yiannis_12 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Αμα κανω ανακτηση λογισμικου αναγκης ? τι θα παιχτει ? θα το γυρισει στην GB ? Δε νομίζω. Μάλλον θα πρέπει να φλασάρεις μόνος σου αν θέλεις να γυρίσεις σε επίσημη stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 πφφφφφ...... το θεμα ειναι πως το γυρναω απο την συγκεκριμενη ρομ που εχω στην ics..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelak Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) γεια σας. αγορασα προσφατα το ν7000 ητανε rootarismeno το γυρισα πισω απο αυτον που το πηρα και μου ειπε οτι το εκανε μαμα.το εκανα αυτο γιατι μου κολλουσε μια φορα την ημερα.μαυριζε η οθονη και ενω με περνανε τηλεφωνο οι κλησεις δεν φαινοτανε ενω για να επανελθει επρεπε να κανω φορματ και να ξαναπερασω τη ρομ.μου το εκανε μαμα και τωρα μου παρουσιασε το προβλημα αυτο μετα απο δυο εβδομαδες κανονικης λειτουργιας.απλα τωρα τουλαχιστον διορθωνεται με κανονικη επανεκκινηση.η ρομ που φοραω ειναι n7000xxlrk.Kernel 3.0.15-1068447*se.infra@SEP-86#3SMP PREEMPT Thu Sep 6 21:49:19 KST 2012.για τις εφαρμογες που εχω περασμενες ειναι οι ελαχιστες δυνατες που μπορει να εχει και τις ειχα περασμενες και σε htc desire hd χωρις ποτε να υπαρχει προβλημα. Edited January 30, 2013 by evagelak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 πφφφφφ...... το θεμα ειναι πως το γυρναω απο την συγκεκριμενη ρομ που εχω στην ics..... Ρίξε μια ματιά εδώ. Ίσως σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Tο εχω διαβασει αυτο αλλα απο την beta που εχω δεν εχω καταλαβει πως περναμε ics :X any help boys, μην το κανουμε τουβλακι το θηριακι...... update : Για να περασω την official 4.0.4 απο την beta jb που ειμαι, θελει root ? Η απλα την πεταω στο Odin συνδεω το κινητο και απλα φλασαρω ? Edited January 31, 2013 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπέρα, 1) πως λύνουμε το πρόβλημα com.google.process.gapps; Δοκίμασα μια λύση που λένε να ενεργοποιήσουμε τον download manager και δεν γίνεται τίποτα 2) αν βάλουμε την asylum rom θύρα σβηστούν τα δεδομένα και οι εφαρμογές; 3) υπάρχει θέμα συμβατότητας με τις ρομ; Απ όλες τις asylum καλύτερα να βάλουμε την τελευταία; Το note μου δεν το έχω πειράξει, μόνο root έχω γίνει Αυτά είναι τα στοιχεία του Android 4.0.4 Εκδοση βασ. φασματος Ν7000LRK Kernel 3.0.15-1068447*se.infra@SEP-86#3SMP PREEMPT Thu Sep 6 21:49:19 KST 2012 Αρ κατασκευης IMM76D.XXLRT Καμμια απαντηση εδω εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λέω να δοκιμασω και θα πω την έχει βάλει κανένας; JELLYBAM - v5.2.0 [31/01] [n7000] [AOKP | CM10.1 | DPIChanger] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Screenshot πως παίρνουμε στην asylum; Ήθελα να στείλω ένα κομμάτι του Google maps για να δείξω την διαδρομή σε ένα φίλο και δεν μπορούσα. Ενώ στις official γίνεται κατευθείαν με το πενακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Πας ρυθμίσεις--->Σύστημα--->power menu--->Στιγμιότυπο Οθόνης.Μετά με κρατημένο το power εμφανίζεται και η σχετική επιλογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Από default το Nova έχει 4 σελίδες. μπήκα στο μενού του Nova και διέγραψα τις 2. εάν θέλω πάλι να τις ξαναδημιούργήσω ή έστω μια ακόμη τι πρέπει να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Από default το Nova έχει 4 σελίδες. μπήκα στο μενού του Nova και διέγραψα τις 2. εάν θέλω πάλι να τις ξαναδημιούργήσω ή έστω μια ακόμη τι πρέπει να κάνω ? από το home page πάτα μία φορά το home button..πάνω δεξιά έχει ένα '+'.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Tο εχω διαβασει αυτο αλλα απο την beta που εχω δεν εχω καταλαβει πως περναμε ics :X any help boys, μην το κανουμε τουβλακι το θηριακι...... update : Για να περασω την official 4.0.4 απο την beta jb που ειμαι, θελει root ? Η απλα την πεταω στο Odin συνδεω το κινητο και απλα φλασαρω ? Any help boys ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λέω να δοκιμασω και θα πω την έχει βάλει κανένας; JELLYBAM - v5.2.0 [31/01] [n7000] [AOKP | CM10.1 | DPIChanger] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996033 Ναι εγώ την πέρασα σήμερα.... πάει γα..τα.. το μόνο που με στεναχωρεί δεν έχει ράδιο FM... Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το περάσω διαφορετικά. Εννοώ το ράδιο χωρίς internet... me k;apoio aππ γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ναι εγώ την πέρασα σήμερα.... πάει γα..τα.. το μόνο που με στεναχωρεί δεν έχει ράδιο FM... Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το περάσω διαφορετικά. Εννοώ το ράδιο χωρίς internet... me k;apoio aππ γίνεται??? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=more_from_developer Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ναι εγώ την πέρασα σήμερα.... πάει γα..τα.. το μόνο που με στεναχωρεί δεν έχει ράδιο FM... Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το περάσω διαφορετικά. Εννοώ το ράδιο χωρίς internet... me k;apoio aππ γίνεται??? Πραγματικα τα σπάει είναι πολύ καλη ...και ρυθμίσεις οτι θες τα παντα όλα. Για ράδιο αυτό που σου είπε ο φίλος ψαξτο και στο xda το έχει free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Σας ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά σας!! Με ενόχλησε χθες που ερχόμουν Αθήνα και στο τρένο δεν είχαν ράδιο, γιατί οι μικρές ευκολίες κάνουν το τηλ..!! Το εγκατέστησα ήδη και σας ευχαριστώ για δεύτερη φορά!!! Και επειδή με γλυκάνατε, μπορείτε να μου πείτε εάν μπορώ να εγκαταστήσω και μια εφαρμογή GPS ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Edited January 31, 2013 by dikemon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Πηρα σημερα το θηριακι μου πισω!:) επιτελους! μια βδομαδα κανανε 170 εβρο πληρωσα! πολυ γρηγορα το πηρα πισω! μου βαλανε ice μεσα(ενω ειχα asylum) και σβήστηκαν τα παντα! σε μια φαση επαθα πανικο γιατι ειχα τα παντα στο τιτανιουμ και το αρχειο σβήστηκε! ηρεμησα ομως γιατι ειχα κρατησει back Up της ασυλουμ στην εξωτερικη μου καρτα μνημης και ετσι ολα επανήλθαν και παλι!:) περασα και την τελευταια asylum ! βλεπω διορθώθηκε και το προβλημα με το σημα(εκει ειχα μεινει εγω) και τα παντα! παιδες ειναι απίστευτο βουτυρο στα παντα πλεον η ασυλουμ η ετσι μου φαινεται? με το σημερινο update της με χαζεψε για αλλη μια φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πηρα σημερα το θηριακι μου πισω!:) επιτελους! μια βδομαδα κανανε 170 εβρο πληρωσα! πολυ γρηγορα το πηρα πισω! μου βαλανε ice μεσα(ενω ειχα asylum) και σβήστηκαν τα παντα! σε μια φαση επαθα πανικο γιατι ειχα τα παντα στο τιτανιουμ και το αρχειο σβήστηκε! ηρεμησα ομως γιατι ειχα κρατησει back Up της ασυλουμ στην εξωτερικη μου καρτα μνημης και ετσι ολα επανήλθαν και παλι!:) περασα και την τελευταια asylum ! βλεπω διορθώθηκε και το προβλημα με το σημα(εκει ειχα μεινει εγω) και τα παντα! παιδες ειναι απίστευτο βουτυρο στα παντα πλεον η ασυλουμ η ετσι μου φαινεται? με το σημερινο update της με χαζεψε για αλλη μια φορα! ΑΝΤΕ ρε φιλε επιτέλους καλοριζικο και προσοχή... αν βαρεθεις ασυλουμ και θες φλασαρισματακια αξίζει και η JELLYBAM - v5.2.0 την έχω από χθες....και ολα καλα.ισος και λιγο καλητερη στα σημεία , βέβαια ειναι νωρίς θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Καλορίζικο και πάλι.Η συσκευή αυτή ειναι απλά κάτι σαν ναρκωτικό :p Αν "εθιστείς" σε αυτή,δε ξεκολλάς.Προσωπικά άφησα τις cm10.1 και γύρισα πάλι στην angry v3 έτσι γιατί απλά μπορώ :D Οταν την βαρεθώ θα ξαναπάω στην cm.Aν θα έπρεπε να βρω ένα αρνητικό στην cm ειναι η αίσθηση της αφής που ειναι κατώτερη από τις jb leaked και μου δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα ειδικά στον dialer.Oταν πάω να πάρω γρήγορα τηλέφωνο, "χάνω" πατήματα.Ενώ στις tw based το δάχτυλο ειναι σαν να έχει "μαγνήτη" και πάει μόνο του,εκει που πρέπει Edited February 1, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ΑΝΤΕ ρε φιλε επιτέλους καλοριζικο και προσοχή... αν βαρεθεις ασυλουμ και θες φλασαρισματακια αξίζει και η JELLYBAM - v5.2.0 την έχω από χθες....και ολα καλα.ισος και λιγο καλητερη στα σημεία , βέβαια ειναι νωρίς θα δείξει... Την έβαλα φίλε σήμερα.. Τι να πω καταπληκτική ρομ και αυτή.. Καμία σχέση με το προηγούμενο update. Γενικά η εξέλιξη της cm10 είναι απίστευτη. Δεν αναγνωρίζω το κινητό μου πλέον. Έχουμε ξεφύγει τελείως. Σούπερ όλα.. παραμένω για λίγο εδώ και βλέπουμε :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πηρα σημερα το θηριακι μου πισω!:) επιτελους! μια βδομαδα κανανε 170 εβρο πληρωσα! πολυ γρηγορα το πηρα πισω! μου βαλανε ice μεσα(ενω ειχα asylum) και σβήστηκαν τα παντα! σε μια φαση επαθα πανικο γιατι ειχα τα παντα στο τιτανιουμ και το αρχειο σβήστηκε! ηρεμησα ομως γιατι ειχα κρατησει back Up της ασυλουμ στην εξωτερικη μου καρτα μνημης και ετσι ολα επανήλθαν και παλι!:) περασα και την τελευταια asylum ! βλεπω διορθώθηκε και το προβλημα με το σημα(εκει ειχα μεινει εγω) και τα παντα! παιδες ειναι απίστευτο βουτυρο στα παντα πλεον η ασυλουμ η ετσι μου φαινεται? με το σημερινο update της με χαζεψε για αλλη μια φορα![/quote Καλοριζικο παλι φιλε μου. Αντε καλα φλασαρισματα παλι :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ευχαριστώ πατρίδα :) Παίδες η μπαταρία έχει βελτιωθεί κατά πολύ στην τελευταία asylum η έχω τρελαθεί από την χαρά μου που πήρα πίσω το note? :p Είναι πρώτη φορά που το έχω διαλύσει από χθες και δεν άλλαξα ακόμη μπαταρία. Αν συνεχίσουν έτσι βλέπω να βγαίνει η οφισιαλ Τζέλα και εμείς να παραμένουμε σε cm10. :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλημερα. Εχω μεινει με την 1η jb Rom MKALTER betaV1 εδω και μηνες. Στο πεδιο kernel γραφει: 3.0.31-302285 se.infra@sep-64#2 SMP PREEMPT. Πιο.αλλο kernel προτεινετε να βαλω πριν φλασαρω asylum? Βαλτε μου καποιο link να κατεβασω Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλημερα. Εχω μεινει με την 1η jb Rom MKALTER betaV1 εδω και μηνες. Στο πεδιο kernel γραφει: 3.0.31-302285 se.infra@sep-64#2 SMP PREEMPT. Πιο.αλλο kernel προτεινετε να βαλω πριν φλασαρω asylum? Βαλτε μου καποιο link να κατεβασω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191 κατέβασε την τελευταία έκδοση και ακολούθα τις οδηγίες της asylum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ευχαριστώ πατρίδα :) Παίδες η μπαταρία έχει βελτιωθεί κατά πολύ στην τελευταία asylum η έχω τρελαθεί από την χαρά μου που πήρα πίσω το note? :p Είναι πρώτη φορά που το έχω διαλύσει από χθες και δεν άλλαξα ακόμη μπαταρία. Αν συνεχίσουν έτσι βλέπω να βγαίνει η οφισιαλ Τζέλα και εμείς να παραμένουμε σε cm10. :p Sent from my note Ναι ε; να την βάλω δλδ έχει διάφορα. καλη και η τζελημπαμ αλλά αν έχει καλητερη μπαταρία λέω να ξαναγηρισω ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts