Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:confused::confused::confused:

ελα ρε συ...

δηλαδη τα παιζουμε ολα για ολα καθε φορα που βαζουμε μια νεα ρομ...:rolleyes:

οιμεεε αυτο ειναι πολυ σοβαρο....

με λιγα λογια μπορουμε να κανουμε wipe catche κτλ μεσα απο recovery η οχι?

ο notecore ειναι safe για τετοια???

αμαν με αυτο το χαος...

ελπιζω να το λυσει συντομα η samsung...

Τον speedmod k 3-11 τον έχουν για safe πάντως σχετικά με wipes. Τώρα τι να πω, και γω έχω μπερδευτεί και στο τέλος θα βάλω μια official χωρίς root για να ξεμπερδεύω..

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τον speedmod k 3-11 τον έχουν για safe πάντως σχετικά με wipes. Τώρα τι να πω, και γω έχω μπερδευτεί και στο τέλος θα βάλω μια official χωρίς root για να ξεμπερδεύω..

μπαααα οφισιαλ???:lol::lol:

εγω τωρα το αφηνω με notecore και kingdroid και δεν το ξαναπειραζω μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα..

πως να βαλεις ρε συ οφισιαλ...

το εχω απο το μεσημέρι με note10 και εχω παθει ζημια...!

ειναι σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο μιλαμε...:p

Λοιπον Λοιπον! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

επιτελους καταφερα με συνδιασμο 2 προγραμματων να συνδεσω με usb σκληρο δισκο σε ntfs forma χωρις να χρειαζεται να γραφω εντολες! να πω οτι χρησιμοποιω chack + netcore

το κανει κανονικα Mount και το βλεπω μεσα απο οποιονδηποτε file manager! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι αυτα:

stick mount και ntfs mounter .

δυστυχως με το screenCast δεν μπορω να δειξω πως παιζει Video αλλα εβαλα να παιξει το lord of the rings 1080p (17gb) και παιζει χωρις να κολλαει με subs!

http://www.youtube.com/watch?v=jI7MrQHLbOw

και το καλυτερο.. http://www.youtube.com/watch?v=W3ySKvv6qVs&feature=youtu.be mount και την καρτουλα μνημης σε ntfs.. Απ οτι ειδα την αναγνωριζει πληρως το κινητο, στην camera, τις εφαρμογες, gallery κλπ κλπ..

1. σιγουρα δεν θα την αναγνωριζει σε recovery.

2. Και φυσικα το κινητο πρεπει να ειναι rooted!

ρε φιλε τι δωρο μας εκανες σημερα!!!!

ουαου...

το κινητο μου διαβασε πριν απο λιγο στικακι σε NTFS..

ειχε ταινια μεσα πανω απο 2 G και την έπαιξε Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α ....

καλα τα λεω εγω αυτο το note καθε μερα ειναι και μια έκπληξη.....:)

Edited by freddaras

Ρε παιδιά πως την πατησα έτσι. Εκανα install fonts με rom toolbox και έχει κολλήσει μετα το λογότυπο της Samsung τι κάνουμε τωρα ? Να ξανακάνω install την rom μέσα απο recovery χωρίς full wipe ?

Ρε παιδιά πως την πατησα έτσι. Εκανα install fonts με rom toolbox και έχει κολλήσει μετα το λογότυπο της Samsung τι κάνουμε τωρα ? Να ξανακάνω install την rom μέσα απο recovery χωρίς full wipe ?

back up κρατησες πριν κανεις οτιδήποτε?

Μπορώ να περάσω με PC - Odin τον Notecore10 σε ήδη rooted stock LRK rom? (και να παραμείνω με stock rom).

Έχει αναφερθεί black-clipping με αυτόν τον kernel?

Thanks!

Μπορώ να περάσω με PC - Odin τον Notecore10 σε ήδη rooted stock LRK rom? (και να παραμείνω με stock rom).

Έχει αναφερθεί black-clipping με αυτόν τον kernel?

Thanks!

νομιζω οτι μπορεις...ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ BACK UP ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ....:)

και στραβα να παει η φαση με το back up σου θα ερθεις και παλι εκει που ησουν...

νομιζω οτι μπορεις...ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ BACK UP ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ....:)

και στραβα να παει η φαση με το back up σου θα ερθεις και παλι εκει που ησουν...

Με ποιό τρόπο παίρνω αυτό το backup;

Thanks!

Πως παίρνω backup? εννοείς με titanium ?αν οχι δεν έκανα .τωρα τι κανω? να δοκιμάσω με recovery?

Δοκίμασε πρώτα απο το recovery να κανεις ενα wipe cashe / dalvik cashe

Εχω king 7 δοκίμασα notekore απλό και έξτρα αλλά και τον speed.

Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω καμία απόλυτος διαφορά σε όλους τους κερνέλ η θερμοκρασία σταθερή όταν το δουλεύω στους41 βαθμούς και η μπαταρία πέφτει το ίδιο σταθερά αλλά και στην ταχύτητα δεν βλέπω καμια διαφορά.

Μπας και είναι στο μυαλό μας οι λεπτομέριες που ψάχνουμε;

Η μήπως κάτι δεν βλέπω εγώ;

Εχω king 7 δοκίμασα notekore απλό και έξτρα αλλά και τον speed.

Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω καμία απόλυτος διαφορά σε όλους τους κερνέλ η θερμοκρασία σταθερή όταν το δουλεύω στους41 βαθμούς και η μπαταρία πέφτει το ίδιο σταθερά αλλά και στην ταχύτητα δεν βλέπω καμια διαφορά.

Μπας και είναι στο μυαλό μας οι λεπτομέριες που ψάχνουμε;

Η μήπως κάτι δεν βλέπω εγώ;

+1 Οπως τα λες φιλε μου ειναι. Εγω εχω αφησει τον lrg με kindroid 7 και ειναι μια χαρα σε ολα. Και κανω και backup απο cwm που δεν κανουν οι αλλοι:)

Και κανω και backup απο cwm που δεν κανουν οι αλλοι:)

Mε το backup δεν υπαρχει προβλημα.. με το restore ειναι το προβλημα.. δε λεω, μικρη πιθανοτητα να brickαρει στο restore, αλλα ουφου η διαδικασια του να περασω εναν abyss gb ειναι τοσο απλη και γρηγορη (20 δευτερολεπτα?) γιατι να διακυνδινευσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε το backup δεν υπαρχει προβλημα.. με το restore ειναι το προβλημα.. δε λεω, μικρη πιθανοτητα να brickαρει στο restore, αλλα ουφου η διαδικασια του να περασω εναν abyss gb ειναι τοσο απλη και γρηγορη (20 δευτερολεπτα?) γιατι να διακυνδινευσω?

Ναι φιλε μου αλλα αν κανεις backup με abyss πως θα γυρισεις στη ρομ παλι; Πρεπει να ξαναπερασεις καποιον ics kernel παλι.

Ναι φιλε μου αλλα αν κανεις backup με abyss πως θα γυρισεις στη ρομ παλι; Πρεπει να ξαναπερασεις καποιον ics kernel παλι.

Backup κάνεις με όποιον kernel και να είσαι. Στο restore χρειάζεται o abyss.

Backup κάνεις με όποιον kernel και να είσαι. Στο restore χρειάζεται o abyss.

Εχεις δικιο, αλλα μας εχουν κατατρομαξει με τα bricks που γινονται και εχω μπερδευτει:D

Από χτες βράδυ έχω δοκιμάσει το Chrack's 10 με το νέο notecore 10 Universal και διαπιστώνω ότι από τότε που φλασάρω είναι ο καλύτερος συνδυασμός που βρήκα ! Δεν έχω ούτε ένα τόσο δα lag από χτες όλα δουλευουν ρολόϊ πραγματικά και έχει το notecore πολύ καλό deep sleep !

73% έπεσα για ύπνο χτες βράδυ 11 μέχρι 7 το πρωί 73% το ξαναείδα, πολύ καλή διατήρηση μπαταρίας, αλλά δεν είναι το θέμα μόνο της μπαταρίας αλλά πως δεν έχει καθόλου lag και όλα δουλεύουν μια χαρά και wifi/data τα πάντα

Αυτή η νέα αναβαθμιση έχουν κάνει τρομερή δουλειά, δύσκολα με βλέπω να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή εκτός και εαν εμφανιστεί κάποιο τρομερό !:lol:

Με την Universal όταν του κάνεις χρήση του κινητού πέφτει γρήγορα ;. Γιατί είναι στα 1600 και όχι στα 1400. (Τα έλεγα ότι με τον netcore από την έκδοση 8+ το deep sleep...είναι πράγματι deep sleep!!).

Με την Universal όταν του κάνεις χρήση του κινητού πέφτει γρήγορα ;. Γιατί είναι στα 1600 και όχι στα 1400. (Τα έλεγα ότι με τον netcore από την έκδοση 8+ το deep sleep...είναι πράγματι deep sleep!!).

Όχι εγώ δεν είδα να πέφτει γρήγορα, καθόλου μάλιστα, από το πρωί το έχω στην κυριολεξία ξεσκίσει το κινητό στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα και όμως ακόμη έχω αρκετά

Βγήκε και η Notecore 10.2 όποιος την θέλει εγώ μόλις την πέρασα έτσι και αλλιώς έχω την 10 οπότε αν δω κανένα προβληματάκι γυρίζω στην 10 και είμαι οκ

http://goo.gl/tRMme

Παίδες όσοι έχετε cm9 το θέμα με τον browser (που ήταν βαρύς κτλ σε μερικά sites) βελτιώθηκε καθόλου;

Sent from my note

Σε ότι έχει να κάνει σχέση με το ιντερνετ όμως ;. Η απλά το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο ;

Συνέχεια το έχω το ίντερνετ ανοικτό 24ώρο και συνέχεια μου έρχονται email's σερφάρισμα και whatsapp/viber/tango το 24-28 ώρες περίπου το γεμίζω και είμαι μια χαρά ! Περνάω άνετα κάνω την δουλειά μου όπως θέλω

Παίδες όσοι έχετε cm9 το θέμα με τον browser (που ήταν βαρύς κτλ σε μερικά sites) βελτιώθηκε καθόλου;

Sent from my note

εχει βελτιωθεί αρκετά , και εγω με Nightly ειμαι γιατι βαρεθηκα τα λαγκ και τα κολληματα ...

δοκιμασα και την καινουρια την ροκετ και δεν ειναι τιποτα ιδιετερο , συν οτι εχει και προβλημα με τα τογκλες ....

εχει βελτιωθεί αρκετά , και εγω με Nightly ειμαι γιατι βαρεθηκα τα λαγκ και τα κολληματα ...

δοκιμασα και την καινουρια την ροκετ και δεν ειναι τιποτα ιδιετερο , συν οτι εχει και προβλημα με τα τογκλες ....

οταν λες εχει βελτιωθει αρκετα τι εννοείς?:)

ποσο καιρο εχεις...cm9..?

επισης απο cm10 κανενα νεοτερο?

Edited by freddaras

οταν λες εχει βελτιωθει αρκετα τι εννοείς?:)

ποσο καιρο εχεις...cm9..?

επισης απο cm10 κανενα νεοτερο?

2 μερες την εχω .

σκρολαρεις ανετα και εγω προσωπικα την κανω την παραχωρισει γιατι κατα τα αλλα ειναι αψωγη .

απο την 10 βγαλαν σημερα καινουρια αναβαθμιση , αλλα λενε οτι ακομα δεν ειναι έτοιμη :(

2 μερες την εχω .

σκρολαρεις ανετα και εγω προσωπικα την κανω την παραχωρισει γιατι κατα τα αλλα ειναι αψωγη .

απο την 10 βγαλαν σημερα καινουρια αναβαθμιση , αλλα λενε οτι ακομα δεν ειναι έτοιμη :(

βρε καλη ειναι αλλα το πιο σημαντικο πραγμα στο κινητο μας ειναι το σερφαρισμα...

αν δεν το κανει αυτο σωστα η ζορίζεται οσο καλη και αν ειναι η ρομ για μενα δεν υπαρχει περίπτωση να την κρατησω!

ειχα ενθουσιαστεί απιστευτα με την cm9 αλλα ζορίστηκε στον browser ξενερωσα απιστευτα..

για αυτο ρωταω αν εχει βελτιωση...:)