Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειμαι ετσι απο τη μερα που μας ηρθε η JB.

Ειναι θεμα συνηθειας.Ειναι αισθητη η διαφορα μεγεθους της οθονης χωρις τα nav buttons.Ειδικα σε browser και παιχνιδια

Ειχα δοκιμασει το LMT αλλα δε με βολευε.Το button savior με εχει υπερκαλυψει.

Αυτο που προτεινεις Νικο δεν το εχω δοκιμασει οποτε θα του ριξω μια ματια

Καλημέρα! Εγώ θα ήθελα να μάθω άμα έχετε βρει κανένα ωραίο boot animation γιατί να τα δοκιμάσω ένα ένα δεν παίζει.

Κοιτα εδω: http://www.droidforums.net/forum/jaekar99s-area/192779-boot-animations-galaxy-nexus-boot-animations-updated-07-19-12-a.html

στο ποστ #5 τα tron bike. Ειναι φοβερα. Εγω εχω το landscape και ειναι πολυ πρωτοτυπο :-)

Καλησπερα παιδια. Μια που μιλαμε για Themes, ειχα βαλει ενα διαστημα ενα που εκανε ολες τις γκρι καρτελες του μενου (πχ Settings) μαυρες αλλα τωρα δεν το βρισκω με τιποτα. Εχει κανεις κατι υποψιν του που να δουλευει σε AOKP?

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Κοιτα εδω: http://www.droidforums.net/forum/jaekar99s-area/192779-boot-animations-galaxy-nexus-boot-animations-updated-07-19-12-a.html

στο ποστ #5 τα tron bike. Ειναι φοβερα. Εγω εχω το landscape και ειναι πολυ πρωτοτυπο :-)

Για οσους φλασαρουν custom roms και εχουν bootanimation διαφορετικο απο αυτο της rom,για να μην αντικαθιστατε καθε φορα το bootanimation οταν η rom σας εχει update αντι να βαλετε το bootanimation της αρεσκειας στο /system/media βαλτε το στο /data/local/ .Ετσι το bootanimation δεν αλλαζει σε καθε rom update

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά μια ερώτηση: Όλα αυτά τα nexus που πουλιούνται στα καταστήματα (πχ Πλαίσιο) αναβαθμίζονται (κάποια στιγμή) από ICS σε JB δωρεάν; Γιατί ρώτησα σήμερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και ένας πωλητής μου είπε ότι πρέπει να αγοράζεις τα update μέσω android market. Σας μεταφέρω ότι μου είπε (το οποίο μου φάνηκε @ρια)

Παιδιά μια ερώτηση: Όλα αυτά τα nexus που πουλιούνται στα καταστήματα (πχ Πλαίσιο) αναβαθμίζονται (κάποια στιγμή) από ICS σε JB δωρεάν; Γιατί ρώτησα σήμερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και ένας πωλητής μου είπε ότι πρέπει να αγοράζεις τα update μέσω android market. Σας μεταφέρω ότι μου είπε (το οποίο μου φάνηκε @ρια)

Τεραστιου διαμετρηματος π@/#/@!α.Τρια πουλακια καθονται να του πεις του ασχετου

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το κατάλαβα αυτό αν και άσχετος από android. Εμφανίζεται σε όλα η μαμά JB (κάποια στιγμή) χωρίς την ανάγκη mod; Edited by jlian

Το κατάλαβα αυτό αν και άσχετος από android. Εμφανίζεται σε όλα η μαμά JB (κάποια στιγμή) χωρίς την ανάγκη mod;

Δεν κάνουμε MOD.... Απλά γυρνάμε το κινητό μας σε google branded αντί να θεωρείται samsung branded! Απλά τα πράγματα!

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα παιδια. Μια που μιλαμε για Themes, ειχα βαλει ενα διαστημα ενα που εκανε ολες τις γκρι καρτελες του μενου (πχ Settings) μαυρες αλλα τωρα δεν το βρισκω με τιποτα. Εχει κανεις κατι υποψιν του που να δουλευει σε AOKP?

το αρχειο ειναι σε αυτη τη διαδρομη framework-res.apk\res\drawable-nodpi\background_holo_dark.png

βρες καποιο zip με τετοιο θεμα, βαλε το μαμα framework και αλλαξε απλα την εικονα ανοιγοντας το στο winrar. ειναι πανευκολο, πιστεψε με :p

Καλησπέρα σε όλους σας. Να πω τα καλύτερα λόγια και μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται κ βοηθούν με τις συμβουλές τους

Είμαι σχετικά νέος με gnexus εδώ και 2 μήνες και γενικά με Άντροιντ. Ακολούθησα τον πολύ καλό οδηγό του djkostas και μπράβο. Έχω 4.1.1 και γιακντζου εδώ και μέρες προσπαθώ να γίνω ροοτ και ενώ έχω κάνει όλεςτις διαδικασίες δεν μου δίνει πρόσβαση. Το έχω κάνει και με cmd και με το τουλκιτ αρκετές φορές αλλά μάταια. Θα ήθελα τις συμβουλές σας τι μπορεί να φταίει μου περνάει κανονικά το σουπεργιουζερ αλλά δεν δουλεύει.

δοκιμασα και το supersu αλλα απετυχε μου βγαζει οταν κανει download για να αναβαθμιστει.οπως επισης εχω δοκιμασει και την rom manager για να περασω cwm και μου γραφει απετυχε στην αναβαθμιση.επισης και το τιτανιουμ μου βγαζει δεν μπορεις να αποκτησεις προσβαση ρουτ..

Δεν κάνουμε MOD.... Απλά γυρνάμε το κινητό μας σε google branded αντί να θεωρείται samsung branded! Απλά τα πράγματα!

Ναι αυτό εννούσα... ασχετος γαρ. Thx εχω ξεκινησει να διαβαζω συστηματικά... θα επανέλθω με σωστές απορίες :)

δοκιμασα και το supersu αλλα απετυχε μου βγαζει οταν κανει download για να αναβαθμιστει.οπως επισης εχω δοκιμασει και την rom manager για να περασω cwm και μου γραφει απετυχε στην αναβαθμιση.επισης και το τιτανιουμ μου βγαζει δεν μπορεις να αποκτησεις προσβαση ρουτ..

εχεις περασει custom recovery; αν δε γινεται με το toolkit δοκιμασε μεσω adb, απλα κανεις unlock τον bootloader και μετα εγκαθιστας το recovery που θες. υστερα μεσα απο το recovery κανεις install το zip του supersu

να ρωτησν κατι αλλο.γινεται οπως ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader περασω ξανα την 4.0.4 μεσω του toolkit και να παρω οπως αρχικα την 4.1.1 οτα και να προσπαθησω γινω ρουτ απο την αρχη.με την recovery που μου λες δοκιμασα απο fastboot και μου βγαζει το ανθρωπακι με το τριγωνο και δεν κανει τπτ.θα γραψω και ακριβως τι εχω κανει που εστειλα στον κωστα και οποιος μπορει να βοηθησει.

να ρωτησν κατι αλλο.γινεται οπως ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader περασω ξανα την 4.0.4 μεσω του toolkit και να παρω οπως αρχικα την 4.1.1 οτα και να προσπαθησω γινω ρουτ απο την αρχη.με την recovery που μου λες δοκιμασα απο fastboot και μου βγαζει το ανθρωπακι με το τριγωνο και δεν κανει τπτ.θα γραψω και ακριβως τι εχω κανει που εστειλα στον κωστα και οποιος μπορει να βοηθησει.

Βεβαιως και γινεται αυτο που λες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Για το πρωτο που λες ναι.Μπορεις να φλασαρεις τη 4.0.4 και μετα να παρεις την 4,1 OTA αλλα δε βλεπω το λογο να μη φλασαρεις κατευθειαν την 4.1 μεσω toolkit.

Μεσω rom manager μια χαρα παιρνει CWM recovery αλλα μαλλον δεν εισαι ροοτ ή δεν εχεις δωσει ροοτ δικαιωματα στην εφαρμογη.

Εγω μεσω toolkit εκανα ροοτ και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Την εφαρμογη superuser την εχεις?Αν την εχεις, οταν μπεις μεσα σου εχει καποιες εφαρμογες που εχουν δικαιωματα?

οταν η συσκευη ειναι σε fastboot τοτε στο τερματικο βαζεις fastboot flash recovery recovery-clockwork-ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.img οτι recovery εχεις κατεβασει και στο βαζει. μετα αφου bootαρεις σε recovery θα κανεις εγκατασταση το zip του supersu

Καλημέρα σε όλους ...

Οι απορίες συνεχίζονται :) Ρουτάρισα με επιτυχία, μέσω galaxy nexus toolkit, εγκατέστησα Clockworkmode Touch και Rom Manager και ξαναστήνω από την αρχή. Ο προβληματισμός μου τώρα είναι το πως παίρνω από εδώ και πέρα "σωστά" backups. Κάνοντας λοιπόν ένα πρώτο nandroid backup αμέσως μετά το ρουταρισμα πήρα ένα folder με τα εξής αρχεία:

boot.img 8388608

cache.ext4.dup 244

data.ext4.dup 109816

nandroid.md5 237

recovery.img 12517376

system.ext4.dup 138730

Αφού εγκατέστησα αρκετές εφαρμογές, άλλαξα διάφορες ρυθμίσεις και ουτω καθε εξής, ξαναπήρα ένα nandroid backup και παρατηρώ ότι τα μεγέθη των αρχείων είναι τα παρακάτω:

boot.img 8388608

cache.ext4.dup 245

data.ext4.dup 326878

nandroid.md5 237

recovery.img 12517376

system.ext4.dup 138886

πράγμα που με βάζει σε σκέψεις σχετικά με το αν κάνω κάτι λάθος. Δεν μπορεί δηλαδή τα αρχεία να είναι ίδια σχεδόν σε μέγεθος, αφού εάν παίρνει full backup έτσι όπως γράφεται παντού, θα έπρεπε να έχει συμπεριλάβει πχ και το directory \Data\app το οποίο περιέχει όλα τα αρχεία apk που έχω κάνει install άρα να βγαίνει και πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος. Είδα και σε κάποιο video αν θυμάμαι καλά κάποιον να παίρνει nandroid backup και δημιουργούνταν και κάποια tar αρχεία, μεγάλα σε μέγεθος, ενώ σε εμένα δε συμβάινει αυτο.

Υπάρχει κάτι που κάνω ή καταλαβαίνω λάθος? Ποίος είναι ακριβώς ο τρόπος για να πάρω full backup το τηλέφωνο και να το επαναφέρω αν χρειαστεί όπως ακριβώς ήταν πριν? Πέρα από το nandroid backup πρέπει να κάνω και copy στο pc όλα τα folders τα οποία βλέπω μέσω της σύνδεσης USB (και φαντάζομαι ότι είναι η "εσωτερική" SD κάρτα) και σε περίπτωση που πρέπει να κάνω restore θα πρέπει να κάνω restore το nandroid backup μέσω Clockworkmode και μετά να κάνω και copy από το pc όλα τα folders που θα έχω σώσει όταν πήρα το backup?

Λοιπόν με το nandroid backup παίρνεις μόνο τα δεδομένα του συστήματος, δηλαδή τα πάντα εκτός από φωτογραφίες μουσική κλπ.

Τώρα σχετικά με το μέγεθος του backup στην τελευταία έκδοση του ClockWorkMod Recovery η συμπίεση έγινε πολύ καλύτερη με αποτέλεσμα το nandroid backup πλέον να μην είναι πάνω από 70-75MB, οπότε δεν κάνεις κανένα λάθος απλά η δουλειά που έγινε στο ClockWorkMod Recovery είναι πολύ καλή.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

το αρχειο ειναι σε αυτη τη διαδρομη framework-res.apk\res\drawable-nodpi\background_holo_dark.png

βρες καποιο zip με τετοιο θεμα, βαλε το μαμα framework και αλλαξε απλα την εικονα ανοιγοντας το στο winrar. ειναι πανευκολο, πιστεψε με :p

Ευχαριστω, αλλα ειχα βρει ενα που το φλασαρες κατευθειαν μεσω recovery. Την διαδικασια που λες δεν την πολυκαταλαβα για να πω την αληθεια.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Ευχαριστω, αλλα ειχα βρει ενα που το φλασαρες κατευθειαν μεσω recovery. Την διαδικασια που λες δεν την πολυκαταλαβα για να πω την αληθεια.

αν θελεις στειλε μου το framework-res.apk της rom να το φτιαξω σε zip.

Εδώ.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

εχω την codename 3.4.1 και το κινητο πεταει.απο οτι ειδα στο xda εχει βγει update σε 3.5.0.πρεπει να ξαναφλασαρω απο την αρχη?:confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]