 6)Όταν σε καλεί κάποιος υπάρχει δυνατότητα να σου λέει και το όνομα του καλούντος π.χ Γιώργος;(Με διευκολύνει πολύ πάνω στην μηχανή όταν οδηγώ) Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω μπορεί κάποιος που το έχει στα χέρια του να απαντήσει στα παρακάτω που με ενδιαφέρουν; 1) Από τα ακουστικά μπορείς να αλλάξεις σταθμό στο ραδιόφωνο; 2)Παίζει AAC+ αρχεία; 3)Παίζει video στο you tube; 4)Φαντάζομαι θα μπορείς να φορτώσεις καμία ταινία και να την δεις. 5)Πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις; 6)Όταν σε καλεί κάποιος υπάρχει δυνατότητα να σου λέει και το όνομα του καλούντος π.χ Γιώργος;(Με διευκολύνει πολύ πάνω στην μηχανή όταν οδηγώ) Στα 1 & 5 όχι, στο 6 αν δε κάνω λάθος σε κανένα android δεν είναι εφικτό αυτό (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Στα 3 & 4 ναι κανονικότατα. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Στα 1 & 5 όχι, στο 6 αν δε κάνω λάθος σε κανένα android δεν είναι εφικτό αυτό (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Στα 3 & 4 ναι κανονικότατα. Σε ευχαριστώ πολύ! Αν γνωρίζει κανείς και για το 2 ας απαντήσει.:) Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν το εχω και δεν νομίζω να παιζει απ ευθίας αυτό δεν σου κανει νομίζω οτι και αν δεν το υποσριρίζει παντα παντα μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή που το κανει οπως αυτες Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν το εχω και δεν νομίζω να παιζει απ ευθίας αυτό δεν σου κανει νομίζω οτι και αν δεν το υποσριρίζει παντα παντα μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή που το κανει οπως αυτες Έχω αρκετά τραγούδια σε AAC+ μιας και είναι μικρής χωριτικότητας σε άριστη ποιότητα ήχου.Πιστεύω κάποια από τις εφαρμογές που έχει θα το υποστηρίζει κανονικά! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 από χρόνους αναμονής-ομιλίας πως τα πάει η μπαταρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibetiancat Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Το πήρα χθες το εν λόγο τηλέφωνο και για τα χρήματά του, για αυτα που κάνει είναι ότι καλύτερο σε συνδιασμό 2sim και android. Όσο για τη μνήμη τα έχουμε πει, ότι πληρώνεις παίρνεις... Έχουν μείνει 28mb σε μένα (δε "μασάει" όμως) και εκτός τις "κουταμαρες" της συσκευής εχω βάλει, 3g watchdog Acalendar Aix weather Fancy widgets Battery widgets gauge Live holdem Screen off and lock Springspad Sygic Tapatalk WhatsApp (market) Να συμπληρώσω ότι στις ρυθμίσεις έχει κάτι που είναι πάρα πολύ χρήσιμο, προεπιλογή ώρας "Ενεργοποίησης" και "Απενεργοποίησης" της συσκευής. ;) Καλησπερα και απο μενα!Να ρωτησω κατι ρε παιδια,στο να απαντησετε μια κληση δεν εχετε προβλημα?Εγω παλευω να κανω slide να μιλησω και δυσκολευομαι μπορω να πω.Αυτο συμβαινει οταν σε καλουν γιατι οταν καλεις εσυ εχει κουμπι CALL.Περι αυτου εχει βρει κανενας καποιον dialer που να δουλευει γιατι δοκιμασα καποιους δυστυχως χωρις επιτυχια.Κατα τα αλλα τιμιοτατη επιλογη!Οποιος μπορει να βοηθησει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπερα και απο μενα!Να ρωτησω κατι ρε παιδια,στο να απαντησετε μια κληση δεν εχετε προβλημα?Εγω παλευω να κανω slide να μιλησω και δυσκολευομαι μπορω να πω.Αυτο συμβαινει οταν σε καλουν γιατι οταν καλεις εσυ εχει κουμπι CALL.Περι αυτου εχει βρει κανενας καποιον dialer που να δουλευει γιατι δοκιμασα καποιους δυστυχως χωρις επιτυχια.Κατα τα αλλα τιμιοτατη επιλογη!Οποιος μπορει να βοηθησει :cry: μηπως εχεις χαμηλη μνημη λογο υπερφωρτοσης,κ δυσκολευεται η οθονη να κατεβει? πολλες φορες μου το εκανε το σονυ το χ10 αυτο πρεπει τουλαχιστον μια φορα την μερα να του κανεις μια επανεκινηση,η βαλε καποια εφαρμογη που απο μονη της διαχειριζεται την μνημη σαν το memory booster κατα τα αλλα πρεπει να βρεθει τροπος για ροοτ...εχω φαει το νετ 4 μερες τορα αλλα τιποτα. καποιοι τα καταφεραν με το superoneclick mazi me SDK αλλα οσο και να ακολουθισα ακριβως οτι ελεγαν ....δεν τα καταφερα...μπορειτε να δειτε εδο.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682&page=606 αλλα και εδο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1486583 πρεπει να τα καταφερουμε για να μπορεσουμε να κερδισουμε χωρο στη μνημη με το link2sd αν μπορειτε κοιταξτε κ εσεις παιδια....ισος να καταλαβετε καλητερα απο εμενα:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ερώτηση, βλέπω ότι στα sms δε μπορείς να έχεις 160 χαρακτήρες; :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ερώτηση, βλέπω ότι στα sms δε μπορείς να έχεις 160 χαρακτήρες; :mad: μαλλον οχι απο οτι ειδα κ εγω...αλλα μπορεις παντα να κατεβασεις απ το μαρκετ το gosmspo που υποστιριζει κ την διπλη σιμ του τηλ...αλλα και 160 χαρακτηρες με ελληνικα εαν το ρυθμισεις οπως πρεπει... το κακο ειναι οτι το μεγεθος του φτανει τα 10mb...εμενα παντος μου τρεχει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλησπερα και απο μενα!Να ρωτησω κατι ρε παιδια,στο να απαντησετε μια κληση δεν εχετε προβλημα?Εγω παλευω να κανω slide να μιλησω και δυσκολευομαι μπορω να πω.Αυτο συμβαινει οταν σε καλουν γιατι οταν καλεις εσυ εχει κουμπι CALL.Περι αυτου εχει βρει κανενας καποιον dialer που να δουλευει γιατι δοκιμασα καποιους δυστυχως χωρις επιτυχια.Κατα τα αλλα τιμιοτατη επιλογη!Οποιος μπορει να βοηθησει :cry: Βασικά εχει να κάνει ΚΑΙ με την αγωγιμότητα του δέρματός σου στα δάκτυλα σου. δεν εχουν ολοι την ιδια αγωγιμότητα και αυτό στις capasitive μετράει. Με ελαφρά βρεγμένα δάκτυλα θα δεις καλύτερη απόκριση αλλα αυτο δεν ειναι λυση (δλδ να γλύφεις τα δαχτυλά σου πριν απαντήσεις :lol: :) ). Η λυση σου ισως είναι ενα πρόγραμμα που κανει τα αντροιντ να απαντάνε με χρηση των κουμπιων της φωνής στα πλάγια (πατάς το πάνω φωνή). Το είχα πετύχει στο μαρκετ αλλα δεν θυμάμαι το ονομά του. ισως καποιο google με σωστες λεξεις κλειδια. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibetiancat Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Θα το ψάξω αν και όταν πατήσεις το πλαϊνό κουμπί νομίζω μπαίνει σε αθόρυβο.Εαν εκ παραδρομής βρεις κάτι στείλε ινφο,ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 μαλλον οχι απο οτι ειδα κ εγω...αλλα μπορεις παντα να κατεβασεις απ το μαρκετ το gosmspo που υποστιριζει κ την διπλη σιμ του τηλ...αλλα και 160 χαρακτηρες με ελληνικα εαν το ρυθμισεις οπως πρεπει... το κακο ειναι οτι το μεγεθος του φτανει τα 10mb...εμενα παντος μου τρεχει μια χαρα Αυτό είναι το θέμα...εχω τις παραπάνω εφαρμογές και τα 10mb του gosms δε τα παίρνει :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Αυτό είναι το θέμα...εχω τις παραπάνω εφαρμογές και τα 10mb του gosms δε τα παίρνει :( δοκιμασε αν δεν εχεις το app2sd apo market. μπορει να σου γλιτωσει καποια μνημη απο προγραμματα οπως εμενα εχω το sygic, gosmspro, google sky,kai to app2sd στην καρτα μνημης οποτε κ μου ελευθερωνει χωρο. προς το παρον αν δεν κανουμε κατι για ροοτ....θα εχουμε συνεχεια αυτο το προβλημα κ ειναι κριμα γιατι κατα τα αλλα,δεν εχω κανενα παραπονα για το τηλ,σε σχεση με τα λεφτα του k μια ερωτιση απο εμενα.....εχει καταλαβει κανεις πως και αν λειτουργει το λαμπακι του ....αν ρυθμιζεται....η οτιδηποτε αλλο? Edited February 14, 2012 by jimmyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Εχω και τις άλλες εφαρμογές... Θα δω. Δοκιμάστε τα ακουστικα της Samsung αυτα με το "λευκό" στο βύσμα, έχουν φοβερή ακουστικοτητα!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Kαποια ενημερωση για την ημερομηνια κυκλοφορίας???? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Kαποια ενημερωση για την ημερομηνια κυκλοφορίας???? Για το 918d? Κυκλοφορεί κανονικότα στα καταστήματα της κινητής εταιρίας! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Για το 918d? Κυκλοφορεί κανονικότα στα καταστήματα της κινητής εταιρίας! Θελεις να πεις οτι υπαρχει και σε καταστηματα cosmote???? Μηπως ξερεις τιμη??? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Δεν ανέφερα συγκεκριμένη εταιρία... Μπορείς όμως να το βρεις (σίγουρα) στο δίκτυο της Wind. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Cosmote θα ηθελα να μαθω μιας και εκει εχω επιδοτηση. Αναρωτιεμαι το ΜΙΧ ποσο να εχει Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibetiancat Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ρε παιδια καλησπερα,πως θα απεγκαταστασω διαφορες εργοστασιακες εφαρμογες?Με το App2sd εβαλα οτι μπορουσα στην καρτα,οι υπολοιπες ομως?????Υπαρχει καποιος ειδικος uninstaller!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts