Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει δοκιμασει κανεις ubuntu?ειναι λειτουργικο δλδ τηλεφωνα και μνμ αν μπορω να παρω.
έχει καμία 20-30 μέρες που δοκίμασα αλλά δεν ήταν για πάνω από μια δοκιμή οκ μπορούσα να πάρω τηλέφωνο αλλά όλες οι άλλες λειτουργίες ήταν τόσο laggy και buggy που το κάνουν δύσχρηστο και ακατάλληλο για καθημερινή χρήση ίσως έχει βελτιωθεί βεβαία από τότε..

τα pie controls τα χρησιμοποιειτε?σας βολευουν?βεβαια η πληρη οθονη ειναι δελεαρ αλλα μου φαινονται καπως δυχρηστα εκτος αν δεν τα χω συνηθισει ακομη.απο ρομ σε ρομ ειναι καλυτερα?

τα pie controls τα χρησιμοποιειτε?σας βολευουν?βεβαια η πληρη οθονη ειναι δελεαρ αλλα μου φαινονται καπως δυχρηστα εκτος αν δεν τα χω συνηθισει ακομη.απο ρομ σε ρομ ειναι καλυτερα?

Εμένα δεν με βόλεψε ποτέ το PIE. Μερικές φορές αργεί να ξεκολλήσει όταν ανοίγεις την οθόνη, οπότε σε καθυστερεί κιόλας...Όσο για το full screen, κάνε όλα τα τμήματα της αρχικής οθόνης διάφανα και δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Όσο για το full screen, κάνε όλα τα τμήματα της αρχικής οθόνης διάφανα και δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές...

αυτο δεν το επιασα...πως γινεται να το κανω, δεν νομιζω να το εχω συναντησει πουθενα.

Το pie είναι σαφώς πιο δύσχρηστο από τα onscreen buttons. Το transparency δεν ξέρω αν βοηθάει. Σε σου δίνει επιπλέον χρέωση χώρο, απλά τα κάνει διάφανα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

αυτο δεν το επιασα...πως γινεται να το κανω, δεν νομιζω να το εχω συναντησει πουθενα.

Σε αρκετές custom ROMs (πιθανότατα σε όλες) μπορείς να αυξήσεις το Transparency των διαφόρων τμημάτων της οθόνης (navbar, menu, statbar, συρταριού κλπ) ώστε να αποκτήσεις μια αίσθηση μεγαλύτερης και "ενιαίας" οθόνης. Δεν σου δίνει κάτι παραπάνω σε εκμεταλλεύσιμη επιφάνεια, αλλά σου επιτρέπει να έχεις τη μεγάλη οθόνη σαν ενιαίο κομμάτι.

Στο κάτω-κάτω αν θες να αυξήσεις το χώρο του κινητού, πάλι σε custom ROMs μπορείς να αυξήσεις τις σειρές/στήλες στον launcher, μπορείς να μειώσεις το μέγεθος/ύψος της navbar, μπορείς να αφαιρέσεις folders από το κεντρικό τμήμα της οθόνης και να τα βάλεις στη navbar (αυξάνοντας και τον αριθμό οθονών της navbar) κλπ κλπ....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εγώ με pie controls είμαι συνέχεια, τα συνήθισα πολύ γρήγορα και με ξενίζει όταν δεν τα έχω...

Το μόνο πρόβλημα είναι όταν θέλεις να πατήσεις κάτι στην άκρη της οθόνης, ειδικά σε mobile sites, που δε μπορείς να κάνεις και ζουμ (όπως του myphone).

Πχ όταν μπω στο προφίλ μου στο myphone και θέλω να πάω στο τελευταίο αναγνωσμένο μήνυμα ενός θέματος, αποκλείεται να μη μου βγάλει pie control, εκτός αν προσέξω πολύ που θα κάνω ταπ.

Στο κάτω-κάτω αν θες να αυξήσεις το χώρο του κινητού, πάλι σε custom ROMs μπορείς να αυξήσεις τις σειρές/στήλες στον launcher, μπορείς να μειώσεις το μέγεθος/ύψος της navbar, μπορείς να αφαιρέσεις folders από το κεντρικό τμήμα της οθόνης και να τα βάλεις στη navbar (αυξάνοντας και τον αριθμό οθονών της navbar) κλπ κλπ....

αφαίρεσα από το nova laucher το google search και μείωσα το dp στη nav bar στο 24.το αποτέλεσμα ειναι αρκετά ικανοποιητικό. ευχαριστώ!

αφαίρεσα από το nova laucher το google search και μείωσα το dp στη nav bar στο 24.το αποτέλεσμα ειναι αρκετά ικανοποιητικό. ευχαριστώ!

Είμαι με stock rom και έχω τον nova launcher μπορείς να μου πεις που είναι η ρύθμιση μείωσης του dp ή αφορά μόνο root κατάσταση;

Είμαι με stock rom και έχω τον nova launcher μπορείς να μου πεις που είναι η ρύθμιση μείωσης του dp ή αφορά μόνο root κατάσταση;

εχω custom rom.δεν υπαρχει κατι τετοιο στο nova

H μειωση του ύψους της navbar είναι κάτι που προσφέρεται μόνο σε custom ROMs

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

μιας και αναφερθηκαμε στο nova.υπαρχει ρυθμιση να αφαιρω τα ονοματα των εφαρμογων απο τα εικονιδια?σκετα εικονιδια να χω θελω.δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση.

μιας και αναφερθηκαμε στο nova.υπαρχει ρυθμιση να αφαιρω τα ονοματα των εφαρμογων απο τα εικονιδια?σκετα εικονιδια να χω θελω.δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση.

Φίλε μου καλύτερα τέτοιες ερωτήσεις να τις κάνεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

αν ξερει καποιθος μου ερχεται απο το app goo manager update για ρομ paranoid android , μπορει να εγκατασταθει χωρις να τα ξαναστηνω ολα απο την αρχη?
Tech fusion

Πως μπορώ να επαναφέρω το default android 4.2.2 kernel στη stock 4.2.2 rom? Είμαι root στη συσκευή και τώρα έχει leankernel.
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Πως μπορώ να επαναφέρω το default android 4.2.2 kernel στη stock 4.2.2 rom? Είμαι root στη συσκευή και τώρα έχει leankernel.

http://d-h.st/R7y Φλάσαρε τον μέσω recovery.

Δεν έχω cwm. Το τηλέφωνο κόλλησε. Τι να κάνω ? (αρκεί να μην χρειαστεί να το κάνω unroot).

Δεν έχω cwm. Το τηλέφωνο κόλλησε. Τι να κάνω ? (αρκεί να μην χρειαστεί να το κάνω unroot).

Βαλτο στο toolkit και ξεκινα απο την αρχη... Ποιο το προβλημα σου με το unroot??

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Βαλτο στο toolkit και ξεκινα απο την αρχη... Ποιο το προβλημα σου με το unroot??

Ξαναπέρασα 4.2.2 από την αρχή με odin. Ήθελα να το αποφύγω, αλλά δεν τα καταφερα. Είναι λίγο φασαρία να κάνεις root, αλλά έγινε κι αυτό.

Ξαναπέρασα 4.2.2 από την αρχή με odin. Ήθελα να το αποφύγω, αλλά δεν τα καταφερα. Είναι λίγο φασαρία να κάνεις root, αλλά έγινε κι αυτό.

Με το toolkit φασαρια?!!? 5 λεπτα δουλεια...

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

καλημέρα σε όλους. Κάποιος στους xda ειπε οτι προσπάθησε να ρουτατει με την 11.1 εκδοση του τοολκιτ και ενω εκανε την επιλογή να φλασαρει supersu το τοολκιτ παντα φλασαριζε τον superuser. Ειναι αληθεια αυτο?

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ φλασαρα την πρώτη μου ρομ. PA 26May. Εκανα ρεστορ τις εφαρμογές που ήθελα με το τιτάνιουμ αλλά εχω ενα θεμα και θέλω βοήθεια. Έπαιζα ενα παιχνίδι το World at Arms ήμουν 22 lvl. Πως τώρα θα συνεχίσω απο εκει? Για τι το εκανα και αυτό ρεστορ αλλα με ξεκινάει από την αρχή.

Edited by xxSAKISxx

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Το paranoid android εκτός από dual panel, hybrid, halo δεν έχει τίποτα φοβερές ρυθμίσεις όπως η Xylon

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Πολύ λαγκαρει η xylon στα τελευταία updates. Αλλά και αυτά ακόμα τα updates έχουν γίνει πολυ αραιά, καθώς ο μέχρι τώρα βασικός developer έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στο nexus 4. Εγω έχω την beanstalk που είχε προτείνει κάποιος συμφορουμιτης και τη βρίσκω μια απο τις πιο smooth που πού είχα Ποτε. Με πολύ καλά επίπεδα παραμετρικοποιησης.

Αντε να ερθει η 4.3 γτ εχει πεσει λιγο η εξελιξη...