junglist Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγώ μόνο το +30 βάζω, δεν χρειάζονται τα μηδενικά. Επίσης δυστυχώς είναι αναξιόπιστο στην αποστολή SMS. Έστειλα 2 SMS και το πρώτο πήγε 2 φορές, ενώ το δεύτερο δεν πήγε ποτέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Τελικα το δοκιμασα σε κληση , αφού εβαλα 10 ευρω. Πολυ καλη η πρωτη εντύπωση . Και η χρεωση οπως πρέπει. Ευχαριστώ ιδιαιτερα τον φίλο aggelosn αλλα και τον φίλο junglist Δοκιμασα με Wifi και η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη. ολα ακουγονται... Αυριο θα τεσταρω και με 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ειχα παει διακοπες γαλλια και οντως εκανα καλη δουλεια, οταν βεβαια εβρισκα wifi και αυτο ηταν της προκοπης. Εχω ομως μια απορια, εχω βαλει ενα provider (freevoipdeal) αλλα εψαξα να δω μηπως μπορω να τον αλλαξω η να εχω δυο και δεν βρηκα τετοια δυνατοτητα. Πρεπει να κανω κατι στο λογαριασμο για να αλλαξω provider? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ειχα παει διακοπες γαλλια και οντως εκανα καλη δουλεια, οταν βεβαια εβρισκα wifi και αυτο ηταν της προκοπης. Εχω ομως μια απορια, εχω βαλει ενα provider (freevoipdeal) αλλα εψαξα να δω μηπως μπορω να τον αλλαξω η να εχω δυο και δεν βρηκα τετοια δυνατοτητα. Πρεπει να κανω κατι στο λογαριασμο για να αλλαξω provider? Είναι θέμα εφαρμογής. Στο mobilevoip τρέχει ένας provider την φορά. Οπότε αν θες να δουλέψεις και με άλλον, κάνεις log out και μετά περνάς τα στοιχεία του άλλου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ειχα παει διακοπες γαλλια και οντως εκανα καλη δουλεια, οταν βεβαια εβρισκα wifi και αυτο ηταν της προκοπης. Εχω ομως μια απορια, εχω βαλει ενα provider (freevoipdeal) αλλα εψαξα να δω μηπως μπορω να τον αλλαξω η να εχω δυο και δεν βρηκα τετοια δυνατοτητα. Πρεπει να κανω κατι στο λογαριασμο για να αλλαξω provider? Είναι θέμα εφαρμογής. Στο mobilevoip τρέχει ένας provider την φορά. Οπότε αν θες να δουλέψεις και με άλλον, κάνεις log out και μετά περνάς τα στοιχεία του άλλου. Μπορείς να έχεις έναν λογαριασμό στο mobilevoip και να έχεις και δεύτερη εφαρμογή αν ο provider έχει ξεχωριστή εφαρμογή. Πχ το voipyo έχει και δική του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Έχει περάσει κανείς το freevoipdeal σε csipsimple; Επιλέγω το Basic setup και δεν βγάζει ενεργό το account. Χρειάζεται κάτι πέρα από το sip.freevoipdeal.com? Δοκίμασα και ως sip.freevoipdeal.com[:5060] αλλά τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 freevoipdeal η voipyo για ποιοτηκες κλησεις προς ελληνικα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaker Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση για Viber. Έχω ήδη στο κινητό μου Viber και θέλω να βάλω και στο tablet της γυναίκας μου.Η γυναίκα μου δεν έχει android κινητό για κωδικό και ενεργοποίηση στο νούμερο της. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έχει περάσει κανείς το freevoipdeal σε csipsimple; Επιλέγω το Basic setup και δεν βγάζει ενεργό το account. Χρειάζεται κάτι πέρα από το sip.freevoipdeal.com? Δοκίμασα και ως sip.freevoipdeal.com[:5060] αλλά τίποτα. https://www.freevoipdeal.com/Software configuration General SIP port : 5060 Registrar : sip.freevoipdeal.com Proxy server : sip.freevoipdeal.com Outbound proxy server : leave empty Account name : your FreeVoipDeal username Password : your FreeVoipDeal password Display name/number : your FreeVoipDeal username or voipnumber Stunserver (option) : stun.freevoipdeal.com Below are some examples of the software configuration of various popular SIP devices. Please also consult the manual that came with your SIP device Codecs G.711 (64 kbps) G.726 (32 kbps) G.729 (8 kbps) G.723 (5.3 & 6.3 kbps) GSMFR (13.2 kbps) If you have audio problems: Use a STUN server (e.g. stun.freevoipdeal.com) with port 3478 (if supported by your device) Use the G.711 codec ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς εάν το έχει εγκαταστήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές android αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα ; (freevoipdeal) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) https://www.freevoipdeal.com/Software configuration General SIP port : 5060 Registrar : sip.freevoipdeal.com Proxy server : sip.freevoipdeal.com Outbound proxy server : leave empty Account name : your FreeVoipDeal username Password : your FreeVoipDeal password Display name/number : your FreeVoipDeal username or voipnumber Stunserver (option) : stun.freevoipdeal.com Below are some examples of the software configuration of various popular SIP devices. Please also consult the manual that came with your SIP device Codecs G.711 (64 kbps) G.726 (32 kbps) G.729 (8 kbps) G.723 (5.3 & 6.3 kbps) GSMFR (13.2 kbps) If you have audio problems: Use a STUN server (e.g. stun.freevoipdeal.com) with port 3478 (if supported by your device) Use the G.711 codec ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς εάν το έχει εγκαταστήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές android αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα ; (freevoipdeal) Τα έχω δει και δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά δεν δουλεύει. Βγάζει Internal server error 500 Εσύ έχεις δοκιμάσει; Ταυτόχρονα δεν γίνεται. Πρέπει να κλείσει ο ένας πρώτα. Edited December 17, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Υπάρχει κάποιο notification με το οποίο να σε ειδοποιεί όταν ένας συγκεκριμένος χρήστης μπαίνει online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Υπάρχει κάποιο notification με το οποίο να σε ειδοποιεί όταν ένας συγκεκριμένος χρήστης μπαίνει online; Χρησιμοποιώ το viber πολύ καιρό, αλλά κάτι τέτοιο δεν χω δει ποτέ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Χρησιμοποιώ το viber πολύ καιρό, αλλά κάτι τέτοιο δεν χω δει ποτέ ;) Θα ήταν χρηστικό, πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πήγα να κάνω ανανέωση σήμερα στο freevoipdeal και βλέπω σύνολο 13€. Το ακριβυναν; Άλλη φτηνότερη καλή λύση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankre Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Γεια σας παιδιά είμαι ο Γιάννης. Έχω μια απορία και θα ήθελα την γνώμη κάποιου που να είναι σίγουρος για την απάντηση του. Γίνεται να περαστούν αυτόματα τα μηνύματα και οι φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο κινητά που έχουν το ίδιο email μέσω της εφαρμογής viber? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος...η πρώην μου δεν είχε ιδέα απο κινητά και τέτοια και της έφτιαξα google λογαριασμό στο νέο της κινητό με το δικό μου email. Είχαμε και οι δυο την εφαρμογή viber στα κινητά μας.Τα δυο κινητά είχαν το ίδιο email επαναλαμβάνω. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που στέλνω στο κινητό μου από το viber με άλλα άτομα πηγαίνουν αυτόματα και στο κινητό της άλλης λόγω κοινού email? Ρώτησα και στον Γερμανό και μου έιπαν ότι εξαρτάται από τις συσκευές. Οι συσκευές είναι HTC και Samsung με android και τα δυο, εκτός αν έχει αλλάξει συσκευή αυτή.Εγώ δεν έχω αλλάξει πάντως.H έκδοση του viber θα ήταν παλιά λογικά γιατί το σκηνικό παίχτηκε πριν κανα 1,5 - 2 χρόνια. Περιμένω τις απαντήσεις σας φίλοι μου γιατί η σκέψη ότι φωτό μου και μηνύματα με άλλα άτομα περνούσαν και στο κινητό της με φρικάρει.:wacko: Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Γεια σας παιδιά είμαι ο Γιάννης. Έχω μια απορία και θα ήθελα την γνώμη κάποιου που να είναι σίγουρος για την απάντηση του. Γίνεται να περαστούν αυτόματα τα μηνύματα και οι φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο κινητά που έχουν το ίδιο email μέσω της εφαρμογής viber? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος...η πρώην μου δεν είχε ιδέα απο κινητά και τέτοια και της έφτιαξα google λογαριασμό στο νέο της κινητό με το δικό μου email. Είχαμε και οι δυο την εφαρμογή viber στα κινητά μας.Τα δυο κινητά είχαν το ίδιο email επαναλαμβάνω. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που στέλνω στο κινητό μου από το viber με άλλα άτομα πηγαίνουν αυτόματα και στο κινητό της άλλης λόγω κοινού email? Ρώτησα και στον Γερμανό και μου έιπαν ότι εξαρτάται από τις συσκευές. Οι συσκευές είναι HTC και Samsung με android και τα δυο, εκτός αν έχει αλλάξει συσκευή αυτή.Εγώ δεν έχω αλλάξει πάντως.H έκδοση του viber θα ήταν παλιά λογικά γιατί το σκηνικό παίχτηκε πριν κανα 1,5 - 2 χρόνια. Περιμένω τις απαντήσεις σας φίλοι μου γιατί η σκέψη ότι φωτό μου και μηνύματα με άλλα άτομα περνούσαν και στο κινητό της με φρικάρει.:wacko: Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει σίγουρα. Aν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι σαν το βασικό google λογαριασμό στο android κινητό της πρώην κοπέλας σου, είχες το δικό σου, σωστά; Το viber συνδέεται με τον αριθμό του τηλεφώνου σου κι όχι με το email. Οπότε δε νομίζω ότι μπορούσε να δει με κάποιο τρόπο τα μηνύματα του viber. Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για το gmail/hangouts κοκ που συνδέονται με τον google λογαριασμό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankre Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ναι κατάλαβες καλά, τα 2 κινητά είχαν τον ίδιο λογαριασμό google(email).Οπότε να μείνω ήσυχος ?Είσαι σίγουρος για την απάντηση σου?Δε ξέρω τι φλασιά μου ήρθε και το σκέφτηκα.Αυτό παίχτηκε καιρό πριν. Α και κάτι ακόμη..αυτό το hangouts που είπες τι είναι? Και επίσης, τα απλά μηνύματα του κινητού μου πάλι δε παίζει να πήγαιναν και στο δικό της ε? Edited January 7, 2015 by giankre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τα προγράμματα αυτά συνδέονται μέσω του αριθμού μας και όχι μέσω του email, οπότε δεν έχεις θέμα. Αλλά θα ήταν καλύτερο να της είχες κάνει ένα δικό της λογαριασμό google, ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση που εσύ έχεις αγοράσει πχ εφαρμογές από το playstore. Αν δεν έχεις αγοράσει και δεν έχεις ζήτημα κάνε εσύ έναν νέο λογαριασμό στην google να είσαι ήσυχος. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankre Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σ ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση σου!!!! Όχι δεν αγόρασα ποτέ εφαρμογές.Τώρα έχω νέο email. Οπότε στάνταρ δεν μεταφέρθηκαν φωτό και μηνύματα στο δικό της κινητό έτσι?Ούτε από viber ούτε απο τα απλά μηνύματα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 να προτεινω και εγω κατι,αν ειχες ενεργοποιηση στο κινητο της την διαχείριση τηλεφωνου απο το gmail γιατι δεν κανεις μια απομακρυσμενη διαγραφη και να σβησουν ολα μια και καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μπορείς απλά να πας στον Gmail λογαριασμό σου και να αλλάξεις το password σου. Το κινητό της πρώην φίλη σου για να συνδεθεί πλέον θα πρέπει να έχει το νέο pass το οποίο εκείνη δεν θα γνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankre Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν ξέρω και πολλά είναι η αλήθεια από τέτοια θέματα και δεν ξέρω πως γίνεται αυτό που μου λες :/ Εφόσον όμως τα παιδιά πιο πάνω λένε ότι δεν μεταφέρθηκε τίποτα τότε για ποιον λόγο να γίνει απομακρυσμένη διαγραφή? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω αλλάξει ήδη μέιλ :) απλώς ανησυχούσα μήπως μεταφέρθηκε κάτι την περιόδο που είχαμε κοινό μειλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankre Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σόρυ που σε ενοχώ πάλι αλλά το hangouts που λες τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σόρυ που σε ενοχώ πάλι αλλά το hangouts που λες τι είναι? Το στοκ chat της Google. Μπορείς να το κατεβάσεις από το play store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Γεια σας, την πρωτοχρονιά πήγα να στείλω μηνύματα στις επαφές μου στο Viber. Το ίδιο μήνυμα ξεχωριστά σε κάθε επαφή. (διότι σε αντίθεση με το whatsapp στο viber, φαίνεται η ομαδική αποστολή). Κάποια στιγμή η εφαρμογή μου κλείνει. Πάω να την ανοίξω και μου ζητά να κάνω εγγραφή.... λέω θα έφαγε φλασιά! βάζω το νούμερο μου...... και ΤΙΠΟΤΑ μου έβγαζε error. μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με viber(μέσω facebook και μαιλ).. μου λένε ότι έκανα abuse της υπηρεσίας και με έκαναν ban. Τελικά μετά από εξηγήσεις και περίπου 2 εβδομάδες με έκαναν unbanned. Ζήτησα λοιπόν το policy σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να χαρακτηριστεί abuser... δυστυχώς μου είπαν δεν είναι κοινοποίησιμο αυτό. Πάνε καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts