bomber21 Δημοσιεύτηκε December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2011 (edited) Nokia X2-02 (RM-694) Crazy about music, internet and apps http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/X2-02/Nokia_X2_02_main.jpg http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/X2-02/Nokia_X2_02_detail1.jpghttp://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/X2-02/Nokia_X2_02_detail2.jpghttp://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/X2-02/Nokia_X2_02_detail3.jpg ------------------------------------------------------------- Ημερομηνία ανακοίνωσης: 1 Δεκεμβρίου 2011 Περιγραφή συσκευής: The Nokia X2-02 is a Dual-band phone for EGSM 900/1800 that includes Dual-SIM support with easy swap-slot, 2 Megapixel camera, Stereo FM radio with recording feature and internal FM antenna, FM transmitter (Play via Radio), email, IM, social networking and MIDP 2.1 APIs for application creation. The device also gives fast, easy and affordable access to the Internet through Nokia Browser and access to thousands of applications and services via Nokia Store. Τελευταία έκδοση λογισμικού: 11.57 Δείκτης SAR: 0,91 W/kg Ελληνικό Product Code: 059J906 (BRED) / 059J946 (DSILVER) / 059J966 (OBLUE) ------------------------------------------------------ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited December 3, 2012 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 wi fi θα εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 wi fi θα εχει; Όχι, δεν έχει. Το έξτρα χαρακτηριστικό του, ας πούμε, είναι ο FM transmitter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 http://www.gsmarena.com/nokia_x202_announced_two_sims_and_a_music_soul-news-3456.php ...The Nokia X2-02 is expected to cost around €60 before taxes and subsides, but there's no information about its availability just yet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 πολυ καλο για δευτερο.ενα βελτιωμενο Χ1-02 με μεγαλο συν το ραδιο χωρις ακουστικα.εχει ομως πιο μικρη μπαταρια.παντως πολυ καλο για μουσικοφιλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 θα ειναι ενεργες και οι 2 sim ταυτοχρονα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ενεργη αναμονη ναι! τωρα να μηλας στην μια σιμ και οταν σε περνουν στην αλλη να εχεις αναμονη κλησης....δεν νομιζω πιστευω οτι θα λειτουργει κλασικα οπως ολα τα οικονομικα dual sim κινητα, δλδ οταν μηλας στην μια γραμμη και καποιος σε παρει στην αλλη θα δειχνει οτι δεν εχει "σημα" οποτε ρυθμιζεις και τις 2 σιμ, ετσι ωστε οταν μηλας στην σιμ 1 πχ, και σε παρουν τελ στην σιμ 2 (οποτε θα δειχνει οτι δεν εχεις σημα ή οτι ειναι κλειστο το κινητο) οταν το κλεισεις να σου ερχετε sms οτι καποιος σε επερνε τελ στην σιμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_bee Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σχετικα με το ακουστικο-ηχειο που ειναι ενα και το αυτο στα προηγουμενα 2 (c2-00 x1-01) της nokia θα ειναι ακριβως το ιδιο και εδω?Δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να σοβαρευτηκε η nokia και να το αλλαξαν?Ειμαι πολυ περιεργος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σχετικα με το ακουστικο-ηχειο που ειναι ενα και το αυτο στα προηγουμενα 2 (c2-00 x1-01) της nokia θα ειναι ακριβως το ιδιο και εδω?Δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να σοβαρευτηκε η nokia και να το αλλαξαν?Ειμαι πολυ περιεργος... Στο x1-01 δεν νομίζω να ειναι 2 σε ένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ιδού και ένα γρήγορα Hands On... http://www.youtube.com/watch?v=GEguz_gZKkY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδια ξερουμε ποτε θα ερθει Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 και εχει και πολυ καλυτερα κουμπια απο το χ1-01 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ξερουμε ποτε κυκλοφορει; Νομιζω πως αργουν πλεον οι παρτιδες να ερθουν στην χώρα μας ή κανω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Για τους γνώστες ρωσικών κια μόνο: http://www.youtube.com/watch?v=KMUva_vjxcI http://www.youtube.com/watch?v=puYIzMyCWys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 το πηρε κανεις?να μας πει εντυπωσεις ειδικα απο ληψη ραδιο ηχειο και αυτονομια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ξερουμε ποτε κυκλοφορει; Νομιζω πως αργουν πλεον οι παρτιδες να ερθουν στην χώρα μας ή κανω λάθος; http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-X2-02-Dual-Dark-Silver-A8V57EA-B1A.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Λοιπον εγω το κινητο το πηρα καθαρα και μονο για την λειτουργια εγγραφης απο ραδιοφωνο, που παντου σε ολες τις παρουσιασεις αναφερει πως γινεται κανονικα...(μεχρι τωρα ειχα το Χ2 που ειναι παρα πολυ καλο). Μαγκες ΔΕΝ γραφει τιποτα απο το ραδιοφωνο...δεν υπαρχει τετοια λειτουργια. Τζαμπα τα γραφουν παντου. Δεν υποστηριζεται σε κανενα ΝΟΚΙΑ κινητο Ελλαδος κατι τετοιο .... ανεξαρτητα που ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μοντελο που το αναφερει σαν λειτουργια. Την πατησα, τζαμπα εδωσα 80 ευρω και τους εριξα και ενα βρισιδι στη ΝΟΚΙΑ τηλεφωνικα για να μαθουν να γραφουν αληθεις πληροφοριες και να μην παραπληροφορουν τον κοσμο. Αντε να πουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Λοιπον εγω το κινητο το πηρα καθαρα και μονο για την λειτουργια εγγραφης απο ραδιοφωνο, που παντου σε ολες τις παρουσιασεις αναφερει πως γινεται κανονικα...(μεχρι τωρα ειχα το Χ2 που ειναι παρα πολυ καλο). Μαγκες ΔΕΝ γραφει τιποτα απο το ραδιοφωνο...δεν υπαρχει τετοια λειτουργια. Τζαμπα τα γραφουν παντου. Δεν υποστηριζεται σε κανενα ΝΟΚΙΑ κινητο Ελλαδος κατι τετοιο .... ανεξαρτητα που ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μοντελο που το αναφερει σαν λειτουργια. Την πατησα, τζαμπα εδωσα 80 ευρω και τους εριξα και ενα βρισιδι στη ΝΟΚΙΑ τηλεφωνικα για να μαθουν να γραφουν αληθεις πληροφοριες και να μην παραπληροφορουν τον κοσμο. Αντε να πουμε... Δηλαδή έχει το hardware αλλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή στην Ελλάδα; Κατά τα άλλα, τι λέει ως κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Για να το κανω λιανα για να μην την πατησει καποιος οπως εγω. Βαζουμε παιζει το ραδιοφωνο σε παρασκηνιακη λειτουργια και μεσω του μενου πηγαινουμε και αρχιζουμε να κανουμε ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ απο το μενου του κινητου. Σε κανονικες συνθηκες θα εγγραφε οτι ακουγαμε απο το ραδιοφωνο, στα δικα μας τα κινητα που φερνει η ΝΟΚΙΑ στην Ελλαδα απλα κλεινει το ραδιοφωνο και γραφει την αγριοφωναρα μας να βριζει γιατι δεν δουλευει η παραπανω λειτουργια....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 το Samsung E2152 που εχω , γραφει απο ραδιο κανονικα και με τον νομο οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα νομοθεσιας συγουρα δεν υπαρχει αλλος τροπος εγγραφης? πχ στο Samsung για να γραψεις το ραδιο, βρισκεις την "εντολη" μεσα απο το μενου του ραδιο διαβασες τις οδηγιες χρησης του Νοκια, τις ακολουθησες πιστα και τζιφος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 το θεμα ειναι οτι υπαρχει στηνν ελλαδα σε καταστηματα οπως το BIRDPHONE [τυχαια το αναφερω ] που το εχουν αλλα αυτα ειναι για αλλες χωρες .. με αποτελεσμα λεω ισως ... να γινετε αυτο με την εγγραφη απο ραδιο.. αληθεια τι εξυπηρετει αυτο;;.. οπως και να εχει σιγουρα δεν θα το ειχα ποτε αυτο σαν κριτηριο αγορας... πλεον αυτο που κοιταζω σε συσκευες.. εινα να κραταει η μπαταρια.αρκετα.. .. δυνατοτητα πολυ καλης πραγματικης ληψης και κπομπης σηματος ωστε να μην μιλας και να ακους με διακοπες.. .. ευκολια μενου .κλπ . αλλα αυτο ειναι οπως το βλεπει ο καθενας... εχω XPERIA RAY, XPERIA X10 μινι, N79, N73, C3-01, μετα απο ολα αυτα στην δικη μου χρηση.. μου ταιριαζει πιο καλα στην καθημερινοτητα μου.. το Χ1-01.. [το εχω και αυτο] ειναι ιδανικο μιας και εχω 2 αριθμους και λεω να παρω το Χ2-02, μολις ερθει εδω ..μιας και φαινεται πιο ολοκληρωμενο..[καμερα ραδιο με κεραια εσωτερικη.. μπλεδοντι] και φτιαγμενο γιαυτο που πρεπει να ειναι ..τηλεφωνο...για την καθημερινοτητα μου.. αντε με το καλο να κυκλοφορησει επισημα.. να το δω να τα ριξω στα συρταρια ταλλα. τηλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πιθανή ημερομηνία παραλαβής στο Πλαίσιο είναι η 28 Φλεβάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 το LG gm 205 μου γραφει κανονικα απο ραδιο και οσοι το εχουν ξερουν οτι εχει φοβερη ληψη σε fm και ηχο απο τα ηχεια.απλα ειχα απορια για το X2-02 πως παει σε αυτους τους τομεις!αν μπορει ο φιλος πιο πανω η καποιος αλλος που το πηρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djan Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Όποιος έχει πάρει το X2-02 ας μας πει τι έχει διαπιστώσει ως τώρα. Τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε κλπ. Επίσης όποιος γνωρίζει αν μπορεί να μας πει αν το sar που έχει είναι μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Στην πρώτη σελίδα του θέματος της κάθε συσκευής,εφόσον φυσικά έχει ανακοινωθεί επίσημα,αναφέρεται το sar. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts