Jump to content

VOIP Fring Vs Viber Vs Skype

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ μόνο το +30 βάζω, δεν χρειάζονται τα μηδενικά.

Επίσης δυστυχώς είναι αναξιόπιστο στην αποστολή SMS.

Έστειλα 2 SMS και το πρώτο πήγε 2 φορές, ενώ το δεύτερο δεν πήγε ποτέ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα το δοκιμασα σε κληση , αφού εβαλα 10 ευρω. Πολυ καλη η πρωτη εντύπωση . Και η χρεωση οπως πρέπει. Ευχαριστώ ιδιαιτερα τον φίλο aggelosn αλλα και τον φίλο junglist

Δοκιμασα με Wifi και η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη. ολα ακουγονται...

Αυριο θα τεσταρω και με 3g.

• 2 weeks later...

ειχα παει διακοπες γαλλια και οντως εκανα καλη δουλεια, οταν βεβαια εβρισκα wifi και αυτο ηταν της προκοπης.

Εχω ομως μια απορια,

εχω βαλει ενα provider (freevoipdeal) αλλα εψαξα να δω μηπως μπορω να τον αλλαξω η να εχω δυο και δεν βρηκα τετοια δυνατοτητα.

Πρεπει να κανω κατι στο λογαριασμο για να αλλαξω provider?

ειχα παει διακοπες γαλλια και οντως εκανα καλη δουλεια, οταν βεβαια εβρισκα wifi και αυτο ηταν της προκοπης.

Εχω ομως μια απορια,

εχω βαλει ενα provider (freevoipdeal) αλλα εψαξα να δω μηπως μπορω να τον αλλαξω η να εχω δυο και δεν βρηκα τετοια δυνατοτητα.

Είναι θέμα εφαρμογής.

Στο mobilevoip τρέχει ένας provider την φορά. Οπότε αν θες να δουλέψεις και με άλλον, κάνεις log out και μετά περνάς τα στοιχεία του άλλου.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω ομως μια απορια,

Είναι θέμα εφαρμογής.

Στο mobilevoip τρέχει ένας provider την φορά. Οπότε αν θες να δουλέψεις και με άλλον, κάνεις log out και μετά περνάς τα στοιχεία του άλλου.

Μπορείς να έχεις έναν λογαριασμό στο mobilevoip και να έχεις και δεύτερη εφαρμογή αν ο provider έχει ξεχωριστή εφαρμογή. Πχ το voipyo έχει και δική του.

Έχει περάσει κανείς το freevoipdeal σε csipsimple;

Επιλέγω το Basic setup και δεν βγάζει ενεργό το account.

Χρειάζεται κάτι πέρα από το sip.freevoipdeal.com?

Δοκίμασα και ως sip.freevoipdeal.com[:5060] αλλά τίποτα.

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Μια ερώτηση για Viber.

Έχω ήδη στο κινητό μου Viber και θέλω να βάλω και στο tablet της γυναίκας μου.Η γυναίκα μου δεν έχει android κινητό για κωδικό και ενεργοποίηση στο νούμερο της.

Τι μπορώ να κάνω?

Έχει περάσει κανείς το freevoipdeal σε csipsimple;

Επιλέγω το Basic setup και δεν βγάζει ενεργό το account.

Χρειάζεται κάτι πέρα από το sip.freevoipdeal.com?

Δοκίμασα και ως sip.freevoipdeal.com[:5060] αλλά τίποτα.

https://www.freevoipdeal.com/Software configuration

General

SIP port : 5060

Registrar : sip.freevoipdeal.com

Proxy server : sip.freevoipdeal.com

Outbound proxy server : leave empty

Account name : your FreeVoipDeal username

Password : your FreeVoipDeal password

Display name/number : your FreeVoipDeal username or voipnumber

Stunserver (option) : stun.freevoipdeal.com

Below are some examples of the software configuration of various popular SIP devices. Please also consult the manual that came with your SIP device

Codecs

G.711 (64 kbps)

G.726 (32 kbps)

G.729 (8 kbps)

G.723 (5.3 & 6.3 kbps)

GSMFR (13.2 kbps)

If you have audio problems:

Use a STUN server (e.g. stun.freevoipdeal.com) with port 3478 (if supported by your device)

Use the G.711 codec

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς εάν το έχει εγκαταστήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές android αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα ; (freevoipdeal)

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

https://www.freevoipdeal.com/Software configuration

General

SIP port : 5060

Registrar : sip.freevoipdeal.com

Proxy server : sip.freevoipdeal.com

Outbound proxy server : leave empty

Account name : your FreeVoipDeal username

Password : your FreeVoipDeal password

Display name/number : your FreeVoipDeal username or voipnumber

Stunserver (option) : stun.freevoipdeal.com

Below are some examples of the software configuration of various popular SIP devices. Please also consult the manual that came with your SIP device

Codecs

G.711 (64 kbps)

G.726 (32 kbps)

G.729 (8 kbps)

G.723 (5.3 & 6.3 kbps)

GSMFR (13.2 kbps)

If you have audio problems:

Use a STUN server (e.g. stun.freevoipdeal.com) with port 3478 (if supported by your device)

Use the G.711 codec

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς εάν το έχει εγκαταστήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές android αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα ; (freevoipdeal)

Τα έχω δει και δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά δεν δουλεύει. Βγάζει Internal server error 500

Εσύ έχεις δοκιμάσει;

Ταυτόχρονα δεν γίνεται.

Πρέπει να κλείσει ο ένας πρώτα.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Υπάρχει κάποιο notification με το οποίο να σε ειδοποιεί όταν ένας συγκεκριμένος χρήστης μπαίνει online;

Χρησιμοποιώ το viber πολύ καιρό, αλλά κάτι τέτοιο δεν χω δει ποτέ ;)

Τhe end of an era...

Πήγα να κάνω ανανέωση σήμερα στο freevoipdeal και βλέπω σύνολο 13€.

Το ακριβυναν;

Άλλη φτηνότερη καλή λύση;

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδιά είμαι ο Γιάννης. Έχω μια απορία και θα ήθελα την γνώμη κάποιου που να είναι σίγουρος για την απάντηση του.

Γίνεται να περαστούν αυτόματα τα μηνύματα και οι φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο κινητά που έχουν το ίδιο email μέσω της εφαρμογής viber? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος...η πρώην μου δεν είχε ιδέα απο κινητά και τέτοια και της έφτιαξα google λογαριασμό στο νέο της κινητό με το δικό μου email. Είχαμε και οι δυο την εφαρμογή viber στα κινητά μας.Τα δυο κινητά είχαν το ίδιο email επαναλαμβάνω. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που στέλνω στο κινητό μου από το viber με άλλα άτομα πηγαίνουν αυτόματα και στο κινητό της άλλης λόγω κοινού email? Ρώτησα και στον Γερμανό και μου έιπαν ότι εξαρτάται από τις συσκευές. Οι συσκευές είναι HTC και Samsung με android και τα δυο, εκτός αν έχει αλλάξει συσκευή αυτή.Εγώ δεν έχω αλλάξει πάντως.H έκδοση του viber θα ήταν παλιά λογικά γιατί το σκηνικό παίχτηκε πριν κανα 1,5 - 2 χρόνια. Περιμένω τις απαντήσεις σας φίλοι μου γιατί η σκέψη ότι φωτό μου και μηνύματα με άλλα άτομα περνούσαν και στο κινητό της με φρικάρει.:wacko:

Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει σίγουρα.

Γεια σας παιδιά είμαι ο Γιάννης. Έχω μια απορία και θα ήθελα την γνώμη κάποιου που να είναι σίγουρος για την απάντηση του.

Γίνεται να περαστούν αυτόματα τα μηνύματα και οι φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο κινητά που έχουν το ίδιο email μέσω της εφαρμογής viber? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος...η πρώην μου δεν είχε ιδέα απο κινητά και τέτοια και της έφτιαξα google λογαριασμό στο νέο της κινητό με το δικό μου email. Είχαμε και οι δυο την εφαρμογή viber στα κινητά μας.Τα δυο κινητά είχαν το ίδιο email επαναλαμβάνω. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που στέλνω στο κινητό μου από το viber με άλλα άτομα πηγαίνουν αυτόματα και στο κινητό της άλλης λόγω κοινού email? Ρώτησα και στον Γερμανό και μου έιπαν ότι εξαρτάται από τις συσκευές. Οι συσκευές είναι HTC και Samsung με android και τα δυο, εκτός αν έχει αλλάξει συσκευή αυτή.Εγώ δεν έχω αλλάξει πάντως.H έκδοση του viber θα ήταν παλιά λογικά γιατί το σκηνικό παίχτηκε πριν κανα 1,5 - 2 χρόνια. Περιμένω τις απαντήσεις σας φίλοι μου γιατί η σκέψη ότι φωτό μου και μηνύματα με άλλα άτομα περνούσαν και στο κινητό της με φρικάρει.:wacko:

Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει σίγουρα.

Aν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι σαν το βασικό google λογαριασμό στο android κινητό της πρώην κοπέλας σου, είχες το δικό σου, σωστά; Το viber συνδέεται με τον αριθμό του τηλεφώνου σου κι όχι με το email. Οπότε δε νομίζω ότι μπορούσε να δει με κάποιο τρόπο τα μηνύματα του viber. Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για το gmail/hangouts κοκ που συνδέονται με τον google λογαριασμό ;)

Τhe end of an era...

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ναι κατάλαβες καλά, τα 2 κινητά είχαν τον ίδιο λογαριασμό google(email).Οπότε να μείνω ήσυχος ?Είσαι σίγουρος για την απάντηση σου?Δε ξέρω τι φλασιά μου ήρθε και το σκέφτηκα.Αυτό παίχτηκε καιρό πριν. Α και κάτι ακόμη..αυτό το hangouts που είπες τι είναι? Και επίσης, τα απλά μηνύματα του κινητού μου πάλι δε παίζει να πήγαιναν και στο δικό της ε? Edited by giankre

Τα προγράμματα αυτά συνδέονται μέσω του αριθμού μας και όχι μέσω του email, οπότε δεν έχεις θέμα. Αλλά θα ήταν καλύτερο να της είχες κάνει ένα δικό της λογαριασμό google, ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση που εσύ έχεις αγοράσει πχ εφαρμογές από το playstore. Αν δεν έχεις αγοράσει και δεν έχεις ζήτημα κάνε εσύ έναν νέο λογαριασμό στην google να είσαι ήσυχος.
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Σ ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση σου!!!! Όχι δεν αγόρασα ποτέ εφαρμογές.Τώρα έχω νέο email. Οπότε στάνταρ δεν μεταφέρθηκαν φωτό και μηνύματα στο δικό της κινητό έτσι?Ούτε από viber ούτε απο τα απλά μηνύματα ε?

να προτεινω και εγω κατι,αν ειχες ενεργοποιηση στο κινητο της την διαχείριση τηλεφωνου απο το gmail γιατι δεν κανεις μια απομακρυσμενη διαγραφη και να σβησουν ολα μια και καλη?

Μπορείς απλά να πας στον Gmail λογαριασμό σου και να αλλάξεις το password σου. Το κινητό της πρώην φίλη σου για να συνδεθεί πλέον θα πρέπει να έχει το νέο pass το οποίο εκείνη δεν θα γνωρίζει.

Δεν ξέρω και πολλά είναι η αλήθεια από τέτοια θέματα και δεν ξέρω πως γίνεται αυτό που μου λες :/ Εφόσον όμως τα παιδιά πιο πάνω λένε ότι δεν μεταφέρθηκε τίποτα τότε για ποιον λόγο να γίνει απομακρυσμένη διαγραφή?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω αλλάξει ήδη μέιλ :) απλώς ανησυχούσα μήπως μεταφέρθηκε κάτι την περιόδο που είχαμε κοινό μειλ...

Σόρυ που σε ενοχώ πάλι αλλά το hangouts που λες τι είναι?

Το στοκ chat της Google.

Μπορείς να το κατεβάσεις από το play store.

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας,

την πρωτοχρονιά πήγα να στείλω μηνύματα στις επαφές μου στο Viber. Το ίδιο μήνυμα ξεχωριστά σε κάθε επαφή. (διότι σε αντίθεση με το whatsapp στο viber, φαίνεται η ομαδική αποστολή).

Κάποια στιγμή η εφαρμογή μου κλείνει.

Πάω να την ανοίξω και μου ζητά να κάνω εγγραφή....

λέω θα έφαγε φλασιά!

βάζω το νούμερο μου...... και ΤΙΠΟΤΑ

μου έβγαζε error.

μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με viber(μέσω facebook και μαιλ).. μου λένε ότι έκανα abuse της υπηρεσίας και με έκαναν ban.

Τελικά μετά από εξηγήσεις και περίπου 2 εβδομάδες με έκαναν unbanned.

Ζήτησα λοιπόν το policy σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να χαρακτηριστεί abuser...

δυστυχώς μου είπαν δεν είναι κοινοποίησιμο αυτό.

Πάνε καλά?