Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλύτερος kernel πιστεύεται ότι είναι ο francy ή ο franco? Ιδιαίτερα για την ματαρία

Ο franco λειτουργεί για την 4,2,2?

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

πέρνα την recovery από τo toolkit (cwm ή TWRP όποια προτιμάς) και μετά φλασάρεις ότι θες.

Αν μπορώ να περάσω cwm recovery απο το τοολκιτ τοτε γιατι δεν μπορω να κάνω ρουτ στην 4.2.2? Κάτι διάβασα για νέους drivers.

Ο developer του τουλκιτ ανέβασε update για τους adb drivers για να βλεπει το τηλέφωνο σαν device και οχι offline όπως το βλέπει μετά το update της 4.2.2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Edited by xxSAKISxx

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Καλύτερος kernel πιστεύεται ότι είναι ο francy ή ο franco? Ιδιαίτερα για την ματαρία

Προς το παρόν για την 4.2.2 αυτοί που λειτουργούν είναι των anarkia κ ο fancy. Για τον τελευταίο δεν κόβω το λαιμό μου :p έχω τον purity22 αυτή τη στιγμή χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

αν θα κανω hard reset μετα την αναβαθμηση θα σβησουν οι εφαρμογες που εχω τωρα,και αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ θα εξαφανιστουν οι root εφαρμογες που ουτος η αλλος δεν δουλευουν και θα ειναι η συσκευη ναυτο που λεμε καθαρη???

Δε γνωριζω εαν θα πρεπε να σβηστουν οι εφαρμογες σου μετα την αναβαθμιση. Σε παρομοια περιπτωση δεν ειχα χασει τπτ, αλλα ηταν minor update (4.2->4.2.1). Το root χανεται ναι.

Ενας τροπος για να τις κανεις uninstall ειναι μεσω playstore. Υποθετω δε θα εχεις προβλημα.

edit: Εαν τις συρεις (οπως κανεις για να τις βγαλεις στην homescreen) δε σου βγαζει επιλογη για uninstall?

τι εννοεις unistal μεσω playstore???πως??

τι εννοεις unistal μεσω playstore???πως??

Eαν πας στο playstore, στις εφαρμογες σου, μπορεις να τις κανεις unistall, open κτλ.

Πανε για παραδειγμα στο titanium backup κ θα σου εχει επιλογη να την απεγκαταστησεις ή να την ανοιξεις.

Παιδιά το τοολκιτ δουλεύει μια χαρά. Ο developer που το έφτιαξε μου ειπε οτι με ενα απλο update σε 4 αρχεια που δινει στο νημα στους xda γίνεται update στους adb drivers και μπορούμε ανετα να ρουταρουμε το τηλέφωνο και στην 4.2.2 απλά στο τοολκιτ επιλέγουμε την εκδοση 4.2 η 4.2.1.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Για μας που δεν εχουμε κανει μετατροπη και ειμαστε samsung branded δεν εχει βγει καμια αναβαθμιση,ουτε σε 4.1.2?

Για μας που δεν εχουμε κανει μετατροπη και ειμαστε samsung branded δεν εχει βγει καμια αναβαθμιση,ουτε σε 4.1.2?

γιατι αν περιμενεις ποτε η samsung θα δωσει αναβαθμηση,αστο καλυτερα.....κανε το google branded που ειναι και απλη η διαδικασια

Γιατι ειστε ακομη samsung branded? Ειλικρινα, δε μπορω να καταλαβω. :worry:

Παιδιά το τοολκιτ δουλεύει μια χαρά. Ο developer που το έφτιαξε μου ειπε οτι με ενα απλο update σε 4 αρχεια που δινει στο νημα στους xda γίνεται update στους adb drivers και μπορούμε ανετα να ρουταρουμε το τηλέφωνο και στην 4.2.2 απλά στο τοολκιτ επιλέγουμε την εκδοση 4.2 η 4.2.1.

Απλα διαβαστε λιγο εδω τι πρεπει να κανετε, τι να κατεβασετε κτλ.

Edited by mayumura

Γιατι ειστε ακομη samsung branded? Ειλικρινα, δε μπορω να καταλαβω. :worry:

Έλα ντε....5 λεπτά υπόθεση είναι ρε παιδιά...Κρίμα είναι...

Προσωπικα δεν ειμαι τοσο του πειραγματος στο κινητο οποτε δεν ασχοληθηκα με το να το αλλαξω.Απλα ηθελα να δω απο περιεργεια τι διαφορα εχουν οι αναβαθμισμενες εκδοσεις του λογισμικου.Συν οτι δεν ξερω πως κανω μπακ απ αρχεια εφαρμογες κλπ που εχω αγορασει οποτε δεν πολυασχοληθηκα.

Μου ηρθε το οτα 4.2.2 και μου εβγαλε error καθως ειχα cwm.Φλασαρα custom recovery και ξαναπροσπαθησα.Λιγο πριν τη μεση βγαζει error.

Διαβασα οτι αυτο προκαλειται απο mods στον κερνελ.Απεγκατεστησα λοιπον το gnex louder mod με το revert.zip που δινει ο dev.

Επισης επανεφερα και το στοκ systemUI.apk μιας και ειχα βαλει mod στο battery icon.

Παρολα αυτα το οτα αρνειται να ολοκληρωθει.Τι γινεται;Θελω να αποφυγω να φλασαρω ολοκληρη 4.2.2.

yakju 4.2.1 stock, root

edit: Μετα απο ψαξιμο ειδα οτι λειπει αυτο το αρχειο: /system/lib/libaudioeffect_jni.so

Οποιος εχει απειραχτη stock ας κανει ενα κοπο να το σηκωσει καπου.

Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Πριν από μερικά posts το ανέφερα, όχι δεν δουλεύει, περιμένουμε ακόμα να τον κάνει update (χθες έλεγε ότι το παλεύει, δεν ήξερε βασικά γιατί δεν δούλευε, ενώ θα έπρεπε). Αλλά ο AK Pirates είναι εξίσου δυνατός, ίσως όχι τόσο γρήγορος, αλλά πολύ καλός....

Edit: μετά από 2 κύκλους φόρτισης, αυτά είναι τα stats τώρα...η μεγάλη πτώση είναι περίπου 2 ώρες NFSMW και Little People videos για την μικρή...very nice so far ;)

Edit 2: Επιτέλους βγήκε ο franco.365 για την 4.2.2 ;)

Edit 3: Μετά από εγκατάσταση του franco.r365, οι επιδόσεις του SGNex σε σχέση με τον AK.Pirates.466 είναι αισθητά χαμηλότερες, τόσο σε benchmarks όσο και σε παιχνίδια. Το μοναδικό που κάνει γρηγορότερα ο franco είναι το boot και το φόρτωμα widgets. Πιθανότατα κάποια επόμενη έκδοσή του θα αξίζει για μόνιμη εγκατάσταση...

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Edit 3: Μετά από εγκατάσταση του franco.r365, οι επιδόσεις του SGNex σε σχέση με τον AK.Pirates.466 είναι αισθητά χαμηλότερες, τόσο σε benchmarks όσο και σε παιχνίδια. Το μοναδικό που κάνει γρηγορότερα ο franco είναι το boot και το φόρτωμα widgets. Πιθανότατα κάποια επόμενη έκδοσή του θα αξίζει για μόνιμη εγκατάσταση...

Έτσι όπως τα λες, έπαιξα NFSMW τρελλό lag me franko r365 , πίσω στον ΑΚ PIRATES v686.

εχω ένα πρόβλημα, μετά την αναβάθμιση απο CM10 σε CM 10.1 δεν μπορώ να εγκαταστήσω το NFSMW... ενω ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης ξαφνικά κολλάει και μου κάνει επανεκκίνηση... πληροφοριακά εχω CM10.1 & fancy kernel...

Έτσι όπως τα λες, έπαιξα NFSMW τρελλό lag me franko r365 , πίσω στον ΑΚ PIRATES v686.

εχω ένα πρόβλημα, μετά την αναβάθμιση απο CM10 σε CM 10.1 δεν μπορώ να εγκαταστήσω το NFSMW... ενω ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης ξαφνικά κολλάει και μου κάνει επανεκκίνηση... πληροφοριακά εχω CM10.1 & fancy kernel...

Από όσο θυμάμαι, το NFSMW δεν έπαιζε καλά με franco (και κανά 2 άλλους kernel). Το πρόβλημα ήταν στην κωδικοποίηση του παιχνιδιού και είχαν βγεί patches, με στοκ CM10.1 kernel έπαιζε και παίζει μια χαρά.

@alfa δοκίμασε να σετάρεις το NFSMW με στοκ CM kernel και μετά βάλε ξανά τον fancy kernel. :)

Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από όσο θυμάμαι, το NFSMW δεν έπαιζε καλά με franco (και κανά 2 άλλους kernel). Το πρόβλημα ήταν στην κωδικοποίηση του παιχνιδιού και είχαν βγεί patches, με στοκ CM10.1 kernel έπαιζε και παίζει μια χαρά.

Το γνωρίζω το patch, το είχα περάσει στην προηγούμενη έκδοση του NFSMW, το νέο patch πλέον δουλεύει εγκαθιστώντας αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2052649. Το patch αυτό που κάνει είναι να μειώνει τα γραφικά, με τον ΑΚ pirates.v686 το παιχνίδι παίζει χωρίς lag με full γραφικά.

Edited by leftis69

@alfa δοκίμασε να σετάρεις το NFSMW με στοκ CM kernel και μετά βάλε ξανά τον fancy kernel. :)

το πρόβλημα μου δεν είναι το αν παίζει ή όχι αλλά το ότι όταν το κάνω εγκατάσταση και το ανοίγω μου ζητάει να κατεβάσει τα 500+ ΜΒ που χρειάζεται, εκεί μετά από ώρα κολλάει.... δεν μπορεί να κατεβάσει το αρχείο....

το πρόβλημα μου δεν είναι το αν παίζει ή όχι αλλά το ότι όταν το κάνω εγκατάσταση και το ανοίγω μου ζητάει να κατεβάσει τα 500+ ΜΒ που χρειάζεται, εκεί μετά από ώρα κολλάει.... δεν μπορεί να κατεβάσει το αρχείο....

Πήγαινε settings> apps βρες το nfsmw και κάνε clear data και μετά uninstall από το market. Με κάποιον file explorer ή συνδέοντας το κινητό με το pc πήγαινε στον φάκελλο android> data και σβήσε τον φάκελλο com.ea.games.nfs13_row (αυτός πρέπει να δημιουργεί το πρόβλημα) καλού κακού κάνε και ένα reboot και ξανακατέβασέ το.

Πήγαινε settings> apps βρες το nfsmw και κάνε clear data και μετά uninstall από το market. Με κάποιον file explorer ή συνδέοντας το κινητό με το pc πήγαινε στον φάκελλο android> data και σβήσε τον φάκελλο com.ea.games.nfs13_row (αυτός πρέπει να δημιουργεί το πρόβλημα) καλού κακού κάνε και ένα reboot και ξανακατέβασέ το.

να σαι καλα, τελικα αυτο εφταιγε, εσβησα τον φακελο com.ea.games.nfs13_row και ολα οκ.

Καλησπερα..Εβαλα αυτη την Rom και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει..Απο μπαταρια καλη φαινεται αν και την εχω μικρο χρονικο διαστημα..

Θα ποσταρω και εντυπωσεις απο μπαταρια..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145783

[ATTACH]30237[/ATTACH]

Edited by lostre21

ερωτηση: ο ΑΚ PIRATES v686 ειναι μονο για 4.2.2? δεν κανει για 4.2.1 και ειδικα για CM10.1? τον περασα αλλα δεν μπουταρει.... κολλαει στην... σημαια...

ερωτηση: ο ΑΚ PIRATES v686 ειναι μονο για 4.2.2? δεν κανει για 4.2.1 και ειδικα για CM10.1? τον περασα αλλα δεν μπουταρει.... κολλαει στην... σημαια...

Ναι ο ΑΚ v686 είναι μόνο για την 4.2.2. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1883298 δίπλα από κάθε κερνελ λέει για ποιά έκδοση είναι.

Edit: Διάβασε αυτό

Προσοχή να φλασάρεις το maguro και μετά τον ΑΚ PIRATES v686 ή τον τελευταίο v687. Edited by leftis69