Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης.. Οποιος βρίσκεται στην Chrack 12.1.. Εχετε θεματακι με την εγγραφη βιντεο? Γραφει το βιντεο κανονικα αλλα μετα οταν παω να κλεισω την κάμερα κανει force close η εφαρμογή. Το βιντεακι αποθηκεύεται κανονικά αλλα λιγο σπαστική η αναμονή 3-4 sec για να έρθει εις πέρας το force close

Το δοκιμασα μολις τωρα και κλεινει κανονικα

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρισκομενος ροοτ και σε custom rom δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φλασαρω μια στοκ μεσω οντιν ετσι? Το ολο θεμα με το emmc brick bug με εχει αγχώσει αρκετα και διπλότσεκάρω οτιδιποτε κανω για 1η φορά
Coolpad F1 (8297W)

Βρισκομενος ροοτ και σε custom rom δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φλασαρω μια στοκ μεσω οντιν ετσι? Το ολο θεμα με το emmc brick bug με εχει αγχώσει αρκετα και διπλότσεκάρω οτιδιποτε κανω για 1η φορά

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Απλώς εγώ πριν περάσω την επίσημη μπαινω με abyss και κάνω όλα τα wipes είτε χρειάζεται είτε όχι.

εχω χ@στει τόσο που διστάζω ακόμη και την τελευταία αναβάθμιση του kalagas με το θέμα να βάλω...:lol::lol:

που να κάνω κίνηση να αλλάξω και rom...:lol::lol::lol:

επιληπτικό επεισόδιο θα πάθω:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

@freddaras Παρατήρησα ότι δουλεύει το text wrapping πλέον:). Τουλάχιστον στον boat browser. Είμαι με τελευταία Κρακ.

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Απλώς εγώ πριν περάσω την επίσημη μπαινω με abyss και κάνω όλα τα wipes είτε χρειάζεται είτε όχι.

Σωστο το βρίσκω. Αν χρειαστεί κάτι τέτοιο θα μπω με τον θεοσταλτο abyss για τα wipes και μετα odin

Coolpad F1 (8297W)

γεια σας! διεγραψα κατα λαθος στο note την εφαρμογη του φακου. μπορω να την επαναφερω η να την κατεβασω απο καπου?

Πιθανόν να βρεις κάτι εδώ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1638442&page=2.

Επί την ευκαιρία μετά από δύο μέρες με chrach και μια μέρα περίπου με notecore v13 θεωρώ πως το κινητό είναι στα καλύτερα του. Αντιμετωπίζω όμως ένα μικρό πρόβλημα με μια εφαρμογή που ενώ την έχω μεταφέρει στην sd δεν μπορώ να βρω το εικονίδιο της. Να φανταστείτε την ανοίγω από google play. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?

spada

Καλησπερα στο φορουμ..εβαλε κανεις τον Core epsilon project??ειναι πολυ καλος Dev,οταν ειχα το MotoRazr μονο τις δικες του ρομ εβαζα
Παναγιωτης

Καλησπερα στο φορουμ..εβαλε κανεις τον Core epsilon project??ειναι πολυ καλος Dev,οταν ειχα το MotoRazr μονο τις δικες του ρομ εβαζα

Εγω ετσι οπως ειναι τα πραγματα και μεχρι να βγει η αναβαθμιση που θα διωχνει το emmc brick bug

με κοβω να βρισκομαι ειτε σε chrack's ειτε σε stock :lol: στειλε κανα λινκ ομως να δουμε και αυτη τη ρομ!

Coolpad F1 (8297W)

@freddaras Παρατήρησα ότι δουλεύει το text wrapping πλέον:). Τουλάχιστον στον boat browser. Είμαι με τελευταία Κρακ.

Στον boat πάντα δούλευε το text wraping.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τι να πω...είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την stock rom και τον netcore kernel (13.3 πλέον). Απλά μια ερώτηση. Για το S3 νομίζω βγήκε fix για auto update στον καιρό. Ξέρει κανείς αν έχει βγει και για το Note ?. Όχι φυσικά ότι θα έχω αυτό το άθλιο widget στην οθόνη, απλά με ρώτησε ένας χρήστης του Note, που δεν έχει πρόσβαση εδώ. Edited by apitsakis

Τι να πω...είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την custom rom και τον netcore kernel (13.3 πλέον). Απλά μια ερώτηση. Για το S3 νομίζω βγήκε fix για auto update στον καιρό. Ξέρει κανείς αν έχει βγει και για το Note ?. Όχι φυσικά ότι θα έχω αυτό το άθλιο widget στην οθόνη, απλά με ρώτησε ένας χρήστης του Note, που δεν έχει πρόσβαση εδώ.

O 13.3 πως πάει από ταχύτητα;;; O 13 ήταν πιο αργός από τον 12.5 και επέστρεψα σε αυτόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αξίζει λες να τον αλλάξω;;;

Κοίτα επειδή είμαι με stock rom, τα scores είναι ποιο μειωμένα από ότι με custom roms. Όμως νομίζω ότι είναι ποιο γρήγορος γιατί τώρα στο Antutu μου δείχνει σκορ μεγαλύτερο από ότι με τον προηγούμενο.

Εγώ πάντως θα διαφωνήσω για τον notecore 13.Μάλλον πιο αργός από τον cf στην αίσθηση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ευχαριστώ. Άρα εκ παραδρομής έγραψες custom rom στο προηγούμενο ποστ...:)

Προς mods: παρακαλώ να διαγραφεί (ανούσιο post).

Nαι έκανα λάθος. Όπως και να έχει είναι μια χαρά rom με κανένα πρόβλημα και μια χαρά αυτονομία έχει. Πάντως όπως βλέπω καμία custom rom πλέον δεν διαφέρει από τις άλλες. Έστω μια καινοτομία να υπάρχει σε κάποια...(αν εξαιρέσουμε φυσικά τις CM)

Edited by apitsakis

Nαι έκανα λάθος. Όπως και να έχει είναι μια χαρά rom με κανένα πρόβλημα και μια χαρά αυτονομία έχει. Πάντως όπως βλέπω καμία custom rom πλέον δεν διαφέρει από τις άλλες. Έστω μια καινοτομία να υπάρχει σε κάποια...(αν εξαιρέσουμε φυσικά τις CM)

Όντως δεν μου κάνει καμία αίσθηση να δοκιμάσω άλλη ρομ νομίζω o chrack έχει πιάσει ταβάνι σε ταχύτητα και σταθερότητα μαζί με τους καινούργιους κερνελ , δοκίμασα cm9 και cm10 , άλλα μειονεκτούν .

Μπα τα ιδια χαλια!

ζουμαρεις και σε παει 10 γραμμες πανω η κατω!

βαλε dolphin beta απο το market! θελει δουλεια ακομη αλλα ειναι ο μοναδικος browser αυτη την στιγμη που επαναφέρει το text wrapping του samsung galaxy 1:)

την εχω σημερα απο το μεσημερι!:)

πολυ όμορφη ρομ ταχύτατη smooth κτλ κτλ κτλ κτλ...:)

θα την κρατησω για λιγο καιρο!!!

Kingdroid 7.2 is up...:p:p

η μεταβαση απο chrack's σε kingdroid ειναι ευκολη σαν διαδικασια?

Coolpad F1 (8297W)

άμα κάνεις τα κατάλληλα wipes/format, είναι πολύ ευκολο!

με αυτη τη διαδικασια ειμαι ενταξει?

1. μεσω cwm > jbdroid kernel cleaner.zip

2. install abyss4.2 > reboot into recovery under advanced

3. factory reset > wipe cache/dalvik

4. install kingdroid 7.2

Coolpad F1 (8297W)

4. install kingdroid 7.2

Σωστός..Αυτη είναι η διαδικασια αλλα κατα το install του abyss θα σου κολήσει η οθόνη...μην φοβηθείς πατα σηνεχεια τα 3 πληκτρα μαζι για να σε βάλει σε cwm

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

4. install kingdroid 7.2

Ακριβώς!

Δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα μετά από τα παραπάνω!

Kingdroid 7.2 is up...:p:p

Έλεος :p

Εγώ την αράζω για λίγο

Αν υπάρχουν φοβερές εξελίξεις ενημερώστε :D

Το χέρι μου με τρώει για cm10 μόνο και μόνο από περιέργεια. Αλλά φαντάζομαι θα έχει πολλά προβλήματα ακόμα

Sent from my note