Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλήμέρα. Χθες που έβαλα την Chrack v10 την πρώτη φορά που την έβαλα μου έβγαλε transparent widget του accuweather...το οποίο είναι ωράιο...όταν την ξαναπέρασα επειδή δεν είχε κάτσει καλά δεν το έβαλε...μάλλον από δικό μου λάθος στην αρχή που σε ρωτάει τι να βάλει και τι όχι...μήως υπάρχει κάπου ως apk????ευχαριστώ πολύ!!

spirospatra said:
Παιδιά καλήμέρα. Χθες που έβαλα την Chrack v10 την πρώτη φορά που την έβαλα μου έβγαλε transparent widget του accuweather...το οποίο είναι ωράιο...όταν την ξαναπέρασα επειδή δεν είχε κάτσει καλά δεν το έβαλε...μάλλον από δικό μου λάθος στην αρχή που σε ρωτάει τι να βάλει και τι όχι...μήως υπάρχει κάπου ως apk????ευχαριστώ πολύ!!

Αποσυμπίεσε το zip της ρομ μπες στο φάκελο system/apps και πάρε ό,τι θέλεις. Βάλτο στον αντίστοιχο φάκελο στο τηλέφωνο σου και είσαι έτοιμος...:)

παιδιά καλημέρα. Έχω ρωτήσει πολύ κόσμο, ψάχνω επιτέλους να βρω πως διάολο κάνω FULL FORMAT σε NOTE !! Θέλω να του περάσω την νέα 4.0.4 και αφού περαστεί να μην έχει μείνει ούτε ένα κιλομπάητ μέσα απο οτιδήποτε προηγούμενο. Έχω κάνει 3 φλασαρίσματα με official roms και στα 3 παρότι έκανα full wipe απο download mode και factory dedaults μέσα απο το κινητό αφού το άνοιγα(μετά το φλασάρισμα) είχε μέσα δεσμευμένα πολλά gb απο προηγούμενα αρχεία. Μάλιστα σε ένα Note φίλου είχε 6.5GB δεσμευμένα παρότι έκανα όλα τα παραπάνω!!

πως μπορώ να του διαγράψω τα πάντα?

για όσους είχαν nokia εννοώ hard reset, όπου αφού ανοίξει το κινητό είναι σαν να το πήρες απο το εργοστάσιο πάλι.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

SaintPetrouil said:
παιδιά καλημέρα. Έχω ρωτήσει πολύ κόσμο, ψάχνω επιτέλους να βρω πως διάολο κάνω FULL FORMAT σε NOTE !! Θέλω να του περάσω την νέα 4.0.4 και αφού περαστεί να μην έχει μείνει ούτε ένα κιλομπάητ μέσα απο οτιδήποτε προηγούμενο. Έχω κάνει 3 φλασαρίσματα με official roms και στα 3 παρότι έκανα full wipe απο download mode και factory dedaults μέσα απο το κινητό αφού το άνοιγα(μετά το φλασάρισμα) είχε μέσα δεσμευμένα πολλά gb απο προηγούμενα αρχεία. Μάλιστα σε ένα Note φίλου είχε 6.5GB δεσμευμένα παρότι έκανα όλα τα παραπάνω!!

πως μπορώ να του διαγράψω τα πάντα?

για όσους είχαν nokia εννοώ hard reset, όπου αφού ανοίξει το κινητό είναι σαν να το πήρες απο το εργοστάσιο πάλι.

Χώρος αποθήκευσης/διαμόρφωση συσκευής αποθήκευσης...ΑΛΛΑ αν σου μπρικάρει;;;

Γιατί δεν διαγραφεις τους φακέλους που σου μένουν ξέμπαρκοι μετά την εγκατάσταση για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου;

Επίσης στη διαδρομή sdcard είναι ένας φάκελος Android. Έχει μέσα όποια μ@κακία έχουμε περάσει τόσο καιρό. Αν δεν τον έχεις διαγράψει ποτέ πρέπει να σου πιάνει πάνω από 1 GB. Διέγραψε τον και στην επανεκκίνηση θα ξαναδημιουργηθει με τα τωρινά σου αρχεία...

Edited by pandrits

ευχαριστώ...δυστυχώς δεν τα κατάφερα..μάλλον αντιγραφω λάθος apk...δεν πειράζει..θα ξαναδοκιμάσω..

pandrits said:
Αποσυμπίεσε το zip της ρομ μπες στο φάκελο system/apps και πάρε ό,τι θέλεις. Βάλτο στον αντίστοιχο φάκελο στο τηλέφωνο σου και είσαι έτοιμος...:)

spirospatra said:
ευχαριστώ...δυστυχώς δεν τα κατάφερα..μάλλον αντιγραφω λάθος apk...δεν πειράζει..θα ξαναδοκιμάσω..

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω και εγώ ποιο ακριβώς είναι για το widget γιατί διαγράφω κατευθείαν το weather. Χρησιμοποιώ το beautiful widget και σβήνω όλα τα υπόλοιπα.

Ρε Παιδιά τι το σημαντικό βλέπεται όταν μέσα από το rom toolbox κατεβάσετε σε 240. Εμένα μου φαίνονται μικρά τα εικονίδια και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω. Υπάρχει κάπου backup για να κάνω restore αν χρειαστεί?

Myoxygen said:
Ρε Παιδιά τι το σημαντικό βλέπεται όταν μέσα από το rom toolbox κατεβάσετε σε 240. Εμένα μου φαίνονται μικρά τα εικονίδια και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω. Υπάρχει κάπου backup για να κάνω restore αν χρειαστεί?

Δεν υπάρχει κατι το σημαντικό.. Στην ουσία είναι θέμα γουστου.... Απλα με τετοια οθόνη (μέγεθος και ανάλυση) τραβάει το μικρό density....

Τεσπα.. Τι πρόβλημα έχεις και δεν μπορεις να το αλλάξεις σε 320 όπως το έκανες 240 με rom toolbox???

Edited by _DuDe_

1. Κατεβαστε την εφαρμογη buid.prop απο play store

2. Τρεξτε την εφαρμογη και στο entry ro.sf.lcd_density αλλαξτε την τιμη στο επιθυμητο dpi

3. Save και reboot

4. Αν δεν σας αρεσει repeat να το αλλαξετε παλι.

Προσωπικα ειμαι με CM10 και dpi 231 σε Nexus 7 (Phablet) mode

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά με chrack's 10 και notecore. 8.1 απλά η συσκευή δίνει ότι καλύτερο μπορεί. Την άλλη εβδομάδα θα έχω την τύχη να έχω μια σύντομη επαφή με το Note 2. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο ή αναμονή μας...

καλησπερα παιδια μετα το update se 4.0.4 δεν βρισκει το gps

τι πρεπει να κανω καμια ιδεα ;

ξαναφλασαρα τη ρομ με μια vodafone γερμανιας και μια ελλαδας και μου κανει το ιδιο

καμια ιδεα

Myoxygen said:
Από εκεί που το αλλάζεις μόλις πας να το βάλεις στα dbi που ήταν πριν πηγαίνει νομίζω μέχρι 280

Αμα το βάλεις 280 μπορεί στο επόμενο boot να σου δίνει το 320. Αν όχι μπορείς να κάνεις edit το /system/build.prop και όπου δεις ro.sf.lcd_density=240 να το κάνεις 320, save exit reboot.

Παίζουν και άπειρα apps που μπορούν να σου κάνουν την δουλεία πάντως.... Χτύπα lcd density και θα σου βγάλει.

v@gelis said:
Παιδιά με chrack's 10 και notecore. 8.1 απλά η συσκευή δίνει ότι καλύτερο μπορεί. Την άλλη εβδομάδα θα έχω την τύχη να έχω μια σύντομη επαφή με το Note 2. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο ή αναμονή μας...

Λοιπον φιλτατε αναμενουμε φουλ preview ε! :)

Εγω θα πω πως και με απλο cf root η συσκευη πεταει, ειλικρινα εχω εντυπωσιαστει τοσο οσο οταν ειχαν βγει οι πρωτες γρηγορες ρομ για το SGS, δεν το περιμενα κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.

On another issue, εχουμε καποιο δοκιμασμενο theme που να μπαινει σε chrack's 10?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Prattein_Aloga said:
Λοιπον φιλτατε αναμενουμε φουλ preview ε! :)

Εγω θα πω πως και με απλο cf root η συσκευη πεταει, ειλικρινα εχω εντυπωσιαστει τοσο οσο οταν ειχαν βγει οι πρωτες γρηγορες ρομ για το SGS, δεν το περιμενα κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.

On another issue, εχουμε καποιο δοκιμασμενο theme που να μπαινει σε chrack's 10?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437583

Εγώ έχω βάλει του kalagas με το zipthemer. Μπαίνει κανονικότατα...:)

• Administrators
  geonahta said:
Έχεις καμιά πληροφορία για το note2? Έχω διαβάσει για 4core, 5.5".βασικά διαθεσιμοτητα με ενδιαφέρει.

Για το Note 2 συζητάμε αποκλειστικά και μόνο εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336341

Modpic.gif

pandrits said:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437583

Εγώ έχω βάλει του kalagas με το zipthemer. Μπαίνει κανονικότατα...:)

πολύ ωραίο φαίνεται!!λέω να το ρισκάρω!!είμαι νέος στο note ελπίζω να μην τα κάνω θάλασσα...

spirospatra said:
πολύ ωραίο φαίνεται!!λέω να το ρισκάρω!!είμαι νέος στο note ελπίζω να μην τα κάνω θάλασσα...

Κάνε τα βήματα που λέει o kalagas με τη σειρά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πάρε και ένα nandroid backup πριν καλού κακού...

chvet said:
Βγήκε η Notecore 9

http://goo.gl/S5qKO

Ρέ παιδιά τι έχει κάνει ο άνθρωπος;; :eek:

Ζαλίστηκα μιλάμε..

Δεν έχω δει το κινητό πιο γρήγορο..

Απίστευτο.. Τον έβαλα πριν λίγο σε Chrack 10 και έπαθα σοκ..

Έχει φύγει μέχρι και το λαγκ από το Tapatalk..

Ελπίζω να είναι καλός και στην μπαταρία.

Sent from my note

freddaras said:
Ρέ παιδιά τι έχει κάνει ο άνθρωπος;; :eek:

Ζαλίστηκα μιλάμε..

Δεν έχω δει το κινητό πιο γρήγορο..

Απίστευτο.. Τον έβαλα πριν λίγο σε Chrack 10 και έπαθα σοκ..

Έχει φύγει μέχρι και το λαγκ από το Tapatalk..

Ελπίζω να είναι καλός και στην μπαταρία.

Sent from my note

Περιμένω πως και πως να μας πεις τι λέει από μπαταρία σε σχέσει με τον κερνελ που είχε η ρομ εξαρχής

Αν λέω αν την δοκιμάσω και δεν μου αρέσει από που μπορώ να βρω τον κερνελ που είχα...;;;;(για να μην ξαναφλασαρω την ρομ)

Όπως προανέφερα είμαι με κρακ και ενώ εχω δοκιμάσει και κρακ και notecore 8.1 φλασαρα να δοκιμάσουν και τον κερνελ τησ ρομ γιατί τον πρότεινε ο freddaras αυτό που εχω να πω είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διάφορες και ο ποιο ισοροποιμενος είναι αυτός που προτίνετε μαζί με την κρακ (δεν εχω δοκιμάσει τονnotecore 9) περιμένω και αλλά σχολεία

araditsas said:
Περιμένω πως και πως να μας πεις τι λέει από μπαταρία σε σχέσει με τον κερνελ που είχε η ρομ εξαρχής

Αν λέω αν την δοκιμάσω και δεν μου αρέσει από που μπορώ να βρω τον κερνελ που είχα...;;;;(για να μην ξαναφλασαρω την ρομ)

Όπως προανέφερα είμαι με κρακ και ενώ εχω δοκιμάσει και κρακ και notecore 8.1 φλασαρα να δοκιμάσουν και τον κερνελ τησ ρομ γιατί τον πρότεινε ο freddaras αυτό που εχω να πω είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διάφορες και ο ποιο ισοροποιμενος είναι αυτός που προτίνετε μαζί με την κρακ (δεν εχω δοκιμάσει τονnotecore 9) περιμένω και αλλά σχολεία

Φιλε θα σου πω από μπαταρία αλλά έχω ξενερώσει τώρα λίγο γιατί μου έκανε 2 με 3 απανωτά restarts το κινητό ενώ πριν με cf root δεν είχα τέτοια.

Τώρα δεν ξέρω αν φταίει το κινητό ή ο κερνελ δεν κάθεται καλά με Chrack..

Θα επανέλθω στο θέμα

Sent from my note

Μμμμ πολύ κακό αυτό αν υπάρχει λινκ για να ξαναγυρίσω στον μαμα κερνελ και αν όντος είναι τόσο φανταστικός ο νοτεκορ λέω μήπως να δοκίμαζαν και εγώ;; ίσως αύριο;;