Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πας στα θεματα εχει να κατεβασεις φρι οτι γουσταρεις, εβαλα ανγκρι μπερντ και εχει ξετρελαθει ο γιος μου!

Πες μου λίγο μόνο ρε φίλε ένα θέμα έχω στο κατά τα άλλα ταχύτατο browser

Δεν έχω καταλάβει σε full screen πως πας από το ένα ταμπ στο άλλο αν έχεις πολλά ανοιχτά.εδώ μπερδεύτηκα λίγο.

Σε όλα τα άλλα η ρομ φυσάει.

Sent from my note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά καλημέρα..έβαλα τη sweet rom v3 και έχω δει αισθητή διαφορά-προς το καλύτερο-στη μπαταρία!!

φιλε μου τι το ξεχωριστό εχει αυτη η ρομ?

πραγματικα μου κινησες την περιεργεια να την βαλω τωρα!:)

ραδιο εχει?

γενικα τι θα χασω απο στοκ ρομ αν την βαλω?[/quote

ραδιο εχει !

Πες μου λίγο μόνο ρε φίλε ένα θέμα έχω στο κατά τα άλλα ταχύτατο browser

Δεν έχω καταλάβει σε full screen πως πας από το ένα ταμπ στο άλλο αν έχεις πολλά ανοιχτά.εδώ μπερδεύτηκα λίγο.

Σε όλα τα άλλα η ρομ φυσάει.

Sent from my note

πως εχεις βαλει φουλ σκριν ? και ποια ταμπ λες ? για τον στοκ browser aναφερεσαι ?

φιλε μου τι το ξεχωριστό εχει αυτη η ρομ?

πραγματικα μου κινησες την περιεργεια να την βαλω τωρα!:)

ραδιο εχει?

γενικα τι θα χασω απο στοκ ρομ αν την βαλω?[/quote

ραδιο εχει !

πως εχεις βαλει φουλ σκριν ? και ποια ταμπ λες ? για τον στοκ browser aναφερεσαι ?

Έχω βάλει full screen τον στοκ browser και όταν ανοίγω πολλά παράθυρα μαζί δεν ξέρω πως μπορώ να τα κοντρολαρω.να κλείσω αυτό που θέλω κτλ κτλ.

Τεσπα μικρό το κακό.

Sent from my note

Ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο καλύτερος κερνελ για μπαταρία;;;

Της μάνας του:):D

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αφού βάλεις το αρχείο με τις γλώσσες μέσω recovery πας στις ρυθμίσεις και στο δεξί tab αν θυμάμαι καλά βρίσκεις το εικονίδιο με το πληκτρολόγιο και στην πρώτη επιλογή σου εμφανίζει όλες τις γλώσσες και επιλέγεις τα ελληνικά. Από τις πιο γρήγορες rom που έχω δοκιμάσει πάντως, καλό βράδυ.

λοιπον την ειχα την ρομ για 1 μερα!

την εβγαλα γιατι δεν εχει βιντεο κλησεις και τις θελω και ο συνομιλητής μου με ακουγε διπλα οταν μιλουσαμε στο τηλ!

απο εκει και περα! δεν εχω βαλει κατι πιο γρηγορο στο κινητο μας ποτε!:)

απιστευτος browser απιστευτα γρηγορα ολα πολυ καλη μπαταρια τρομερη παραμετροποίηση θεματα να βαλεις και απειρες αλλες επιλογες γενικα επαθα πλακα!:)

το κινητο εχει τρομερες δυνατοτητες που δεν τις εχουμε δει ολες! και με κατι τετοιες ρομ τις βλεπεις!

πιστευω οτι με JB θα παθουμε πλακα!

αυτα!:)

λοιπον την ειχα την ρομ για 1 μερα!

την εβγαλα γιατι δεν εχει βιντεο κλησεις και τις θελω και ο συνομιλητής μου με ακουγε διπλα οταν μιλουσαμε στο τηλ!

απο εκει και περα! δεν εχω βαλει κατι πιο γρηγορο στο κινητο μας ποτε!:)

απιστευτος browser απιστευτα γρηγορα ολα πολυ καλη μπαταρια τρομερη παραμετροποίηση θεματα να βαλεις και απειρες αλλες επιλογες γενικα επαθα πλακα!:)

το κινητο εχει τρομερες δυνατοτητες που δεν τις εχουμε δει ολες! και με κατι τετοιες ρομ τις βλεπεις!

πιστευω οτι με JB θα παθουμε πλακα!

αυτα!:)

Για ποια ROM λες ακριβώς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγα να βαλω μια rom και συγκεκριμενα την panama την εβαλα και μολις παει να μου ανοιξει δεν μου φορτωνει τον launcher και μου λεει TwLaquncher διακοπηκε και android.process.acore διακοπηκε.Τι κανω ρε παιδια;:(

Οι miui είναι γενικά ταχύτατες, θυμάμαι στο Desire που είχα βάλει και το τηλ. είχε ' απογειωθεί '. Στο note είναι όντος ότι ταχύτερο εχω δοκιμάσει κι εγώ, αλλά θα δοκιμάσω και τη Rocket v12 που ετοιμάζεται. Κάτι με χαλάει στην εμφάνιση των miui όσο άριστες και αν είναι που δεν με κρατάνε πολύ. Καλό βράδυ.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Παιδια θελω βοηθεια το κινητο δεν μου φορτωνει τον launcher τι κανω πως το επαναφερω;

Για ποια ROM λες ακριβώς?

πραγματικα απίστευτη! :)

Οι miui είναι γενικά ταχύτατες, θυμάμαι στο Desire που είχα βάλει και το τηλ. είχε ' απογειωθεί '. Στο note είναι όντος ότι ταχύτερο εχω δοκιμάσει κι εγώ, αλλά θα δοκιμάσω και τη Rocket v12 που ετοιμάζεται. Κάτι με χαλάει στην εμφάνιση των miui όσο άριστες και αν είναι που δεν με κρατάνε πολύ. Καλό βράδυ.

θα συμφωνησω!

τεσπα περνούμε μια μικρη γευση για το τι θα γινει στην συνέχεια :)

Παιδια θελω βοηθεια το κινητο δεν μου φορτωνει τον launcher τι κανω πως το επαναφερω;

Πηγαινε εφαρμογες>ολα> βρες το «αρχικη touchwiz» και κανε εκκαθαριση cache, μηπως στρωσει...

Πηγαινε εφαρμογες>ολα> βρες το «αρχικη touchwiz» και κανε εκκαθαριση cache, μηπως στρωσει...

Δεν με αφηνει να μπω μεσα καθολου:(

Ρε παιδιά τα αγγλικά μου απλά δεν υπάρχουν και δεν ξέρω τι να κατεβασω μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για να κατεβασω την μιουι και τι αλός χριαζετε για την γλώσσα...

Εγκατάσταση θα κάνω κανονικά από ρεικοβερι;;

Ο νόβα δουλεύει;;

Κερνελ να αλλάξω;;

Ευχαριστώ οποίων ασχοληθεί....

Δεν με αφηνει να μπω μεσα καθολου:(

Ολα ενταξει τελικα χαρη στον φιλο τον freddaras.Eνα μεγαλο ευχαριστω:happy:

Ολα ενταξει τελικα χαρη στον φιλο τον freddaras.Eνα μεγαλο ευχαριστω:happy:

ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου κοιτα να χαρεις την κινηταρα σου!!!:)

Ρε παιδιά τα αγγλικά μου απλά δεν υπάρχουν και δεν ξέρω τι να κατεβασω μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για να κατεβασω την μιουι και τι αλός χριαζετε για την γλώσσα...

Εγκατάσταση θα κάνω κανονικά από ρεικοβερι;;

Ο νόβα δουλεύει;;

Κερνελ να αλλάξω;;

Ευχαριστώ οποίων ασχοληθεί....

ολα δουλεύουν ρολοι αλλα εχει τα προβληματα που σου ειπα πιο πανω!

κατσε εκει που εισαι και μην κουνιέσαι!

υπομονη JB ερχεται...:D

Edited by freddaras

ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου κοιτα να χαρεις την κινηταρα σου!!!:)

ολα δουλεύουν ρολοι αλλα εχει τα προβληματα που σου ειπα πιο πανω!

κατσε εκει που εισαι και μην κουνιέσαι!

υπομονη JB ερχεται...:D

Οκ υπομονή τότε....(δεν εχω φλασαρει 3 βδομάδες περίπου με τρώνε τα χέρια μου χαχαχα)

Για σας παιδια και απο μενα εχω εβαλα το ιδιο σχολειο στο επισημο του Note μας αλλα επειδη δεν ξερω πιο ειναι το σωστο το παραθετο και εγω και συγνωμη εκτον προτερων για το μεγεθος και το double posting. Mολις πριν λιγες μερες μπηκα στην παρεα σας αφου αποκτησα το θηριο. Αλλα αυτο που εχω παρατηρισει και εγω ειναι οτι η κουκιδα βγαινει λιγο παραπανω απο εκει π τοποθετιτε το πενακι. Ειπαρχει τροπος διορ8ωσεις? Και κατι ακομα. Διαβαζοντας την βιβλο εκανα ROOT την συσκευη με τον τροπο του cursed4eva απτο youtube και μετα πηγα να περασω το abysskernel για να βαλω την AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis αλλα το εκανα με android recovery /install zip from external sd και δεν μου εκανε install τιν kernel μου εβγαζε καποιο error και το παρατησα γιατι φοβηθικα μην brickaro το κινητο. Απο τοτε αν μου σβησει το κινητο δεν μπαινει σε download/recovery mode και αναβει με τα χιλια ζορια δλδ πρεπει να βγαλω μπαταρια να περιμενω καμια ωρα να κανω 10000 δεησεις στο θεο και μετα αναβει. Καθε φορα νομιζω πως ειναι η τελευταια του ευτυχος που εχει και καλη μπαταρια και με βγαζει χαλαρα την μερα μεχρι να ΤΟ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΔΛΔ. Αλλαξα kernel μεσω mobile odin εβαλα τον speedmode γιατι διαβασα οτι ειναι ο πιο ασφαλεις για το ICS αλλα απο τοτε φοβαμαι να ξανακλεισω το κινητο μην δεν ξανα αναψει. Καμια συμβουλη? Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?

Για σας παιδια και απο μενα εχω εβαλα το ιδιο σχολειο στο επισημο του Note μας αλλα επειδη δεν ξερω πιο ειναι το σωστο το παραθετο και εγω και συγνωμη εκτον προτερων για το μεγεθος και το double posting. Mολις πριν λιγες μερες μπηκα στην παρεα σας αφου αποκτησα το θηριο. Αλλα αυτο που εχω παρατηρισει και εγω ειναι οτι η κουκιδα βγαινει λιγο παραπανω απο εκει π τοποθετιτε το πενακι. Ειπαρχει τροπος διορ8ωσεις? Και κατι ακομα. Διαβαζοντας την βιβλο εκανα ROOT την συσκευη με τον τροπο του cursed4eva απτο youtube και μετα πηγα να περασω το abysskernel για να βαλω την AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis αλλα το εκανα με android recovery /install zip from external sd και δεν μου εκανε install τιν kernel μου εβγαζε καποιο error και το παρατησα γιατι φοβηθικα μην brickaro το κινητο. Απο τοτε αν μου σβησει το κινητο δεν μπαινει σε download/recovery mode και αναβει με τα χιλια ζορια δλδ πρεπει να βγαλω μπαταρια να περιμενω καμια ωρα να κανω 10000 δεησεις στο θεο και μετα αναβει. Καθε φορα νομιζω πως ειναι η τελευταια του ευτυχος που εχει και καλη μπαταρια και με βγαζει χαλαρα την μερα μεχρι να ΤΟ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΔΛΔ. Αλλαξα kernel μεσω mobile odin εβαλα τον speedmode γιατι διαβασα οτι ειναι ο πιο ασφαλεις για το ICS αλλα απο τοτε φοβαμαι να ξανακλεισω το κινητο μην δεν ξανα αναψει. Καμια συμβουλη? Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?

βαλε την παρακατω ρομ αφου πρωτα κανεις wipe τα παντα με abyss και θα βρεις την ηρεμια σου!:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769

Φίλε επειδή προσπάθησα να flashαρω το abyss μέσω android recovery τα εχω πάθει όλα αυτα γιατί όταν προσπάθησα μου έβγαλε error. Η speedmode kernel που εχω τώρα δεν κάνει?

Φίλε επειδή προσπάθησα να flashαρω το abyss μέσω android recovery τα εχω πάθει όλα αυτα γιατί όταν προσπάθησα μου έβγαλε error. Η speedmode kernel που εχω τώρα δεν κάνει?

γιατι σε βγαζει error?:confused:

με odin δοκιμασες?

Ναι προσπαθησα και με odin και κολαγε σε ενα σημειο δεν θυμαμαι που ακριβος. Αυτη τη στιγμη παντως το κινητο δεν ανοιγει με τπτ γιατι το εκλεισα καταλαθος και τωρα ειναι νεκρο δεν μπαινει recovery/download mode και ουτε αναβει :/ Λεω να το παω στην samsung τη δευτερα αλλα το κινητο ειναι rooted και λογικα δεν θα το καλυψη η εγγυηση ε?

Ναι προσπαθησα και με odin και κολαγε σε ενα σημειο δεν θυμαμαι που ακριβος. Αυτη τη στιγμη παντως το κινητο δεν ανοιγει με τπτ γιατι το εκλεισα καταλαθος και τωρα ειναι νεκρο δεν μπαινει recovery/download mode και ουτε αναβει :/ Λεω να το παω στην samsung τη δευτερα αλλα το κινητο ειναι rooted και λογικα δεν θα το καλυψη η εγγυηση ε?

Οταν το βαζεις στο φορτιστη, φορτιζει; δοκιμασε να βγαλεις για κανα μισαωρο τη μπαταρια μηπως και στρωσει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες καλημερα...

@freddaras... φιλε, για δώσε λιγες πληροφορίες για το startup management... ποιο app κατέβασες, ποιες εφαρμογές παγώνεις, κλπ