agligoros Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 milestone aokp και milestone franco kernel= ΤΟΥΡΜΠΙΔΙ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Εγώ εγώ stock kernel με φοβερή αυτονομία. Είχα βάλει τον kernel του Franko στις αρχές, αλλά είχε τρομερό battery leak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 3 μερούλες βγάζω,αλλά δεν το πολυσκαλιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Και εγώ ως τώρα με τον στοκ έχω την καλύτερη απόδοση σε θέμα μπαταρίας αλλά και είναι πολύ ομαλός. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Και πες μας τωρα το ρολοι και καιρο απο s 2 που τα βρηκες?:rolleyes: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 O καιρός ειναι HD Widgets και η ώρα είναι απο τα widgets του Galaxy SII :) Το widget του SII νομίζω το βρήκα από xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) Παραθέτω το stock πληκτρολόγιο της έκδοσης 4.0.3 (δε δουλεύει το προηγούμενο που έχω ποστάρει σε 4.0.2+) σε μορφή flashable CWM .zip. Λογικά όσοι εγκαθιστάτε ROMs που έχουν γίνει build από το repository του CyanogenMod θα το έχετε ήδη στις συσκευές σας εκτός αν έχετε βάλει κάποιο Google Apps add-on που το αντικαθιστά με αυτό της Google (LatinIMEGoogle.apk στο /system/app/). Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να βρείτε αυτό το .apk στο φάκελο /system/app της zipped ROM σας και να το τοποθετήσετε χειροκίνητα στον αντίστοιχο φάκελο (μην ξεχάσετε τα permissions rw-r--r--). Για λόγους ασφάλειας, δε σβήνεται το stock πληκτρολόγιο της εκάστοτε ROM οπότε θα σας δείχνει 2 πληκτρολόγια στις ρυθμίσεις (σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά μη μείνετε χωρίς πληκτρολόγιο!). Αν όλα είναι ΟΚ, τότε μετονομάστε/διαγράψτε το LatinIMEGoogle.apk που βρίσκεται στη διαδρομή /system/app/ για να "φύγει" το 2ο πληκτρολόγιο. Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post, η ελληνική διόρθωση δε δουλεύει σωστά (lag, περίεργη συμπεριφορά κτλ.) οπότε δεν την έχω συμπεριλάβει. LINK (Multi-Upload γιατί το forum δεν επιτρέπει τόσο μεγάλα αρχεία) Δεν ξερω αν εχει σημερα προβλημα το megaupload ή έκλεισε οριστικά λόγω SOPA / ACTA, αλλα το link δεν μου δουλευει και δεν θελω να το ψαξω στο google γιατι φοβαμαι μην πεσω στην παλια version (από 4.0.2) και δεν μπορω να τις ξεχωρισω...καμμια βοηθεια??? EDIT: OK, είδα το updated link από την πρωτη σελίδα με το λεξικό, και download από mediafire! Edited March 11, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 στις τελευταιες εκδοσεις του franco kernel, μπορειτε να αλλαξετε on the go το χρονισμο της gpu(καλο), επισης βεβαια εδω και αρκετες εκδοσεις μπορειτε να αλλαξετε τα χρωματα της οθονης και να μην εχει ιχνος κιτρινιλας, βασικα την κανετε οπως θελετε. εχει και μια επιλογη για αυξηση του ηχου(εγω καταλαβα μεγαλη διαφορα στα ακουστικα, οπου πραγματικα μου θυμισε το Ν91, το οποιο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε ηχο απο οποιαδηποτε συσκευη γενικα :p) επιλογη να φορτιζει γρηγορα μεσω usb και οχι να κανεις 10 ωρες(δεν το εχω δοκιμασει αλλα γραψανε οτι δουλευει). ολα αυτα μπορειτε να τα κανετε ευκολα απο την εφαρμογη του, η οποια αξιζει πολυ η αγορα της. και βεβαια ειναι πολυ γρηγορος κερνελ, πολυ smooth και με τη gpu overclock, battery wise επισης perfect, εχω ανεβασει screenshot με λιγη χρηση μετα απο 1 ημερα και 1 ωρα που ειχα ακομα 58%(η οθονη ειναι παντα 50-100% αναλογα το φωτισμο). σας προτεινω να το δοκιμασετε. αυτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Νικο, είναι καλύτερος από τον stock ? Με τον stock έχω πολύ καλούς χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δεν ξερω γιατι, αλλα 512 Mhz μου φαινονται υπερβολικα πολλα για μια GPU. Εννοω υπο την εννοια πως η διαρκεια ζωης της θα μειωθει κατα πολυ. Μπορει να ειναι και ιδεα μου.. Εγω Imoseyon 2.5.0 χρησιμοποιω. Τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας αποδοσης. Οσον αφορα το Fast USB Charge, πειτε με τρελο αλλα ενιωθα πως οταν το ενεργοποιησα να με διαπερνα ρευμα μικρης τασης. Ειχαν σηκωθει οι τριχες στο χερι που επιανα το κινητο και σε μια περιοχη του χεριου που ειχε σκασει το δερμα απο το κρυο, ενιωθα μια μικρου ειδους ταση. Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος εκ του ΕΜΠ αρα γνωριζω περι ρευματος :Ρ Εκτοτε δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Παντως, οντως φορτιζει σε ταχυτητα AC Charger αν το ενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 ετσι κι αλλιως δε σκοπευω να το κρατησω πανω απο 2 χρονια το κινητο. :p επισης εκτος των παιχνιδιων και καμια hd ταινια, δε νομιζω οτι πιεζεται πολυ η gpu, αλλα ο κανονας αυτο λεει, οτι θα πιεζεται και θα κανει κακο μακροχρονια, αν και το κακο συνδυαζεται και με υψηλες θερμοκρασιες, κατι που δε βλεπουμε στο κινητο. για το ρευμα δεν το εχω δοκιμασει..θα το δω κι αυτο. εγω το χρησιμοποιω παντως κι ο Θεος βοηθος :p Γιωργο, αν και δεν εχω κατσει σχεδον καθολου με στοκ, θα σου προτεινα να το δοκιμασεις 3-4 μερες να στρωσει και να βγαλεις συμπερασμα. αλλα δεν πιστευω να ειναι χειροτερα απο στοκ(αν οχι καλυτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλα και γω κανα χρονο σκεφτομαι να το κρατησω (μεχρι το επομενο nexus δηλαδη). αλλα και παλι. αναλογισου πως το galaxy s2 τη GPU του την εχει χρονισμενη στα 160mhz για 2d και 260 στα 3D. Αν το πας 512 ειναι διπλασιος χρονισμος απο αυτον που εχει το S2 σε 3D. 167% παραπανω απο τον στοκ χρονισμο (307Mhz), 133% παραπανω απο την ενδεδειγμενη συχνοτητα κατασκευαστη (384Mhz). Μισο Ghz για μια GPU που δεν εχει ουτε ενα heatsink? =/ Εγω φοβαμαι πως ουτε μεχρι το καλοκαιρι δε θα με βγαλει αν το παω στα 512 (βαλε και τις υψηλοτερες θερμοκρασιες (Ανοιξη + Καλοκαιρι)/ Χειμωνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλα και γω κανα χρονο σκεφτομαι να το κρατησω (μεχρι το επομενο nexus δηλαδη). αλλα και παλι. αναλογισου πως το galaxy s2 τη GPU του την εχει χρονισμενη στα 160mhz για 2d και 260 στα 3D. Αν το πας 512 ειναι διπλασιος χρονισμος απο αυτον που εχει το S2 σε 3D. 167% παραπανω απο τον στοκ χρονισμο (307Mhz), 133% παραπανω απο την ενδεδειγμενη συχνοτητα κατασκευαστη (384Mhz). Μισο Ghz για μια GPU που δεν εχει ουτε ενα heatsink? =/ Εγω φοβαμαι πως ουτε μεχρι το καλοκαιρι δε θα με βγαλει αν το παω στα 512 (βαλε και τις υψηλοτερες θερμοκρασιες (Ανοιξη + Καλοκαιρι)/ Χειμωνα) καποιος να μας πει τις τιμες που πρεπει να βαλουμε στα σιγουρα?:) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 επιλογη να φορτιζει γρηγορα μεσω usb και οχι να κανεις 10 ωρες Πόση ωρα κάνει το κινητό για να φορτίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πόση ωρα κάνει το κινητό για να φορτίσει? οπως εγραψα δεν το εχω δοκιμασει ακομα ετσι. αλλα απο usb κανει πολυ, μπορει κανα 5ωρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 ρε παιδια καποιος να μου προτεινει καποια ρομ ...για την AOKP milestone 4 παω αλλα παιζει κατι καλυτερο ? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) ρε παιδια καποιος να μου προτεινει καποια ρομ ...για την AOKP milestone 4 παω αλλα παιζει κατι καλυτερο ? Βάλε αυτήν και βλέπεις... Πόση ωρα κάνει το κινητό για να φορτίσει? 3 ώρες έκανε σε μένα από το pc :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited March 16, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 ενω το πρωι την εβαλα ..κανονικα..πριν.κανα δυο ωρες εκανα τη διαδικαδια απτην αρχη γιατι ηθελα να.γνει σωστα και δε μου γινεται root το κινητο με τιποτα ρε ****το..γιατι;; οταν ειμαι ετοιμος να.μπω με τον bootloader στη recovery μου βγαζει το εικονιδιο με το ρομποτακι ανασκελα και ενα κοκκινο θαυμαστικο μεσα εκει και δε μπορω να μπω να κανω install το su.zip..δε κανω κατι λαθος γιατι το κανω με τον ιδιο τροπο με ενα εργαλειο.που εχω κατεβασει το galaxy nexus toolkit v1.3και μου λειτουργησε κανονικα το πρωι αλλ σημερα στις εντολες που κανει.αυτομτα βγαζει συνεχεια invalid key και failed..τι σκαλωμα ειναι αυτο τωρα; Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Απο GPS πως πάει; Κλειδώνει γρήγορα; Εχει κανενα θέμα, lag κτλ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Απο GPS πως πάει; Κλειδώνει γρήγορα; Εχει κανενα θέμα, lag κτλ; Με sygic και data enabled κλειδωνει αμεσα και δεν χανει ποτε στιγμα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Απο GPS πως πάει; Κλειδώνει γρήγορα; Εχει κανενα θέμα, lag κτλ; Με Google Maps που το δουλεύω μόνο κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 μαγκες καλησπερα εχω μια απορια...αυτη τη στιγμη ειμαι rooted με custom rom..αν θελω να δοκιμασω καποια αλλη rom πρεπει ν kanv restore και να φλασαρω stock rom και να το κανω απτην αρχη? η μπορω και οπως ειμαι τωρα να βαλω το zip της rom που θελω να δοκιμασω και να το κανω install? πως ειναι καλυτερα για να λειτουργει τελεια το τηλ χωρις σκουπιδια? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 μαγκες καλησπερα εχω μια απορια...αυτη τη στιγμη ειμαι rooted με custom rom..αν θελω να δοκιμασω καποια αλλη rom πρεπει ν kanv restore και να φλασαρω stock rom και να το κανω απτην αρχη? η μπορω και οπως ειμαι τωρα να βαλω το zip της rom που θελω να δοκιμασω και να το κανω install? πως ειναι καλυτερα για να λειτουργει τελεια το τηλ χωρις σκουπιδια? Όχι δε χρειάζεται να περνάς κάθε φορά stock rom και την διαδικασία από την αρχή. Περνάς απλά το ζιπ στην κάρτα, μπαίνεις σε recovery, κάνεις ένα backup της παρούσας rom (για να μπορείς να κάνεις επαναφορά σε περίπτωση κάποιου πρροβλήματος), και μετά full wipe και flash την νέα rom. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 είμαι νέος χρηστης του forum όπως και του android και δυστυχώς εδώ μέσα έχω μπερδευτεί αρκετά... θα ήθελα κάποιος γνωστης του θέματος να μου δόση λίγο τα φώτα του... προσπαθώ να βρω μια άκρη με το root antroid και rom και όλα τα σχετικά αλλα κάθε φορα που διαβάζω κάτι εδώ μέσα το επόμενο αναιρεί το προηγούμενο κατά κάποιο τρόπο. βρίσκω εδώ μέσα οδηγό για root του nexus i9250 σαν θέμα αλλα διαβάζοντας από χρηστες του forum βρίσκω άλλο τρόπο για root όπως εδώ ας πούμε http://www.galaxynexusforum.com/forum/galaxy-nexus-hacking-mods-lte-cdma/1445-wugs-galaxy-nexus-root-toolkit.html τελικά πιο από τα δυο είναι προτιμότερο να δοκιμάσω σαν αρχάριος τις οδηγίες που αναγράφονται στο forum οι τις οδηγίες που δίνουν από χρηστες του forum σε αλλα forum... και αν τελικά είναι διαφορετικός τρόπος τι το διαφορετικό υπάρχει στο αποτέλεσμα? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Mε αυτό που βρήκες θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά! Απλά διάβασε τις οδηγίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts