geonahta Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Αν είχε call recording μια από τις panandroid θα ήταν η καθημερινή μου ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Την έχω εδώ και 3 μέρες! Δες κάποια post πιο πίσω έχω γράψει κάποια πράγματα. Σίγουρα τη προτείνω σε όποιον θέλει κάτι διαφορετικό από TW . Πολύ ελαφριά και γρήγορη. Δεν έχει κάνει ούτε ένα restart και δεν έχει καθόλου lag. Επίσης από παραμετροποιήσεις θα χορτάσει το μάτι σου! Πες μου κάτι η s-memo και ότι έχει να κάνει με την πένα λειτουργεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) εχει κανεις δοκιμασει την JB 4.1.2 Paranoid Rom ? Παιδιά έκανα εγκατάσταση την συγκεκριμένη ROM ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 ) στο HD2 μου και πετάει .....πάρα πολύ καλή . :X ΥΓ .... Συγνώμη παιδιά νόμιζα ότι είναι ίδια ROM ( Paranoid Rom ) . Edited October 19, 2012 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Αν είχε call recording μια από τις panandroid θα ήταν η καθημερινή μου ρομ. τα μείον δηλαδη ειναι στα γρηγορα! οχι call rec οχι βιντεο κλησεις οχι ραδιο οχι s pen ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1940856 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 τα μείον δηλαδη ειναι στα γρηγορα! οχι call rec οχι βιντεο κλησεις οχι ραδιο οχι s pen ετσι δεν ειναι? Ράδιο παίζει μια εφαρμογή Spirit άλλα δεν είναι εύκολη στην χρήση της. Δοκιμασμένη άλλα άβολη. S Pen το βλέπει σαν απλό δάχτυλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Ράδιο παίζει μια εφαρμογή Spirit άλλα δεν είναι εύκολη στην χρήση της. Δοκιμασμένη άλλα άβολη. S Pen το βλέπει σαν απλό δάχτυλο Άσε που διαβάζω και κάτι άλλα θέματα στο xda πως δεν μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο σε HD ας πούμε, οπότε τι να κάνω ένα κινητό που απλά να τρέχει γρήγορα και να του λείπουν τόσες δυνατότητες και ειδικά της πένας που άλλωστε δεν θα έχουμε note χωρίς λειτουργίες πένας Και η sweet άλλωστε σφαίρα πάει καλά είμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Τις έχω δοκιμάσει και είναι ωραίες οι paranoidandroid αλλά βάζοντας τες κάνει κάποιος το note ένα μεγάλο s2. Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι με το butter smooth της jb η πόσο το έχουν πλησιάσει αλλά η ταχύτητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με το αντίστοιχο smoothness. Φαντάζομαι την jb που θα μας έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargiris Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδια το Asphalt 7 τρεχει σε sweet rom v3 η v4;Εχω δοκιμασει τα παντα και καποια παιχνιδια γενικα της Gameloft δεν τρεχουν;Τι πιστευετε φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 στην τελευταια γερμανικη στοκ παντως φιλε το asphalt 7 παιζει τελεια. για το sweet δεν ξερω, ας πει καποιος που τη φοραει :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, ΕΔΩ είναι το post με την experamental beta έκδοση της Paranoid CM10 με υποστήριξη και προγραμματισμό των διάφορων κινήσεων και κουμπιών του S-Pen. Όπως προειδοποιεί και ο δημιουργός, είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά με λίγη υπομονή και 2-3 έξτρα προγράμματα από το Play Store, τα οποία αντικαθιστούν το S Memo και το S Note, έχεις πλήρη έλεγχο του S Pen όπως ακριβώς σε μία TW Rom. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα στο Note μας!!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Λοιπον εβαλα Paranoid JB και για καποιο λογο μου εβγαλε το triangle . Κατεβασα την εφαρμογη triangle away και το εβγαλα. Επισης δεν μου λειτουργουσε το bluetooth. Συνδεοταν και μερα εκλεινε μονο του...Αλλα και παλι πολυ "αδεια" Rom ηταν.... Τελικα με τις οδηγιες σας εβαλα sweet rom 4 και ειναι πολυ καλη. Η καλυτερη εως τωρα. Εχει kernel Hydra. Θα γινει καλυτερο με speed kernel? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Λοιπον εβαλα Paranoid JB και για καποιο λογο μου εβγαλε το triangle . Κατεβασα την εφαρμογη triangle away και το εβγαλα. Επισης δεν μου λειτουργουσε το bluetooth. Συνδεοταν και μερα εκλεινε μονο του...Αλλα και παλι πολυ "αδεια" Rom ηταν.... Τελικα με τις οδηγιες σας εβαλα sweet rom 4 και ειναι πολυ καλη. Η καλυτερη εως τωρα. Εχει kernel Hydra. Θα γινει καλυτερο με speed kernel? Εγώ δεν είχα, ούτε έχω κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις. Για το Bluetooth ισχύει, ούτε εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να στείλω. Για τον kernel που ρώτησες έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον συνδιασμό Sweet v4 με CF. Όλοι λένε πως ο hydra έχει θεματάκια με τη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τελικα θα τον δοκιμασω τον speedkernel. Πως τον βαζω mobile odin δεν εχω. και απο που τον κατεβαζω. Στο xda βρηκα 2 διαφορετικους . Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τελικα θα τον δοκιμασω τον speedkernel. Πως τον βαζω mobile odin δεν εχω. και απο που τον κατεβαζω. Στο xda βρηκα 2 διαφορετικους . Κατεβάζεις από ΕΔΩ την έκδοση για CWM. Μπαίνεις Recovery (Home+Vol up+ Power), επιλέγεις το zip και κάνεις install. Αφού τελειώσεις κάνε Wipe Cache και Davnik και είσαι έτοιμος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τελικα θα τον δοκιμασω τον speedkernel. Πως τον βαζω mobile odin δεν εχω. και απο που τον κατεβαζω. Στο xda βρηκα 2 διαφορετικους . Δοκίμασε speed mode .σε συνδυασμό με την sweet 4 είναι τρομερός συνδυασμός. Πύραυλος το κινητό. Και μετά κάτσε όπως είσαι μέχρι να βγει επίσημα η jb. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Χτες παρέλαβα την έξτρα μπαταρία 5000mhΑ για το note που είχα παραγγείλει από το ebay και πριν λίγο της έκανα την πρώτη φουλ φόρτιση (κράτησε κάπου 3,5 - 4 ώρες η φόρτιση), σύντομα θα σας πω πόσες ώρες μου κράτησε τελικά η χρήση της και εάν αξίζει μια τέτοια μπαταρία ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Χτες παρέλαβα την έξτρα μπαταρία 5000mhΑ για το note που είχα παραγγείλει από το ebay και πριν λίγο της έκανα την πρώτη φουλ φόρτιση (κράτησε κάπου 3,5 - 4 ώρες η φόρτιση), σύντομα θα σας πω πόσες ώρες μου κράτησε τελικά η χρήση της και εάν αξίζει μια τέτοια μπαταρία ! Από όγκο πως πάει; Λογικά θα μεγάλωσε αρκετά. Περιμένω με ανυπομονησία το test drive σου και αν επιτρέπεται, πόσο την βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Από όγκο πως πάει; Λογικά θα μεγάλωσε αρκετά. Περιμένω με ανυπομονησία το test drive σου και αν επιτρέπεται, πόσο την βρήκες; Ναι στην πίσω πλευρά τώρα είναι πιο φουσκωτό εννοείτε. Μαζί με την μπαταρία μου είχαν ένα έξτρα κάλυμμα για να χωράει η μπαταρία. Την αγόρασα αν θυμάμαι καλά κάπου 11-13$ από το ebay Η πλήρη φόρτιση έγινε 19:00 θα κοιτάξω αύριο ίδια ώρα πόσο μπαταρία θα μου δείχνει αν και εγώ κάνω πάρα μα πάρα πολύ χρήση του κινητού με όλα ανοικτά 3G GPS κλπ αλλά θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Ναι στην πίσω πλευρά τώρα είναι πιο φουσκωτό εννοείτε. Μαζί με την μπαταρία μου είχαν ένα έξτρα κάλυμμα για να χωράει η μπαταρία. Την αγόρασα αν θυμάμαι καλά κάπου 11-13$ από το ebay Η πλήρη φόρτιση έγινε 19:00 θα κοιτάξω αύριο ίδια ώρα πόσο μπαταρία θα μου δείχνει αν και εγώ κάνω πάρα μα πάρα πολύ χρήση του κινητού με όλα ανοικτά 3G GPS κλπ αλλά θα δούμε να θυμάσαι ότι θα θέλει 2-3πλήρης φορτίσει για να δείξει μην βγάλεις γρήγορα συμπερασματα...ρε παιδιά δεν έχει φόβο να σκάσει μια τέτοια μπαταρία και να σου φύγει το κεφάλι τις φοβάμαι EDIT Δύο μέρες δοκιμάζω κερνελ με χιντρα δεν έμειναν ευχαριστημένος πολύ κατανάλωση μπαταρίας. αλλά από χθες βρήκα καλύτερο και από τον speedmode K3.13 δοκίμασα αλουςτους speedmode εκτός από τον 3-12 δεν έφτασα εκεί διότι με τον Κ3-11 εχω την εντύπωση ότι δεν θα ξαναχρειαστει να ξανάφόρτισω το κινητό μου (πλάκα κάνω) δεν το συζητώ δοκιμάστε δεν χάνει καθόλου σε ταχύτητα και από μπαταρία άστο Edited October 21, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 να θυμάσαι ότι θα θέλει 2-3πλήρης φορτίσει για να δείξει μην βγάλεις γρήγορα συμπερασματα...ρε παιδιά δεν έχει φόβο να σκάσει μια τέτοια μπαταρία και να σου φύγει το κεφάλι τις φοβάμαι EDIT Δύο μέρες δοκιμάζω κερνελ με χιντρα δεν έμειναν ευχαριστημένος πολύ κατανάλωση μπαταρίας. αλλά από χθες βρήκα καλύτερο και από τον speedmode K3.13 δοκίμασα αλουςτους speedmode εκτός από τον 3-12 δεν έφτασα εκεί διότι με τον Κ3-11 εχω την εντύπωση ότι δεν θα ξαναχρειαστει να ξανάφόρτισω το κινητό μου (πλάκα κάνω) δεν το συζητώ δοκιμάστε δεν χάνει καθόλου σε ταχύτητα και από μπαταρία άστο Τελικά επειδή μπερδεύτηκα τον Κ3-11 άφησες ? Αυτόν θεωρείς καλό για μπαταρία και ταχύτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Τελικά επειδή μπερδεύτηκα τον Κ3-11 άφησες ? Αυτόν θεωρείς καλό για μπαταρία και ταχύτητα ? Ναι δεν συζητώ το πόσο καλός είναι απλά τελεία μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δοκίμασε speed mode .σε συνδυασμό με την sweet 4 είναι τρομερός συνδυασμός. Πύραυλος το κινητό. Και μετά κάτσε όπως είσαι μέχρι να βγει επίσημα η jb. Sent from my note καλημέρα, τα εβαλα και ατα 2 και οντως πολυ καλη αποδοση. Το CRT OFF EFFECT το ακριβως κανει ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 καλημέρα, τα εβαλα και ατα 2 και οντως πολυ καλη αποδοση. Το CRT OFF EFFECT το ακριβως κανει ? Eιναι εφεδακι που κανει την οθονη να σβηνει οπως οι παλιες τηλεορασεις με μια ασπρη γραμμη στη μεση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια καλημερα αυτη η swett rom v4 που βγηκε εχει διαφορες απο την sweet rom v4 test??? την κατεβαζω αλλα μη την βαλω τζαμπα... αν ειναι ιδια ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts