Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω τρεχάματα αυτές τις μέρες και δεν πήρα χαμπάρι..

Βγήκε jb για το κινητό μας; επίσημα;

Ποτέ έγινε αυτό; Που; αιντεεε...

Sent from my note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sent from my note

Μια beta βασικά έκδοση είναι την οποία οκ εγώ την έκανα εγκατάσταση αλλά μου δείχνει περισσότερο πως έχει βάση το Galaxy S3 και όχι τόσο πολύ το δικό μας κινητό. Πάντως freddara αν θες δοκίμασέ την να πάρεις μια ιδέα το πως θα είναι η JB για το δικό μας εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και αν και stock στην εμφάνιση έχει κάποιες δυνατότητες που μου άρεσαν και θα την κρατήσω μέχρι να βγουν custom ήδη ο Rocket ανακοίνωσε πως σύντομα θα βγάλει την πρώτη του Custom JB έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152

Ενημερωτικά σου λέω ότι πριν λίγο άφησα μήνυμα στον sweet και τον ρωτάω αν είναι στο πρόγραμμά του να φτιάξει νέα rom με βάση jb μακάρι να φτιάξει γιατί αν πάρουμε παράδειγμα ότι έκανε το άτομο με την sweet είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά και με βάση JB

Δηλαδη δεν ειναι Ρομ για λειτιυργειες του ΝΟΤΕ;

Εννοείς αν κάνει για note ? Φυσικά ! Και εγώ Note έχω

Sent from my note

Δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα λέω η πήγε στο ΝΟΤΕ2 η κάτι κακό του έχει συμβεί....δεν μας έχεις συνηθίσει να χάνεις τις εξελίξεις.

Βλέπω ότι το φόρουμ ξεκίνησε δυναμικό αρκετά άτομα συνδεδεμένα ευχάριστο νέο παμε γερά για τρέλα σεταρισματα. ..

Μια beta βασικά έκδοση είναι την οποία οκ εγώ την έκανα εγκατάσταση αλλά μου δείχνει περισσότερο πως έχει βάση το Galaxy S3 και όχι τόσο πολύ το δικό μας κινητό. Πάντως freddara αν θες δοκίμασέ την να πάρεις μια ιδέα το πως θα είναι η JB για το δικό μας εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και αν και stock στην εμφάνιση έχει κάποιες δυνατότητες που μου άρεσαν και θα την κρατήσω μέχρι να βγουν custom ήδη ο Rocket ανακοίνωσε πως σύντομα θα βγάλει την πρώτη του Custom JB έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152

Ενημερωτικά σου λέω ότι πριν λίγο άφησα μήνυμα στον sweet και τον ρωτάω αν είναι στο πρόγραμμά του να φτιάξει νέα rom με βάση jb μακάρι να φτιάξει γιατί αν πάρουμε παράδειγμα ότι έκανε το άτομο με την sweet είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά και με βάση JB

μαλιστα! τρομερα νεα!

θα την δοκιμασω και εγω αν προλαβω σημερα!:)

back up απο τιτανιουμ κτλ δουλευουν κανονικα φανταζομαι ετσι?

Δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα λέω η πήγε στο ΝΟΤΕ2 η κάτι κακό του έχει συμβεί....δεν μας έχεις συνηθίσει να χάνεις τις εξελίξεις.

Βλέπω ότι το φόρουμ ξεκίνησε δυναμικό αρκετά άτομα συνδεδεμένα ευχάριστο νέο παμε γερά για τρέλα σεταρισματα. ..

οχι φιλε μου εδω ειμαι! παντα!:)

απλα ειχα τρεχαμματα με την δουλεια+μετακομιση μαζι(πακεταρω κτλ) και εμεινα λιγο πισω!

σημερα αν προλαβω θα την περασω και εγω οπως ειπα και θα επιστρεψω με εντυπωσεις.

τωρα θα την περασω κι εγω,για να δουμε τι δουλεια εχει γινει :)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Rocket Rom JB V1!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152

Κατεβάζω ήδη άλλα είναι δύσκολή ώρα για flash. :confused:

Εντυπώσεις αύριο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Rocket Rom JB V1!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152

Κατεβάζω ήδη άλλα είναι δύσκολή ώρα για flash. :confused:

Εντυπώσεις αύριο...

Δεν το καθυστερείς λίγο ? Διαβάζω αμέτρητα προβλήματα στην Rocket κάθε μήνυμα που έγραφαν οι χρήστες και ένα πρόβλημα είχαν. Βάλε την stock όπως έχω εγώ καλύτερα. Αυτή που διαβάζω πως γράφουν οι χρήστες που την δοκίμασαν και δεν βρήκαν προβλήματα ήταν του crash όμως αν διαβάσεις στο αρχικό του μήνυμα δεν θα κάνει αναβαθμίσεις γιατί αγόρασε λέει το note 2 και δεν τον βλέπω να έχει χρόνο για πολλά πολλά.

Εγώ πάντως περιμένω τον sweet αν θα κάνει την εμφάνισή του γιατί έχει εξαφανιστεί 2 μέρες τώρα από τότε που βγήκε η JB θα μείνω με stock JB και μόλις βγάλει ο sweet θα πάω σε αυτόν με κλειστά μάτια.

Λειτουργιες ΝΟΤΕ εννοω με s-pen

Ναι σ' εμένα λειτουργεί η πένα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλημερα :)

Θελω να επαναφερω τη συσκευη σε stock κατασταση. Αυτη τη στιγμη ειμαι με chrack rom. Ακολουθω τα βηματα του Αργυρη στο ποστ εδω, σωστα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4297497#post4297497

Ερωτησεις: Πριν κανω τη διαδικασια, βαζω abyss και κανω wipes (για να μην κανω hard reset ακομα και με τη στοκ ρομ λογω της πιθανοτητας hard brick) και μετα (με abyss ακομα) download mode και Odin?

Το binary μετρητη τον μηδενιζω με το triangle away οντας με τη ρομ που εχω τωρα? Ή μπορω απλα να κανω τη διαδικασια και μετα να βαλω το usb jig που εχω και να το μηδενισει?

Ευχαριστω.

EDIT: Περιεργο... Μπηκα σε download mode και ο μετρητης δεν εχει πειραχθει, λεει Binary Download: No και Samsung Official ενω ειμαι με Chrack's . Oχι πως με χαλαει, αλλα what gives?

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εβαλα την ροκετ jb ειναι η μονη jb που μπορεσα να επαναφερω ολες της εφαρμογες μου με το τιτανιουμ μπακαπ , με της αλλες δεν γινοταν.

κατα τα αλλα η εμεπιρια ειναι απολαυστικη !!!

πραγματι to snote δεν λειτουργεί

δοκιμαστε την ροκετ ειναι η καλυτερη jb που Κυκλοφορεί

εβαλα την ροκετ jb ειναι η μονη jb που μπορεσα να επαναφερω ολες της εφαρμογες μου με το τιτανιουμ μπακαπ , με της αλλες δεν γινοταν.

κατα τα αλλα η εμεπιρια ειναι απολαυστικη !!!

πραγματι to snote δεν λειτουργεί

δοκιμαστε την ροκετ ειναι η καλυτερη jb που Κυκλοφορεί

θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη! δουλευει αψογα

Το S-Note λειτουργει αψογα και στην Rocket JB v1. Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload ωστε να "κατσει" σωστά η νεα ROM ;)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες και εγώ δεν πρόλαβα..

Το απογευματάκι θα την δοκιμάσω..Έχω τρελή αγωνία.

Κάτι άλλο..

Ρε παιδιά μπαίνω από το tapatalk και δεν μπορώ να βρω τα θέματα για τα note πουθενά..Από τότε που έγινε η μεταφορά είναι λες και δεν υπάρχουν.

Μπορούν να κάνουν κάτι οι mods για αυτό;

Γιατί είναι τρομερά ενοχλητικό.

Το S-Note λειτουργει αψογα και στην Rocket JB v1. Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload ωστε να "κατσει" σωστά η νεα ROM ;)

Δλδ τι ακριβός πρέπει να κάνω μπορείς να αναφερεις τα βήματα αυτό δεν το εχω ξανακούσει...

Είναι κάτι που πρέπει να προσέχω είναι ασφαλές;ένας φίλος σε ς2 πάτησε φορματ σύστεμ και δεν του ξανανοίξει το τηλ. και τι ακριβός κάνει να φανταστώ σβήνει όλους τους φακέλους να πάρω μπακαπ ;;

Edited by araditsas

Φίλε μου δεν κατάλαβα τα δύο τελευταία.

Ειδικά το preload..μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο;

Φίλε μου δεν κατάλαβα τα δύο τελευταία.

Ειδικά το preload..μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο;

Ναι να μας το εξιγεισει κάποιος τώρα γιατί κατέβαζω classicrom jb

Και θέλω να την φλασαρω

Από τα πολύ λίγα αγγλικά που ξέρω δεν διαβάζω καλά λόγια για κλασικ ρομ κάτι λενε ότι δεν επαναφέρει το τιτανιουμ τις εφαρμογές και διαφορά ψιλά αν θέλει κάποιος να διαβάσει και να μας επί ή να δοκιμάσει θα ήθελα να έγραφε εδώ ένα σχολείο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958414

Edited by araditsas

εχω κατεβασει την ροκετ δυο φορες,και μου βγαζει σφαλμα,οταν το βαζω στην sd.η οταν ανοιγω το zip παλι βγαζει σφαλμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

εχω κατεβασει την ροκετ δυο φορες,και μου βγαζει σφαλμα,οταν το βαζω στην sd.η οταν ανοιγω το zip παλι βγαζει σφαλμα.

μου το εκανε και εμενα αυτο χτες. θα πας ρυθμισεις περισσοτερα και βοηθητικα προγραμματα και θα σου ζητησει να συνδεσεις το κινητο στo pc. και θα την βαλεις στο φακελο usb storage. ετσι περασε σε μενα. μονο αν δεν σου εχει κατεβει σωστα. χτες με google μου εβγαζε σφαλμα. και την κατεβασα με firefox

Ελεγξτε το md5 παιδια γιατι κατεβαινει συχνα με λαθη

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

σε μενα δειχνει να κατεβηκε σωστα!

τωρα την βαζω! θα επανελθω με εντυπώσεις!

ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ MODS ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NOTE ΑΠΟ ΤΟ TAPATALK!

SORRY ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ:) ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕ TAPATALK!

σε μενα δειχνει να κατεβηκε σωστα!

τωρα την βαζω! θα επανελθω με εντυπώσεις!

ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ MODS ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NOTE ΑΠΟ ΤΟ TAPATALK!

SORRY ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ:) ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕ TAPATALK!

Ρε Φρεντυ συγνώμη αλλά φαίνεται όλη η κατηγορία Note section. Γιατί δεν την βλέπεις;;; Εγω μαλιστα την εχω βάλει και στα αγαπημένα topic και με ανοίγει κατευθείαν εκεί.:)

Μπες Φορουμ/Συσκευες/Samsung/Samsung Android Phones/η τελευταία επιλογη κατω κατω Samsung Note Section.:D

Edited by pandrits

Ρε Φρεντυ συγνώμη αλλά φαίνεται όλη η κατηγορία Note section. Γιατί δεν την βλέπεις;;; Εγω μαλιστα την εχω βάλει και στα αγαπημένα topic και με ανοίγει κατευθείαν εκεί.:)

σε μενα δεν φαινεται!

αστο θα το ξαναβαλω απο την αρχη και θα σου πω!:)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΚΕΤ!

ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!

αγορασαμε αλλο κινητο μηπως?:lol::lol:

κοιτα ρε τι σου κανει ενα λειτουργικό!

επαθα σοκ τωρα!

παω για επαναφορα κτλ και επιστρεφω!!!