spazoklabanias Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εχω asylum και απο χθες που δοκιμαζω τους dragonheart kernels εχω απο κολληματα μεχρι σβησιματα. Προσεξτε. bbbb,μπορει να φταιει ο kernel. Χθες με τον DH 1.7 σχεδον ψοφησε το κινητο μου. Εβγαλα μπαταρια και μετα απο ωρα,αναστηθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ισως να ειναι και αυτό αλλά γενικά τα chipset της samsung δεν ειναι και οτι καλύτερο.Εδώ κατάφερε η ίδια η samsung με την αναβάθμιση σε ics να καταστρέψει κινητά και υπάρχουν και οι περιπτώσεις με το sudden death του s3.Αν μου πουν ότι δεν περνάει στην εγγύηση ή κανένα τρελό ποσό για επισκευή,η samsung έχει τελειώσει για μένα.Το hd2 το έχω ξεσκίσει 3 χρόνια τώρα με απανωτά φλασαρίσματα και αλλαγές λειτουργικού και είναι ακόμη άψογο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πιστευω θα το φτιαξουν. Το πηγα με καμμενη πλακετα μετα απο ενα φλασαρισμα οπου διακοπηκε το ρευμα. Το ειχα την αλλη μερα επισκευασμενο. Εντος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Έβαλε κανεις την Alliance XXLSZ v3; Την εχω σχεδον απο τοτε που βγηκε..Δε θα ελεγα οτι ειναι κατι ιδιαιτερο..Αρκετα σταθερη (2-3 ακυρα reboot μεχρι στιγμης), ram σε καλα επιπεδα, καταναλωση τα ιδια με καθε JB, ωραια παραμετροποιηση σε καποια σημεια (lockscreen κλπ) και γενικα ενω δεν ειναι κατι πολυ ξεχωριστο, ειναι μια καλη rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ισως να ειναι και αυτό αλλά γενικά τα chipset της samsung δεν ειναι και οτι καλύτερο.Εδώ κατάφερε η ίδια η samsung με την αναβάθμιση σε ics να καταστρέψει κινητά και υπάρχουν και οι περιπτώσεις με το sudden death του s3.Αν μου πουν ότι δεν περνάει στην εγγύηση ή κανένα τρελό ποσό για επισκευή,η samsung έχει τελειώσει για μένα.Το hd2 το έχω ξεσκίσει 3 χρόνια τώρα με απανωτά φλασαρίσματα και αλλαγές λειτουργικού και είναι ακόμη άψογο. Kριμα:(. Να φταιει κανενας κερνελ? Αν και χλωμο το κοβω. Απο την στιγμη που δεν ανοιγει να δουν αν εχει official firmware και τα σχετικα, θα το περασουν σιγουρα εντος εγγυησης πιστευω. Οπως και να εχει, ελπιζω να ειναι κατι γρηγορο και ανεξοδο για σενα και περιμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια το πορισμα για να ξερουμε και εμεις για τα δικα μας. Γιατι και για εμενα θα εξαρτηθει αν θα ξαναπαω σε samsung απο τι θα βγαλουν για το δικο σου. Εγω ακομα εχω τα ταπεινα μου HD1 και HTC touch Pro 2, τα οποια εχουν φαει αρκετα φλασαρισματα, αλλα το σημαντικοτερο δεν μου εχουν βγαλει τιποτα μετα απο τοσα χρονια. Ουτε καν η μπαταρια δεν τα εχει φτυσει, ουτε κουμπακια που να μην πατιουνται τελεια, και χρησιμοποιουνται σχεδον καθημερινα απο δικους μου ανθρωπους. Οποτε αναμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πληροφορίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 bbbb ενημερωσε...οταν μαθεις κατι! ευχομαι να τελειωσουν ολα σύντομα... ρε παιδια εγω επαθα πλακα με την asylum και παλι...!:) εκει που ειπα θα αφησω την cm10 η asylum οποτε την βαζω με τρελαίνει... αψογη πραγματικα και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 bbbb ενημερωσε...οταν μαθεις κατι! ευχομαι να τελειωσουν ολα σύντομα... ρε παιδια εγω επαθα πλακα με την asylum και παλι...!:) εκει που ειπα θα αφησω την cm10 η asylum οποτε την βαζω με τρελαίνει... αψογη πραγματικα και παλι! δλδ τι καλύτερο εχει. φιλικά στο λεω αλλα οποια βαζεις λες οτι ειναι καλη σε ακολουθώ παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 bbbb ενημερωσε...οταν μαθεις κατι! ευχομαι να τελειωσουν ολα σύντομα... ρε παιδια εγω επαθα πλακα με την asylum και παλι...!:) εκει που ειπα θα αφησω την cm10 η asylum οποτε την βαζω με τρελαίνει... αψογη πραγματικα και παλι! Eννοείται ότι θα ενημερώσω.Τηλεφώνησα στην smartech και μου είπανε να το πάω στον εδώ Γερμανό και απο εκει θα το στείλουν αυτοί.Σε περίπου 2 εβδομάδες είπανε θα μου τηλεφωνήσουν για το αποτέλεσμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλημερα παιδια μια ερωτηση! Ενας φιλος ηρθε και με βρηκε και μου ειπε κατα λεξη,να βρουμε ενα λειτουργικο να περασουμε στο νοτε1 το λειτουργικο του νοτε2...φανταζομαι με την τελευταια επισιμη jb θα ειναι ευχαριστημενος ε? Για να μην μπλεκω με ροοτ και τετοια γιατι το παιδι δεν ξερει απο mods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Team Union Rom XXLSZ v6 Ελληνικά έχει, ξέρει κανένας; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2194307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Team Union Rom XXLSZ v6 Ελληνικά έχει, ξέρει κανένας; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2194307 Εφοσον ειναι με βαση την lsz θα εχει ελληνικα. Τωρα ισως στη small version νε μην εχει ελληνικα το samsung πληκτρολογιο τα οποια ευκολα μπορεις να προσθεσεις. Εχει δς μπορω να πω πολλες καινοτομιες οπως τα galaxy s4 ringtones και ο συγχρονισμος του snote με το facebook birthdays!! Εχουν βαλει και 23 toggles. Ολα αυτα τα βαζει και στην 5 δεν ειναι αναγκη να την ξαναστηνεις. Τιποτα τελικα το ουσιαστικο δεν γινεται στις tw jb roms. Ενας custom kernel πηγε να βγει και καθε νεα version ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη. Νομιζω οτι η υποθεση tw jb rom εχει τελειωσει για μενα και δεν πιστεύω οτι θα ξαναδουμε κατι καινουριο. Εχω ενα backup την team union 5 odex και δεν νομιζω να υπαρξει κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 δλδ τι καλύτερο εχει. φιλικά στο λεω αλλα οποια βαζεις λες οτι ειναι καλη σε ακολουθώ παντος :lol::lol::lol: φιλε δεν ξερω αλλα καθε φορα αλλαζω ρομς και παντα καταληγω στην asylum...:) καλες και οι στοκ τα εχουν ολα κτλ αλλα την σπιρτάδα την ταχύτητα τον broswer και γενικα την διαχείριση της ραμ που εχουν οι cm10 και φυσικα και η asylum δεν την εχει καμια στοκ\custom jelly!:) και καθε φορα γινονται ολο και καλυτερες! εμενα ας πουμε τωρα που ειχα να την βαλω για πανω απο 10 μερες μου φαινεται ακομη πιο smooth και ακομη πιο γρηγορη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 :lol::lol::lol: φιλε δεν ξερω αλλα καθε φορα αλλαζω ρομς και παντα καταληγω στην asylum...:) καλες και οι στοκ τα εχουν ολα κτλ αλλα την σπιρτάδα την ταχύτητα τον broswer και γενικα την διαχείριση της ραμ που εχουν οι cm10 και φυσικα και η asylum δεν την εχει καμια στοκ\custom jelly!:) και καθε φορα γινονται ολο και καλυτερες! εμενα ας πουμε τωρα που ειχα να την βαλω για πανω απο 10 μερες μου φαινεται ακομη πιο smooth και ακομη πιο γρηγορη!:) εβαλα μολις την Team Union Rom XXLSZ v6 δεν βλεπω καποια διαφορα απο την 5 στις επομενες μερες θα δοκιμασω asylum που εχω πανω απο μηνα να την βάλλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Και με DH kernel η asylum ειναι απιστευτη. Οταν θα γινει πιο stable ο κερνελ θα ειναι με διαφορα ο καλύτερος συνδυασμός για το note. Και γω βλεπω να αφηνω το συντομοτερο τη stunner και να παω προς asylum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Και με DH kernel η asylum ειναι απιστευτη. Οταν θα γινει πιο stable ο κερνελ θα ειναι με διαφορα ο καλύτερος συνδυασμός για το note. Και γω βλεπω να αφηνω το συντομοτερο τη stunner και να παω προς asylum Ο κερνελ συμφωνώ ότι είναι τρομερός αλλά όπως είπες και εσύ, ασταθής. Σε μια φάση δεν μπορούσα να λειτουργήσω τη συσκευή μου από τα απανωτά freeze. Με τον στοκ της asylum είναι μια χαρά τα πράγματα. Όταν με το καλό γίνει σταθερός τότε θα είμαι από τους πρώτους που θα τον βάλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Ο κερνελ συμφωνώ ότι είναι τρομερός αλλά όπως είπες και εσύ, ασταθής. Σε μια φάση δεν μπορούσα να λειτουργήσω τη συσκευή μου από τα απανωτά freeze. Με τον στοκ της asylum είναι μια χαρά τα πράγματα. Όταν με το καλό γίνει σταθερός τότε θα είμαι από τους πρώτους που θα τον βάλουν. Από μπαταριά έχει αλλάξει τίποτα η όπως τα ήξερα δλδ καμιά ώρα λιγότερη οθόνη από jb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Από μπαταριά έχει αλλάξει τίποτα η όπως τα ήξερα δλδ καμιά ώρα λιγότερη οθόνη από jb?? Όλα μα όλα όπως τα ήξερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Όλα μα όλα όπως τα ήξερες. εμενα μου φαινεται ελαφρα βελτιωμενη παντως.. ειδικα αν το εχεις σε "αναμονη" και δεν το πειραζεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Σε μενα παντως βγαζει ακριβως τον ιδιο χρονο οθονης και σε στοκ LSZ και σε 4.2.2 με DH kernel. 3 ωρες +- κατι ψιλα. Με deep sleep battery saver χανει 3-5% σε αναμονη ολο το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Σε μενα παντως βγαζει ακριβως τον ιδιο χρονο οθονης και σε στοκ LSZ και σε 4.2.2 με DH kernel. 3 ωρες +- κατι ψιλα. Με deep sleep battery saver χανει 3-5% σε αναμονη ολο το βραδυ οκ ισως την τελευταια φορα που την ειχα δεν ειχα το greenify για αυτο τωρα να μου φαινεται "λιγο" βελτιωμενη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλημερα παιδια γρηγορος αυτος ο κερνελ ο DH v. 2.1 αλλα ωρες ωρες γμτ τρωει κατι κολληματα αστα να πανε.... :( επισης ρε παιδια υπαρχει κανενας τροπος να βαλω ενα widget αξιοπρεπες ωστε να μου δειχνει τις γιορτες που ερχονται..?? παλια επεζε ενας τροπος με ενα εορτολογιο που περνουσες στο excel και μετα με συγχονισμο στο gmail περνουσαν εκει αλλα κατι ειχε γινει και μου εδειχνε αλλα ντι αλλον,,... :) δεστε ενα που εχω τωρα ποτε μου δειχνει το Πασχα :) 31 Μαρτιου μαλλον για καθολικο με περασε ... :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια.εχω βαλει σιμ κοσμοτε σε νοτελι αγορασμενο απο ιταλια το οποιο εχω περασμενη την γερμανικη ics .το προβλημα ειναι πως χανει το 3g και παρολο που ειναι ανοιχτο το κινητο με καλουν και λεει πως ειναι απενεργοποιημενο.αν το σβησω και το αναψω ολα καλα για καμια ωρα και μετα τα ιδια.κατεβασα την εφαρμογη samsung galaxy s/s2.... μου βγαζει τα εξης csc sales code ....TGY. KAI TIPOTE ALLO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλημερα παιδια γρηγορος αυτος ο κερνελ ο DH v. 2.1 αλλα ωρες ωρες γμτ τρωει κατι κολληματα αστα να πανε.... :( επισης ρε παιδια υπαρχει κανενας τροπος να βαλω ενα widget αξιοπρεπες ωστε να μου δειχνει τις γιορτες που ερχονται..?? παλια επεζε ενας τροπος με ενα εορτολογιο που περνουσες στο excel και μετα με συγχονισμο στο gmail περνουσαν εκει αλλα κατι ειχε γινει και μου εδειχνε αλλα ντι αλλον,,... :) δεστε ενα που εχω τωρα ποτε μου δειχνει το Πασχα :) 31 Μαρτιου μαλλον για καθολικο με περασε ... :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285037 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285037 :) ευχαριστω πολυ Πατριδα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts