nikoskat Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εγώ έχω εγκαταστήσει κανονικά την 6.0.0.4 από Rom Manager (υπόψιν το κανονικό CWM και όχι το touch) *EDIT* Πάντως πολύ τσαπατσούλικο release. Απο χθές ο koush εχει βγάλει 4 διορθωτικά versions (είμαστε αισίως στην 6.0.0.5). Μακάρι να βγεί σύντομα η 4ext recovery να ξεμπερδεύουμε :banghead: Δες και τη TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εβαλα εχθες την jelly bean 4.1.1 ειναι πολυ καλη καλυτερη απο οτι εχω δει ως τωρα αλλα με εχει τρελανει αυτο το battery drain ουτε 10 ωρες δεν βγαζει και δεν εχω ανοιχτο σχεδον τιποτα ουτε 3g ουτε wifi εχετε καμια λυση να προτεινεται? Αργυρη πες καμια ιδεα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εβαλα εχθες την jelly bean 4.1.1 ειναι πολυ καλη καλυτερη απο οτι εχω δει ως τωρα αλλα με εχει τρελανει αυτο το battery drain ουτε 10 ωρες δεν βγαζει και δεν εχω ανοιχτο σχεδον τιποτα ουτε 3g ουτε wifi εχετε καμια λυση να προτεινεται? Αργυρη πες καμια ιδεα!!! Αν συνεχιζει ακομα τοτε θες φορματ και στησιμο απο την αρχη. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δες και τη TWRP. Φαίνεται καλή λύση μέχρι να βγεί η 4EXT ή να στρώσει η CWM. Will do! :happy: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 κανεις καμια ιδέα για 4.1.1 που δεν λειτουργεί το volume + (boost) και το viper? εκτος από τον γνωστό τρόπο να γυρίσω σε 4.0.4 :p και πιο πολύ για το volume+ που φεύγω διακοπές σε λίγες μέρες και στην παραλια δεν θα το ακούω καθόλου το τηλ μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 κανεις καμια ιδέα για 4.1.1 που δεν λειτουργεί το volume + (boost) και το viper? εκτος από τον γνωστό τρόπο να γυρίσω σε 4.0.4 :p και πιο πολύ για το volume+ που φεύγω διακοπές σε λίγες μέρες και στην παραλια δεν θα το ακούω καθόλου το τηλ μου :( Το volume + και τα toggles στην notification bar ηταν ο λόγος που ξαναγύρισα σε 4.0.4. Δεν ξερω αν κανει διαφορά το awsomebeats που εχει μια custom 4.1. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δηλαδή το στοκ 4.0.4 σας είχε toggles στη Notification Bar? εκτός αν μιλάμε για εφαρμογή που σταμάτησε να λειτουργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δηλαδή το στοκ 4.0.4 σας είχε toggles στη Notification Bar? εκτός αν μιλάμε για εφαρμογή που σταμάτησε να λειτουργεί... Για custom μιλαω, την AOKP φοράω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 και εγώ με βλέπω να γυρνάω σε aokp Μ6 γιατί η 4.1.1 θέλει πολύ δουλειά ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 και εγώ με βλέπω να γυρνάω σε aokp Μ6 γιατί η 4.1.1 θέλει πολύ δουλειά ακόμη η 4.1.1 θελει δουλεια ή οι 3rd εφαρμογες για να παιζουν σωστα?Τι προβλημα σου κανει η 4.1.1? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλημερα σε ολους.Χθες πηρα απο πλαισιο το galaxy nexus.Εχω ενα θεματακι και δεν ξερω τι να κανω.Οταν πηγα να το αναψω απλα δεν ανοιγε...Επρεπε να βγαλω την μπαταρια, να περιμενω λιγο και μετα φιλοτιμηθηκε να αναψει για να κανω το σεταρισμα.Και πριν λιγο ενω μιλουσα κλεινει η συσκευη και δεν ανοιγε ξανα...Παλι αφαιρεση μπαταριας ,την ξαναβαζω τιποτα..2η φορα εξω η μπαταρια και μετα αναψε..Λετε να υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη;Ειναι αναβαθισμενο στην 4.0.4... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλημερα σε ολους.Χθες πηρα απο πλαισιο το galaxy nexus.Εχω ενα θεματακι και δεν ξερω τι να κανω.Οταν πηγα να το αναψω απλα δεν ανοιγε...Επρεπε να βγαλω την μπαταρια, να περιμενω λιγο και μετα φιλοτιμηθηκε να αναψει για να κανω το σεταρισμα.Και πριν λιγο ενω μιλουσα κλεινει η συσκευη και δεν ανοιγε ξανα...Παλι αφαιρεση μπαταριας ,την ξαναβαζω τιποτα..2η φορα εξω η μπαταρια και μετα αναψε..Λετε να υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη;Ειναι αναβαθισμενο στην 4.0.4... Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά γενικά δεν ακούγεται και σαν normal συμπεριφορά. Ειδικά μετά από αναβάθμιση σε 4.0.4. Έκανες κανά factory reset μήπως στρώσει? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά γενικά δεν ακούγεται και σαν normal συμπεριφορά. Ειδικά μετά από αναβάθμιση σε 4.0.4. Έκανες κανά factory reset μήπως στρώσει? Οχι δεν εκανα.Το θεμα δεν ειναι πως το εκανε μετα την αναβαθμιση σε 4.0.4..Αλλα το εκανε την 1η φορα που εβαλα την μπαταρια.Δηλαδη ανοιγω την συσκευασια,βαζω μπαταρια αλλα...Τιποτα..Επρεπε να την ξαναβγαλω...Δεν εχει κλεισει ακομα 24ωρο και μου μπαινουν σκεψεις... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Οχι δεν εκανα.Το θεμα δεν ειναι πως το εκανε μετα την αναβαθμιση σε 4.0.4..Αλλα το εκανε την 1η φορα που εβαλα την μπαταρια.Δηλαδη ανοιγω την συσκευασια,βαζω μπαταρια αλλα...Τιποτα..Επρεπε να την ξαναβγαλω...Δεν εχει κλεισει ακομα 24ωρο και μου μπαινουν σκεψεις... Αφου ειναι καινουργιο πηγαινε το πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αφου ειναι καινουργιο πηγαινε το πισω. +1 Better safe than sorry. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Θα το δουλεψω σ/κ και Δευτερα πρωι αν μεχρι τοτε ξανακανει τιποτα θα το παω καρφι πισω.Εχθες το απογευμα το πηρα , οποτε εχω 7 μερες περιθωριο.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 η 4.1.1 θελει δουλεια ή οι 3rd εφαρμογες για να παιζουν σωστα?Τι προβλημα σου κανει η 4.1.1? ναι μπράβο σωστά έχεις δίκιο δεν φταίει η 4.1.1 η εφαρμογές δεν συνεργάζονται ακόμα σωστά με την 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπερα αδερφιαααααα!! Ενας μηνας χρησης του nexus και μετα που εβαλα και AOKP build 39 την εχω κρατησει ενα μηνα, και ουσιαστικα μ'αρεσει σαν πρωτη εμπειρια. Διαβαζω στα forums για 4.1.1 ROM, αλλα θελει να κανεις wipe και απο οσα λετε δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα να το βαλω ακομα μεχρι να βγει μια εκδοση χωρις bugs. Το θεμα ειναι, τι προτεινετε εσεις? Να περιμενω μια καλη εκδοση rom και να περιμενω με το build 39? Και στην περιπτωση που εγκαταστησω 4.1.1 χανω ολα τα apps, κλπ και θα πρεπει να τα ξανακατεβασω? γνωριζει κανενας εαν θα υπαρξει 4.1.1 AOKP rom? ευχαριστω, σταματης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) φιλε μου δεν έχει bugs η 4.1.1 τουλάχιστον η τελευταία που δοκίμασα εγώ για αρκετό διάστημα δεν συνάντησα κάτι το μονο που συνάντησα είναι ότι δεν λειτουργούσαν κάποια προγράμματα από το play όπως το viber π.χ. κατά τα αλλα είναι πολύ καλή και σε θέμα μπαταρίας μπορώ να πω είναι super και διαχειρίζεται και καλύτερα την μνήμη σε σχέση με την 4.0.4 τώρα όσο για τα apps απλά κατεβάζεις το titanium back up κανεις back up τα apps που θες και μετά την εγκατάσταση το ξανά περνάς και έχει πάλι όλα τα apps σου όπως πριν αρκεί να μην κανεις foramt την SD. απλά επειδή εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά το viber γύρισα πάλι στην 4.0.4 Edited July 24, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 φιλε μου δεν έχει bugs η 4.1.1 τουλάχιστον η τελευταία που δοκίμασα εγώ για αρκετό διάστημα δεν συνάντησα κάτι το μονο που συνάντησα είναι ότι δεν λειτουργούσαν κάποια προγράμματα από το play όπως το viber π.χ. κατά τα αλλα είναι πολύ καλή και σε θέμα μπαταρίας μπορώ να πω είναι super και διαχειρίζεται και καλύτερα την μνήμη σε σχέση με την 4.0.4 τώρα όσο για τα apps απλά κατεβάζεις το titanium back up κανεις back up τα apps που θες και μετά την εγκατάσταση το ξανά περνάς και έχει πάλι όλα τα apps σου όπως πριν αρκεί να μην κανεις foramt την SD. απλά επειδή εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά το viber γύρισα πάλι στην 4.0.4 Of topic Το viber έχει update σήμερα στο μάρκετ. Νομίζω ότι είναι πλέον συμβατό με jb... Ριξτο μια ματιά αν θέλεις Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Of topic Το viber έχει update σήμερα στο μάρκετ. Νομίζω ότι είναι πλέον συμβατό με jb... Ριξτο μια ματιά αν θέλεις Sent from my note πράγματι έχει ενημέρωση δεν αναφέρει κάτι στο play για 4.1.1 αν το δοκιμάσει κανεις ας μας πει να γνωρίζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 πράγματι έχει ενημέρωση δεν αναφέρει κάτι στο play για 4.1.1 αν το δοκιμάσει κανεις ας μας πει να γνωρίζουμε Αναφέρει για το 4.1 και συγκεκριμένα: We are hard at work to support Jelly Bean( Android 4.1) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Αναφέρει για το 4.1 και συγκεκριμένα: We are hard at work to support Jelly Bean( Android 4.1) Απο τα αγγλικα που γνωριζω αυτο δεν σημαινει support για την ωρα για jb.Δουλευουν για να μπορει να παιξει σε 4.1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Απο τα αγγλικα που γνωριζω αυτο δεν σημαινει support για την ωρα για jb.Δουλευουν για να μπορει να παιξει σε 4.1 σημασία έχει ότι τα παιδιά εργάζονται δεν τον "εργαζουν" :p οποτε αν δεν λειτουργεί σε όσους έχουν 4.1 σημαίνει ότι θα ύπαρξη σύντομα update. αν κάποιος φοράει 4.1.1 και το δοκιμάσει ας μας πει. πάντως για τον αύγουστο εγώ την 4.0.4 δεν την βγάζω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Στο γενικό thread για το Galaxy Nexus ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4212720#post4212720 σελίδα 213 και πόστ 3194 ) έχω ποστάρει την διαδικασία μετατροπής του κινητού από jakjuxw σε jakju με το toolkit. Το έγραψα και σε εκείνο το thread αν θέλει κάποιος moderator ας πάρει τη διαδικασία να την βάλει σε ένα νέο thread και να βάλει και ένα λινκ στο πρωτο ποστ αυτού του thread έτσι ώστε όποιος νέος θέλει οδηγίες στα ελληνικά να μπορεί να τις βρίσκει εύκολα! update Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποια MOD που να δουλεύουν σε στοκ JB JRO03C? Συγκεκριμένα: 1) ποσοστό στη μπαταρία, είτε ως ποσοστό πάνω στην στοκ είτε με κύκλο! Θέλω MOD που αντικαθιστά την στοκ μπαταρία με κάποια άλλη με ποσοστό... Όχι κάποια εφαρμογή που εμφανίζει μία δεύτερη μπαταρία ή ποσοστό στα αριστερά σαν ειδοποίηση που απλά δεν φεύγει ποτέ! 2) Notification/status bar power widget στυλ CM, εκτός της εφαρμογής Notification Toggle 3) Power control επιλογες(Reboot, reboot recovery, κλπ) Στο xda δεν έχω βρεί κανένα mod που να λειτουργεί με την στοκ αλλά όλα χρειάζονται deodexed roms. Έχω του bigxie τώρα αλλά ήθελα να γυρίσω σε στοκ καθαρό! Επίσης υπάρχουν inverted τα gapps του JB? Edited August 1, 2012 by sakiss Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts