pagratios Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η εφαρμογή του franco για τον kernel αξίζει? Τον έχει αγοράσει κανείς? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπερα..Εβαλα αυτη την Rom και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει..Απο μπαταρια καλη φαινεται αν και την εχω μικρο χρονικο διαστημα.. Θα ποσταρω και εντυπωσεις απο μπαταρια.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145783 [ATTACH]30237[/ATTACH] Δεν έχει s/w keys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Με Purity Rom και Dummy kernel!! Καλα παμε!! χεχε Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δεν έχει s/w keys? έχει.. αν παρατηρήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης έχει μια ασημένια γραμμή με ένα μικρό βελάκι στο κέντρο.. πατώντας το εμφανίζονται τα πλήκτρα.. το έχει και η xylon αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ναι ο ΑΚ v686 είναι μόνο για την 4.2.2. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1883298 δίπλα από κάθε κερνελ λέει για ποιά έκδοση είναι. Edit: Διάβασε αυτό Προσοχή να φλασάρεις το maguro και μετά τον ΑΚ PIRATES v686 ή τον τελευταίο v687. αν φλασαρω το maguro.zip για να μπορω να περασω κερνελ απο 4.2.2 λεει οτι μετα δεν μπορω να βαλω ξανα κερνελ απο 4.2.1, υπαρχει καποιος τροπος για να γινει αναιρεση του maguro. zip ωστε να μπορω να ξαναβαλω κερνελ απο 4.2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η εφαρμογή του franco για τον kernel αξίζει? Τον έχει αγοράσει κανείς? Αν θες να πειράξεις τις ρυθμίσεις του kernel είναι μονόδρομος... Απο εκεί και πέρα, πολύ βολικό είναι και το "αυτόματο" update του kernel. Με το "αυτόματο" ενοοώ ότι το κατεβάζει η εφαρμογή και τον περνάει μόνη της, ούτε boot σε custom recovery, ούτε τπτ. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 αν φλασαρω το maguro.zip για να μπορω να περασω κερνελ απο 4.2.2 λεει οτι μετα δεν μπορω να βαλω ξανα κερνελ απο 4.2.1, υπαρχει καποιος τροπος για να γινει αναιρεση του maguro. zip ωστε να μπορω να ξαναβαλω κερνελ απο 4.2.1? Πάρε ένα nandroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πάρε ένα nandroid backup. αυτο ειναι μια λυση... αλλος τροπος δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ρε παιδια ολο ακούω και διαβάζω για clean install και θελω να σας ρωτήσω αν μου ξεφεύγει κατι. 1.Wipe cashe 2.Wipe Dalvik cashe 3.Wipe data/factory reset. Ειναι κατι αλλο? Οταν κάνουμε αυτα δεν λέμε οτι κάνουμε clean install? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ρε παιδια ολο ακούω και διαβάζω για clean install και θελω να σας ρωτήσω αν μου ξεφεύγει κατι. 1.Wipe cashe 2.Wipe Dalvik cashe 3.Wipe data/factory reset. Ειναι κατι αλλο? Οταν κάνουμε αυτα δεν λέμε οτι κάνουμε clean install? Βασικά με το factory reset νομίζω τα καθαρίζεις όλα, αλλά ναι, δεν νομίζω ότι είναι κάτι άλλο, αυτά κάνω και εγώ για clean install. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Βασικά με το factory reset νομίζω τα καθαρίζεις όλα, αλλά ναι, δεν νομίζω ότι είναι κάτι άλλο, αυτά κάνω και εγώ για clean install. Αυτά κάνω κ γω.. Απλά αν είναι να αλλάξω Ρομ σβηνω την παλιά πρώτα. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτησω απο τοτε που εχω βαλει 4.2.2 ενω δουλεύει μια χαρα μου στελνει καθε μερα τουλάχιστον 2 bug reports φτιαχνει κάπως αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Αυτά κάνω κ γω.. Απλά αν είναι να αλλάξω Ρομ σβηνω την παλιά πρώτα. τι εννοεις σβηνεις την παλια πρωτα? Και μια ερωτηση. Το καλωδιο OTG μπορώ να το βρω κάπου εδω? Εννοώ από Ελλάδα ώστε να μην χρειαστεί να το παραγγείλω απο εξω? Edited February 18, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Παιδια, μια βοηθεια. πειτε μου ποια ειναι η πιο παραμετροποιησημη και γρηγορη ρομ και ποιος ο καλυτερος κερνελ (γρηγορος με καλη διαχειρηση μπαταριας)? αυτην την στιγμη φοραω CM10.1 με ak. 678 Dummy ... παει αρκετα καλα αλλα θελω το κατι παραπανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 τι εννοεις σβηνεις την παλια πρωτα? Και μια ερωτηση. Το καλωδιο OTG μπορώ να το βρω κάπου εδω? Εννοώ από Ελλάδα ώστε να μην χρειαστεί να το παραγγείλω απο εξω? Υπάρχουν, αλλά είναι σε μαγαζιά που είναι πρακτικά μόνο online, και πάλι θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που θες (εγώ ήθελα και πήρα και micro και mini USB), ενώ φυσικά δεν θα το βρεις στο 1-1,5€ που το βρίσκεις στο eBay :D Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αναρωτιέμαι, πέρα από τις κλασσικές εφαρμογές για διαχείριση kernels, υπάρχει καμιά που να είναι πιο... universal; να παίζει με όσο το δυνατόν περισσότερους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αναρωτιέμαι, πέρα από τις κλασσικές εφαρμογές για διαχείριση kernels, υπάρχει καμιά που να είναι πιο... universal; να παίζει με όσο το δυνατόν περισσότερους; Trickster mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με ποια διαδικασια μπορω να περασω τις επαφες μου στο gmail για να εχω ενα μπακ απ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με ποια διαδικασια μπορω να περασω τις επαφες μου στο gmail για να εχω ενα μπακ απ? Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται αυτόματα με το που βάζεις το gmail σου. Συνχρονιζεται αυτοματα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με ποια διαδικασια μπορω να περασω τις επαφες μου στο gmail για να εχω ενα μπακ απ? εξαρταται που τις εχεις τις επαφες σου, απο το τηλεφωνο κανει sync μονο του, απο office πρεπει να κανεις εσυ την διαδικασια... απο αλλο κινητο αναλογα το κινητο μπορεις να κανεις sync με gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με ποια διαδικασια μπορω να περασω τις επαφες μου στο gmail για να εχω ενα μπακ απ? Με Google account σε ρωτάει τι να συνχρονίσει έτσι και αλλιώς. Με το PC (π.χ. Outlook) θες το MyPhoneExplorer :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με ποια διαδικασια μπορω να περασω τις επαφες μου στο gmail για να εχω ενα μπακ απ? Διάβασε και εδώ, θα σε βοηθήσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305866 Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αυτή την rom την είδατε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136444. Διαβάστε το ΟΡ, είναι τούμπανο. Ο dev (που είναι και Έλληνας) λέει στην τελευταία σελίδα του thread ότι αύριο θα βγάλει update στην 4.2.2. Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 τι εννοεις σβηνεις την παλια πρωτα? Wipe system (ή κατι τετοιο). Σβηνει τη rom που εχεις περασμενη, μαζι με τον kernel. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Wipe system (ή κατι τετοιο). Σβηνει τη rom που εχεις περασμενη, μαζι με τον kernel. Έχει τέτοια επιλογή ο cwm recovery? Δεν εχω προσέξει κάτι τέτοιο. Και κατι αλλο. Ειναι ασφαλές να το κάνεις αυτο? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts