Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το περασα...οντως μεγαλη μαγκια το ota ρε παιδια...

Μια ερωτηση...

Δεν εκανα wipe το περασα κατευθειαν...

Επρεπε να κανω τα μικρα wipe η οχι???

Βεβαια εχει κατσει καλα χωρις το παραμικρο προβλημα απλα ρωταω ετσι για υην ιστορια...

Και χρονια πολλα στους εορταζοντες...

Το λέει ξεκάθαρα και ο ίδιος ότι δεν χρειάζεται wipe κτλ

Από ότι κατάλαβα το update αφορά τα ota updates της συσκευής

Όσοι το κάνουν από δω και πέρα θα τα παίρνουν κανονικά όσοι δεν το βάλουν θα έχουν πρόβλημα

Sent from my note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντως εχεις δικιο...

Ας δουμε τωρα την επομενη μεγαλη αναβαθμιση της ρομ πως θα την περασει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πλέον, τo μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι οι αναβαθμίσεις του netcore. Γιατί αν βάλεις μια stock rom, με τα 15 toggles ειλικρινά δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά με οποιαδήποτε custom rom.

Πλέον, τo μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι οι αναβαθμίσεις του netcore. Γιατί αν βάλεις μια stock rom, με τα 15 toggles ειλικρινά δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά με οποιαδήποτε custom rom.

εχει διαφορα μεγαλη , το εχω δοκιμασει .

Παιδιά είμαι από χθες με τον τελευταίο speed και έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά

η μπαταρία τα σπάει, κάτι έχει κάνει με την οθόνη και τα γράμματα είναι πιο καθαρά το πιο σημαντικό από όλα όμως και απορώ πως δεν το πρόσεξε κανένας ο κερνελ βελτιώνει το θέμα που είχαμε με το μαύρο.

Θα σας ανεβάσω σε λίγο παράδειγμα με βίντεο να δείτε

Έβλεπα χθες το ίδιο βίντεο με notecore και παλιότερο speed και το βίντεο είχε το γνωστό θέμα με το μαύρο

Είδα σήμερα το ίδιο βίντεο και παίζει τζάμι.

Καταλαβαίνεις τα πάντα

Έπαθα την πλάκα μου εδώ πραγματικά

Να το βίντεο με το γνωστό πρόβλημα

ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ SPEED 13 παίζει πλέον κανονικά...απίστευτο!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs&feature=youtube_gdata_player

Sent from my note

Edited by freddaras

καλημερα παιδια

μια ερωτηση

φοραω την chrack v12 αλλα εχω ενα προβλημα. δεν αναγνωριζει στην συλλογη τις εικονες μου. δεν τις βρισκει καθολου. το εχει συναντησει κανενας??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

η μπαταρία τα σπάει, κάτι έχει κάνει με την οθόνη και τα γράμματα είναι πιο καθαρά το πιο σημαντικό από όλα όμως και απορώ πως δεν το πρόσεξε κανένας ο κερνελ βελτιώνει το θέμα που είχαμε με το μαύρο.

Έβλεπα χθες το ίδιο βίντεο με notecore και παλιότερο speed και το βίντεο είχε το γνωστό θέμα με το μαύρο

Καταλαβαίνεις τα πάντα

Sent from my note

Δώσε λινκ για speed, πάλι σε μπελάδες με βάζεις χρονιάρα μέρα...:)

Καταλαβαίνεις τα πάντα

Sent from my note

Πάντως δεν είδα διαφορά με τον Notecore 13 εκτός και αν δεν εστίασα εκεί που έπρεπε. Δηλαδή το μαύρο πως το έχεις παρατηρήσει εσύ; Θα το ξανά τσεκάρω και αργότερα.

Πάντως στο θέμα ταχύτητας είναι πίσω από OC Notecore. Πχ το tapatalk στο σκρολαρισμα είναι και πιο γρήγορο και πιο smooth. Επίσης περισσότερες επιλογές για governors. Conservative ας πούμε governor στον Notecore είναι όλα τα λεφτά.

Edited by Nizl84

Πάντως δεν είδα διαφορά με τον Notecore 13 εκτός και αν δεν εστίασα εκεί που έπρεπε. Δηλαδή το μαύρο πως το έχεις παρατηρήσει εσύ; Θα το ξανά τσεκάρω και αργότερα.

Πάντως στο θέμα ταχύτητας είναι πίσω από OC Notecore. Πχ το tapatalk στο σκρολαρισμα είναι και πιο γρήγορο και πιο smooth. Επίσης περισσότερες επιλογές για governors. Conservative ας πούμε governor στον Notecore είναι όλα τα λεφτά.

δεν δοκιμασα notecore 13 αν το διόρθωσαν και εκει οκ:)

ειχα cf και παλιοτερο speed και το παραπανω βιντεο οπως και αλλα που ειχα το μαυρο ηταν σαν πως να το πω σαν "λασπη"! χαος

δεν διεκρινες τιποτα..

με speed 13 χθες το ειδα και αυτο οπως και τα αλλα πεντακαθαρα!:)

α ρε samsung κοιμασαι ορθια πραγματικα!

Σωστος, το εχεις πιασει το point φιλε μου ;)

Off topic,παιδια το note 2 το κρατανε επτασφραγιστο μυστικο, περισσοτερο κι απο το galaxy sIII.

Ακομα κι οι γνωριζοντες του χωρου, δεν το εχουν δει μεχρι αυτη τη στιγμη...

Σωστος, το εχεις πιασει το point φιλε μου ;)

Off topic,παιδια το note 2 το κρατανε επτασφραγιστο μυστικο, περισσοτερο κι απο το galaxy sIII.

Ακομα κι οι γνωριζοντες του χωρου, δεν το εχουν δει μεχρι αυτη τη στιγμη...

καποιος φιλος στο topic του note II αναφερει πως το εχει δει. και ανεφερε και αρκετα χαρακτηριστικα του

[sIGPIC][/sIGPIC]

καποιος φιλος στο topic του note II αναφερει πως το εχει δει. και ανεφερε και αρκετα χαρακτηριστικα του

Ναι το εχω δει. Αναφερομαι σε παρουσιαση σε ανθρωπους του χωρου (τυπο κλπ).

Κατι τετοιο δεν εχει γινει,ουτε ανεπισημα οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις, κι ειμαστε ελαχιστες μερες πριν την παρουσιαση του - περιοριζονται μονο σε λιγες διαρροες.

Ο φιλος παραπανω ειναι πολυ κοντα στα τελικα specs και τη μορφη του κινητου παντως απο οτι μαθαινω (για εμενα το αγνωστο για την ωρα ειναι η ποσοτητα της μνημης RAM. Αν δεν αυξηθει θα απογοητευτω)... ;)

Παιδια ο ΟΤΑ updater της Chrack μου βγαζει να κατεβασω το πακέτο για αναβάθμιση σε 12,1. To κατέβασα μια χαρα.. Για την αναβάθμιση απλα το φλασαρω μεσω cwm χωρις καμια περαιτέρω διαδικασια ετσι δεν ειναι?
Coolpad F1 (8297W)

Παιδια ο ΟΤΑ updater της Chrack μου βγαζει να κατεβασω το πακέτο για αναβάθμιση σε 12,1. To κατέβασα μια χαρα.. Για την αναβάθμιση απλα το φλασαρω μεσω cwm χωρις καμια περαιτέρω διαδικασια ετσι δεν ειναι?

Ετσι ακριβως...

Ρε παιδιά όσοι έχετε Chrack δοκιμάσατε καθόλου λειτουργία GPS ? Εγώ μόλις τώρα τυχαία το άνοιξα για να κάνω κάτι και βλέπω δεν λειτουργεί, έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ?

Ρε παιδιά όσοι έχετε Chrack δοκιμάσατε καθόλου λειτουργία GPS ? Εγώ μόλις τώρα τυχαία το άνοιξα για να κάνω κάτι και βλέπω δεν λειτουργεί, έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ?

Σε εμενα δουλευει αψογα κανενα προβλημα φοραω NoteCore v12.5 kernel

Παναγιωτης

ΟΚ θα προσπαθήσω να γυρίσω στον 12.5 να δοκιμάσω μήπως αυτό ήταν το πρόβλημα ευχαριστώ

Όταν έβαλες την Chrack έκανες full wipe ή από αναβάθμιση με wipe cache/dalvin μόνο ?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Και εμενα δεν εχει κανένα θεμα το gps. Και στο sygic και στο mapmyrun που χρησιμοποιώ κλειδώνει σε δευτερόλεπτα

Coolpad F1 (8297W)

Παιδιά συγγνώμη για τις ερωτήσεις, το πρόβλημα δεν ήταν στο GPS του τηλεφώνου αλλά στο πρόγραμμα που προσπαθούσα να λειτουργήσω, πήγα στο play και κατέβασα το GPS test και αμέσως μου λειτούργησε το GPS, οπότε όλα καλά

Παιδιά συγγνώμη για τις ερωτήσεις, το πρόβλημα δεν ήταν στο GPS του τηλεφώνου αλλά στο πρόγραμμα που προσπαθούσα να λειτουργήσω, πήγα στο play και κατέβασα το GPS test και αμέσως μου λειτούργησε το GPS, οπότε όλα καλά

Καλο αυτο :-) ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες και δεν έτρεχε?

Coolpad F1 (8297W)

Καλο αυτο :-) ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες και δεν έτρεχε?

Αυτό http://goo.gl/wLAh9 αν και σε ένα άλλο παλιά samsung Galaxy mini που είχα μου λειτουργούσε άψογα, εδώ στο note όχι ! Τέλος πάντων

Αυτό http://goo.gl/wLAh9 αν και σε ένα άλλο παλιά samsung Galaxy mini που είχα μου λειτουργούσε άψογα, εδώ στο note όχι ! Τέλος πάντων

GPS Tracker

ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕ:

8 Φεβρουάριος 2010

:lol:

Αυτό είναι ότι καλύτερο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGFydGNyb3NzLmdwc3Rlc3QiXQ..

GPS Tracker

ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕ:

8 Φεβρουάριος 2010

:lol:

Αυτό είναι ότι καλύτερο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGFydGNyb3NzLmdwc3Rlc3QiXQ..

Αυτό που λες κάνει τεστ στο σήμα, δορυφόρους κλπ, αυτό που σου έλεγα κάνει το εξής ! Το τρέχεις στο κινητό και μόλις βγεις στον δρόμο και βρει δορυφόρο σου δίνουν από το instamapper έναν google map όπου μπορείς να τον βάλεις με embed code σε μια ιστοσελίδα σου και μέσα από την ιστοσελίδα σου να βλέπουν οι άλλοι που βρίσκεσαι !

Αυτό που μου λες έβαλα και μου άνοιξε τα μάτια πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα γιατί μόλις το έτρεξα αμέσως είδε δορυφόρο :)

Ευχαριστώ

Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά. Να κάνω μια ερώτηση, έχω rom by elthis και δεν θέλω να την αλλάξω. Για κέρνελ τι προτείνετε; Αυτός ο notecore 13 εγκαθίσταται σε μένα ή τι άλλο προτείνετε;

Αυτό που λες κάνει τεστ στο σήμα, δορυφόρους κλπ, αυτό που σου έλεγα κάνει το εξής ! Το τρέχεις στο κινητό και μόλις βγεις στον δρόμο και βρει δορυφόρο σου δίνουν από το instamapper έναν google map όπου μπορείς να τον βάλεις με embed code σε μια ιστοσελίδα σου και μέσα από την ιστοσελίδα σου να βλέπουν οι άλλοι που βρίσκεσαι !

Αυτό που μου λες έβαλα και μου άνοιξε τα μάτια πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα γιατί μόλις το έτρεξα αμέσως είδε δορυφόρο :)

Ευχαριστώ

Εχω την εντύπωση πως ο λόγος που δεν σου τρεχει ειναι πως δεν ειναι γραμμενο για ics. Η τελευταία φορά που ενημερώθηκε προδίδει τέτοιες πιθανότητες :-P

Επισης.. Οποιος βρίσκεται στην Chrack 12.1.. Εχετε θεματακι με την εγγραφη βιντεο? Γραφει το βιντεο κανονικα αλλα μετα οταν παω να κλεισω την κάμερα κανει force close η εφαρμογή. Το βιντεακι αποθηκεύεται κανονικά αλλα λιγο σπαστική η αναμονή 3-4 sec για να έρθει εις πέρας το force close

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)