freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Εγώ έβαλα τη στοκ γιατί η ρόκετ μου κατέβαινε με λάθη. Συμφωνώ απολύτως φρέντυ.Το κινητό είναι στην αίσθηση εφάμιλο του S3 Καλημέρα. Έπαθα πλάκα και με την κάμερα. Έγινε όχι απλά πιο γρήγορη αλλά είναι στα επίπεδα του note 2. Τραβάς μια photo και πλέον την αποθηκεύει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Κοίτα να δεις. Επίσης και ο ήχος από το ηχείο φαίνεται πιο καθαρός και δυνατός.και εδώ έπαθα πλάκα. ρε παιδιά εμενα γιατί η rocket μου κρασάρει τον music player? Και σε μένα κρασαρει και δεν δουλεύει το s note. Παίδες είναι beta έκδοση.είναι μια ιδέα για το τι θα επακολουθήσει.. καλημέρα και χρόνια πολλά!!βλέποντας ένα βίντεο με το ΝΟΤΕ να τρέχει jb μάλλον μετάνιωσα που το έδωσα... Το έδωσες για να πάρεις το 2; χαλάλι τότε:p Τεσπα για αυτό έλεγα υπομονή. Τελικά η jb είναι φοβερή έκδοση. Όντως έρχεται νέα εποχή για το note. Sent from my note Edited October 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το έδωσες για να πάρεις το 2; χαλάλι τότε:p Τεσπα για αυτό έλεγα υπομονή. Τελικά η jb είναι φοβερή έκδοση. Όντως έρχεται νέα εποχή για το note. Sent from my note αυτό ακούω και εγώ για την JB στο Note(την έχω ζήσει για τα καλά στο nexus). Προσωπικά όπως με κόβω θα μείνω με JB και Note1 μέχρι το Note3. Εκτός και αν η υλοποίηση της JB είναι κακή απο την Samsung. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ναι!!αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων έχω μείνει με ένα dummy κινητό... είδωμεν!! Το έδωσες για να πάρεις το 2; χαλάλι τότε:p Τεσπα για αυτό έλεγα υπομονή. Τελικά η jb είναι φοβερή έκδοση. Όντως έρχεται νέα εποχή για το note. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 αυτό με την αναγνώριση γραφής στον browser και στα sms με το πενάκι παίζει/θα παίξει?ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλημέρα. Και σε μένα κρασαρει και δεν δουλεύει το s note Μια χαρα δουλευει το s note στην ροκετ κανε σωστα τα wipes Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) αυτό ακούω και εγώ για την JB στο Note(την έχω ζήσει για τα καλά στο nexus). Προσωπικά όπως με κόβω θα μείνω με JB και Note1 μέχρι το Note3. Εκτός και αν η υλοποίηση της JB είναι κακή απο την Samsung. Ένα άλλο που έπαθα πλάκα είναι και η διαχείριση της ραμ. Πολύ περισσότερη ελεύθερη. Γενικά όλα δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα. παιδες και κατι αλλο! για οσους βαλουν την ροκετ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ DROPBOX ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ 50G ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ!!!!! Μια χαρα δουλευει το s note στην ροκετ κανε σωστα τα wipes Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload ρε μαμοτι μου σε μενα δεν δουλευει! αρα πρεπει να τα την ξαναβαλω απο την αρχη...:rolleyes: Sent from my note Edited October 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εμένα δεν μου τα έδωσε και είμαι στα 2 giga. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Εμένα δεν μου τα έδωσε και είμαι στα 2 giga. :( φιλε δεν ξερω τι εκανα! μπηκα ρυθμίσεις συγχρονισμός (γιατι το dropbox ειναι ενσωματωμένο στο λειτουργικο πλεον) ανοιξα το προγραμμα απο εκει και πηρα 50g!:blink::blink::blink: δεν κανω πλακα τωρα! ρε παιδες η επιλογη pre load που ακριβως ειναι? δεν την βλεπω με abyss πουθενα! εβαλα την ροκετ απο την αρχη και παλι δεν δουλευει το s note.. Edited October 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλα αυτην την εβαλε κανεις??? .[JB].[XXLS2].CRASH ROM FINAL[26 Oct τι λεει?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 λοιπον τι εκανα εγω για να δουλεψουν ΟΛΑ σωστα με την ροκετ!:) 1)abyss kernel! φορματ wipe κτλ.. 2)βαζω ροκετ! περιμενω ανοιγει το κινητο!:) 3)το σβηνω παω recovery! παω στο μενου mounts format system και preload(ναι εκει βγαινει τοπ preload κανονικα...) 4)ξαναβαζω την ροκετ απο πανω μεσα απο recovery 5)δουλευουν τα παντα ρολοι! και το s note και τα παντα! επιτελους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 εμένα στην ροκετ δεν δουλεύει στο snote η δυνατοτητα σχημάτων. Συμβαινει σε καποιον αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ρε παιδιά εμενα γιατί η rocket μου κρασάρει τον music player? και εμενα φιλε αλλα μικρο το κακο , με ολες της αλλες jb Που παιζουν στο xda θα εχεις προβλημα επαναφορας με titanium το 90% τον εφαρμογών σου /:happy: Κατεβάστε απο εδω το apk για τον music player Με καποιον explorer που μπορείτε να εχετε write access στο /system/apps μετονομαζετε το υπαρχον musicplayer.apk σε .bak, κανετε copy αυτον που κατεβασατε και δίνεται persmissions rw- r-- r-- XX X X reboot και ειστε ok :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Κατεβάστε απο εδω το apk για τον music player Με καποιον explorer που μπορείτε να εχετε write access στο /system/apps μετονομαζετε το υπαρχον musicplayer.apk σε .bak, κανετε copy αυτον που κατεβασατε και δίνεται persmissions rw- r-- r-- XX X X reboot και ειστε ok :) σε ευχαριστουμε και παλι!:) εγω το μανισιο δεν τον κανω χρηση τον πεταω στην σαβουρα(εχω αγορασμενο τον Player pro που ειναι διαμαντι) αλλα και παλι thanks.. παιδες απο χθες εχω την εντυπωση οτι εχω αγορασει αλλο κινητο!!! πραγματικα επαθα πλακα! το νοτελι ειναι ΘΗΡΙΟ τελικα!!!:) δεν περιμενα πραγματικα οτι το λειτουργικο μπορει να κανει τετοια διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπερα και παλι απο μενα... Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ψαχνω και στο http://www.sammobile.com αλλα δεν βρισκω επεισιμη rom 4.1... Τελικα υπαρχει?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπερα και παλι απο μενα... Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ψαχνω και στο http://www.sammobile.com αλλα δεν βρισκω επεισιμη rom 4.1... Τελικα υπαρχει?? Επίσημα όχι και εγώ περιμένω να βγει η επίσημη σε 2-3 μέρες μια καλή κουστομ και να ξεκινήσω τα φλασαρισματα .Για να δούμε λόγια δεν αργουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Απο μπαταρια τι λεει η 4.1 rom? Με την sweet rom και speedmod kernel ειμαι ευχαριστημενος απο την διαρκεια Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Απο μπαταρια τι λεει η 4.1 rom? Με την sweet rom και speedmod kernel ειμαι ευχαριστημενος απο την διαρκεια Πολύ καλή .Όλο το βράδυ μου έφαγε 1 %, Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 λοιπον τι εκανα εγω για να δουλεψουν ΟΛΑ σωστα με την ροκετ!:) 1)abyss kernel! φορματ wipe κτλ.. 2)βαζω ροκετ! περιμενω ανοιγει το κινητο!:) 3)το σβηνω παω recovery! παω στο μενου mounts format system και preload(ναι εκει βγαινει τοπ preload κανονικα...) 4)ξαναβαζω την ροκετ απο πανω μεσα απο recovery 5)δουλευουν τα παντα ρολοι! και το s note και τα παντα! επιτελους!! Freddy στο 2 το αφηνεις να φορτωσει κανονικά ή το κλεινεις αμέσως μόλις ανοίξει? Και κατι ακόμα... το format system σβήνει φακελους στην εσωτερική οπως πχ τις Φωτογραφίες ή κάνει το κλασικό wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Freddy στο 2 το αφηνεις να φορτωσει κανονικά ή το κλεινεις αμέσως μόλις ανοίξει? Και κατι ακόμα... το format system σβήνει φακελους στην εσωτερική οπως πχ τις Φωτογραφίες ή κάνει το κλασικό wipe? Εχεις κανενα νεο απο αυτα που ρωτας?? εμαθες κατι?? στο περιμενε ειμαι και εγω.. :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Freddy στο 2 το αφηνεις να φορτωσει κανονικά ή το κλεινεις αμέσως μόλις ανοίξει? Και κατι ακόμα... το format system σβήνει φακελους στην εσωτερική οπως πχ τις Φωτογραφίες ή κάνει το κλασικό wipe? παιδια αυτα τα εκανα εγω ΜΟΝΟΣ μου οκ? σε μενα ολα πηγαν ρολοι αλλα αν θελετε ψάξτε το και αλλο! ανοιξε μια φορα το κινητο και με εβγαλε στην αρχικη οθονη για να βαλω τις πρωτες ρυθμίσεις! το εκλεισα και το ανοιξα με τα 3 κουμπια για να παω σε recovery! και μετα εκανα ολα τα υπόλοιπα! δεν μου σβήστηκαν φακελοι κτλ δεν πειράχτηκε τιποτα απολύτως! μονο ετσι μου δουλεψε το s note... Φυσικά και το note1 είναι θηρίο!!!! Κανείς δεν αμφιβάλλει γι' αυτό!!! Ναι, φίλε μου, η 4.1 κάνει τη διαφορά! Και είναι μεγάλη. Τέτοιο smoothness πρώτη φορά βλέπω σε κινητό. Το λειτουργικό,τελικά,κάνει τη διαφορά. Όχι ότι με την ICS δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα αλλά με την 4.1 το λειτουργικό απογειώθηκε! Πιστεύω ότι και αυτά που θα πάρουν την JB θα πετάνε και αυτά που βγήκαν με αυτή είναι ολοκληρωμένα out of the box...! Ένας ακόμα μύθος καταρρίφθηκε..... συμφωνω σε ολα! η jb απογειωσε το κινητο! παιδια μου φαινεται οτι και το ηχειο ακομη παιζει πιο δυνατα και πιο καθαρα τωρα.. οχι μου φαινεται ειμαι σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εχεις κανενα νεο απο αυτα που ρωτας?? εμαθες κατι?? στο περιμενε ειμαι και εγω.. :) Μπορείς και χωρίς να ξανακάνεις εγκατάσταση την rom να λειτουργήσει το spen. Πάρε από την rom το snote apk και κάντο εγκατάσταση. Σε εμένα δουλεύει, εκτός από σχήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μπορείς και χωρίς να ξανακάνεις εγκατάσταση την rom να λειτουργήσει το spen. Πάρε από την rom το snote apk και κάντο εγκατάσταση. Σε εμένα δουλεύει, εκτός από σχήματα. βοηθα με λιγο για να καταλαβω οταν λες σχηματα τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 βοηθα με λιγο για να καταλαβω οταν λες σχηματα τι εννοείς? Εννοώ το εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στην πένα σε εμένα δεν λειτουργεί. Εαν δεν κάνω λάθος είναι αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις σχήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Βρε παιδιά η ρομ είναι beta.Λογικό είναι να μη δουλεύουν κάποια πράγματα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Εννοώ το εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στην πένα σε εμένα δεν λειτουργεί. Εαν δεν κάνω λάθος είναι αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις σχήματα. ναι οντως δεν λειτουργει! αλλα οπως ειπε και ο nnik ειναι beta εκδοση λογικο..ειναι:) βεβαια αν μια beta εκδοση απογειώνει ετσι το κινητο τοτε τι να πεις! απλα respect! εγω εκτος απο αυτο και τον music player(που δεν ασχολούμαι εχω player pro) δεν βλεπω να εχω κανενα αλλο θεμα! ολα τα αλλα δουλευουν ρολοι! ρε παιδια δοκιμαστε κατι αλλο δεν θυμαμαι αν γινοταν σε παγωτο! μεσα απο την εφαρμογη facebook αν πατησω να δω ενα βιντεο απο το youtube υπαρχει μια επιλογη που ανοιγει το παραθυρο του βιντεο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ...και εισαι στην σελιδα και στην γωνια παιζει το βιντεο!!!! τρελάθηκα εδω! υπήρχε αυτο σε ice η δεν το ειχα προσεξει εγω? Edited October 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts