freddaras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) καλησπερα πατριδα δωσε ενα λινκ να κατεβασω τον cf kernel περνιεται με recovery η mobile odin? ευχαριστω http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip το αρχείο ειναι για recovery! αν το ξεζιπαρεις μπορεις να το βαλεις και με mobile odin!:) Ο τελευταιος hydra παντως με απογοητευσε. Ετρωγε κατι lag διαρκειας το κινητο απο το πουθενα και μετα απο κανα λεπτο επανερχοταν σε νορμαλ επιπεδα ταχυτητας. Απο μπαταρια πολυ μετρια πραγματα. Για μενα προσωπικα, ο notecore 14.2 oc ειναι οτι καλυτερο σε ταχυτητα και μπαταρια. Οσο για την sweet, θεωρω οτι ο στοκ launcher ειναι πιο αργος αποτι στην 3. Για μενα που χρειαζομαι τα snote widgets ειναι ξενερωμα το να παω παλι σε nova. Τρομερος launcher και αγορασμενος εννοειται αλλα χωρις τα widgets ειναι μιση δουλεια. Α ρε Samsung.. Οποτε μενω στην 3 εκτος αν τοβπαρω παλι αποφαση για nova :p Θα συμφωνήσω! νόμιζα οτι στην αρχή έφταιγε η νεα ρομ δεν φταιει η ρομ ομως αλλα ο hydra! οπως τα λες ακριβως την μια πηγαινε σφαιρα και μετα σερνοταν! εβαλα cf και ολα πανε jet! θα συμφωνησω και για τον Launcher της σαμμυ! ειναι τραγικος! ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΜΩΣ..σου δινει την αισθηση οτι η ρομ σερνεται αλλα δεν σερνεται ο launcher σερνεται! ο nova στην τελευταια beta ειναι πυραυλος! να ρωτησω κατι αλλο! ο στοκ κερνελ της βασης που χρησιμοποιεί η sweet rom ποιος ειναι! εκανα ενα search αλλα δεν βρήκα κάτι! Edited October 15, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Θα συμφωνήσω! νόμιζα οτι στην αρχή έφταιγε η νεα ρομ δεν φταιει η ρομ ομως αλλα ο hydra! οπως τα λες ακριβως την μια πηγαινε σφαιρα και μετα σερνοταν! εβαλα cf και ολα πανε jet! θα συμφωνησω και για τον Launcher της σαμμυ! ειναι τραγικος! ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΜΩΣ..σου δινει την αισθηση οτι η ρομ σερνεται αλλα δεν σερνεται ο launcher σερνεται! ο nova στην τελευταια beta ειναι πυραυλος! να ρωτησω κατι αλλο! ο στοκ κερνελ της βασης που χρησιμοποιεί η sweet rom ποιος ειναι! εκανα ενα search αλλα δεν βρήκα κάτι! Aν εννοεις τον cf, δεν νομιζω να εχει βγει οπως δεν εχει βγει και για LRT ακομα αν θυμαμαι καλα. Παντως ο LRQ που ειπες και στον φιλο ειναι super σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Υπαρχει καμμια custom JB που να εχει & FM radio; Θελω να αυξησω την διαθεσιμη RAM . Tωρα μετα απο restart εχω περιπου 280-300 mb Eχω την ICS 4.0.4 (μαμισια ρομ) και εχω κανει root (ΟΤΑ) με CWM & CMW SU & Franco Kernel. Εχω αφαιρεσει αρκετες samsung αχρηστες εφαρμογες με το Root Unistaller αλλα και παλι δεν εχω την διαθεσιμη RAM που ειχα στο SGII (δηλ 450-500 mb) μετα απο restart...... Τι προτεινετε να κανω ? Εκτος απο Custom ROM. Σημειωση ότι δεν εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες dhl. peripoy 15-17 (λιγοτερες απο οτι ειχα στο SGII) και καθολου games. Edited October 16, 2012 by tigerdaytona Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Η αναμονή του JB update και ο ερχομός του Note 2 έχει προκαλέσει έντονη ηρεμία στο Thread μας.... Αν κάποιος έχει ζήσει από την αρχή την ένταση που υπήρχε ένα χρόνο πριν εδώ, μπαίνει σε σκέψεις! Να πάρω το Note 2 και να μπω φυλακή (αλλά με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά) ή να αντισταθώ στηρίζοντας την κινητάρα μας! :happy: Θα ταράξω λίγο την ηρεμία σας δοκιμάζοντας ξανά τη CM10 μετά από καιρό. Δεν θα περάσω τη "απλή", αλλά τη Paranoid. Γράφονται πολύ καλά λόγια και σε βίντεο της τελευταίας έκδοσής της, είναι φανερή η διαφορά στη ταχύτητα. Η 4.1.2 σε συνδυασμό με την έμπνευση του imilka φαίνεται να μπορεί να κάνει τη διαφορά! Σε λίγο θα έχει κατέβει και θα τη φλασάρω κατευθείαν! Θα επιστρέψω λίγο αργότερα με εντυπώσεις! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Και εγω αυτη την Rom Paranoid JB θελω να βαλω αλλα εχει τρελη διαδικασια αφου πρεπει πρωτα να βαλω CM 9 και μετα την Paranoid.... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Η αναμονή του JB update και ο ερχομός του Note 2 έχει προκαλέσει έντονη ηρεμία στο Thread μας.... Αν κάποιος έχει ζήσει από την αρχή την ένταση που υπήρχε ένα χρόνο πριν εδώ, μπαίνει σε σκέψεις! Να πάρω το Note 2 και να μπω φυλακή (αλλά με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά) ή να αντισταθώ στηρίζοντας την κινητάρα μας! :happy: Θα ταράξω λίγο την ηρεμία σας δοκιμάζοντας ξανά τη CM10 μετά από καιρό. Δεν θα περάσω τη "απλή", αλλά τη Paranoid. Γράφονται πολύ καλά λόγια και σε βίντεο της τελευταίας έκδοσής της, είναι φανερή η διαφορά στη ταχύτητα. Η 4.1.2 σε συνδυασμό με την έμπνευση του imilka φαίνεται να μπορεί να κάνει τη διαφορά! Σε λίγο θα έχει κατέβει και θα τη φλασάρω κατευθείαν! Θα επιστρέψω λίγο αργότερα με εντυπώσεις! :cool: Περιμένουμε εντυπώσεις. Εγώ με αυτές τις ρομ ξενερώνω γιατί δεν έχουν βίντεο κλήσεις.. Μιλάω αρκετά ειδικά με άτομα που έχουν cosmote και είναι μακριά από αλεξανδρουπολη. Τεσπα όπως και να έχει περιμένουμε εντυπώσεις. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μπορω να κατεβασω Rom απο το Goo Manager και μεσω CWM να κανω installation?Ειμαι stock ics rooted Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μπορω να κατεβασω Rom απο το Goo Manager και μεσω CWM να κανω installation?Ειμαι stock ics rooted Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Και εγω αυτη την Rom Paranoid JB θελω να βαλω αλλα εχει τρελη διαδικασια αφου πρεπει πρωτα να βαλω CM 9 και μετα την Paranoid.... Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι. Η διαδικασία προϋποθέτει απλά να κάνεις Full Wipe πριν την εγκατάσταση με ένα safe kernel (abyss προτιμώ εγώ) για να αποφύγεις τα Brick. Κατά τα άλλα είναι όσο απλή είναι η εγκατάσταση κάθε άλλης Rom. ;) Τώρα στα δικά μας. :) Λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψιν πως τη χρησιμοποιώ πολύ λίγο, οι πρώτη αίσθηση είναι εντυπωσιακή! Ταχύτατη, τo lag που είχα δει στα αρχικά στάδια της CM10 δεν υπάρχει σε καμία οθόνη ή εφαρμογή! Η κάμερα επίσης απροβλημάτιστη. Δε βρήκα ακόμα την επιλογή για αλλαγή της τοποθεσίας αποθήκευσης, αλλά αν ψάξω δεν νομίζω να είναι δύσκολο. Οι εφαρμογές μου τρέχουν κανονικότατα και το S-Pen το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το Papyrus. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ούτε ένα αρνητικό να αναφέρω προς το παρόν. Για τη μπαταρία δεν θα πω τίποτα αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει διαφορά με όλες τις CM οι οποίες έχουν πολύ καλή αυτονομία! :D Τέλος, οι παραμετροποιήσεις που υπάρχουν είναι πραγματικά άπυρες! Θέλω σίγουρα μια μέρα να δοκιμάζω πράγματα, αν και από την παλιά Paranoid είχα βρει ποιες ρυθμίσεις μου ταιριάζουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι. Η διαδικασία προϋποθέτει απλά να κάνεις Full Wipe πριν την εγκατάσταση με ένα safe kernel (abyss προτιμώ εγώ) για να αποφύγεις τα Brick. Κατά τα άλλα είναι όσο απλή είναι η εγκατάσταση κάθε άλλης Rom. ;) μισο γιατι μπερδευτικα και εγω τωρα. Make sure to run CM9/10 or an AOSP-based ROM : FLASHING FROM STOCK ICS OR ROMS BASED ON STOCK ICS WILL RESULT IN A BRICK! - You're warned! αυτο, τι ειναι? το λεει και καλα για τον kernel οτι πρεπει να μην ειναι ο official αλλα καποιος safe? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Σωστά. Έχω περάσει πολλές φορές cm10 από safe kernels. Την πρώτη φορά γύρισα σε cm9, αλλά δεν έχει καμία διάφορα από την στιγμή που κανείς full wipe.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το boot animation σε sweetrom4. όχι ότι με νοιάζει η βλακεία που έχει απλα μου έχει σπάσει τα νεύρα..χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 πολύ όμορφη η paranoid μπορώ να πώ. 240p ανάλυση και τα μυαλά στα κάγκελα. και σταθερή μου φαίνεται μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Εγώ όπως είπα, "δεν πάω πουθενά, πουθενά, στο Note θα μείνω!" :) Απλά περιμένω την τελική έκδοση της SweetROM 4. Και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Έχασε 45% σε ένα βράδυ ενώ εγώ κοιμόμουν! Τα Kernel Wakelocks του BBS ήταν 15.8% PowerManagerService, 15.4% Alarm και 13.3% suspend_backoff Partial Wakelocks 12% AlarmManager και 3% MAIL_SERVICE. Έχω SweetROM v3 με CF. Καμμιά ιδέα; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Εγώ όπως είπα, "δεν πάω πουθενά, πουθενά, στο Note θα μείνω!" :) Απλά περιμένω την τελική έκδοση της SweetROM 4. Και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Έχασε 45% σε ένα βράδυ ενώ εγώ κοιμόμουν! Τα Kernel Wakelocks του BBS ήταν 15.8% PowerManagerService, 15.4% Alarm και 13.3% suspend_backoff Partial Wakelocks 12% AlarmManager και 3% MAIL_SERVICE. Έχω SweetROM v3 με CF. Καμμιά ιδέα; Καμιά φορά κολλάει κάποια εφαρμογή και θέλει επανεκίννηση Edited October 17, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Στην CM 10 το μόνο που με χάλασε ήταν ότι σε κάποια site ο browser έφαγε γερά lag ενώ γενικά η εμπειρία του ήταν πολύ smooth. Θα το ξανά προσπαθήσω όμως γιατί δεν δοκίμασα από imilka αλλά την έτερη paranoidandroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ειμαι 3η μερα με crach rom 10.1 μαζι με το update και τον Launcher που προτείνει , και ειμαι μια χαρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) εχω βαλει (μετα το ROOT) τον 3.0.15 Kernel Franco. Το Νote Μου εχει stock ICS 4.0.4. Μπορω να κατεβασω CM Rom & με Full Wipe + μεσω CWM (Rom Manager) να κανω installation ? edit :το βρηκα στο Wikipedia.....) Method via ROM Manager Launch RomManager. Optional: Choose the first option in the app, Flash ClockworkMod Recovery to update to the latest version. Select the Download ROM option from the main menu in the ROM Manager. Select the CyanogenMod option, and then choose the latest version of CyanogenMod from the menu. Optional: When you select the latest version of CyanogenMod, check the Google Apps option. Once the ROM is finished downloading, it asks if you would like to Backup Existing ROM and Wipe Data and Cache. If Superuser prompts for root permissions check to Remember and then Allow. The Samsung Galaxy Note (AT&T) will now reboot into the recovery, wipe data and cache, and then install CyanogenMod. When it's finished installing it will reboot into CyanogenMod. Edited October 17, 2012 by tigerdaytona Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπερα και απο μενα ειμαι σε sweet rom και cf kernel abyss χαρη και παλι στο φιλο τον freddara[Να ειναι καλα το παιδι].Θελω να κανω το κινητο οπως ηταν απο την μανα του και να κανω τις αναβαθμισεις μεσω kies.Ο φιλος fredd μου ειπε να παω καπου που γιαυτον που ειναι γατωνι τα καταλαβαινει,αλλα εγω δεν:blink:Μπορει να μου πει καποιος στα ελληνικα βημα-βημα τι κανω;Δεν θελω ουτε root ουτε αλλες rom εκτος απο τις επίσημες.Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να μου απαντησει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Όπως σου είπα και στο ΠΜ, στη Βίβλο του elthis[/member] θα το βρεις κι αυτό Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Το δικο μου Note με stock ics και root και franco kernel θα μπορεσει να παρει jellybean official ota? Οταν κυκλοφορησει βεβαια....Μην ξεχασω να αναφερω οτι εχω uninstall πολλες εφαρμογες της samsung που ειχε το κινητο για να ελευθερωσω μνημη http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip το αρχείο ειναι για recovery! αν το ξεζιπαρεις μπορεις να το βαλεις και με mobile odin!:) Κατεβασα το αρχειο και το εγκατεστησα με recovery αλλα δεν το βλεπω πουθενα....Δεν θα επρεπε να φαινεται στις ρυθμισεις; Ακομη Franco kernel εχω Edited October 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Όπως σου είπα και στο ΠΜ, στη Βίβλο του elthis[/member] θα το βρεις κι αυτό Δεν νομιζω να ειναι αυτο ο freddaras μου εδωσε ενα αλλο link που ελεγε για αλλα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amius Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 :!:Η τελευταία έκδοση του Kies για το Samsung Galaxy Note κυκλοφόρησε πριν 3 ημέρες. Είναι η 2.5.0.12094_28 και στις πρώτες... δοκιμές έδειξε επιτέλους πως τελείωσαν τα τρομερά προβλήματα με το συγχρονισμό και την καταχώρηση επαφών, ημερολογίου κ.λπ. Ορμάτε!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δεν νομιζω να ειναι αυτο ο freddaras μου εδωσε ενα αλλο link που ελεγε για αλλα.:O Τελικα πρεπει να ειναι αυτο το εχω κανει τοσες φορες ο μ.......ς με το galaxy s και το galaxy s2 και το ειχα ξεχασει εδω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Εγώ όπως είπα, "δεν πάω πουθενά, πουθενά, στο Note θα μείνω!" :) Απλά περιμένω την τελική έκδοση της SweetROM 4. Και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Έχασε 45% σε ένα βράδυ ενώ εγώ κοιμόμουν! Τα Kernel Wakelocks του BBS ήταν 15.8% PowerManagerService, 15.4% Alarm και 13.3% suspend_backoff Partial Wakelocks 12% AlarmManager και 3% MAIL_SERVICE. Έχω SweetROM v3 με CF. Καμμιά ιδέα; Η λύση είναι μια γιατί να περιμένεις. .... να βάλεις την sweetrom4 που είναι μια χαρά σε όλα αλλά να αλλάξεις κερνελ οπωσδήποτε ο χιντρα5.3 που έχει είναι πατάτα. Εγώ την εχω με speedmode k3.13 και εχω τρελαθεί και από ταχύτητα (ίδια ταχύτητα με τον νοτεκορε 14.2 oc που είχα)αλλά και από μπαταρία σαν να έχεις cf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts