GTHOM Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 παιδια καλησπερα φοραω την sweetrom v5 πως λεγεται το προγραμμα που αλαζεις την σειρα πανω στην μπαρα?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 παιδια καλησπερα φοραω την sweetrom v5 πως λεγεται το προγραμμα που αλαζεις την σειρα πανω στην μπαρα?? ευχαριστω Στην 5 είναι μεταφρασμένο και τι έχει ως εφαρμογή με όνομα ρυθμίσεις quickpanel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε 4.1.1 πλεον και ειλικρινα, δεν βλεπω τον λογο για κάποιον ηδη κάτοχο να πάει σε Note II Εξαιρετικα σταθερη απο χθες, και η καταναλωση μπαταρίας με τον stock kernel εξαιρετικη. Well done Samsung (δεν πιστευα οτι θα το ελεγα αυτο ποτε :D) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε 4.1.1 πλεον και ειλικρινα, δεν βλεπω τον λογο για κάποιον ηδη κάτοχο να πάει σε Note II Εξαιρετικα σταθερη απο χθες, και η καταναλωση μπαταρίας με τον stock kernel εξαιρετικη. Well done Samsung (δεν πιστευα οτι θα το ελεγα αυτο ποτε :D) Καποιο λινκ για την ρομ μπορεις να μου δωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε 4.1.1 πλεον και ειλικρινα, δεν βλεπω τον λογο για κάποιον ηδη κάτοχο να πάει σε Note II Εξαιρετικα σταθερη απο χθες, και η καταναλωση μπαταρίας με τον stock kernel εξαιρετικη. Well done Samsung (δεν πιστευα οτι θα το ελεγα αυτο ποτε :D) μηπως λες για S3? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε 4.1.1 πλεον και ειλικρινα, δεν βλεπω τον λογο για κάποιον ηδη κάτοχο να πάει σε Note II Εξαιρετικα σταθερη απο χθες, και η καταναλωση μπαταρίας με τον stock kernel εξαιρετικη. Well done Samsung (δεν πιστευα οτι θα το ελεγα αυτο ποτε :D) Εγώ προτίνω να μην προτρέχουμε...έτσι και όταν βγήκε η ICS,πιστεύαμε σε επανάσταση,αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε και τόσο άξια των προσδοκιών μας. Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargiris Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Εγώ προτίνω να μην προτρέχουμε...έτσι και όταν βγήκε η ICS,πιστεύαμε σε επανάσταση,αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε και τόσο άξια των προσδοκιών μας. Παιδιά πράγματι μεγάλη διαφορά... Είναι σαν Note 2! Το project Butter σε πλήρη εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπερα παιδια. Για ποια ρομ μιλατε; δωστε λινκ για κατεβασμα. Με ιδιο τροπο περνιεται; Ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Διάβασα ότι κάποιος που την έβαλε και μετά πήγε να περάσει τις εφαρμογές του μαλόνι με τιτανιουμ του μπρικαρε το τηλ. Αληθεύει το έκανε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πολύ καλή την πέρασα και εγώ χτες βράδυ. Η αλήθεια είναι πως έχει βάση το galaxy S3 με όλη την σχετική εμφάνιση κλπ αυτού του κινητού, αλλά είμαι σίγουρος μέσα στην εβδομάδα οι dev θα κάνουν τα μαγικά τους για μια ακόμη φορά και σύντομα θα δούμε μέσα στο xda αρκετά νέα custom rom που δεν θα τα προλαβαίνουμε :) Πάντως συμφωνώ και εγώ με όσους την έχουν βάλει ήδη πως είναι πολύ καλή έκδοση, σταθερή με πάρα πολύ καλή μπαταρία και ότι χτες βράδυ 11 ήταν η μπαταρία 37% και όταν ξύπνησα 7 το πρωί δεν είχε πέσει καθόλου μα καθόλου τα λέει όλα και με ανοικτό σας πληροφορώ συνεχώς το WiFi μιας και δεν το κλείνω ποτέ είτε αυτό είτε το data και το πρωί παρ' ότι το ξέσκισα το κινητό στα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ιντερνετ κλπ με πήγε μέχρι το μεσημεράκι στα 20% μια χαρά ήμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδιά πράγματι μεγάλη διαφορά... Είναι σαν Note 2! Το project Butter σε πλήρη εφαρμογή! δωσε λινκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 δωσε λινκ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953847 Γι' αυτήν μιλάμε και ναι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μπαίνεις με recover τρέχεις abyss μετά wipe τα πάντα και φλασάρεις αυτή την Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Αυτά κι αν είναι καλά νέα... Ο eybee έγραψε πριν λίγο... eybee : deodexed Custom ROM (RocketROM JB) coming soon...stay tuned Οπότε πλέον ξεκινάμε δυνατά με JB. Την stock δε θα τη δοκιμάσω, πιστεύω αξίζει να περιμένω τη νέα Rocket ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σωτήρη σίγουρα όλοι οι dev τώρα σιγά σιγά θα αρχίσουν μέσα στις επόμενες μέρες να φτιάχνουν τις δικές τους custom roms με βάση εννοείται την jb. Οπότε μέσα στις επόμενες 7-10 ημέρες θα βαρεθούμε να φλασάρουμε roms είναι το μόνο σίγουρο. Και εγώ αυτή την stock τώρα την έβαλα για να πάρω μια ιδέα πως θα είναι και εφόσον βλέπω πως η stock είναι τόσο καλή φαντάζομαι στις customs τι έχει να γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ρε παιδιά έχω τρεχάματα αυτές τις μέρες και δεν πήρα χαμπάρι.. Βγήκε jb για το κινητό μας; επίσημα; Ποτέ έγινε αυτό; Που; αιντεεε... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ρε παιδιά έχω τρεχάματα αυτές τις μέρες και δεν πήρα χαμπάρι.. Βγήκε jb για το κινητό μας; επίσημα; Ποτέ έγινε αυτό; Που; αιντεεε... Sent from my note Μια beta βασικά έκδοση είναι την οποία οκ εγώ την έκανα εγκατάσταση αλλά μου δείχνει περισσότερο πως έχει βάση το Galaxy S3 και όχι τόσο πολύ το δικό μας κινητό. Πάντως freddara αν θες δοκίμασέ την να πάρεις μια ιδέα το πως θα είναι η JB για το δικό μας εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και αν και stock στην εμφάνιση έχει κάποιες δυνατότητες που μου άρεσαν και θα την κρατήσω μέχρι να βγουν custom ήδη ο Rocket ανακοίνωσε πως σύντομα θα βγάλει την πρώτη του Custom JB έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 Ενημερωτικά σου λέω ότι πριν λίγο άφησα μήνυμα στον sweet και τον ρωτάω αν είναι στο πρόγραμμά του να φτιάξει νέα rom με βάση jb μακάρι να φτιάξει γιατί αν πάρουμε παράδειγμα ότι έκανε το άτομο με την sweet είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά και με βάση JB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δηλαδη δεν ειναι Ρομ για λειτιυργειες του ΝΟΤΕ; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δηλαδη δεν ειναι Ρομ για λειτιυργειες του ΝΟΤΕ; Εννοείς αν κάνει για note ? Φυσικά ! Και εγώ Note έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Λειτουργιες ΝΟΤΕ εννοω με s-pen Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ρε παιδιά έχω τρεχάματα αυτές τις μέρες και δεν πήρα χαμπάρι.. Βγήκε jb για το κινητό μας; επίσημα; Ποτέ έγινε αυτό; Που; αιντεεε... Sent from my note Δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα λέω η πήγε στο ΝΟΤΕ2 η κάτι κακό του έχει συμβεί....δεν μας έχεις συνηθίσει να χάνεις τις εξελίξεις. Βλέπω ότι το φόρουμ ξεκίνησε δυναμικό αρκετά άτομα συνδεδεμένα ευχάριστο νέο παμε γερά για τρέλα σεταρισματα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια beta βασικά έκδοση είναι την οποία οκ εγώ την έκανα εγκατάσταση αλλά μου δείχνει περισσότερο πως έχει βάση το Galaxy S3 και όχι τόσο πολύ το δικό μας κινητό. Πάντως freddara αν θες δοκίμασέ την να πάρεις μια ιδέα το πως θα είναι η JB για το δικό μας εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και αν και stock στην εμφάνιση έχει κάποιες δυνατότητες που μου άρεσαν και θα την κρατήσω μέχρι να βγουν custom ήδη ο Rocket ανακοίνωσε πως σύντομα θα βγάλει την πρώτη του Custom JB έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 Ενημερωτικά σου λέω ότι πριν λίγο άφησα μήνυμα στον sweet και τον ρωτάω αν είναι στο πρόγραμμά του να φτιάξει νέα rom με βάση jb μακάρι να φτιάξει γιατί αν πάρουμε παράδειγμα ότι έκανε το άτομο με την sweet είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά και με βάση JB μαλιστα! τρομερα νεα! θα την δοκιμασω και εγω αν προλαβω σημερα!:) back up απο τιτανιουμ κτλ δουλευουν κανονικα φανταζομαι ετσι? Δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα λέω η πήγε στο ΝΟΤΕ2 η κάτι κακό του έχει συμβεί....δεν μας έχεις συνηθίσει να χάνεις τις εξελίξεις. Βλέπω ότι το φόρουμ ξεκίνησε δυναμικό αρκετά άτομα συνδεδεμένα ευχάριστο νέο παμε γερά για τρέλα σεταρισματα. .. οχι φιλε μου εδω ειμαι! παντα!:) απλα ειχα τρεχαμματα με την δουλεια+μετακομιση μαζι(πακεταρω κτλ) και εμεινα λιγο πισω! σημερα αν προλαβω θα την περασω και εγω οπως ειπα και θα επιστρεψω με εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 τωρα θα την περασω κι εγω,για να δουμε τι δουλεια εχει γινει :) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Rocket Rom JB V1! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 Κατεβάζω ήδη άλλα είναι δύσκολή ώρα για flash. :confused: Εντυπώσεις αύριο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Rocket Rom JB V1! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 Κατεβάζω ήδη άλλα είναι δύσκολή ώρα για flash. :confused: Εντυπώσεις αύριο... Δεν το καθυστερείς λίγο ? Διαβάζω αμέτρητα προβλήματα στην Rocket κάθε μήνυμα που έγραφαν οι χρήστες και ένα πρόβλημα είχαν. Βάλε την stock όπως έχω εγώ καλύτερα. Αυτή που διαβάζω πως γράφουν οι χρήστες που την δοκίμασαν και δεν βρήκαν προβλήματα ήταν του crash όμως αν διαβάσεις στο αρχικό του μήνυμα δεν θα κάνει αναβαθμίσεις γιατί αγόρασε λέει το note 2 και δεν τον βλέπω να έχει χρόνο για πολλά πολλά. Εγώ πάντως περιμένω τον sweet αν θα κάνει την εμφάνισή του γιατί έχει εξαφανιστεί 2 μέρες τώρα από τότε που βγήκε η JB θα μείνω με stock JB και μόλις βγάλει ο sweet θα πάω σε αυτόν με κλειστά μάτια. Λειτουργιες ΝΟΤΕ εννοω με s-pen Ναι σ' εμένα λειτουργεί η πένα Edited October 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Καλημερα :) Θελω να επαναφερω τη συσκευη σε stock κατασταση. Αυτη τη στιγμη ειμαι με chrack rom. Ακολουθω τα βηματα του Αργυρη στο ποστ εδω, σωστα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4297497#post4297497 Ερωτησεις: Πριν κανω τη διαδικασια, βαζω abyss και κανω wipes (για να μην κανω hard reset ακομα και με τη στοκ ρομ λογω της πιθανοτητας hard brick) και μετα (με abyss ακομα) download mode και Odin? Το binary μετρητη τον μηδενιζω με το triangle away οντας με τη ρομ που εχω τωρα? Ή μπορω απλα να κανω τη διαδικασια και μετα να βαλω το usb jig που εχω και να το μηδενισει? Ευχαριστω. EDIT: Περιεργο... Μπηκα σε download mode και ο μετρητης δεν εχει πειραχθει, λεει Binary Download: No και Samsung Official ενω ειμαι με Chrack's . Oχι πως με χαλαει, αλλα what gives? Edited October 27, 2012 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts