costas89m Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Χθες εβαλα κι εγω την CM11 αλλα εμενα εχει glitches.Επειδη δεν ειμαι και ο τελειος γνωστης απλα δεν καταλαβα πως ενεργοποιουμε το ART και πως το Dalvik.Επισης περασα και mpokang kernel 1080i. Και σε μενα εχει glittches στο rotate αλλα δε με ενοχλουν... πας στιε ρυθμισεις - about phone κανεις 7 φορες tap στο built number για ενεργοποιησεις το developers options που ειναι πισω στις ρυθμισεις. Απο εκει πας στο select runtime και επιλεγεις art η dalvik. Κανει μια επανεκινηση και εισαι οκ ;) Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Τι ειναι το ark και το dalvik??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Τι ειναι το ark και το dalvik??? Διάβασε εδώ http://readwrite.com/2013/11/07/how-google-may-be-planning-to-make-android-apps-faster-with-art#awesm=~oo3coJtJzkw6Q8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos47 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να μου πειτε τι πιστευετε. Ειναι καλυτερα να κρατησω το pure android στο galaxy nexus μου η να δοκιμασω να περασω την cyanogen? Θα ηθελα την γνωμη σας.. Παράθεση xiaomi m1 a1:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να μου πειτε τι πιστευετε. Ειναι καλυτερα να κρατησω το pure android στο galaxy nexus μου η να δοκιμασω να περασω την cyanogen? Θα ηθελα την γνωμη σας.. Άν έχεις καθαρή 4.3 μείνε με αυτήν. Όταν βγάλει η cyanogen την 4.4 το συζητάμε :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel.... ευχαριστω Είναι μήπως σε σύστημα αρχείων ntfs? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel.... ευχαριστω Με ρουτ χρησιμοποιείς το stickmount, χωρίς ρουτ δοκίμασε το total commander με το κατάλληλο plug in https://play.google.com/store/apps/details?id=de.hechler.tcplugins.usbstick ή το nexus media importer νομίζω λέγεται. Edited November 24, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Με ρουτ χρησιμοποιείς το stickmount, χωρίς ρουτ δοκίμασε το total commander με το κατάλληλο plug in https://play.google.com/store/apps/details?id=de.hechler.tcplugins.usbstick ή το nexus media importer νομίζω λέγεται. Ευχαριστω για την απαντηση... Και ομως παρολο που εβαλα τις δυο αυτες εφαρμογες δεν μου αναγνωριζει πουθενα το usb on the go...στο nexus media importer ενα κανω εγκατασταση δεν μου εμφανιζει πουθνα το εικονηδειο της εφαρμογης....μιλαμε παντα για stock rom και kernel... Edited November 25, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλησπερα σε ολους,ο πειρασμος μεγαλος και περασα στην [ROM] [uNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus και συγκεκριμενα στην cm-11-20131125-UNOFFICIAL-maguro.zip.Ολα καλα αλλα με τιποτα δεν μπορω να κανω εγκατασταση το Whatsapp. Στο τελος του installing βγαζει Error code during app install "-24". Εριξα μια ματια στο xda αλλα εκει τους απασχολουν graphic glitches και αλλα προβληματα με την 4.4. Ξερει κανεις τι γινεται? Ευχαριστω!! GN will never die!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Κ εγω τα δοκιμασα κ δε μου το αναγνωριζει το usb stick. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλησπερα σε ολους,ο πειρασμος μεγαλος και περασα στην [ROM] [uNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus και συγκεκριμενα στην cm-11-20131125-UNOFFICIAL-maguro.zip.Ολα καλα αλλα με τιποτα δεν μπορω να κανω εγκατασταση το Whatsapp. Στο τελος του installing βγαζει Error code during app install "-24". Εριξα μια ματια στο xda αλλα εκει τους απασχολουν graphic glitches και αλλα προβληματα με την 4.4. Ξερει κανεις τι γινεται? Ευχαριστω!! GN will never die!! Εμενα στην cm-11-20131120-UNOFFICIAL-maguro το whats app μου ειναι μια χαρα και με art μαλιστα... για να περασω απο πανω τις επομενες που βγαινουν δεν χρειαζεται να κανω clean instal σωστα? Εννοω παντα την ιδια ρομ πχ: απο cm-11-20131120-UNOFFICIAL-maguro σε cm-11-20131125-UNOFFICIAL-maguro κτλ.. Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εμενα στην cm-11-20131120-UNOFFICIAL-maguro το whats app μου ειναι μια χαρα και με art μαλιστα... για να περασω απο πανω τις επομενες που βγαινουν δεν χρειαζεται να κανω clean instal σωστα? Εννοω παντα την ιδια ρομ πχ: απο cm-11-20131120-UNOFFICIAL-maguro σε cm-11-20131125-UNOFFICIAL-maguro κτλ.. Και σε μενα δουλευε στην 20131120 το whatsapp,στις 2 τελευτεες εκδοσεις τιποτα,εφτιαξαν τα glitches στο screen rotation και χαλασαν το whatsapp.Θα το δοκιμασω σε ART και βλεπουμε. Το στικακι μου στην 20131125 δεν δουλευει. Κανεναν καλο οδηγο για επιστροφη στην stock 4.3 εχουμε? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Και σε μενα δουλευε στην 20131120 το whatsapp,στις 2 τελευτεες εκδοσεις τιποτα,εφτιαξαν τα glitches στο screen rotation και χαλασαν το whatsapp.Θα το δοκιμασω σε ART και βλεπουμε. Το στικακι μου στην 20131125 δεν δουλευει. Κανεναν καλο οδηγο για επιστροφη στην stock 4.3 εχουμε? Ευχαριστω! Περασα την 25 απο πανω και μου δουλευει το whats app οντως εφτιαξαν τα glitches:happy::happy::happy: Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παίδες οποίος ενδιαφέρεται για το κινητό να ξέρετε ότι το πουλάω κι εγώ και μάλιστα με πολύ πλούσια προίκα και σε κατάσταση πιο καλή κι από καινούριο όπως θα δείτε στις φώτο...Τιμή συζητήσιμη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παίδες οποίος ενδιαφέρεται για το κινητό να ξέρετε ότι το πουλάω κι εγώ και μάλιστα με πολύ πλούσια προίκα και σε κατάσταση πιο καλή κι από καινούριο όπως θα δείτε στις φώτο...Τιμή συζητήσιμη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379033 Τελικά δεν θα περιμένεις την 4.4 a la custom ε? απογοητεύτηκες από τις μέχρι στιγμής εκδόσεις της 4.4 ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τελικά δεν θα περιμένεις την 4.4 a la custom ε? απογοητεύτηκες από τις μέχρι στιγμής εκδόσεις της 4.4 ? Όχι μωρέ, καμία σχέση είναι θέμα ημερών να γίνει stable η 4.4 για τη νεξουσάρα. Απλά είπα να κάνω μια απόπειρα μπας και το δώσω, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Ξέρω ότι το σετάρισμα και την εμπειρία που έχω αυτή τη στιγμή με το νέξους δεν θα το έχω πουθενά τόσο καλά. Νέξους και άμολεντ δεν υπάρχει δυστυχώς στις μέρες μας, πέρα απ το δικό μας. Γι αυτό και αν δεν βρω να το δώσω (και όχι να το σκοτώσω), θα το κρατήσω για κάνα χρόνο ακόμη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Όχι μωρέ, καμία σχέση είναι θέμα ημερών να γίνει stable η 4.4 για τη νεξουσάρα. Απλά είπα να κάνω μια απόπειρα μπας και το δώσω, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Ξέρω ότι το σετάρισμα και την εμπειρία που έχω αυτή τη στιγμή με το νέξους δεν θα το έχω πουθενά τόσο καλά. Νέξους και άμολεντ δεν υπάρχει δυστυχώς στις μέρες μας, πέρα απ το δικό μας. Γι αυτό και αν δεν βρω να το δώσω (και όχι να το σκοτώσω), θα το κρατήσω για κάνα χρόνο ακόμη.:) Λες να γίνει κανένα θαύμα και να βγει Nexus 6 με amoled? Γιατί με την νέα cyanogenmod στο Note 1 που έχω το κινητό έχει γίνει Nexus και πηγαίνει τόσο σφαίρα που και εγώ φυσιολογικά θα μείνω με αυτό για κανένα χρόνο μέχρι το Nexus 6.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Λες να γίνει κανένα θαύμα και να βγει Nexus 6 με amoled? Γιατί με την νέα cyanogenmod στο Note 1 που έχω το κινητό έχει γίνει Nexus και πηγαίνει τόσο σφαίρα που και εγώ φυσιολογικά θα μείνω με αυτό για κανένα χρόνο μέχρι το Nexus 6.. Το εύχομαι βασικά. Ένας κολλητός μου έκανε τη μετάβαση από S3 σε LG G2 και όσων αφορά το θέμα οθόνη, χρώματα, μαύρο, αντίθεση νιώθει πως έκανε πισογύρισμα. Και μιλάμε για την καλύτερη οθόνη του σήμερα έτσι; Εγώ δεν είμαι σε θέση να θυσιάσω την άμολεντ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το εύχομαι βασικά. Ένας κολλητός μου έκανε τη μετάβαση από S3 σε LG G2 και όσων αφορά το θέμα οθόνη, χρώματα, μαύρο, αντίθεση νιώθει πως έκανε πισογύρισμα. Και μιλάμε για την καλύτερη οθόνη του σήμερα έτσι; Εγώ δεν είμαι σε θέση να θυσιάσω την άμολεντ πάντως... Η αλήθεια είναι πως είναι υποκειμενικό, αλλά για εσένα και εμένα είναι σίγουρα ότι καλύτερο υπάρχει.. Γιατί αυτό αγαπάμε Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Η αλήθεια είναι πως είναι υποκειμενικό, αλλά για εσένα και εμένα είναι σίγουρα ότι καλύτερο υπάρχει.. Γιατί αυτό αγαπάμε Και σκέψου ότι είναι το μόνο πράγμα που με ψιλοχαλάει στο Nexus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παίρνει επίσημα την 4.3 Λιγο νωρις το θυμηθηκα... Με ποιο τροπο μπαινει η 4,3? Οταν κανω αναζητηση με βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο... Ρωταω επειδη την 4.2.1 με την ζητησε απο μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Λιγο νωρις το θυμηθηκα... Με ποιο τροπο μπαινει η 4,3? Οταν κανω αναζητηση με βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο... Ρωταω επειδη την 4.2.1 με την ζητησε απο μονο του... μαλλον ειναι Samsung branded....για να παρεις την 4.3 πρεπει να το αλλαξεις σε google branded με καποιο toolkit για ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 Edited November 27, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Βελτιωση στη μπαταρια εχει η 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Βελτιωση στη μπαταρια εχει η 4.3? Εγω δεν εχω προβλημα με την μπαταρια στην 4.3 ,ετσι και αλλιως η μπαταρια δεν ειναι το δυνατο σημειο του GN παντος το wi fi λειτουργει καλυτερα στην 4.3,και γενικα ειναι καλυτερη Edited November 27, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts