Jump to content

nxrys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nxrys

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nxrys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα! Δεν έχεις πέσει και σε πολύ σχετικό με την ορολογία! :) αυτά που μου είπες τι ακριβώς είναι? Το τηλ δεν το έχω πειράξει καθόλου και το αγόρασα πριν κάνα 3μηνο από το skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδελφέ το βρήκα! Το τηλ ήταν ρυθμισμενο στην "εύκολη λειτουργία " και όχι στην "τυπική ". Όλα οκ τώρα! Ευχαριστώ! !!
  2. Δεν μπορώ να σειρω κανένα εικονίδιο πουθενά. ...μήπως χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι?
  3. Καλημέρα! Προσπαθώ να δημιουργήσω φακέλους στην επιφάνεια του s5neo αλλά δεν... θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?
  4. αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει την εξής απορία: μετέφερα εφαρμογές( fb , messenger, navigon) απο τη συσκευή στην κάρτα για εξοικονόμηση χώρου. μετα απο αυτο τα εικονιδια απο την επιφάνεια εξαφανιστηκαν και δεν φαίνονται πουθενά οι εφαρμογές. έτσι έπρεπε να γίνει?
  5. γεια σας! διεγραψα κατα λαθος στο note την εφαρμογη του φακου. μπορω να την επαναφερω η να την κατεβασω απο καπου?
  6. αδελφε εχεις ακουση την εκφραση:''ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ???'' αυτο ηταν!!! το κατεβασα και ολα οκ!!! :D :D :D να υποθεσω οτι κατι αναλογο γινεται και με το Handcent SMS? σε αυτο τι πρεπει να κατεβασω πρωτα? thanks!!!!!!
  7. η επιλογη ανοιγμα δεν υπαρχει. υπαρχει μονο η κατ. εγκαταστ. στις εφαρμογες δεν φαινεται καμια απο τις δυο. αντιθετα δυο παιχνιδια που κατεβασα φαινονται και παιζουν κανονικα.... απεγκατεστησα το gosms pro και το εγκατεστησα απο το pc.... και παλι τα ιδια... το τηλ εκανε ληψη εβγαλε μηνυμα οτι εγκασταθηκε επιτυχως αλλα επιλογη ανοιγμα δεν υπαρχει και στις εφαρμογες δεν φαινεται. ακριβως το ιδιο γινεται και με το Handcent SMS Greek .
  8. επιτυχης εγκατασταση του gosms pro γραφει.. αλλα σε αλλες εφαρμογες με του που κατεβαινουν δινει δυο επιλογες: ανοιγμα η κατ. εγκαταστ. εδω δινει μονο το δευτερο και στις εφαρμογες δεν φαινετε πουθενα! update κατεβασα για δοκιμη και το παιχνιδι το drag racing. εμφανιστηκε στισς εφαρμογες αμεσως... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  9. μου γραφει οτι εγκατασταθηκε αλλα δεν τη βλεπω πουθενα.... κατι δεν εχω κανει καλα?
  10. παιδες το αστερι μας παρα ειναι εξυπνο! αν ενα sms ειναι μεγαλο το μετατρεπει αυτοματα σε mms και το στελνει! οποτε δυο κακα μαζι! και extra χρεωση και αν ο αλλος δεν περνει mms δεν βλεπει ποτε το μηνυμα! κανας τροπος για να το παρακαμψουμε? η συσκευη δεν ειναι root.
×
×
  • Create New...