Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oλα ενταξει αλλα γιατι ειναι ακομα μεσα ο nova launcher;

Ίσως γιατί η ρομ που έβαλες δεν είναι full wipe.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ίσως γιατί η ρομ που έβαλες δεν είναι full wipe.

Εκανα απο μεσα διαγραφη και επαναφορα και ολα οκ εξαφανιστηκε η nova

Εγώ γύρισα στην Παναμά για το παλιό touchwiz και από smooth χρήση με full widgets σε επτά screens είναι έτη φωτός μπροστά από τον τελευταίο touchwiz.

Επιτέλους ησύχασα. Καλή η sweet αλλά ο τελευταίος touch σέρνεται σε φόρτωμα.

Εγώ γύρισα στην Παναμά για το παλιό touchwiz και από smooth χρήση με full widgets σε επτά screens είναι έτη φωτός μπροστά από τον τελευταίο touchwiz.

Επιτέλους ησύχασα. Καλή η sweet αλλά ο τελευταίος touch σέρνεται σε φόρτωμα.

Αφου σε βολευει το παλιο tw μεινε με αυτο εως οτου να μας ερθει η Jelly Bean :)

Coolpad F1 (8297W)

Η λύση είναι μια γιατί να περιμένεις. ....

να βάλεις την sweetrom4 που είναι μια χαρά σε όλα αλλά να αλλάξεις κερνελ οπωσδήποτε ο χιντρα5.3 που έχει είναι πατάτα. Εγώ την εχω με speedmode k3.13 και εχω τρελαθεί και από ταχύτητα (ίδια ταχύτητα με τον νοτεκορε 14.2 oc που είχα)αλλά και από μπαταρία σαν να έχεις cf.

Αν δεν κάνω λόθος, η Sweet V3 έχει CF σαν kernel και όχι Hydracore...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλημέρα σε όλους!

Έτσι για να ξεκινήσει ωραία το πρωινό μας, παραθέτω ένα λινκ στο οποίο αναφέρονται τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στη συσκευή μας με την επίσημη αναβάθμιση 4.1.1 JB.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http://allaboutsamsung.de/2012/10/android-4-1-galaxy-note/

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Καλημέρα σε όλους!

Έτσι για να ξεκινήσει ωραία το πρωινό μας, παραθέτω ένα λινκ στο οποίο αναφέρονται τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στη συσκευή μας με την επίσημη αναβάθμιση 4.1.1 JB.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http://allaboutsamsung.de/2012/10/android-4-1-galaxy-note/

Τελεια νεα αντε να δουμε ποτε θα ερθει:food

Τελεια νεα αντε να δουμε ποτε θα ερθει:food

αυτη η rom εχει μεγαη διαφορα (δηλ καλυτερη) απο την Paranoid JB? Ισως εχει ως επιπλεον την εφαρμογη FM Radio.

smartphone madness:)

αυτη η rom εχει μεγαη διαφορα (δηλ καλυτερη) απο την Paranoid JB? Ισως εχει ως επιπλεον την εφαρμογη FM Radio.

Αυτό είναι το επίσημο update από την Samsung.

Φυσικά και θα έχει ραδιόφωνο και τα πάντα.

Ετοιμαστείτε παίδες το κινητό μας θα απογειωθεί..

Yahoooo

Sent from my note

Yahoooo

Sent from my note

Eαν ειμαστε ROOT δεν λαμβανουμε ΟΤΑ updates ? Ισως θα πρεπει να κατεβασουμε manual την Official JB και να την εγκαταστησουμε με CWM >

Yahoooo

Sent from my note

Άντε να δούμε γιατί μας έχει φάει η αναμονή! :) Αν δεν δω jb και δεν την δουλέψω πρώτα στην συσκευαρα μας δεν το κουνάω από εδώ.

Τώρα που θεωρητικά θα κάνει άλμα η συσκευή μας θα την αφήσουμε :D;

Αν δεν κάνω λόθος, η Sweet V3 έχει CF σαν kernel και όχι Hydracore...

ναι η ν3 έχει cf η 4 όμως έχει χιντρα 5.3 και δεν δουλεύει πολύ καλά εγώ έβαλα speedmode κ3.13 και είναι ότι ποιο τέλειο εχω δει.στο κινητό μου και ταχύτατο και μπαταρία.

ναι η ν3 έχει cf η 4 όμως έχει χιντρα 5.3 και δεν δουλεύει πολύ καλά εγώ έβαλα speedmode κ3.13 και είναι ότι ποιο τέλειο εχω δει.στο κινητό μου και ταχύτατο και μπαταρία.

αντε ρε...

στειλε λιγο link μπορεις?

Άντε να δούμε γιατί μας έχει φάει η αναμονή! :) Αν δεν δω jb και δεν την δουλέψω πρώτα στην συσκευαρα μας δεν το κουνάω από εδώ.

Τώρα που θεωρητικά θα κάνει άλμα η συσκευή μας θα την αφήσουμε :D;

οι εποχες ειναι δυσκολες πλεον για εμας που αλλαζουμε κινητα σαν τα πουκάμισα:lol::lol:

καθομαστε απολαμβάνουμε αυτο που εχουμε και αυτο που θα ερθει και κανουμε υπομονή!:lol:

Ο SpeedMod είναι αυτός εδω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Ο SpeedMod είναι αυτός εδω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072

freddaras. ..

ναι αυτό είναι να κατεβάσεις τον Κ 3.13. που είναι ο τελευτεος

για οποίων ενδιαφέρει...

[ATTACH]27609[/ATTACH] [ATTACH]27608[/ATTACH]

Edited by araditsas

Τον έβαλα ήδη στην Sweet 3. Για να δούμε.

Τον έβαλα ήδη στην Sweet 3. Για να δούμε.

και εγω τον κατεβαζω ...(thanks araditsas)

για να δουμε!

παραμενεις με sweet3 εεε?

γιατι δεν δοκιμαζεις και την 4?

καλησπερα εβαλα πριν λιγο με CWM cf kernel abyss & μετα το restart εχει μεινει στο Samsung Galaxy NOTE κανα 10λεπτο..... Τι κανω ? ΕΙμαι bricked ?

καλησπερα εβαλα πριν λιγο με CWM cf kernel abyss & μετα το restart εχει μεινει στο Samsung Galaxy NOTE κανα 10λεπτο..... Τι κανω ? ΕΙμαι bricked ?

μην ανχονεσε και πες τι έκανες με την σειρά η cf η abbys έβαλες δεν μπορεί και τα δύο πες μου τα βήματα ένα ένα.

Εκανες αυτο που επρεπε.τωρα πρεπει να πατησεις τα 3 κουμπακια. Συνεχωμενα και θα μπεις recovery.και απο κει safe install πλεων

αραδιτσα τα σπαει η sweet με speed!

απαιχτος συνδυασμός!:)

ναι πραγματικά δένουν πολύ καλά μπήκα στον πειρασμό και δοκίμασα την σπειντμοντ κ3-9 θυμόμουν ότι είχε πολύ καλή μπαταρία την αφησα 3 ώρες αλλά έχανε σε ταχύτητα αρκετά δεν έλεγε. Γύρισα σε κ3.13 που είναι όλα τα λεφτά...

ναι πραγματικά δένουν πολύ καλά μπήκα στον πειρασμό και δοκίμασα την σπειντμοντ κ3-9 θυμόμουν ότι είχε πολύ καλή μπαταρία την αφησα 3 ώρες αλλά έχανε σε ταχύτητα αρκετά δεν έλεγε. Γύρισα σε κ3.13 που είναι όλα τα λεφτά...

το εχω σε αναμονη τωρα γιατι κανω δουλεια στο pc και δεν πεφτει η μπαταρια με τιποτα!!!!

αστο επαθα πλακα!:)

το εχω σε αναμονη τωρα γιατι κανω δουλεια στο pc και δεν πεφτει η μπαταρια με τιποτα!!!!

αστο επαθα πλακα!:)

Ωραίος ο συνδυασμός V.4 με Speedmod αλλά γιατί εμένα με τρώει η χούφτα μου να γυρίσω στην 3 μου λέτε ?

Δεν λέω καλή η 4 αλλά βρε παιδιά μήπως η 3 ήταν καλύτερη ? Λέω εγώ τώρα ...:worry: