grtpuntakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλησπερα.αγορασα πριν λιγες μερες το Note...αξιζει να του περασω rom?το ξερω οτι δν το καλυπτει η εγγυηση αλλα σε μια στραβη πως το φερνω στις αρχικες ρυθμισεις ?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλησπερα.αγορασα πριν λιγες μερες το Note...αξιζει να του περασω rom?το ξερω οτι δν το καλυπτει η εγγυηση αλλα σε μια στραβη πως το φερνω στις αρχικες ρυθμισεις ?ευχαριστω... Τις ιδιες αποριες ειχα και εγω και βρηκα εναν οδηγο που με απλα βηματα εκανε ολη την δουλεια..Περασα 4.2.2 και μπορω να πω πως ειδα μια μεγαλη βελτιωση στις επιδοσεις και μια μικρη βελτιωση στην μπαταρια.Δοκιμαστικα το ξαναεπανεφερα στο "μαμα" λογισμικο χωρις κανενα προβλημα....Αμα εχεις βαρεθει το κινητο ετσι οπως ειναι εργοστασιακα δεν εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Τις ιδιες αποριες ειχα και εγω και βρηκα εναν οδηγο που με απλα βηματα εκανε ολη την δουλεια..Περασα 4.2.2 και μπορω να πω πως ειδα μια μεγαλη βελτιωση στις επιδοσεις και μια μικρη βελτιωση στην μπαταρια.Δοκιμαστικα το ξαναεπανεφερα στο "μαμα" λογισμικο χωρις κανενα προβλημα....Αμα εχεις βαρεθει το κινητο ετσι οπως ειναι εργοστασιακα δεν εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις... Μπορείς να ποστάρεις ένα link για τον οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Τις ιδιες αποριες ειχα και εγω και βρηκα εναν οδηγο που με απλα βηματα εκανε ολη την δουλεια..Περασα 4.2.2 και μπορω να πω πως ειδα μια μεγαλη βελτιωση στις επιδοσεις και μια μικρη βελτιωση στην μπαταρια.Δοκιμαστικα το ξαναεπανεφερα στο "μαμα" λογισμικο χωρις κανενα προβλημα....Αμα εχεις βαρεθει το κινητο ετσι οπως ειναι εργοστασιακα δεν εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις... Φιλε μου οταν λες ειχες την 4.2.2?Ποια ακριβως?Και τι διαφορες ειδες σε σχεση με την 4.1.2 εικονηδια νεες λειτουργιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Μπορείς να ποστάρεις ένα link για τον οδηγό; Εγω αυτον τον οδηγο ακολουθησα μονο που δεν φλασαρα την ρομ που προτεινει.Ο οδηγος ειναι πολυ απλος και τα παιδια εχουν κανει φανταστικη δουλεια.Οπου σκαλωσεις μπορεις να επικοινωνισεις μαζι τους για βοηθεια.Εμενα δουλεψαν ολα ρολοι http://www.greeceandroid.gr/dev/931-root-recovery-rom-galaxy-note Και διαλεξα μια απο αυτες http://www.droidviews.com/best-custom-roms-for-samsung-galaxy-note-gt-n7000-2013-edition/ Παντως κατα την διαδικασια μου εβγαλε ενα Error 7 οπου ευτυχως με μια βοηθεια απο το youtube λυθηκε Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Φιλε μου οταν λες ειχες την 4.2.2?Ποια ακριβως?Και τι διαφορες ειδες σε σχεση με την 4.1.2 εικονηδια νεες λειτουργιες? Ξεκινησα με την επισημη 4.2.2 απο την ομαδα της CyanogenMod αλλα δεν με ενθουσιασε και τοσο.Μετα πηγα σε Paranoid Android 3 οπου οι Developers απλα εχουν κανει απιθανη δουλεια.Αλλαζουν ολα.Το κινητο εχει τις απλες λειτουργιες(δηλ S note,S planner κλπ ξεχνα τες) ,αλλαζει το Notifcation bar κλπ.. http://www.youtube.com/watch?v=6ynI8tTVj3E Για να παρεις μια εικονα.Το κινητο εχει γινει πιο σβελτο ... Edited September 18, 2013 by Thanouris Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ξεκινησα με την επισημη 4.2.2 απο την ομαδα της CyanogenMod αλλα δεν με ενθουσιασε και τοσο.Μετα πηγα σε Paranoid Android 3 οπου οι Developers απλα εχουν κανει απιθανη δουλεια.Αλλαζουν ολα.Το κινητο εχει τις απλες λειτουργιες(δηλ S note,S planner κλπ ξεχνα τες) ,αλλαζει το Notifcation bar κλπ.. http://www.youtube.com/watch?v=6ynI8tTVj3E Για να παρεις μια εικονα.Το κινητο εχει γινει πιο σβελτο ... AN θες τις λειτουργείες και ράδιο που δεν έχεις κανονικά βάλε tw rom κατά προτίμηση και για μένα η καλύτερη ήταν η τειμ γιουνιον με σπειντ κερνελ αν όμως σας ενδιαφέρει τόσο πολύ κάλο θα ήταν να διαβάσετε μερικές σελίδες πίσω και θα δείτε εγώ τα έχω γράψει πάνω από 20 φορές ήμαρτον μια αναζήτηση και όλα θα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 AN θες τις λειτουργείες και ράδιο που δεν έχεις κανονικά βάλε tw rom κατά προτίμηση και για μένα η καλύτερη ήταν η τειμ γιουνιον με σπειντ κερνελ αν όμως σας ενδιαφέρει τόσο πολύ κάλο θα ήταν να διαβάσετε μερικές σελίδες πίσω και θα δείτε εγώ τα έχω γράψει πάνω από 20 φορές ήμαρτον μια αναζήτηση και όλα θα είναι οκ. Εψαχνα στις σελιδες αλλα χαθηκα..ψαχνω 3.4 κερνελ ...Υπαρχει καποιο αξιοπιστο και δοκιμασμενο ?? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εψαχνα στις σελιδες αλλα χαθηκα..ψαχνω 3.4 κερνελ ...Υπαρχει καποιο αξιοπιστο και δοκιμασμενο ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4843198#post4843198 Δες στο πόστ #12203 αυτα είχα εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα, έκανα root το κινητό με βάση τον οδηγό εδώ, http://www.greeceandroid.gr/dev/931-root-recovery-rom-galaxy-note έβαλα CWM, μπήκα στη CWM, έκανα τα wipes, πήγα να εγκαταστήσω μια custom rom, έβγαλε error 7 και τώρα το κινητό δεν προχωράει πέρα απ το αρχικό "logo" που λέει samsung galaxy note n7000. H CWM δεν υπάρχει, μπορώ να το βάλω μόνο σε stock recovery. Το σκότωσα ακόμα δε το πήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τις ιδιες αποριες ειχα και εγω και βρηκα εναν οδηγο που με απλα βηματα εκανε ολη την δουλεια..Περασα 4.2.2 και μπορω να πω πως ειδα μια μεγαλη βελτιωση στις επιδοσεις και μια μικρη βελτιωση στην μπαταρια.Δοκιμαστικα το ξαναεπανεφερα στο "μαμα" λογισμικο χωρις κανενα προβλημα....Αμα εχεις βαρεθει το κινητο ετσι οπως ειναι εργοστασιακα δεν εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις... πως μπορω να περασω μια ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα, έκανα root το κινητό με βάση τον οδηγό εδώ, http://www.greeceandroid.gr/dev/931-root-recovery-rom-galaxy-note έβαλα CWM, μπήκα στη CWM, έκανα τα wipes, πήγα να εγκαταστήσω μια custom rom, έβγαλε error 7 και τώρα το κινητό δεν προχωράει πέρα απ το αρχικό "logo" που λέει samsung galaxy note n7000. H CWM δεν υπάρχει, μπορώ να το βάλω μόνο σε stock recovery. Το σκότωσα ακόμα δε το πήρα; Σου εβγαλε το ερρορ και μετα τι εκανες ?? αμα μπορεσεις να μπεις στο recovery (οχι το στοκ) ακολουθα αυτα τα βηματα Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 καλησπερα σε ολους τους κατοχους note. ποιον κερνελ θα προτεινατε σε στοκ ρομ? με ενδιαφερει κατα κυριο λογο να εχει καλυτερες επιδοσεις σε απαιτητικα παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα, έκανα root το κινητό με βάση τον οδηγό εδώ, http://www.greeceandroid.gr/dev/931-root-recovery-rom-galaxy-note έβαλα CWM, μπήκα στη CWM, έκανα τα wipes, πήγα να εγκαταστήσω μια custom rom, έβγαλε error 7 και τώρα το κινητό δεν προχωράει πέρα απ το αρχικό "logo" που λέει samsung galaxy note n7000. H CWM δεν υπάρχει, μπορώ να το βάλω μόνο σε stock recovery. Το σκότωσα ακόμα δε το πήρα; Flash stock με Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. Εχω το Νοτε μου και θελω να του ξαναβαλω την 4.0.4 γιατι η 4.1.2 δεν με πολυαρεσε κανει το τηλεφωνο και σερνεται, ειναι Πορτογαλικο TPH κατεβασα την ελληνικη αλλα ο ODIN αρνειται και ακολουθω πιστα τα βηματα του οδηγου. Δοκιμασα και με ΚΙΕS αλλα με λεει οτι to gΤ-Ν7000 δεν υποστηριζει την υπηρεσια Πρεπει να βαλω την πορτογαλικη με ODIN? Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. Εχω το Νοτε μου και θελω να του ξαναβαλω την 4.0.4 γιατι η 4.1.2 δεν με πολυαρεσε κανει το τηλεφωνο και σερνεται, ειναι Πορτογαλικο TPH κατεβασα την ελληνικη αλλα ο ODIN αρνειται και ακολουθω πιστα τα βηματα του οδηγου. Δοκιμασα και με ΚΙΕS αλλα με λεει οτι to gΤ-Ν7000 δεν υποστηριζει την υπηρεσια Πρεπει να βαλω την πορτογαλικη με ODIN? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Προς τα κατω ειναι οι 4.0.4 roms..Ελπιζω να βοηθησει.Την επισημη 4.1.2 απο Γερμανια μια χαρα μπηκε μεσω Odin ... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλημέρα. Όποιος επιθυμεί μια διαφορετική προσέγγιση User Interface στο ΝΟΤΕ του, ας ρίξει μια ματιά στη MIUI της XIAOMI. Την έβαλα και μου αρέσει πολύ. Προσοχή στην εγκατάσταση όπως με κάθε ROM (εννοείται από Safe Kernel) και καλή διασκέδαση. :) XDA FORUM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244754 MIUI FORUM: http://xiaomi.eu/community/threads/3-9-20.22143/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλημέρα. Όποιος επιθυμεί μια διαφορετική προσέγγιση User Interface στο ΝΟΤΕ του, ας ρίξει μια ματιά στη MIUI της XIAOMI. Την έβαλα και μου αρέσει πολύ. Προσοχή στην εγκατάσταση όπως με κάθε ROM (εννοείται από Safe Kernel) και καλή διασκέδαση. :) XDA FORUM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244754 MIUI FORUM: http://xiaomi.eu/community/threads/3-9-20.22143/ εσυ την εβαλες?εγω ειμαι με sweet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αν την εχεις βαλει πες μας πως σου φαινεται σε σχεση με αλλες που ειχες παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εσυ την εβαλες?εγω ειμαι με sweet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αν την εχεις βαλει πες μας πως σου φαινεται σε σχεση με αλλες που ειχες παλιοτερα. Ήμουν με Sweet κοντά δυο μήνες. Η MIUI είναι πολύ διαφορετική και σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις άλλο κινητό. Μου αρέσει πολύ και δεν έχει κρεμάσματα και restart ή freeze. Τη συνιστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ήμουν με Sweet κοντά δυο μήνες. Η MIUI είναι πολύ διαφορετική και σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις άλλο κινητό. Μου αρέσει πολύ και δεν έχει κρεμάσματα και restart ή freeze. Τη συνιστώ!!! Την εχω απο την περασμενη Τεταρτη και μπορω να πω οτι μ'αρεσει παρα πολυ!:) Αρχικα ειχε καποια lag αλλα μετα απο λιγες ωρες εστρωσε! Εχει πολυ ομορφες αλλαγες και λεπτομεριες! Ακομα οι εφαρμογες που εχει απο μονο του για permissions, auto-start, update, backup και παρα πολλα αλλα ειναι φοβερες! Μη ξεχναμε και τα θεματα(αλλαζεις τα παντα πανευκολα). WakeLocks μετα απο καποιες ρυθμισεις δεν εχω. Στα αρνητικα μεχρι στιγμης εχω 2..το 1ο ειναι οτι καποιες φορες κανει το γνωστο reload του launcher και το 2ο οτι για καποιο λογο μου εχει μπερδεψει λιγες φωτογραφιες επαφων. Στην μικρογραφια φαινονται σωστα, αλλα αν την πατησω δειχνει καποια αλλα ασχετη που δεν εχει σχεση με το ονομα. (βεβαια μπορει να φταιω και εγω σ'αυτο καθως ειναι μαζι google contacts, haxsync, micontacts και εκανα αυτοματο merge..) Μικρο το κακο καθως οποια βλεπω τη φτιαχνω χειροκινητα. Προς το παρων την κραταω γιατι λειτουργικα και αισθητικα με καλυπτει και με το παραπανω. Δειτε και αυτο(link) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μια ερωτηση...Εχω ροοταρει το κινητο και εχω περασει και custom recovery και φλασαρω μια χαρα διαφορες ρομ.Αλλα διαβαζω παντου για ενα safe kernel κλπ...τι παιζει με αυτο ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την Team Asylum CM10.2 να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μια ερωτηση...Εχω ροοταρει το κινητο και εχω περασει και custom recovery και φλασαρω μια χαρα διαφορες ρομ.Αλλα διαβαζω παντου για ενα safe kernel κλπ...τι παιζει με αυτο ? Ξεκινα να διαβασεις το παρακατω..αν φλασαρεις ρομ απο JB+ δε θα εχεις προβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857556 Έχει δοκιμάσει κανείς την Team Asylum CM10.2 να μας πει εντυπώσεις; Την ειχα βαλει καποιες εκδοσεις πριν (2 βδομαδες πριν περιπου) αλλα τα διαφορα bug και η αυξημενη καταναλωση μπαταριας με εκαναν να την αλλαξω..Τωρα δε ξερω σε τι κατασταση ειναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καποιο καλο κερνελ που να δουλευει καλα με cm10.1 υπαρχει ??διοτι με το στοκ βλεπω επιδοσεις αλλα απο μπαταρια οχι και τοσο... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Nx kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts