nnik_1969 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Παιδια ναντροιντ ριστορ γινεται με τον τρεχοντα κερνελ που φοραω ή καποιον συγκεκριμενο (αμπυς); ειμαι με κρακς 10 και νετκορ 9 Με τον abbys.Backup γίνεται με τον τρέχοντα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Εννοείτε ότι δεν με νοιάζει απλά αναρωτιέμαι για την ύπαρξη τέτοιων εφαρμογών και όλων αυτών που ψάχνονται για τα σκορ και τους χρόνους. Παντός να πούμε ότι με τις καινούργιες ρομ και κορνέλ έχουμε χάσει αρκετή μπαταρία.τουλάχιστον εγώ. .. Αυτό διαπίστωσα και εγώ. Αρκετή μπαταρία θα έλεγα. Οπότε περνώντας την 7.1 King την άφησα με τον Cf kernel. Η κατανάλωση μειώθηκε εντυπωσιακά στην συσκευή μου. Οκ, η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής αλλά τουλάχιστον δεν στέλνω ένα μήνυμα μέσω tapatalk και να χάνω 2% η να σερφαρω όπως πριν και η μπαταρία να πέφτει αέρα. Οπότε cf kernel και τελειώνει εκεί το πράγμα. Διακοπές είμαστε, δεν γίνεται να ψάχνουμε φορτιστές. Το smoothness για την πολη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Όταν φλασάρετε τον netcore να μην χρησιμοποιείτε το jbroid cleaner η να μην κάνετε wipe cache/dalvik. Αυτό αναφέρει και o developer. Έτσι την φλασάρισα και εγώ πιο νωρίς χωρίς wipe και μπήκε μια χαρά η 11.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αυτό διαπίστωσα και εγώ. Αρκετή μπαταρία θα έλεγα. Οπότε περνώντας την 7.1 King την άφησα με τον Cf kernel. Η κατανάλωση μειώθηκε εντυπωσιακά στην συσκευή μου. Οκ, η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής αλλά τουλάχιστον δεν στέλνω ένα μήνυμα μέσω tapatalk και να χάνω 2% η να σερφαρω όπως πριν και η μπαταρία να πέφτει αέρα. Οπότε cf kernel και τελειώνει εκεί το πράγμα. Διακοπές είμαστε, δεν γίνεται να ψάχνουμε φορτιστές. Το smoothness για την πολη:D Που την βρήκες την 7.1 εγώ την 7 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Που την βρήκες την 7.1 εγώ την 7 εχω. http://www.wuala.com/kingdroid/ROMs/ROMs%20ICS%20GALAXY%20NOTE/ Εχει βγει τρεις μερες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Έχω περάσει από χθες το βράδυ την γερμανική (?) v11 (από την v10 που ήμουν). Δεν μου κλείδωσε την SIM. Δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά από την v10. Είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο το ICS στο note μας. Έχω όμως ένα σοβαρό πρόβλημα: το πλαστικό της πίσω κάμερας έχει πλέον γδαρθεί τόσο πολύ που δεν βλέπονται οι φωτογραφίες! Απίστευτο σχεδιαστικό λάθος της samsung: ή θα έπρεπε να είναι από γυαλί ή θα έπρεπε να είναι 'βυθισμένο' λίγο σε σχέση με το πίσω κάλυμα. Με μια θηκη πιστευω θα ελυνες το προβλημα της επαφης του πλαστικου με οτιδηποτε..Βυθιζεται με θηκη παντως...Εγω ετσι το χω!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) http://www.wuala.com/kingdroid/ROMs/ROMs%20ICS%20GALAXY%20NOTE/ Εχει βγει τρεις μερες:) Γιατί εενβτην έχει στο Xda ήδες το βρήκα εγώ; Ποιες οι διάφορες με την 7 ;;αξίζει τον κόπο η να περιμένω κρακ μπας και μας αντέχει η μπαταρία; Edited August 6, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Γιατί εενβτην έχει στο Xda ήδες το βρήκα εγώ; Ποιες οι διάφορες με την 7 ;;αξίζει τον κόπο η να περιμένω κρακ μπας και μας αντέχει η μπαταρία; την έχω εδώ και δύο μέρες με cf root (ρεκόρ το δύο μέρες για μένα :p) και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος.. Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ για μένα Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Παιδια καλησπερα Που μπορω να βρω τον κερνελ που φορουσε η chrack v10 να τον περασω με recovery; Ωραιοι κ γρηγοροι ολοι οι αλλοι κερνελ αλλα απο μπαταρια. .... αστα να πανε. Ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 την έχω εδώ και δύο μέρες με cf root (ρεκόρ το δύο μέρες για μένα :p) και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος.. Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ για μένα Sent from my note κατεβαζω παραυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 την έχω εδώ και δύο μέρες με cf root (ρεκόρ το δύο μέρες για μένα :p) και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος.. Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ για μένα Sent from my note Κλείνω τώρα τη πρώτη μέρα με King και cf. Επιτέλους το κινητό κρατάει από μπαταρία. Μιλάμε με τους άλλους kernel ξέφυγε το πράγμα. Μπορεί να έχουμε χάσει λίγο σε ταχύτητα αλλά έχω τουλάχιστον 1/3 παραπάνω διάρκεια. Δεν είναι και λίγο. Οπότε αμετακίνητος εδώ. Λέτε η official με ξεσκαρταρισμα να βγάζει παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 την έχω εδώ και δύο μέρες με cf root (ρεκόρ το δύο μέρες για μένα :p) και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος.. Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ για μένα Sent from my note Ποιο μόντεμ έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Γνωρίζει κανείς τι είναι το group C στον νέο κέρνελ netcore (v11.1) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 την έχω εδώ και δύο μέρες με cf root (ρεκόρ το δύο μέρες για μένα :p) και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος.. Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ για μένα Sent from my note Μήλας για την 7 ή την 7.1 εγώ εχω την 7 με νότες 11.1 ρωτάω για να συγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Μήλας για την 7 ή την 7.1 εγώ εχω την 7 με νότες 11.1 ρωτάω για να συγκρίνω. Αν θυμάμαι καλά, την 7.1 έχει με cf όπως και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Κλείνω τώρα τη πρώτη μέρα με King και cf. Επιτέλους το κινητό κρατάει από μπαταρία. Μιλάμε με τους άλλους kernel ξέφυγε το πράγμα. Μπορεί να έχουμε χάσει λίγο σε ταχύτητα αλλά έχω τουλάχιστον 1/3 παραπάνω διάρκεια. Δεν είναι και λίγο. Οπότε αμετακίνητος εδώ. Λέτε η official με ξεσκαρταρισμα να βγάζει παραπάνω; +1. Φιλε μου εβαλα την τελευταια official που βγηκε για γερμανια με ξεσκαρταρισμα οπως λες και με μερικα mod που εβαλα εγω και εχω τα ιδια αποτελεσματα με τις custom. Εχω την εντυπωση μετα απο τοσα φλασαρισματα με σχεδον ολες τις custom rom και διαφορα kernels οτι η official ειναι μια χαρα. Τσαμπα τα φλασαρισματα μου φαινεται. Τι να πω αποψη μου βεβαια αλλα απο δω και περα μονο official θα φλασαρω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Μήλας για την 7 ή την 7.1 εγώ εχω την 7 με νότες 11.1 ρωτάω για να συγκρίνω. 7.1 έχω με cf root kernel Αν θυμάμαι καλά, την 7.1 έχει με cf όπως και εγώ. Ποιο μόντεμ έχεις βάλει; Lrb μια χαρά όλα +1. Φιλε μου εβαλα την τελευταια official που βγηκε για γερμανια με ξεσκαρταρισμα οπως λες και με μερικα mod που εβαλα εγω και εχω τα ιδια αποτελεσματα με τις custom. Εχω την εντυπωση μετα απο τοσα φλασαρισματα με σχεδον ολες τις custom rom και διαφορα kernels οτι η official ειναι μια χαρα. Τσαμπα τα φλασαρισματα μου φαινεται. Τι να πω αποψη μου βεβαια αλλα απο δω και περα μονο official θα φλασαρω.:) Εχμ γιατί να κουράζεσαι όταν μια custom στα δίνει όλα αυτά ετοιμα ;-) Sent from my note Edited August 7, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Lrb μια χαρά όλα +1. Φιλε μου εβαλα την τελευταια official που βγηκε για γερμανια με ξεσκαρταρισμα οπως λες και με μερικα mod που εβαλα εγω και εχω τα ιδια αποτελεσματα με τις custom. Εχω την εντυπωση μετα απο τοσα φλασαρισματα με σχεδον ολες τις custom rom και διαφορα kernels οτι η official ειναι μια χαρα. Τσαμπα τα φλασαρισματα μου φαινεται. Τι να πω αποψη μου βεβαια αλλα απο δω και περα μονο official θα φλασαρω.:) Εχμ γιατί να κουράζεσαι όταν μια custom στα δίνει όλα αυτά ετοιμα ;-) Sent from my note Σωστος ο παιχτης αλλα σε τρωει και λιγο το χερι σου να τη σκαλισεις. χαχαχα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Notecore 11.3 http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1749863&v=1&libid=1344309008793&out=http%3A%2F%2Fhecubus.com%2Fxda%2Fkernel%2FGL_NOTECORE_v11-3_OC.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D1700&title=%5BKERNEL~TW~7%2F08%2F12%5D%20NoteCore%20v11.3%20OC%2FUV%201600mhz%20%2B%20Standard%2C%20%22Kernel%20Kitchen%22%20edition%20-%20xda-developers&txt=http%3A%2F%2Fhecubus.com%2Fxda%2Fkernel%2FGL_NOTECORE_v11-3_OC.zip&jsonp=vglnk_jsonp_13443090572332 (OC version) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το στοκ fm radio παίζει στην oc έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Είμαι με κινγκ 7 και θέλω να περάσω από πάνω την 7.1 ποια η διαδικασία για να μην κάνω φουλ γαιπ τι πρέπει να κάνω για να είμαι ασφαλής; Αν πρέπει να κάνω φουλ γαιπ οκ να μου πείτε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Γιατί να κάνεις full wipe? Κανονικά από πάνω την πέρασα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Γιατί να κάνεις full wipe? Κανονικά από πάνω την πέρασα εγώ. Ναι αλλά ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για μην κάνω καμία πατάτα. Πρέπει να βαλω abyss τι γαιπ να κάνω; Ποιών κερνελ έχεις; Edited August 7, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ρε παιδιά θέλω να ξαναβάλω cf kernel αλλά ποιος είναι o τελευταίος; O LRG η έχει βγάλει και LRK και δεν τον βρίσκω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts