djkostas20 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπερα.Διπλη ερωτηση απο μενα. 1)Αν κλειδωσω τον bootloader το τηλ γινεται ξανα full wipe? 2)Αν κανω root και το κλειδωσω ξανα χανεται το root? Ευχαριστω.. 1) OXI 2) OXI Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannaros Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 παιδιά θα ήθελα να πάρω το google nexus. αλλά αναρωτιέμαι μπορώ να το πάρω φθηνότερα στο εξωτερικό και να του φορτώσω τα ελληνικά με όλα αυτά που λέτε εδώ? εδώ κάνει 370€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 1) OXI 2) OXI γεια σου ρε κωστα, αμεσος και λιτος!!! φιλε γιατι ομως να ξανακλειδωσεις τον bootloader, δεν εξυπηρετει σε τιποτα, εκτος αν θες να το πας για service μεσω εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 παιδιά θα ήθελα να πάρω το google nexus. αλλά αναρωτιέμαι μπορώ να το πάρω φθηνότερα στο εξωτερικό και να του φορτώσω τα ελληνικά με όλα αυτά που λέτε εδώ? εδώ κάνει 370€. πόσο το βρίσκεις έξω? ελληνικά δεν θα του φορτώσεις τα έχει από μόνο του από όπου και να το πάρεις(99% σίγουρος).. με την εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει κοίταξε το προτού αγοράσεις.. αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη προτείνω να το πάρεις από Ελλάδα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπερα μετα απο καιρο και εγω πλεον μετα απο LG εδω και δυο μηνες με Nexus.Εγω παντως με BootUnlocker απο το Market ξεκλειδωσα χωρις να χασω τιποτα απο δεδομενα και γινεται και πανευκολα.Ειμαι με stock 4.1.1 και με Franco Kernel 3.0.41 Milestone5 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπερα παιδια.κατεβασα οπως λεγαμε χθες το nexus toolkit 7.8 απο το xda.ανοιγω το προγραμμα, επιλεγω τη συσκευη εχω.βαζω το κινητο σε fastboot mode και παταω το one click for all, παταω yes για επιβεβαιωση και εκει περα κολλαει και μου λεει waiting for device.κολλησε και το τηλεφωνο και εβγαλα την μπαταρια.το ανοιξα και δεν ειχε πειραχτει τπτ.τρεχω windows 7 sp1 32bit σπασμενα.καμια λυση?να το ξαναπροσπαθησω ή να ψαξω να το κανω ροοτ με τον πρωτο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Σχεδόν σίγουρα δεν έχεις περάσει σωστά τους drivers του τηλεφώνου. Υπάρχουν αρκετές οδηγίες για να το κάνεις, είναι το μοναδικό θέμα στο Nexus που μπορεί να σου φάει 5 λεπτάκια. Κατά τα άλλα την αναλυτική περιγραφή του λειτουργικού σου θα μπορούσες να την παραλείψεις... Αντιβαίνει και τους κανόνες του φόρουμ, άσχετα από το ότι με ενοχλεί να το διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Σχεδόν σίγουρα δεν έχεις περάσει σωστά τους drivers του τηλεφώνου. Υπάρχουν αρκετές οδηγίες για να το κάνεις, είναι το μοναδικό θέμα στο Nexus που μπορεί να σου φάει 5 λεπτάκια. Κατά τα άλλα την αναλυτική περιγραφή του λειτουργικού σου θα μπορούσες να την παραλείψεις... Αντιβαίνει και τους κανόνες του φόρουμ, άσχετα από το ότι με ενοχλεί να το διαβάζω. sorry δεν το ηξερα αυτο τον κανονα του φορουμ.drivers εννοεις το samsung usb drivers ή την επιλογη 1 νομιζω απο το τοολκιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 sorry δεν το ηξερα αυτο τον κανονα του φορουμ.drivers εννοεις το samsung usb drivers ή την επιλογη 1 νομιζω απο το τοολκιτ? Προφανώς πριν κάνεις κάτι πρέπει πρώτα να κάνεις τη επιλογή 1 του toolkit και μετά να δει2 το serial του κινητού σου στο επάνω μέρος που λέει fastboot mode ή adb mode! Δες τανπρώτα βήματα του οδηγού μου... Αν δεν μπουν από εκεί επιτυχώς υπάρχει και χειροκίνητος τρόπος. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Προφανώς πριν κάνεις κάτι πρέπει πρώτα να κάνεις τη επιλογή 1 του toolkit και μετά να δει2 το serial του κινητού σου στο επάνω μέρος που λέει fastboot mode ή adb mode! Δες τανπρώτα βήματα του οδηγού μου... Αν δεν μπουν από εκεί επιτυχώς υπάρχει και χειροκίνητος τρόπος. σε ευχαριστω το τελειωσα και τωρα θα περασω τη ρομ και το κερνελ.αφου περασα και τη ρομ δεν μπορω να ωρς πουθενα το google play.πρεπει να το εγκαταστησω?επισης δεν μπορω να το συνδεσω με το γοογλε account για να μου ρθουν οι επαφες Edited September 6, 2012 by manosj3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnHaCkAbLe Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Καλησπερα μετα απο καιρο και εγω πλεον μετα απο LG εδω και δυο μηνες με Nexus.Εγω παντως με BootUnlocker απο το Market ξεκλειδωσα χωρις να χασω τιποτα απο δεδομενα και γινεται και πανευκολα.Ειμαι με stock 4.1.1 και με Franco Kernel 3.0.41 Milestone5 Εννοείς ότι ξεκλείδωσες τον bootloader χωρίς να σβηστεί το σύμπαν? Πως γίνεται αυτό αφού όπου και να διαβάσεις τονίζουν ότι μόλις ξεκλείδωσες τον bootloader χάνεις τα πάντα? Ήσουν ήδη root πριν το κάνεις? Γιατί βλέπω ότι λέει: BootUnlocker for Galaxy Nexus -- Unlock your bootloader without fastboot! This application REQUIRES a Galaxy Nexus (GSM, Verizon, or Sprint) with root. You've rooted your Galaxy Nexus, and you are trying to decide between the security of relocking your bootloader (with stock recovery and USB Debugging off), and the flexibility of leaving it unlocked Καταλαβαίνω κάτι λάθος? Μόλις το δοκίμασα και όπως ακριβώς λέει, δεν γίνεται αν δεν είσαι ήδη root ... Edited September 6, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Εννοείς ότι ξεκλείδωσες τον bootloader χωρίς να σβηστεί το σύμπαν? Πως γίνεται αυτό αφού όπου και να διαβάσεις τονίζουν ότι μόλις ξεκλείδωσες τον bootloader χάνεις τα πάντα? Ήσουν ήδη root πριν το κάνεις? Γιατί βλέπω ότι λέει: BootUnlocker for Galaxy Nexus -- Unlock your bootloader without fastboot! This application REQUIRES a Galaxy Nexus (GSM, Verizon, or Sprint) with root. You've rooted your Galaxy Nexus, and you are trying to decide between the security of relocking your bootloader (with stock recovery and USB Debugging off), and the flexibility of leaving it unlocked Καταλαβαίνω κάτι λάθος? Μόλις το δοκίμασα και όπως ακριβώς λέει, δεν γίνεται αν δεν είσαι ήδη root ... Καλημερα..εχεις δικιο και sorry αν δεν το ανεφερα..ναι ημουν ηδη root. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα τους πιο ειδικούς να με διαφωτίσουν: Θα περάσω το CMW (και στο tablet που επειδή είναι nexus, έχει βγει ήδη το αντίστοιχο toolkit) για να φλασάρω kernel και κανένα boot animation της αρεσκείας μου:D Με επηρεάζει κάπως αν ξαναφλασάρω τη stock recovery μετά? Δηλαδή, θα χαθούν ο kernel και το animation? Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να φλασάρω ξανά στοκ recovery είναι για τα updates του συστήματος. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα τους πιο ειδικούς να με διαφωτίσουν: Θα περάσω το CMW (και στο tablet που επειδή είναι nexus, έχει βγει ήδη το αντίστοιχο toolkit) για να φλασάρω kernel και κανένα boot animation της αρεσκείας μου:D Με επηρεάζει κάπως αν ξαναφλασάρω τη stock recovery μετά? Δηλαδή, θα χαθούν ο kernel και το animation? Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να φλασάρω ξανά στοκ recovery είναι για τα updates του συστήματος. Αν εισαι ροοτ ξεχνάς τα official updates,γιατι πολύ απλά δε θα στα κάνει.Η αν στα κανει θα πρέπει παλι να ξανακάνεις ροοτ...να περάσεις κερνελ κτπλ Edited September 7, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα τους πιο ειδικούς να με διαφωτίσουν: Θα περάσω το CMW (και στο tablet που επειδή είναι nexus, έχει βγει ήδη το αντίστοιχο toolkit) για να φλασάρω kernel και κανένα boot animation της αρεσκείας μου:D Με επηρεάζει κάπως αν ξαναφλασάρω τη stock recovery μετά? Δηλαδή, θα χαθούν ο kernel και το animation? Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να φλασάρω ξανά στοκ recovery είναι για τα updates του συστήματος. 1ον: Άμα έχεις σκοπό να βάλεις του φράνκο αγόρασε την εφαρμογή του και δεν θέλεις CMW. Το φλασάρεις με την εφαρμογή και απλά σου ζητάει reboot. 2ον: Για bootanimation δεν χρειάζεται CWM... Μόνο ένας file explorer που έχει πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος(root explorer, solid κλπ). Εκεί είναι απλό. Κατεβάζεις το zip του bootanimation που θέλεις. Όχι flashabel zip. Το bootanimation είναι ένα zip αρχείο με ένα-δύο φακέλους με εικόνες και ένα desc.txt αρχείο. Πάς λοιπόν και το βάζεις στο system/media/ που υπάρχει ήδη το bootanimation.zip(ή κανεις overwrite ή το παλιό το ονομάζεις bootanimationold.zip). Μετά πατάς properties στο νέο bootanimation και αλλάζεις τα permissions σε -rw--r--r(read-write, read, read). Έτσι τέλος έχεις το νέο σου bootanimation Αν εισαι ροοτ ξεχνάς τα official updates,γιατι πολύ απλά δε θα στα κάνει.Η αν στα κανει θα πρέπει παλι να ξανακάνεις ροοτ...να περάσεις κερνελ κτπλ Δεν ισχύει... Μόνο απαραίτητο είναι να έχεις stock recovery!!! Το ρουτ χάνεται με τα ΟΤΑ αλλά υπάρχει εφαρμογή για να σου κρατήσει το ρούτ! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Θέλω τα φώτα σας για να μην κάνω καμία βλακεία,Θέλω να περάσω το franco.Kernel-Milestone5 που ακούω από πολλούς ότι είναι καλύτερο από το στοκ kernel που εχω (JB 4.1.1 -root-Stock rom). Η διαδικασια μεσω του CWM ειναι ( κάνουμε wipe cache partition και μετά wipe dalvik cache). Και τέλος η θέλει κάτι άλλο. Με την στοκ rom θα δουλεύει απροβλημάτιστα το συγκεκριμένο kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Κώστα νομίζω και στο description του updater γράφει ότι χρειάζεσαι custom recovery. Για τα υπόλοιπα ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 παιδια λεω να περασω αυτο το theme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669190 και επειδη δεν διευκρινιζει αναλυτικα τη διακικασια απλα λεει μπαινεις στο recovery και το περνας.το εχει μηπως κανεις?η σωστη διαδικασια ποια ειναι?ανοιγω ρομ μανατζερ κανω flash cmr, επειτα μπαινω στο recovery mode κανω flash το πρωτο ζιπ (add on) επανεκκίνηση και ξανα την ιδια διακικασια για να φλασαρω το λανσερ? φοραω codename rom, ελπιζω ναναι συμβατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Κώστα νομίζω και στο description του updater γράφει ότι χρειάζεσαι custom recovery. Για τα υπόλοιπα ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ίσως να κάνω και λάθος και να θέλει custom η εφαρμογή του φράνκο. Συγγνώμη αν δεν το πρόσεξα.... παιδια λεω να περασω αυτο το theme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669190 και επειδη δεν διευκρινιζει αναλυτικα τη διακικασια απλα λεει μπαινεις στο recovery και το περνας.το εχει μηπως κανεις?η σωστη διαδικασια ποια ειναι?ανοιγω ρομ μανατζερ κανω flash cmr, επειτα μπαινω στο recovery mode κανω flash το πρωτο ζιπ (add on) επανεκκίνηση και ξανα την ιδια διακικασια για να φλασαρω το λανσερ? φοραω codename rom, ελπιζω ναναι συμβατο Δηλαδή τι άλλο θές για διαδικασία... Μπαίνεις στο reocvery και επιλέγεις να φλασάρεις το zip από όπου το έχεις αποθηκεύσει! Αν δεν έχεις custom rom που έχεις επιλογές τι reboot να κάνεις τότε είτε κατέβασε μια εφαρμογή που να σου κάνει reboot στο recovery είτε αλλιώς κλείσε το κινητό, μπες bootloader, με τα πλήκτρα ήχου πήγαινε να λέει recovery αντί για start και επέλεξε το με το power. Από εκεί και πέρα είσαι στο recovery και φλασάρεις αυτό που θές! Πρόσεχε αν έχεις στοκ ρομ να λέει ότι κάνει για στοκ και όχι να θέλει DEODEXED ρομ! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Θέλω τα φώτα σας για να μην κάνω καμία βλακεία,Θέλω να περάσω το franco.Kernel-Milestone5 που ακούω από πολλούς ότι είναι καλύτερο από το στοκ kernel που εχω (JB 4.1.1 -root-Stock rom). Η διαδικασια μεσω του CWM ειναι ( κάνουμε wipe cache partition και μετά wipe dalvik cache). Και τέλος η θέλει κάτι άλλο. Με την στοκ rom θα δουλεύει απροβλημάτιστα το συγκεκριμένο kernel? Μια χαρά είναι η διαδικασία... Ωστόσο και το r248 τρέχει απροβλημάτιστα. Σε μένα καλύτερα και από το Μ5! Από όσο ξέρω ναι μια χαρά είναι και με στοκ ρομ! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Δηλαδή τι άλλο θές για διαδικασία... Μπαίνεις στο reocvery και επιλέγεις να φλασάρεις το zip από όπου το έχεις αποθηκεύσει! Αν δεν έχεις custom rom που έχεις επιλογές τι reboot να κάνεις τότε είτε κατέβασε μια εφαρμογή που να σου κάνει reboot στο recovery είτε αλλιώς κλείσε το κινητό, μπες bootloader, με τα πλήκτρα ήχου πήγαινε να λέει recovery αντί για start και επέλεξε το με το power. Από εκεί και πέρα είσαι στο recovery και φλασάρεις αυτό που θές! Πρόσεχε αν έχεις στοκ ρομ να λέει ότι κάνει για στοκ και όχι να θέλει DEODEXED ρομ! σε ευχαριστω.το εκανα.σορρυ αν κουραζω μερικεσ φορεσ αλλα το αγχος του ροοκιε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 σε ευχαριστω.το εκανα.σορρυ αν κουραζω μερικεσ φορεσ αλλα το αγχος του ροοκιε. Δεν πειράζει... Δεν είναι κάτι δύσκολο! Στην τελική πάντα πριν κάνεις κάτι κάνε ένα nandroid backup και άμα δεν κάτσει αυτό που θα κάνεις έχεις την δυνατότητα να κάνεις restore και τέλος! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 παιδιά θα ήθελα να πάρω το google nexus. αλλά αναρωτιέμαι μπορώ να το πάρω φθηνότερα στο εξωτερικό και να του φορτώσω τα ελληνικά με όλα αυτά που λέτε εδώ? εδώ κάνει 370€. Φίλε μου, επειδή και γώ είμαι πρόσφατος, η γνώμη μου είναι πάρ' το από Ελλάδα. Στο εξωτερικό το έβρισκα 10-15, άντε 20 ευρώ φθηνότερα, και νομίζω δεν αξίζει... Το τσιμπάς από Ελλάδα, κάνεις και τον οδηγό του djkostas για να περάσεις Jelly Bean και είσαι έτοιμος... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Ένα τελευταίω χρήσιμο hint για την τελευταία nightly CNA 6/9 καθώς και στη τελευταία stable 3.5.0 Κάτι που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο με μόνιμη αλλαγή και χρειαζόταν reboot για να παίξει αλλά με αυτή τη ρομ πλέον ειναι επιλογή πατώντας το power! Fullscreen toggle! Δηλαδή φεύγει από τη μέση η navbar και άμα βάλεις και LMT για να έχεις τα softkeye se στυλ quick controls του browser τότε έχεις ένα υβριδικό σύστημα... όποφε θες έχει on την navbar και όποτε θες χαίρεσαι όλη την οθονάρα!!! Edited September 7, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Υπαρχει κι αυτη που δουλευει με gestures..εχει ενδιαφερον αν βολευει καποιον. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodmooddroid.gesturecontrol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts