Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και που μπορούμε να βρούμε το xposed framework;

http://lmgtfy.com/?q=xposed+framework

Φίλε ευχαριστώ! Έπαθα πλάκα με το τι μπορείς να κάνεις! Απλά σε συνδυασμό με το SoftkeyZ έχεις την απίστευτα καλή επίσημη Ρομ και έχεις περάσει και τις πολύ χρήσιμες customιες όπως τα tiles! Μια τελευταία ερώτηση. Το gravity box μπορούμε να το κάνουμε greenified ή θα έχουμε πρόβλημα; Edited by djtutis

Λογικά θα έχεις πρόβλημα, αλλά γιατί να το κάνεις;;; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει στο παρασκήνιο...

το εγκατεστησα!!!πολυ καλο!!ευχαριστω Βλασση!!:)

Τίποτα...πραγματικά να δω ποτέ θα αλλάξουμε κινητό ρε παιδιά...ο κολλητός μου έχει το s3 και όποτε παίζω μαζί του πάντα απογοητεύομαι και Θέλω να γυρίσω στο nexus μου...Ποτέ δεν κρατούσα κινητό πάνω από 6μηνο και πλέον έχω κλείσει χρόνο και βάλε με το nexus...

Τίποτα...πραγματικά να δω ποτέ θα αλλάξουμε κινητό ρε παιδιά...ο κολλητός μου έχει το s3 και όποτε παίζω μαζί του πάντα απογοητεύομαι και Θέλω να γυρίσω στο nexus μου...Ποτέ δεν κρατούσα κινητό πάνω από 6μηνο και πλέον έχω κλείσει χρόνο και βάλε με το nexus...

Αυτό ακριβώς! Άλλαζα τηλέφωνο κάθε 6 μήνες και τώρα για πρώτη φορά έχω σκαλώσει τόσο άσχημα ενάμισι χρόνο με το τηλέφωνο αυτό... Μάλλον με βλέπω να δοκίμαζω το nexus 5... Αν θέλουμε να το επαναφέρουμε απλά σβήνουμε το Gravity Box και μετά επανεκκίνηση και είναι όλα εντάξει;

Αυτό ακριβώς! Άλλαζα τηλέφωνο κάθε 6 μήνες και τώρα για πρώτη φορά έχω σκαλώσει τόσο άσχημα ενάμισι χρόνο με το τηλέφωνο αυτό... Μάλλον με βλέπω να δοκίμαζω το nexus 5... Αν θέλουμε να το επαναφέρουμε απλά σβήνουμε το Gravity Box και μετά επανεκκίνηση και είναι όλα εντάξει;

δεν το έχω δοκιμάσει να το επαναφέρω στην πρότερη κατάσταση, αλλά λογικά αν σβήσεις το gravity box θα γίνει επαναφορά στην αρχική στοκ κατάσταση...βέβαια εννοείται πως δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο...:lol::p

Δεν θα πω ότι έχω "σκαλώσει", καθώς έχω δει και δοκιμάσει δεκάδες κινητά και PDA εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, αλλά σίγουρα είναι από τις πιο τίμιες, αποδοτικές και -σχεδόν- πλήρεις προτάσεις, ακόμα και σήμερα. Ειδικά στην τιμή που το πήρα εγώ (με την προσφορά του Πλαισίου αν τη θυμάστε) ήταν "κλοπή" :cool:

Όντως όμως η επιλογή της επόμενης μέρας είναι δύσκολη, καθώς πρέπει να είναι κάτι καλύτερο ΚΑΙ φθηνότερο ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εβαλα την τελευταια Beanstalk 4.3.075 με dirty flash πανω απο την προηγουμενη (4.3.07) και εχει παρα πολλα κολληματα... κρασαρει συνεχεια τα GAPPS και αλλα διαφορα.. Το εχει παρατηρησει κανεις?!?!?

Καθόλου μόντες Σάκη, σε πληροφορώ ό,τι βλέπεις είναι apk και όχι μόντα. Κατέβασε το xposed framework, μπες στην εφαρμογή και πήγαινε downloads.Εκεί θα βρεις μια εφαρμογή που λέγεται gravity box.Την κατεβάζεις και αυτό ήταν όλο. Μόλις εγκατέστησες μια custom Rom γεμάτη μόντες, που όποτε θες σβήνεις την εφαρμογή και ξαναγίνεται στοκ.από διαφανή μπάρα ειδοποιήσεων μαζί με navigation bar, μέχρι όλα τα toggles στην notification bar και όχι μόνο τα κλασικά της στοκ. Ούτε να μπλέκεις με custom Rom και τα bugs που κουβαλάει η καθεμιά ούτε τίποτα. Σου επισυνάπτω μερικά screenshots για να δεις περί τίνος πρόκειται...

ευχαριστώ πολύ για το tip το χρησιμοποίησα και πραγματικά είναι τέλειο.. ότι άλλα ξέρεις ρίχτα! :)

ευχαριστώ πολύ για το tip το χρησιμοποίησα και πραγματικά είναι τέλειο.. ότι άλλα ξέρεις ρίχτα! :)

Αυτο που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πως δουλεύουν κάποια πράγματα καλύτερα από τις custom Rom.Για παράδειγμα η εναλλαγή 2g only σε 3g only γίνεται σε 1 δευτερόλεπτο (εμφανίζεται άμεσα το H δίπλα στο σήμα δικτύου και δεν αργεί όπως στις custom). Επίσης μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα των εικονιδίων στην notification bar, ενώ στις custom παρόλο που υπάρχει η επιλογή, στην ουσία δεν λειτουργεί.

Παίδες, δεν ξέρω αν έτυχε σε άλλον...

Έβαλα τη stock 4.3 από το toolkit και μετά το πρώτο boot, έκανα και root. Από τότε, μου κάνει συνέχεια force stop το google play music. Έκανα και fix permissions από τη recovery, αλλά τζίφος...

Μήπως να φλασάρω την takju stock?

Χρησιμοποιώ την beanstalk και θα ήθελα να ρωτήσω αν το Xposed framework παρέχει κάποια χαρακτηριστικά που μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα στην beanstalk:

1. tiles customization

2. επιλογή 3g only

3. navigation bar color and height customization

4. led color customization per app

5. volume adjustment sound (επιλογή να μην ακούγεται ήχος όταν πατιούνται τα πλαϊνά πλήκτρα αυξομείωσης ήχου)

6. tile με sound/sound+vibrate/vibrate/silent (γιατί πολλές rom δεν τα έχουν και τα 4)

Ευχαριστώ προκαταβολικά, αν σκεφτώ τίποτα άλλο θα σας πω... :p

Χρησιμοποιώ την beanstalk και θα ήθελα να ρωτήσω αν το Xposed framework παρέχει κάποια χαρακτηριστικά που μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα στην beanstalk:

1. tiles customization

2. επιλογή 3g only

3. navigation bar color and height customization

4. led color customization per app

5. volume adjustment sound (επιλογή να μην ακούγεται ήχος όταν πατιούνται τα πλαϊνά πλήκτρα αυξομείωσης ήχου)

6. tile με sound/sound+vibrate/vibrate/silent (γιατί πολλές rom δεν τα έχουν και τα 4)

Ευχαριστώ προκαταβολικά, αν σκεφτώ τίποτα άλλο θα σας πω... :p

Το 1, 2, 5, 6 ναι μπορείς να το κάνεις με το Xposed Framework...

Το gravity box αναβαθμίστηκε σήμερα και πλέον επιτρέπει την αυξομείωση του navigation bar όπως στις custom roms και επιλογή expanded desktop...Επιτέλους θα έλεγα εγώ...ξαναγύρισα στον lmt launcher όπως παλιά, την καλύτερη εκδοχή pie κατά την γνώμη μου...πάρτε μια ιδέα...

Το gravity box αναβαθμίστηκε σήμερα και πλέον επιτρέπει την αυξομείωση του navigation bar όπως στις custom roms και επιλογή expanded desktop...Επιτέλους θα έλεγα εγώ...ξαναγύρισα στον lmt launcher όπως παλιά, την καλύτερη εκδοχή pie κατά την γνώμη μου...πάρτε μια ιδέα...

μπορεις να προσθεσεις κουμπια στη navbar και να επιλεξεις εφαρμογες στα navrings; ειναι δυο επιλογες που με εχουν βολεψει αφανταστα πραγματικα.

μπορεις να προσθεσεις κουμπια στη navbar και να επιλεξεις εφαρμογες στα navrings; ειναι δυο επιλογες που με εχουν βολεψει αφανταστα πραγματικα.

όχι ακόμη...

εχω την deodexed 4.3 +custom kernel και κατεβαζει 2-3 φορες την εβδομαδα μονο του αυτο το update των 1,7 MB αλλα δεν μπορει να το φλασαρει, προσπαθησα και να το κατεβασω και να το φλασαρω μονος μου αλλα παλι απετυχε....καμια ιδεα/συμβουλη;

Δεν πρόκειται να το περάσει αφού δεν είναι odexed η έκδοση του Android που έχεις... Μόνο η επίσημη odexed μπορεί να αναβαθμιστεί...

αα μαλιστα δεν το ηξερα. Υπαρχει το update deodexed να ψαξω μπας και το βρω; Να σταματησει και να το κατεβαζει συνεχεια!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2016452

εδώ είσαι...κατεβάζεις την πρώτη από τις 3...

Απλώς να σου πω ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θες μέσω Extended Desktop και PIE (όχι εντελώς stock λύση, αλλά μια λύση για να σου βγάζει το Search και το Menu) :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100