Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα για λίγο την νέα Alba... γρήγορη ήταν, αλλά άναβε πολύ η cpu (GL-NoteCore v.7 kernel). Επίσης δεν έβλεπε το USB (mac).

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έβαλα για λίγο την νέα Alba... γρήγορη ήταν, αλλά άναβε πολύ η cpu (GL-NoteCore v.7 kernel). Επίσης δεν έβλεπε το USB (mac).

Αν θες την άποψή μου και εγώ θα κάνω άμεσα επίσης, βγάλε την μέχρι να βγάλουν νέα αναβάθμιση και πίστεψέ με θα γίνει άμεσα αυτό μιας και στο xda 95% από τα άτομα που έβαλαν την νέα έκδοση έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, η cpu δουλεύει στο φουλ με αποτέλεσμα να ανάβει το κινητό συν ότι τρώει πολύ γρήγορα μπαταρία !

Εγώ θα γυρίσω μέχρι νεοτέρας στην προηγούμενη 4 η οποία ήταν πάρα πολύ καλή η θα κάνω μια δοκιμή να δω τι παίζει η chrack 9 που δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ μου και διαβάζω καλά !

Παιδιά σε λίγο KINGDROID V6......

Ξέρουμε σε ποια βάση ρομ θα είναι βασισμένη;

Για του AOSP lovers σαν εμενα, το GS II πηρε CM10 συνεπως εντος εβδομαδας θα εχει και το Note :)

Αυτά και αν δεν είναι ευχάριστα νέα

Seen from my note

Edited by freddaras

Μακάρι...:) Την έχω κρατήσει και εγώ τρεις μέρες, αγόρασα και το Spirit FM και δεν βλέπω να ξεκολλάω...:D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thesmythgroup.snapdaddy.spiritfmwrxt&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50aGVzbXl0aGdyb3VwLnNuYXBkYWRkeS5zcGlyaXRmbXdyeHQiXQ..:blink:

:p:p:p

Μακριά από Alba μέχρι να φτιάξουν τα προβλήματα...

Edited by ibanezman192

Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε να

δοκιμάσουμε άλλους kernels και στην stock 4.0.4 χρησιμοποιώντας mobile Odin; Θα έχει διάφορα στην απόδοση του κινητού;

Παιδιά αν το note δεν μου βλέπει υπολογιστή με το usb καλώδιο πως μπορώ στην SD να περάσω ένα αρχείο που θέλω ? Υπάρχει κάποιος τρόπος ?

Αυτή η Alba 1 συν όλα τα άλλα προβλήματα δεν μου βλέπει και USB τι κάνω ?

Αν τύχη σε κάποιον το ίδιο, το έκανα ως εξής, κατέβασα από το play το wifi transfer pro το έτρεξα και με wifi μετέφερα το Alba 4.zip το παλιό μέσα στην sd κάρτα ! Και τώρα που το σκέφτομαι σαν να με βόλεψε αυτός ο τρόπος να μην τραβάω καλώδια, καλή λύση

Edited by chvet

Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε να

δοκιμάσουμε άλλους kernels και στην stock 4.0.4 χρησιμοποιώντας mobile Odin; Θα έχει διάφορα στην απόδοση του κινητού;

Ναι...Εγώ έχω την τελευταία ελληνική και έχω φλας άρει με pc odin τον notecore kernel v.7 και το κινητό πετάει...

Παιδιά αν το note δεν μου βλέπει υπολογιστή με το usb καλώδιο πως μπορώ στην SD να περάσω ένα αρχείο που θέλω ? Υπάρχει κάποιος τρόπος ?

Αυτή η Alba 1 συν όλα τα άλλα προβλήματα δεν μου βλέπει και USB τι κάνω ?

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να την βγάλεις μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών που την πέρασαν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μην κάνω καμιά βλακεία. Δεν ασχολούμαι συχνά με το κινητό (flashing new ROMs/ kernels) αλλά επειδή με έτρωγε να δω την ICS είχα βάλει πριν 2-3 μήνες την 4.0.3 και έχω τα εξής:

- N7000XXLPT με Kernel 3.0.15-N700XXLPY-CL474507 με κατασκευή IML74K.XXLPY

Τώρα που ήρθε η ελληνική 4.0.4 παρόλο που με ειδοποίησε μέσω OTA, το τηλέφωνο δεν έκανε αναβάθμιση, ενώ μέσω Kies δεν την υποστηρίζει.

Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την Stock ελληνική 4.0.4? Επειδή τώρα η μπαταρία μου κρατάει λιγότερο από μια μέρα (heavy user) μήπως υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος και σταθερός συνδιασμός ROM/Kernel που να δίνει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας?

Σας ευχαριστώ,

/Α.

Ναι...Εγώ έχω την τελευταία ελληνική και έχω φλας άρει με pc odin τον notecore kernel v.7 και το κινητό πετάει...

Με mobile Odin γίνεται;

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μην κάνω καμιά βλακεία. Δεν ασχολούμαι συχνά με το κινητό (flashing new ROMs/ kernels) αλλά επειδή με έτρωγε να δω την ICS είχα βάλει πριν 2-3 μήνες την 4.0.3 και έχω τα εξής:

- N7000XXLPT με Kernel 3.0.15-N700XXLPY-CL474507 με κατασκευή IML74K.XXLPY

Τώρα που ήρθε η ελληνική 4.0.4 παρόλο που με ειδοποίησε μέσω OTA, το τηλέφωνο δεν έκανε αναβάθμιση, ενώ μέσω Kies δεν την υποστηρίζει.

Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την Stock ελληνική 4.0.4? Επειδή τώρα η μπαταρία μου κρατάει λιγότερο από μια μέρα (heavy user) μήπως υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος και σταθερός συνδιασμός ROM/Kernel που να δίνει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας?

Σας ευχαριστώ,

/Α.

Καλησπέρα.

Για να βρεις την τελευταία ελληνική (LR1 4.0.4) πηγαίνε εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Βρες την ( έχει και την ένδειξη Greece) και πέρασε την μέσω odin.

Εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29245127&postcount=4

θα βρεις και οδηγίες εγκατάστασης, σε περίπτωση που δε γνωρίζεις τη διαδικασία.

Αυτό είναι το link για να την κατεβάσει απευθείας:

http://www.hotfile.com/dl/164307134/2754ce9/N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.zip.html

Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση σου για συνδιασμό Rom - Kernel, εγώ προτιμώ τις custom. Ας πούμε τώρα είμαι με Chrack 's v9 και speedmod k3-10. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη Rom και με τον k3-9, νομίζω και εγώ εκεί θα καταλήξω για να συνδιάσω ταχύτητα και αντοχή μπαταρίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να την βγάλεις μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών που την πέρασαν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα...

Απλά για να μην μπερδέψουμε τους φίλους μας εδώ στο φόρουμ, να τονίσω πως η νέα V1 έχει τα προβλήματα είχα την προηγούμενη 4 και πριν την 3 που ήμουν υπερ ευχαριστημένος και επιστρέφω φυσικά στην V4 αυτή την στιγμή

Πολλά προβλήματα οι τελευταίες Custom Roms(LRI και LRG) έχουν...

πχ. με την Cassies έχανα Root συνέχεια,με Alba δεν δουλεύει το usb

Το κόβω πάλι να μαγειρεύω δικιά μου...

χαος με την τελευταια αλβα και εδω:blink::blink:

δεν βρισκει το usb...

γραφεις ενα απλο sms και η μπαταρια πεφτει 10 μοναδες κατω..

εχω 2 μπαταριες και αλλαζω οταν τελειώσει η μια,με την αλλη! πριν απο λιγο εβαλα την δευτερη και δεν ανοιγε το κινητο ενω ηταν φορτισμένη στο φουλ! ειδα και επαθα να το ανοιξω!

και το χειροτερο απο ολα! το εβαλα στο τζεπακι μου στην δουλεια το κινητο και ενιωθα σαν να πηρε φωτια το ποδι μου! Ε Β Ρ Α Ζ Ε μιλαμε!

τωρα δεν ξερω τι να κανω!

ειμαι μεταξυ της τελευταίας κρακ που ακουω απο ολους καλα λογια και της τελευταίας L.R.I στοκ με ροοτ...

ειμαι σε δίλημμα με αλλα λογια..:p

EDIT ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΚ! θα την στρωσω οπως θελω εγω κτλ...

τι κανουμε τωρα ρε παιδες που η αλβα δεν βλεπει το usb?

Edited by freddaras

Καλησπέρα.

Για να βρεις την τελευταία ελληνική (LR1 4.0.4) πηγαίνε εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Βρες την ( έχει και την ένδειξη Greece) και πέρασε την μέσω odin.

Εδώ:

θα βρεις και οδηγίες εγκατάστασης, σε περίπτωση που δε γνωρίζεις τη διαδικασία.

Αυτό είναι το link για να την κατεβάσει απευθείας:

http://www.hotfile.com/dl/164307134/2754ce9/N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.zip.html

Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση σου για συνδιασμό Rom - Kernel, εγώ προτιμώ τις custom. Ας πούμε τώρα είμαι με Chrack 's v9 και speedmod k3-10. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη Rom και με τον k3-9, νομίζω και εγώ εκεί θα καταλήξω για να συνδιάσω ταχύτητα και αντοχή μπαταρίας.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο λινκ που παρέθεσες συνιστά πρώτα πέρασμα GB και μετά την καινούργια (if you are on any other ICS/Custom ROM). Εσύ το δοκίμασες κατευθείαν?

Σου στέλνω και ένα pm για μια διευκρίνηση για το συνδυασμό Chrack 's v9 και speedmod k3-10..

Mια είναι η rom. Μην παιδεύεσται άδικα. Chrack ... Έχω την V9 και περιμένω να βγει και η 10 με νέα βάση. Ότι και να πω είναι λίγο. Άψογη σε όλα.

Mια είναι η rom. Μην παιδεύεσται άδικα. Chrack ... Έχω την V9 και περιμένω να βγει και η 10 με νέα βάση. Ότι και να πω είναι λίγο. Άψογη σε όλα.

ειπε οτι θα βγει κρακ 10 με την νεα βαση???:p

ποτε ρε παιδι μου? οιμεεεεε..

εγω σκεφτομαι μεχρι να ηρεμησει το πραγμα με την νεα βαση και μπει μια ταξη να την βαλω στοκ να την ρουταρω να αφαιρέσω ολη την σαβουρα της samsung να βαλω και κανα mod και να περιμενω λιγο οπως σου ειπα να στρωσει το θεμα..

και τι mods να περασεις ;

αυτα που λεει εδω..

15 Toggle systemUI κτλ..λιγα και καλα...:p

γιατι αν βαλω τωρα την κρακ 9 και αυριο βγει η 10 κτλ κτλ κτλ θα φρικαρω...:lol:

εσυ αφου σου δουλευει η κρακ σωστα κατσε οπως εισαι και μην το κουνάς !:)

ειδες τι παθαμε με αλβα..!

ασε πρωτα λιγο να δοκιμασουν την νεα εκδοση και μετα αλλαξε την..οταν θα βγει με το καλο..:happy:

Προσωπικά προσπάθησα να περάσω αυτό το mod, αλλά δεν πέτυχε. Αυτά δεν είναι για την καινούρια βάση...Ίσως να μην το έκανα σωστά...Μα και να βγει η 10, δεν θα κάνω full wipe. Μόνο wipe cache-dalvik

και τι mods να περασεις ;

Φιλε μου καλησπερα. Εγω περασα καποια mods απο δω.