giokspy Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Στην team union νομίζω υπάρχει μια ενσωματωμένη εφαρμογη που το αλλάζει. Δοκίμασε να ξαναπερασεις το modem http://db.tt/aGnXoKCh Ξερει κάνεις πως βρισκουμε σε τι voltage group ανήκει το note μας? Edited March 25, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Iσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω.Προς το παρόν ειμαι ευχαριστημένος με την burt από την internal sd και δε το κουνάω εύκολα από αυτή.Στην βασική μνήμη έχω asylum και δοκίμαζα μέχρι πριν λίγο τον νέο dh kernel v1.6.Eιναι όντως πιο γρήγορος από τον stock αλλά ενώ χάρηκα στην αρχή για το εκπληκτικό multitasking που είχα με το zram (εκπληκτική τεχνολογία σε ότι αφορά την ραμ) στη συνέχεια μου άρχισε τα παγώματα και έτσι τώρα είμαι πάλι στην burt και αναμένω την νέα έκδοση του dh kernel.Για το voltage group το ψάχνω και εγώ αλλά δε βρήκα κάτι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εγώ παντως το απενεργοποιησα το zram γοατι ειχα συχνα παγωματα. Θελει ακομα δουλειά ο κερνελ αλλα εχει εντυπωσιακά features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Γεια να βρείτε το voltage group πρέπει να περάσετε hydracore ή notecore kernel ics δηλαδή ... και το γράφει στην έκδοση kernel.. δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 To μεγάλο μείον του note 1 δεν ειναι η επεξεργαστική του ισχύς που πλέον ειναι ξεπερασμένη αλλά η αυτονομία του που αν το χρησιμοποιείς ως προέκταση του χεριού σου και αντικατάσταση του netbook θες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τουλάχιστον 2 κανονικές μπαταρίες ή μια μεγάλη.Απο τη στιγμή που λύνεται λοιπόν και αυτό το θέμα,προσωπικά δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή με κάτι άλλο Ρε παιδιά γιατί λέτε ότι η αυτονομία είναι πρόβλημα στο note μας για την μπαταρία ? Εγώ στην κυριολεξία το ξεσκίζω το κινητό σε χρήση με συνεχώς ανοικτό είτε το wifi είτε το 3G όλο το 24ώρο με πάρα πολλά τηλεφωνήματα, αμέτρητα μηνύματα και άλλες πολλές χρήσεις και με Jon με βγάζει χαλαρά 30 ώρες. Οκ το παραδέχομαι με Asylum π.χ. με κρατούσε κάπου 20-22 ώρες και πάλι όμως ευχαριστημένος ήμουν. Οπότε τι περισσότερο να μας δώσει έστω αυτή η παλιά τεχνολογία όσο να' ναι. Αν το θυμηθώ αύριο θα πάρω ένα screen της μπαταρίας μου για να δείτε αυτό που σας λέω κάθε πότε το φορτίζω. Που να βάλω και την μεγάλη που είναι 5000 θα μου κρατάει 50-55 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Ρε παιδιά γιατί λέτε ότι η αυτονομία είναι πρόβλημα στο note μας για την μπαταρία ? Κατά μέσο όρο με χρήση 3 ώρες οθόνης να τελειώνει η μπαταρία είναι πρόβλημα για ένα κινητό 600ων ευρώ. Edited March 26, 2013 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το ένα πρόβλημα ειναι όντως αυτό.Ανάλογα την χρήση η αυτονομία κυμαίνεται απο 3 ως 4 ώρες και κάτι και σπάνια ίσως πλησιάσει τις 5.Το άλλο είναι ότι ο φορτιστής που δίνει 1 amber δεν αρκεί για βαριά χρήση και παράλληλη φόρτιση.Οπότε αν κάνει κάποιος κάποια ενεργοβόρα χρήση στο κινητό θα κάνει να φορτίσει πολύ περισσότερη ώρα.Η χρήση δεύτερης μπαταρίας και εξωτερικού φορτιστή ειναι σχεδόν επιτακτική για βαριά χρήση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Το ένα πρόβλημα ειναι όντως αυτό.Ανάλογα την χρήση η αυτονομία κυμαίνεται απο 3 ως 4 ώρες και κάτι και σπάνια ίσως πλησιάσει τις 5.Το άλλο είναι ότι ο φορτιστής που δίνει 1 amber δεν αρκεί για βαριά χρήση και παράλληλη φόρτιση.Οπότε αν κάνει κάποιος κάποια ενεργοβόρα χρήση στο κινητό θα κάνει να φορτίσει πολύ περισσότερη ώρα.Η χρήση δεύτερης μπαταρίας και εξωτερικού φορτιστή ειναι σχεδόν επιτακτική για βαριά χρήση δυο γνησιες μπαταριες καινουργιες με την μια 2.20 ωρες οθόνη με την αλλη 4 και 37 ( στο ίδιο κινητο με την ιδια ρομ με τις ιδιες εφαρμογες) για την ακριβηα αυτο ειναι που παιζει ρολο δεν ξερω πως αλλα οι μπαταριες εχουν διαφορες ακ δεν το εβλεπα στο κινητο μου δεν θα το πιστευα. παραγκιλα δυο μπαταρίες να δω αν δεν βρω λύση το πεταω να σπασει και θα παρω κανα αλκατελ. όπως είπε και ενας φιλος πριν 700 ευρω κινητο (γιατι τοσο το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας του) δεν υπαρχει να σκευτεσε την μπαταρία ήμαρτον. .. Edited March 26, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Κατά μέσο όρο με χρήση 3 ώρες οθόνης να τελειώνει η μπαταρία είναι πρόβλημα για ένα κινητό 600ων ευρώ. Το ένα πρόβλημα ειναι όντως αυτό.Ανάλογα την χρήση η αυτονομία κυμαίνεται απο 3 ως 4 ώρες και κάτι και σπάνια ίσως πλησιάσει τις 5.Το άλλο είναι ότι ο φορτιστής που δίνει 1 amber δεν αρκεί για βαριά χρήση και παράλληλη φόρτιση.Οπότε αν κάνει κάποιος κάποια ενεργοβόρα χρήση στο κινητό θα κάνει να φορτίσει πολύ περισσότερη ώρα.Η χρήση δεύτερης μπαταρίας και εξωτερικού φορτιστή ειναι σχεδόν επιτακτική για βαριά χρήση Εμένα η χρήση που λέτε πάντως μου φαίνεται υπερβολική εκτός αν κάποιου είναι η δουλειά του έτσι που είναι αναγκασμένος να το χρησιμοποιεί τόσο πολύ. Εγώ με νορμάλ χρήση τηλεφώνου και internet και μερικά παιχνίδια που και που και με wifi συνέχεια ενεργό βγάζω 2 μέρες σίγουρα και πολλές φορές και 3. Έκανα λίγο τα μαθηματικά και αν λάβω υπόψιν το μέσω όρο, δηλαδή 4 ώρες χρήσης την ημέρα είδα το εξής: 4 ώρες επί 30 μέρες το μήνα μας κάνει 120 ώρες, 120 ώρες το μήνα επί 12 μήνες που έχει ο χρόνος μας κάνει 1440 ώρες το χρόνο, 1440 ώρες δια 24 ώρες που έχει η μέρα μας κάνει 60 ημέρες. Δηλαδή κάποιος με τέτοια χρήση περνάει 60 ημέρες από τις 365 που έχει ο χρόνος κοιτώντας ένα τηλέφωνο... και δεν μίλησα για δεύτερες μπαταρίες κι όλας... τα συμπεράσματα δικά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 yiannis_12 μου θύμισες τα μαθηματικά του θανάση βέγγου :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αφου μιλάτε για αυτονομία, εγώ θα πώ το εξής: Στην μοτοσυκλέτα, συνδεδεμένο με την φόρτιση, και το GPS ανοιχτό (Navigon) η στάθμη της μπαταρίας, πέφτει με ρυθμό περίπου 5% ανά ώρα. Πράγμα που το κάνει ένα τρομερά ενεργοβόρο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παρόλο που οι χαρακτηρισμοί του φίλου δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο, πιστεύω πως και εσύ χαρακτήρισες μερίδα ανθρώπων. Δεν ξέρω δυστυχώς τα χόμπυ σου για να σε κρίνω το ίδιο. Αν εσύ πήρες note για να το έχεις σαν νορμάλ τηλέφωνο και έσκασες και από πάνω πόσα λεφτά τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το συμπέρασμα δικό σου... Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά και να ακούστηκε λάθος το σχόλιο που έκανα. Σε κάθε περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Δεν βλέπω όμως το λόγο για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Κι επειδή εδώ δεν είναι chat αλλά ένα forum εγώ από τη μεριά μου σταματώ αυτή τη συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Με τα σημερινά δεδομένα το κινητό μας δεν έχει καλή αυτονομία. Καθόμουν και σκεφτόμουν"μα όταν το πήρα κράταγε πολύ περισσότερο από sgs2 που είχα". Οι μπαταρίες του τότε ήταν πολύ μικρότερες παιδιά. Αναμενόμενο να έχει μείνει πίσω όταν οι επεξεργαστές έχουν γίνει λιγότερο ενεργοβοροι και οι μπαταρίες μεγαλύτερες. Τότε οι υπόλοιπες ήταν στα 1800 στην καλύτερη αν θυμάμαι καλά. Οπότε η λύση του bbbb με μεγαλύτερη μπαταρία για όσους δεν τους νοιάζει ο έξτρα όγκος είναι επιτακτική πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Eβαλα στην σημερινή asylum τον dh kernel v1.7 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.Κάνει άριστη διαχείριση της ραμ και μετά από reboot με 85 εφαρμογές,ξεκινώ με 440mb ελεύθερα.Για την μεγάλη μπαταρία απλά δεν έχω λόγια.Εχω πλέον αυτονομία επιπέδου note 2 και μακράν καλύτερη από την πλειοψηφία των android συσκευών ανεξαρτήτως ημερομηνίας κυκλοφορίας και το κυριότερο χωρις να έχω πληρώσει μια περιουσία Edited March 27, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγω τον εβαλα και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Ισως ο πιο smooth kernel που εχει περασει. Μετα διαβασα κατι για sleep to death και επανηλθα σε team unio lsZ η οποια μου φαινεται τραγική σε συγκριση με stunner που ειχα για αρκετες μερες. Μολις γυρισυ σπιτι γυρναω πάλι σε stunner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Και εγώ φίλε διαβάζω διάφορα αλλά μέχρι να τα πάθω εγώ ο ίδιος,τα κρατώ απλά ως ενδεχόμενο να συμβούν και χαίρομαι τη χρήση της συσκευής μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγω τον εβαλα και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Ισως ο πιο smooth kernel που εχει περασει. Μετα διαβασα κατι για sleep to death και επανηλθα σε team unio lsZ η οποια μου φαινεται τραγική σε συγκριση με stunner που ειχα για αρκετες μερες. Μολις γυρισυ σπιτι γυρναω πάλι σε stunner Το sleep death πως αντιμετωπίζεται; Με restore από back up ή είναι να μην τύχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Γεια χαρά παιδιά όταν συνδέω την συσκευή στο kies μου λέει ότι έχει βγει μια αναβάθμιση στο firmware Current Firmware: PDA:LL7 / PHONE:LK7 / CSC:LL2 (DBT) Latest Firmware: PDA:MB2 / PHONE:LK2 / CSC:MA1 (DBT) Επίσης και στο κινητό μου βγάζει μύνημα για αναβάθμιση. Η αναβάθμιση που μου βγάζει στο κινητό είναι η ίδια? λέει αναβάθμιση software. Το θέμα είναι ότι έχω root την συσκευή. Αν τις κάνω και τις δύο θα χάσω δεδομένα ή μόνο το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Noμιζω στο sleep to death δεν ανοιγει η οθονη και κανεις reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Γεια χαρά παιδιά όταν συνδέω την συσκευή στο kies μου λέει ότι έχει βγει μια αναβάθμιση στο firmware Current Firmware: PDA:LL7 / PHONE:LK7 / CSC:LL2 (DBT) Latest Firmware: PDA:MB2 / PHONE:LK2 / CSC:MA1 (DBT) Επίσης και στο κινητό μου βγάζει μύνημα για αναβάθμιση. Η αναβάθμιση που μου βγάζει στο κινητό είναι η ίδια? λέει αναβάθμιση software. Το θέμα είναι ότι έχω root την συσκευή. Αν τις κάνω και τις δύο θα χάσω δεδομένα ή μόνο το root? Αυτό είναι το θέμα για το N7000..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Eβαλα στην σημερινή asylum τον dh kernel v1.7 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.Κάνει άριστη διαχείριση της ραμ και μετά από reboot με 85 εφαρμογές,ξεκινώ με 440mb ελεύθερα.Για την μεγάλη μπαταρία απλά δεν έχω λόγια.Εχω πλέον αυτονομία επιπέδου note 2 και μακράν καλύτερη από την πλειοψηφία των android συσκευών ανεξαρτήτως ημερομηνίας κυκλοφορίας και το κυριότερο χωρις να έχω πληρώσει μια περιουσία σκεφτομαι και εγω να γυρισω για λιγο σε asylum...(εχω καιρο που την αφησα και ακουω πολυ καλα λογια!:)) αυτοn τον dh kernel v1.7 που τον βρισκω? καποιο λινκ υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 περίμενε όμως για την v1.8 γιατι η v1.7 έχει ένα bug που οδηγεί σε kernel panic όπως έχει γράψει και ο ίδιος ο developer π.χ. μπορει να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μην μπορείς να απαντήσεις.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39640310&postcount=523 Γενικά ο chef πειραματίζεται αρκετά και το παλεύει για να πετύχει τον καλυτερο συνδιασμό σε ταχύτητα,σταθερότητα,αυτονομία Edited March 27, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 περίμενε όμως για την v1.8 γιατι η v1.7 έχει ένα bug που οδηγεί σε kernel panic όπως έχει γράψει και ο ίδιος ο developer π.χ. μπορει να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μην μπορείς να απαντήσεις.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39640310&postcount=523 Γενικά ο chef πειραματίζεται αρκετά και το παλεύει για να πετύχει τον καλυτερο συνδιασμό σε ταχύτητα,σταθερότητα,αυτονομία φιλε μου μπηκα στα download link που εχει και βλεπω οτι ηδη η 1.8 υπαρχει για κατεβασμα! :) να ρωτησω και κατι αλλο ο CWM N8 Mali κερνελ τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ο n8 mali kernel περιλαμβάνει gpu drivers απο το leak του galaxy note 8 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ο n8 mali kernel περιλαμβάνει gpu drivers απο το leak του galaxy note 8 τον εχεις δοκιμασει αξιζει δηλαδη?:) επισης ειδες αυτο που σου ειπα πιο πανω! ? σε μενα ο 1.8 κατέβηκε ηδη..! να δω τι θα πρωτοδοκιμάσω τωρα..:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts