emperor4her Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Και κανω και backup απο cwm που δεν κανουν οι αλλοι:) Mε το backup δεν υπαρχει προβλημα.. με το restore ειναι το προβλημα.. δε λεω, μικρη πιθανοτητα να brickαρει στο restore, αλλα ουφου η διαδικασια του να περασω εναν abyss gb ειναι τοσο απλη και γρηγορη (20 δευτερολεπτα?) γιατι να διακυνδινευσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Mε το backup δεν υπαρχει προβλημα.. με το restore ειναι το προβλημα.. δε λεω, μικρη πιθανοτητα να brickαρει στο restore, αλλα ουφου η διαδικασια του να περασω εναν abyss gb ειναι τοσο απλη και γρηγορη (20 δευτερολεπτα?) γιατι να διακυνδινευσω? Ναι φιλε μου αλλα αν κανεις backup με abyss πως θα γυρισεις στη ρομ παλι; Πρεπει να ξαναπερασεις καποιον ics kernel παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ναι φιλε μου αλλα αν κανεις backup με abyss πως θα γυρισεις στη ρομ παλι; Πρεπει να ξαναπερασεις καποιον ics kernel παλι. Backup κάνεις με όποιον kernel και να είσαι. Στο restore χρειάζεται o abyss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Backup κάνεις με όποιον kernel και να είσαι. Στο restore χρειάζεται o abyss. Εχεις δικιο, αλλα μας εχουν κατατρομαξει με τα bricks που γινονται και εχω μπερδευτει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Από χτες βράδυ έχω δοκιμάσει το Chrack's 10 με το νέο notecore 10 Universal και διαπιστώνω ότι από τότε που φλασάρω είναι ο καλύτερος συνδυασμός που βρήκα ! Δεν έχω ούτε ένα τόσο δα lag από χτες όλα δουλευουν ρολόϊ πραγματικά και έχει το notecore πολύ καλό deep sleep ! 73% έπεσα για ύπνο χτες βράδυ 11 μέχρι 7 το πρωί 73% το ξαναείδα, πολύ καλή διατήρηση μπαταρίας, αλλά δεν είναι το θέμα μόνο της μπαταρίας αλλά πως δεν έχει καθόλου lag και όλα δουλεύουν μια χαρά και wifi/data τα πάντα Αυτή η νέα αναβαθμιση έχουν κάνει τρομερή δουλειά, δύσκολα με βλέπω να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή εκτός και εαν εμφανιστεί κάποιο τρομερό !:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με την Universal όταν του κάνεις χρήση του κινητού πέφτει γρήγορα ;. Γιατί είναι στα 1600 και όχι στα 1400. (Τα έλεγα ότι με τον netcore από την έκδοση 8+ το deep sleep...είναι πράγματι deep sleep!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με την Universal όταν του κάνεις χρήση του κινητού πέφτει γρήγορα ;. Γιατί είναι στα 1600 και όχι στα 1400. (Τα έλεγα ότι με τον netcore από την έκδοση 8+ το deep sleep...είναι πράγματι deep sleep!!). Όχι εγώ δεν είδα να πέφτει γρήγορα, καθόλου μάλιστα, από το πρωί το έχω στην κυριολεξία ξεσκίσει το κινητό στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα και όμως ακόμη έχω αρκετά Βγήκε και η Notecore 10.2 όποιος την θέλει εγώ μόλις την πέρασα έτσι και αλλιώς έχω την 10 οπότε αν δω κανένα προβληματάκι γυρίζω στην 10 και είμαι οκ http://goo.gl/tRMme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Σε ότι έχει να κάνει σχέση με το ιντερνετ όμως ;. Η απλά το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παίδες όσοι έχετε cm9 το θέμα με τον browser (που ήταν βαρύς κτλ σε μερικά sites) βελτιώθηκε καθόλου; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Σε ότι έχει να κάνει σχέση με το ιντερνετ όμως ;. Η απλά το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο ; Συνέχεια το έχω το ίντερνετ ανοικτό 24ώρο και συνέχεια μου έρχονται email's σερφάρισμα και whatsapp/viber/tango το 24-28 ώρες περίπου το γεμίζω και είμαι μια χαρά ! Περνάω άνετα κάνω την δουλειά μου όπως θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παίδες όσοι έχετε cm9 το θέμα με τον browser (που ήταν βαρύς κτλ σε μερικά sites) βελτιώθηκε καθόλου; Sent from my note εχει βελτιωθεί αρκετά , και εγω με Nightly ειμαι γιατι βαρεθηκα τα λαγκ και τα κολληματα ... δοκιμασα και την καινουρια την ροκετ και δεν ειναι τιποτα ιδιετερο , συν οτι εχει και προβλημα με τα τογκλες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) εχει βελτιωθεί αρκετά , και εγω με Nightly ειμαι γιατι βαρεθηκα τα λαγκ και τα κολληματα ... δοκιμασα και την καινουρια την ροκετ και δεν ειναι τιποτα ιδιετερο , συν οτι εχει και προβλημα με τα τογκλες .... οταν λες εχει βελτιωθει αρκετα τι εννοείς?:) ποσο καιρο εχεις...cm9..? επισης απο cm10 κανενα νεοτερο? Edited August 3, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 οταν λες εχει βελτιωθει αρκετα τι εννοείς?:) ποσο καιρο εχεις...cm9..? επισης απο cm10 κανενα νεοτερο? 2 μερες την εχω . σκρολαρεις ανετα και εγω προσωπικα την κανω την παραχωρισει γιατι κατα τα αλλα ειναι αψωγη . απο την 10 βγαλαν σημερα καινουρια αναβαθμιση , αλλα λενε οτι ακομα δεν ειναι έτοιμη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 2 μερες την εχω . σκρολαρεις ανετα και εγω προσωπικα την κανω την παραχωρισει γιατι κατα τα αλλα ειναι αψωγη . απο την 10 βγαλαν σημερα καινουρια αναβαθμιση , αλλα λενε οτι ακομα δεν ειναι έτοιμη :( βρε καλη ειναι αλλα το πιο σημαντικο πραγμα στο κινητο μας ειναι το σερφαρισμα... αν δεν το κανει αυτο σωστα η ζορίζεται οσο καλη και αν ειναι η ρομ για μενα δεν υπαρχει περίπτωση να την κρατησω! ειχα ενθουσιαστεί απιστευτα με την cm9 αλλα ζορίστηκε στον browser ξενερωσα απιστευτα.. για αυτο ρωταω αν εχει βελτιωση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 βρε καλη ειναι αλλα το πιο σημαντικο πραγμα στο κινητο μας ειναι το σερφαρισμα... αν δεν το κανει αυτο σωστα η ζορίζεται οσο καλη και αν ειναι η ρομ για μενα δεν υπαρχει περίπτωση να την κρατησω! ειχα ενθουσιαστεί απιστευτα με την cm9 αλλα ζορίστηκε στον browser ξενερωσα απιστευτα.. για αυτο ρωταω αν εχει βελτιωση...:) οχι δεν ειναι καλη , κατεβασα crash 8 ... επανερχομαι με εντυπωσεις , ροκετ οπως σου ειπα ειναι μαπα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 οχι δεν ειναι καλη , κατεβασα crash 8 ... επανερχομαι με εντυπωσεις , ροκετ οπως σου ειπα ειναι μαπα ... το οχι δεν ειναι καλη που παει στην cm9???:lol::lol: ποτε προλαβες και αλλαξες γνωμη βρε?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 το οχι δεν ειναι καλη που παει στην cm9???:lol::lol: ποτε προλαβες και αλλαξες γνωμη βρε?:lol: Ξαναπέρασα από CM9 όλα τέλεια όπως γνωρίζεις, το scrolling βελτιωμένο αλλά δεν συγκρίνεται με "official". Και επειδή κατά 80% σερφαρω στο κινητό, γύρισα πίσω σε king. Όχι όμως ότι θα έχεις πρόβλημα σε CM9.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ξαναπέρασα από CM9 όλα τέλεια όπως γνωρίζεις, το scrolling βελτιωμένο αλλά δεν συγκρίνεται με "official". Και επειδή κατά 80% σερφαρω στο κινητό, γύρισα πίσω σε king. Όχι όμως ότι θα έχεις πρόβλημα σε CM9.. Κατάλαβες τώρα ? Είναι καλό το σκρολαρισμα άλλα εμάς μας έχει φάει η τελειομανία ... Γιαυτό και αλλάζουμε της ρομ σαν σερβιέτες που είπε και ένας φίλος ... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Κατάλαβες τώρα ? Είναι καλό το σκρολαρισμα άλλα εμάς μας έχει φάει η τελειομανία ... Γιαυτό και αλλάζουμε της ρομ σαν σερβιέτες που είπε και ένας φίλος ... :blink: ρε μαγκες εχει προβλημα σοβαρο ο browser.... αλλο αμα εμεις αλλάζουμε ρομ σαν σερβιετες....:lol: τα ειπαμε και παλιότερα αυτα... ζορίζετε απίστευτα σε πολλα sites... το ειχα ανεβασει το βιντεο και παλιότερα... απλα ρωτουσα αν βελτιώθηκε....η κατάσταση εστω και λιγο! αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι στην CM9 υπάρχει text wrapping(και μαλιστα λειτουργει τελεια) και δεν υπαρχει σε οφισιαλ ρομ! εδω κολλάω ασχημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα... Επειδή έχουν αρχίσει τα restarts και σε μένα με την chrack, και διαβάζω ότι φταίνε μάλλον τα jb animations... Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως τα απεγκαταστουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα... Επειδή έχουν αρχίσει τα restarts και σε μένα με την chrack, και διαβάζω ότι φταίνε μάλλον τα jb animations... Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως τα απεγκαταστουμε? εγω παλι με kingdroid και με τα jb animations ολα στο φουλ γιατι δεν εχω ουτε ενα restart... φιλε κατι δεν παει καλα με την κρακ...(ειχα πολλα προβληματα και εγω αλλα και με την κλασικ ρομ) αποψη μου βγαλτην και πανε σε kingdroid να βρεις την ηρεμία σου... φαντασου εγω εχω να φλασαρω 2 μερες τωρα...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδιά Καλημέρα.. Έχω να φλασάρω από τότε που ο Ηλίας ανέβασε την τελευταία του Rom... Για όσους θυμούνται υπάρχει λόγος αναβάθμισης σε νεότερη βάση??? Έχουν υπάρξει εμφανείς διάφορες στα τελευταία updates της Samsung??? Αν ναι ποια Rom προτείνετε??? Με ενδιαφέρει σταθερότητα, καλή μπαταρία... Δεν έχω χρόνο να δοκιμάζω ROMs, για αυτό ρωτάω.. Ευχαριστώ.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ρε μαγκες εχει προβλημα σοβαρο ο browser.... αλλο αμα εμεις αλλάζουμε ρομ σαν σερβιετες....:lol: τα ειπαμε και παλιότερα αυτα... ζορίζετε απίστευτα σε πολλα sites... το ειχα ανεβασει το βιντεο και παλιότερα... απλα ρωτουσα αν βελτιώθηκε....η κατάσταση εστω και λιγο! αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι στην CM9 υπάρχει text wrapping(και μαλιστα λειτουργει τελεια) και δεν υπαρχει σε οφισιαλ ρομ! εδω κολλάω ασχημα.... Τι λετε τε παιδια καμια σχεση .. Εγω με cm9 και chrome κανενα προβλημα με scrolling .. Και με cm9 browser σαν το video παραπανω δεν ειχα ποτε μου .. Μπορει να μήν ειναι τελειο αλλα πολυ ανετο το scrolling Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καλησπέρα... Επειδή έχουν αρχίσει τα restarts και σε μένα με την chrack, και διαβάζω ότι φταίνε μάλλον τα jb animations... Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως τα απεγκαταστουμε? Περιεργο... Σε μενα που την φοραω 5μτη μερα ολα λειτουργουν τελεια... Τι να πω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Τι λετε τε παιδια καμια σχεση .. Εγω με cm9 και chrome κανενα προβλημα με scrolling .. Και με cm9 browser σαν το video παραπανω δεν ειχα ποτε μου .. Μπορει να μήν ειναι τελειο αλλα πολυ ανετο το scrolling Χθες έβαλα το in.gr για παράδειγμα. Χωρίς flash ήταν ικανοποιητικά. Με το που έβαλα flash ξεκίνησε το πανηγύρι. Μιλάμε έκανες κίνηση με το δάχτυλο και άκουγε μετά από ένα δευτερόλεπτο. Βαριά σελίδα μεν αλλά δεν καταλαβαίνει και τίποτα το κινητό. Μόνο σε cm9 τα είδε όλα. Οπότε στα καπάκια restore στην σταθεροτατη king. Για τον φίλο Kalagas η κρακ σε κάποιους από εμάς δεν έκατσε καλά. Restarts κτλ. Αν θες σταθερότητα και smoothness πας καρφί για την τελευταία kingdroid. Την έχω κάποιες μέρες full φορτωμένη και πάει σφαίρα. Ούτε restart ούτε τίποτα. Η 4.0.4 έχει μεγάλη διάφορα σε μπαταρία. Αξίζει να αλλάξεις. Edited August 4, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts