Vlasismiriagos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 και εγω αυτό σκέφτηκα, απλα διάβασα οτι αυτός ο συνδυασμός ειναι καλός ( τώρα τι θυμάμαι απο αυτά ολα που διάβασα σε 2 μερες...) για αυτό το έστησα ετσι, αλήθεια με πιο πρόγραμμα κάνετε O/C? εγω έβαλα το trickster mod... εννοείται trickster mod...Κορυφή και προτείνεται από όλους τους developers kernel στο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εννοείται trickster mod...Κορυφή και προτείνεται από όλους τους developers kernel στο xda... ωραια, οποτε παω σε "αναζητηση" κερνελ :) για να δουμε,... παντως τωρα θα κανουμε κανα δυο bench με στοκ χρονισμο και με O/C για να δω τι γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 και εγω αυτό σκέφτηκα, απλα διάβασα οτι αυτός ο συνδυασμός ειναι καλός ( τώρα τι θυμάμαι απο αυτά ολα που διάβασα σε 2 μερες...) για αυτό το έστησα ετσι, αλήθεια με πιο πρόγραμμα κάνετε O/C? εγω έβαλα το trickster mod... Εγώ από την άλλη είμαι της παλιάς σχολής...CPU Master γιατί αλλιώς ο ουρανός θα πέσει στα κεφάλια μας :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εγώ από την άλλη είμαι της παλιάς σχολής...CPU Master γιατί αλλιώς ο ουρανός θα πέσει στα κεφάλια μας :lol: και αυτο ειναι πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι αν κανει O/C και την GPU, αληθεια υπαρχει καποιος τροπος το λαμπακι που εχει για την ειδοποιηση να αναβοσβηνει και για χαμενες κλησεις και οχι μονο για sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φίλε μου ο "άλλος" είμαι εγώ... πρέπει να ξέρεις (πριν κρίνεις) καποια πράγματα, αλλιώς τα γεγονότα σε εκθέτουν. η εμπειρία μου είναι πολύ μεγάλη, έχουν περάσει απο τα χέρια μου εκατοντάδες συσκευές, όταν λοιπόν μιλάω για "αριθμούς" ξέρω πολύ καλά τι λέω, δεν το κάνω γιατί θέλω να εχω τα δυνατότερα benchmarks αλλά επειδή κάνοντας συγκρίσεις μεταξύ διάφορων εκδόσεων βλέπω οτι κάποιες κάπου υστερούν. ξέρω ότι οι αριθμοί και μόνο δεν λένε πάντα την αλήθεια, ξέρω όμως οτι αν μια συσκευή έχει χ αποτέλεσμα και η ίδια συσκευή με άλλο στήσιμο (ρομ, κερνελ) έχει χ/2 τότε κάτι δεν πάει καλά, κάτι εχει στραβώσει στην υλοποίηση. αλίμονο λοιπόν αν μόνο κριτήριο είναι το πόσο smooth είναι μια ρομ στην καθημερινή χρήση, τότε θα ήμασταν όλοι οκ και με μονοπύρηνο 1000αρι επεξεργαστή, γιατί να ψάχνουμε 2 ή και 4 πυρήνες? και μην ξεχνάς το βασικότερο, αν μιλούσαμε για διαφορές αποδέκτες (π.χ. αντι για 3200, 3000) τότε θα ήταν λογικό, όταν όμως η μια ρομ δίνει στα 1400Mhz 3200 και η δικιά μου στα 1,65 δίνει 2300 (και μάλιστα όπως είπα οσο κατεβάζω τον χρονισμό ανεβαίνει το αποτέλεσμα) τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει. όλα τα άλλα που αναφέρεις θα μπορούσες να τα πεις σε καποια παρέα άσχετη με το "σπορ" ώστε να δείξεις τις γνώσεις σου, εδώ όταν γράφουμε κάτι γνωρίζουμε και το γιατί το γράφουμε αλλά και τι περιμένουμε... πάντα φιλικά. Πρώτα μου τα χώνεις και μετά πετάς και το φιλικά για να καλυφτείς... ΟΚ, φίλε. Επειδή δεν ξέρεις ούτε εγώ τι γνώσεις έχω και από που προέρχομαι, και επειδή δεν είμαι κανένας χτεσινός, να σου αποκαλύψω ότι τα benchmarks είναι μούφα, και ότι αν πας να συγκρίνεις διαφορετικές ρομ με διαφορετικούς kernel μεταξύ τους, τότε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Και σου ξαναλέω: τρέξε όπως είσαι τώρα 10 φορές ένα benchmark και πόσταρε τα αποτελέσματα να δώσεις γέλιο στο λαό. Ούτε τις γνώσεις μου θέλω να επιδείξω, ούτε τα κάλλη μου. Αλλά βάζετε και τα νέα παιδιά που έρχονται στο android και διαβάζουν αυτά τα thread στο τρυπάκι να κάθονται να τρέχουν benchmarks και να συγκρίνουν νούμερα, αντί να κάνουν real world δοκιμές και να κρίνουν με τις εμπειρίες τους. Φιλικά πάντα, εξ' απ' ανέκαθεν... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πρώτα μου τα χώνεις και μετά πετάς και το φιλικά για να καλυφτείς... ΟΚ, φίλε. Επειδή δεν ξέρεις ούτε εγώ τι γνώσεις έχω και από που προέρχομαι, και επειδή δεν είμαι κανένας χτεσινός, να σου αποκαλύψω ότι τα benchmarks είναι μούφα, και ότι αν πας να συγκρίνεις διαφορετικές ρομ με διαφορετικούς kernel μεταξύ τους, τότε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Και σου ξαναλέω: τρέξε όπως είσαι τώρα 10 φορές ένα benchmark και πόσταρε τα αποτελέσματα να δώσεις γέλιο στο λαό. Ούτε τις γνώσεις μου θέλω να επιδείξω, ούτε τα κάλλη μου. Αλλά βάζετε και τα νέα παιδιά που έρχονται στο android και διαβάζουν αυτά τα thread στο τρυπάκι να κάθονται να τρέχουν benchmarks και να συγκρίνουν νούμερα, αντί να κάνουν real world δοκιμές και να κρίνουν με τις εμπειρίες τους. Φιλικά πάντα, εξ' απ' ανέκαθεν... Θα βγουμε λιγο off topic... any way, δεν σου τα χωνω και δεν εχω και καμια ορεξη για αυτο, καλο παντως ειναι να διαβαζεις και μετα αφου καταλαβεις, να λες τα "δικα σου", οσο για τις γνωσεις σου... αν ειναι να τις λες με αυτον τον τροπο καλυτερα ... κρατα τες για σενα. τελος το off topic. με αλλαγη κερνελ τα πραγματα εγιναν πιο φυσιολογικα αλλα καποια θεματακια με την ρομ (μικρο καθυστερήσεις για παραδειγμα) υπαρχουν. δεν θελω να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικες και οτι το Atrix μου ειναι "πιο γρηγορο" (οχι στα bench αλλα στην χρηση)...ποιες ειναι η ρομ που εχετε δοκιμασει και προτεινετε? τα bugs της 4.2 ισχυουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Θα βγουμε λιγο off topic... any way, δεν σου τα χωνω και δεν εχω και καμια ορεξη για αυτο, καλο παντως ειναι να διαβαζεις και μετα αφου καταλαβεις, να λες τα "δικα σου", οσο για τις γνωσεις σου... αν ειναι να τις λες με αυτον τον τροπο καλυτερα ... κρατα τες για σενα. τελος το off topic. με αλλαγη κερνελ τα πραγματα εγιναν πιο φυσιολογικα αλλα καποια θεματακια με την ρομ (μικρο καθυστερήσεις για παραδειγμα) υπαρχουν. δεν θελω να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικες και οτι το Atrix μου ειναι "πιο γρηγορο" (οχι στα bench αλλα στην χρηση)...ποιες ειναι η ρομ που εχετε δοκιμασει και προτεινετε? τα bugs της 4.2 ισχυουν? Φίλε μου δεν είμαι εδώ ούτε για να τρολάρω ούτε τίποτα τέτοιο. Πέρα από το να μου την "λες" για τις γνώσεις μου και πως τις εκφράζω, δεν είδα να παραθέτεις τίποτα τεκμηριωμένο για την αξιοπιστία των benchmarks που υπερασπίζεσαι. Και επειδή εγώ όντως μιλάω φιλικά, ορίστε η δική μου γνώμη στις απορίες σου: Καταρχήν, Ναι, η 4.2 έχει κάποια bugs, με το κυριότερο το θέμα με το bluetooth, το οποίο έχει διάφορα προβλήματα. Αν το έχεις, ψάξε το thread και θα βρεις ένα-δυο μπακαλο-κολπάκια που βρήκαν μερικά παιδιά και δουλεύουν. Αν έχεις όρεξη, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα δύο άρθρα: 1, 2 που έχουν μαζεμένα όλα τα προβλήματα. Το μεγαλύτερο "θέμα" της 4.2 είναι ότι έφερε λαγκ και γενικά κολλήματα σε κάποιους, ανεξήγητα για το κινητό, που από την ICS πήγαινε μπάλα παντού και πάντα. Για αυτό και πολλοί γύρισαν πίσω στην 4.1.2 για να σωθούν. Εγώ την πάλεψα με την 4.2.1 μόνο αφού έβαλα franco kernel και μετά που ανακάλυψα το Lagfix στο XDA. Μέχρι την 4.2.2, είμαστε σε φάση "όσο ζω ελπίζω". Βέβαια, υπάρχουν και πάρα πολλοί που για ανεξήγητο λόγο δεν έχουν προβλήματα με την 4.2.1. Τρέχα γύρευε... Όσον αφορά τις custom roms και kernels, αν το ψάξεις θα δεις ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να πετύχεις συνδυασμό που να δουλεύει όπως πρέπει. Δεν υπάρχει ένας kernel που τα "σπάει" σε όλες τις rom, εξαρτάται κάθε φορά. Οι συνδυασμοί που παίζουν πολύ από τα παιδιά εδώ είναι: RasBeanJelly και Trinity kernel Xylon και AK Purity kernel Xylon και Franco kernel Και η BlackBean χωρίς κάποιο συγκεκριμένο kernel ως βέλτιστη επιλογή. Γενικά αν κοιτάξεις στις σελίδες των rom στο XDA θα δεις ότι προτείνουν 1-2 kernels ως καλύτεροι για την rom. O Franco είναι ο πιο πασπαρτού από τους kernels, και μπορείς να τον βάλεις στην στοκ πολύ εύκολα, μέσω του app από το play. Σίγουρα θα δεις διαφορά στην επίδοση και αυτονομία, ακόμα και στην στοκ. Edited February 8, 2013 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 στο φακελο του clockworkmod εχει μεσα ενα φακελο blobs περιπου 3 gb.να τα διαγραψω?δεν εχς διαγραψει ποτε τπτ μετα απο καθε back up που παιρνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 στο φακελο του clockworkmod εχει μεσα ενα φακελο blobs περιπου 3 gb.να τα διαγραψω?δεν εχς διαγραψει ποτε τπτ μετα απο καθε back up που παιρνω Είναι τα nandroid backup σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Είναι τα nandroid backup σου. να τα σβήσω όλα?δεν νομιζω οτι θα τα χρειαστω...οταν ξαναφλασαρω κατι νεο και παρω νεο back up θα κρατησω εκεινο.πιανουν και 3 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καταρχήν, Ναι, η 4.2 έχει κάποια bugs, με το κυριότερο το θέμα με το bluetooth, το οποίο έχει διάφορα προβλήματα. Αν το έχεις, ψάξε το thread και θα βρεις ένα-δυο μπακαλο-κολπάκια που βρήκαν μερικά παιδιά και δουλεύουν. Αν έχεις όρεξη, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα δύο άρθρα: 1, 2 που έχουν μαζεμένα όλα τα προβλήματα. Το μεγαλύτερο "θέμα" της 4.2 είναι ότι έφερε λαγκ και γενικά κολλήματα σε κάποιους, ανεξήγητα για το κινητό, που από την ICS πήγαινε μπάλα παντού και πάντα. Για αυτό και πολλοί γύρισαν πίσω στην 4.1.2 για να σωθούν. Εγώ την πάλεψα με την 4.2.1 μόνο αφού έβαλα franco kernel και μετά που ανακάλυψα το Lagfix στο XDA. Μέχρι την 4.2.2, είμαστε σε φάση "όσο ζω ελπίζω". Βέβαια, υπάρχουν και πάρα πολλοί που για ανεξήγητο λόγο δεν έχουν προβλήματα με την 4.2.1. Τρέχα γύρευε... Όσον αφορά τις custom roms και kernels, αν το ψάξεις θα δεις ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να πετύχεις συνδυασμό που να δουλεύει όπως πρέπει. Δεν υπάρχει ένας kernel που τα "σπάει" σε όλες τις rom, εξαρτάται κάθε φορά. Οι συνδυασμοί που παίζουν πολύ από τα παιδιά εδώ είναι: RasBeanJelly και Trinity kernel Xylon και AK Purity kernel Xylon και Franco kernel Και η BlackBean χωρίς κάποιο συγκεκριμένο kernel ως βέλτιστη επιλογή. Γενικά αν κοιτάξεις στις σελίδες των rom στο XDA θα δεις ότι προτείνουν 1-2 kernels ως καλύτεροι για την rom. O Franco είναι ο πιο πασπαρτού από τους kernels, και μπορείς να τον βάλεις στην στοκ πολύ εύκολα, μέσω του app από το play. Σίγουρα θα δεις διαφορά στην επίδοση και αυτονομία, ακόμα και στην στοκ. Σε ευχαριστω για την ολοκληρωμενη απαντηση, να σαι καλα. εδω και καποιες ωρες εχω βαλει την Franco αλλα μαλλον και η ρομ που φοραω δεν τα παει καλα μαζι του... διαβαζω λοιπον και δοκιμαζω ;) ο παλιος καλος τροπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί το fast charge usb ? Γιατί πήρα ένα usb αντάπτορα για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και το καταλαβαίνει σαν usb φόρτιση και δεν αποδίδει τα μέγιστά ενώ ο φορτιστής λέει ότι μπορεί να δώσει μέχρι 2,1 A ( έχει 2 θύρες usb) Edited February 9, 2013 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 εχω ΧYLΟΝ + franco kernel...και σε καποιες περιπτωσεις(παρα πολυ συχνα) η οθονη παραμενει φωτισμενη οταν πατησω το κουμπακι για κλειδωμα -αν το συνδεσω για φορτιση και μετα το βγαλω το προβλημα διορθωνεται -αν βγαλω την μπαταρια και κανω ριμπουτ παλι διορθωνεται εχεις κανεις παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί το fast charge usb ? Γιατί πήρα ένα usb αντάπτορα για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και το καταλαβαίνει σαν usb φόρτιση και δεν αποδίδει τα μέγιστά ενώ ο φορτιστής λέει ότι μπορεί να δώσει μέχρι 2,1 A ( έχει 2 θύρες usb) το fast charge είναι ασφαλές, αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να κόβει την επικοινωνία με τον υπολογιστή και να χρησιμοποιεί όλη την τάση του sub για την φόρτιση. Γι αυτό και όταν ενεργοποιηθεί το fast charge θα δεις ότι όταν το Συνδέσεις στο pc δεν θα το βρει σαν συσκευή. εχω ΧYLΟΝ + franco kernel...και σε καποιες περιπτωσεις(παρα πολυ συχνα) η οθονη παραμενει φωτισμενη οταν πατησω το κουμπακι για κλειδωμα -αν το συνδεσω για φορτιση και μετα το βγαλω το προβλημα διορθωνεται -αν βγαλω την μπαταρια και κανω ριμπουτ παλι διορθωνεται εχεις κανεις παρομοιο προβλημα? Αν χρησιμοποιείς την 364 τότε βάλε την 361 που είναι περισσότερο δοκιμασμένη και πιο σταθερή. Το πρόβλημα που λες δεν το έχω ξανακούσει αλλά φαίνεται θέμα του kernel. Αυτό που θα έκανα εγώ στην θέση σου ήταν να ρωτήσω στο thread της Xylon στο XDA. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 extended battery + blackbean 7 + fancy 4 = win! :grin: http://i.imgur.com/PQiNrBv.png http://i.imgur.com/sCMJ3Ip.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Niiice!!! Πολυ καλα!! Για πες τωρα.. Fancy 4 προτεινεις? Εχει κανα 2 μερες που περασα δοκιμαστικα την ΒΒ7, αλλα ειμαι με purity. Οχι οτι εχω προβλημα οπως ειμαι.. :P Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Niiice!!! Πολυ καλα!! Για πες τωρα.. Fancy 4 προτεινεις? Εχει κανα 2 μερες που περασα δοκιμαστικα την ΒΒ7, αλλα ειμαι με purity. Οχι οτι εχω προβλημα οπως ειμαι.. :P φαινεται καλος ο fancy, ειδα τα παιδια που το εγραφαν και ειπα να το δοκιμασω. δυο μερες τον εχω και βλεπω πολυ καλο idle drain, καλυτερα νομιζω και απο purity(ειχα μεινει στον #16 γιατι με το #21 δεν μου αρεσε). σε χρηση επισης μια χαρα, γρηγορος, χωρις κολληματα, γενικα κομπλε. ολα default τα αφησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ΤΗΧ για τις πληροφοριες.. Θα τον περασω να δω τι γινεται. Σημερα παντως με purity ειχα σε 12ωρες sleep, 4% drain. Oχι ασχημα, αλλα εχω ζησει το κορυφαιο 10 ωρες sleep με 1% drain (με rasbean + trinity). Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 O Franco είναι ο πιο πασπαρτού από τους kernels, και μπορείς να τον βάλεις στην στοκ πολύ εύκολα, μέσω του app από το play. Σίγουρα θα δεις διαφορά στην επίδοση και αυτονομία, ακόμα και στην στοκ. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αλλάξω kernel και να δοκιμάσω του Franco πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Rom δεν θα αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αλλάξω kernel και να δοκιμάσω του Franco πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Rom δεν θα αλλάξω. Εαν είσαι ήδη root νομίζω πως δε χρειάζεται Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εαν είσαι ήδη root νομίζω πως δε χρειάζεται Είμαι root. Χρειάζεται κάτι να προσέξω ή απλώς εγκαθιστώ την εφαρμογή και κάνω τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Είμαι root. Χρειάζεται κάτι να προσέξω ή απλώς εγκαθιστώ την εφαρμογή και κάνω τις ρυθμίσεις? Φλασαρεις τον kernel κανονικα ,κατέβασε το trickster mod από το playstore για να μπορείς να κάνεις αλλαγές στον kernel κ από κει κ πέρα ότι θες τ'αλλαζεις. Για να τρέξει το trickster χρειάζεται να χεις κ το busybox,οπότε κατέβασε το κ αυτό εαν δεν το χεις ήδη. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Φλασαρεις τον kernel κανονικα ,κατέβασε το trickster mod από το playstore για να μπορείς να κάνεις αλλαγές στον kernel κ από κει κ πέρα ότι θες τ'αλλαζεις. Για να τρέξει το trickster χρειάζεται να χεις κ το busybox,οπότε κατέβασε το κ αυτό εαν δεν το χεις ήδη. Ευχαριστώ πολύ. Αν χρειαστώ βοήθεια θα ξαναρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Τι είναι ο Kernel? Δεν μπορώ να καταλάβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιδιά θελω μερικές απαντήσεις αν γίνεται 1.Εκανα με το τοολκιτ το 1click for all δηλαδη ρουτ - cwm - busybox κλπ. Αν φλασαρω ενα factory image της google όλα αυτά πανε περίπατο η μενει κατι απο αυτα στο τηλέφωνο? 2.Υπαρχει διαφορά αν φλασαρω μια ρομ με cwm απο το να την φλασαρω με το τοολκιτ βαζοντας την ρομ στον φάκελο put factory image here? Έσεις ποιο τροπο θα προτιμούσατε? 3.Τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει το φλασαρισμα ενός κερνελ? Για επιστροφή στον στοκ πρέπει να φλασαριστει ξανα η στοκ ρομ η υπαρχει σε ξεχωριστό ζιπ? 4.Πηρα backup με το τιτανιουμ ολες τις εφαρμογές μου. Για να το επαναφέρω σε μια αλλη ρομ αφου εγκαταστήσω το τιτανιουμ πρεπει να έχω εγκαταστήσει ΌΛΕΣ τις εφαρμογές για τις οποίες έχω πάρει το backup η θα ενημερώσει μονο όσες υπάρχουν στο τηλέφωνο? Αυτά προς το παρόν και συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts