Jonous Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάτι άσχετο, εκτός του handcent sms ό,τι δοκίμασα μου μετράει 1 sms σε λιγότερο από 160 χαρακτήρες.Το έχει κοιτάξει κανείς αν ο πάροχος χρεώνει όντως όσα μηνύματα λέει το εκάστοτε sms app ή κανονικά χρεώνει ανά 160; Thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Με προλάβες :-P Είχα δυο μέρες cm9 και τώρα δοκιμάζω paradroid .. Τρομερό feeling δυσκολεύομαι όμως λίγο στο keyboard Μου βγάζει το swiftkey πολύ μικρό . Τεσπα χαθηκα λίγο στον κόσμο της cm9 είναι αλήθεια . Θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου και από τις δυο ρομ . Sent from my note Αν και χρησιμοποιω το Swype που δουλευει μια χαρα...δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1102923&d=1338708832 Οτι αλλη βοηθεια χρειαστεις στο στησιμο ρωτα. Μολις τη στησεις τοτε θα καταλαβεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αν και χρησιμοποιω το Swype που δουλευει μια χαρα...δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1102923&d=1338708832 Οτι αλλη βοηθεια χρειαστεις στο στησιμο ρωτα. Μολις τη στησεις τοτε θα καταλαβεις :) Άστο ρε φίλε το βρήκα. Έχει στις ρυθμίσεις επιλογές για να αλλάξεις το "μέγεθος" της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά . :eek: Πχ άλλαξα το μέγεθος για το swiftkey και τα γράμματα βγαίνουν τεράστια τώρα.. Έπαθα σοκ μιλάμε τώρα. Και μπορείς να το κάνεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αυτό.. Μια ακόμη ερώτηση μόνο. Γνωρίζεις αν υπάρχει επιλογή για να βλέπω πότε η ρομ έχει update? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Άστο ρε φίλε το βρήκα. Έχει στις ρυθμίσεις επιλογές για να αλλάξεις το "μέγεθος" της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά . :eek: Πχ άλλαξα το μέγεθος για το swiftkey και τα γράμματα βγαίνουν τεράστια τώρα.. Έπαθα σοκ μιλάμε τώρα. Και μπορείς να το κάνεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αυτό.. Μια ακόμη ερώτηση μόνο. Γνωρίζεις αν υπάρχει επιλογή για να βλέπω πότε η ρομ έχει update? Sent from my note Αυτο το per app dpi ειναι αυτο που κανει τη rom κορυφη για μενα. Οι εφαρμογες των επαφων ή του email για παραδειγμα ειναι για μενα πολυ πιο λειτουργικες σε tablet μορφη. Οι δικες μου ρυθμισεις πχ ειναι: Statusbar style - tablet User default Ui - tablet ui System default Dpi - Stock Tablet Use default Dpi - Stock Tablet Framework - default System Ui - tablet και εχω στο app list τον trebuchet σε phone ui στο 218 dpi, system ui tablet 213, google play tablet 213, contacts tablet 213, email το ιδιο και ειναι απολαυση. Επισης πολυ καλο weather app με ομορφο transparent widget ειναι το Beweather. Οριστε και ενα screenshot Οσο για το ΟΤΑ νομιζω δεν λειτουργει ακομη. Μονο μεσα απο το thread στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αυτο το per app dpi ειναι αυτο που κανει τη rom κορυφη για μενα. Οι εφαρμογες των επαφων ή του email για παραδειγμα ειναι για μενα πολυ πιο λειτουργικες σε tablet μορφη. Οι δικες μου ρυθμισεις πχ ειναι: Statusbar style - tablet User default Ui - tablet ui System default Dpi - Stock Tablet Use default Dpi - Stock Tablet Framework - default System Ui - tablet και εχω στο app list τον trebuchet σε phone ui στο 218 dpi, system ui tablet 213, google play tablet 213, contacts tablet 213, email το ιδιο και ειναι απολαυση. Επισης πολυ καλο weather app με ομορφο transparent widget ειναι το Beweather. Οριστε και ενα screenshot Οσο για το ΟΤΑ νομιζω δεν λειτουργει ακομη. Μονο μεσα απο το thread στο xda. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε. Θα πειραματιστώ και άλλο και θα επανέλθω. Είχες δίκιο πάντως μετά από μια τέτοια ρομ δύσκολα γυρνάς σε μια "νορμάλ" ρομ. Τεσπα πειραματίζομαι και άλλο και επανέρχομαι. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αυτο το per app dpi ειναι αυτο που κανει τη rom κορυφη για μενα. Οι εφαρμογες των επαφων ή του email για παραδειγμα ειναι για μενα πολυ πιο λειτουργικες σε tablet μορφη. Οι δικες μου ρυθμισεις πχ ειναι: Statusbar style - tablet User default Ui - tablet ui System default Dpi - Stock Tablet Use default Dpi - Stock Tablet Framework - default System Ui - tablet και εχω στο app list τον trebuchet σε phone ui στο 218 dpi, system ui tablet 213, google play tablet 213, contacts tablet 213, email το ιδιο και ειναι απολαυση. Επισης πολυ καλο weather app με ομορφο transparent widget ειναι το Beweather. Οριστε και ενα screenshot Οσο για το ΟΤΑ νομιζω δεν λειτουργει ακομη. Μονο μεσα απο το thread στο xda. Το widget του καιρού ποιο είναι; Άκυρο.Το γράφεις στραβομάρα . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Απλα η καλυτερη ρομ που φορεσα ποτε στο note και σε συνδυασμο με τον 5.1 απλα πεταει το κινητο.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Απλα η καλυτερη ρομ που φορεσα ποτε στο note και σε συνδυασμο με τον 5.1 απλα πεταει το κινητο.... Φίλε μου σε ποια Rom αναφέρεσαι, στην τελευταία King; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Με κινγκ 5.1 πολυ καλο εβαλα κερνελ τον νοτεκορε 5.1 εξτιμ και το τηλ εξερετικα γρυγορο αλλα ειχα ψιλες θερμοκρασιες καμια εναλακτικη εχουμε;; τορα το εχω με τον απλο νοτεκορ αλα εχει διαφορα στην ταχυτητα να φανταστω οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Με την Chrack v8, και netcore 5.1 kernel, (standard ver), το κινητό πάει σφαίρα. Χθες το βράδυ που είχα αυπνίες δοκίμασα την Alba ver3, Criskelo, Kingdroid 5.1, stock και φυσικά την Chrack. Έμεινα σε αυτή τελικά (Ναι φλάσαρα 5 φορές μέσα σε 6 ώρες). @araditsas Δεν πιστεύω ότι έχει τόση μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα ο extreme από την standard version. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δουλεύουμε με την standard ver. Edited July 20, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Ο κιντροιντ με τον chrack εχουν διαφορες αναφερε μου μερικες να δω μπας και εχω δουλεια το βραδι. Πες μου και αν εχει το μπλε θεμα τησ κιντροιντ η ειναι σαν οφισιαλ; Πες μου τη γνομη σου νοτεκορε η σπειντμοντ;;; Δοσε μου ενα λινκ για Chrack v8.; Edited July 20, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Mπλε θέμα, με cyrcle battery. Νetcore kernel, ποιο γρήγορος (ίδια μπαταρία) Διαφορά Kingdroid με chrack...μου κάθησε ποιο καλά η chrack...δεν έχω να πω συγκεκριμένες διαφορές. http://kikis-home.de/chrack/lrg/Chrack_XXLRG_DBT_AromaInstall_v8.zip Και από εδώ να δεις το νήμα για την chrack... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208 Edited July 20, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 η fusionrom 2.5 ειναι πολυ καλη ! η παρανοιντ το μονο που με χαλασε και την χαλασε , ειναι οτι ειναι δυσκοίλια στο σκρολαρισμα στο φουμπου και στον μπροουζερ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) η fusionrom 2.5 ειναι πολυ καλη ! η παρανοιντ το μονο που με χαλασε και την χαλασε , ειναι οτι ειναι δυσκοίλια στο σκρολαρισμα στο φουμπου και στον μπροουζερ . fusionrom 2.5 οταν λες καλη δλδ σε σχεση με κιντροιντ 5.1; Αξιζει να δοκιμασω η τα ιδεια θα ειναι απο μπαταρια ταχυτητα ;;; Ειμαι σχετικα νεοπας σε τετοια και ξερεις.. Για κερνελ τι λες υπαρχει κανενας στα 1600 που να λεει;; Edited July 20, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 .... ειναι οτι ειναι δυσκοίλια στο σκρολαρισμα στο φουμπου και στον μπροουζερ . Πραγματικα καμια δυσκολια σε μενα...οσο smooth μπορει να ειναι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μια ακόμη ερώτηση μόνο. Γνωρίζεις αν υπάρχει επιλογή για να βλέπω πότε η ρομ έχει update? Sent from my note Goo.im στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s0up.goomanager Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Στην κιντροιντ ειχα ενα γουιτζετ ψιφιακο ρολοι μπλε απλο διαστασεων ( 5-1 )μετα απο την εγκατασταση της 5.1 δεν το βλεπω μπας και ξερει κανενας αν μπορω να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Ρε παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την netcore 5.1 ? Από χτες αργά που την έβαλα όλο προβλήματα μου κάνει ! Η ext version μου κολλάει συχνά στο lock screen περιμένω λίγο για να ξεκολλήσει η standard δεν μου το κάνει καθόλου αυτό το πρόβλημα αλλά μου κολλάει το internet και στα δεδομένα και wifi ! Προς το παρόν έχω γυρίσει στην 4 που εκεί δεν μου κάνει το παραμικρό ! Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα στην 5.1 ? Μόλις στο xda υπάρχει ανακοίνωση πως σε 20 λεπτά θα βγει η 5.2 Οπότε σε λίγο θα είναι πάνω να την δοκιμάσω και να δω μήπως μου φτιάξει αυτά τα προβλήματα. Πάντως όπως πάει το πράγμα καθημερινά στην notecore θα βγάζουν και από μια αναβάθμιση εδώ θα links για όποιον τα θέλει: http://hecubus.com/xda/kernel/test/GL_NOTECORE_V5-2.zip http://hecubus.com/xda/kernel/test/GL_NOTECORE_V5-2_EX.zip Edited July 21, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 η fusionrom 2.5 ειναι πολυ καλη ! η παρανοιντ το μονο που με χαλασε και την χαλασε , ειναι οτι ειναι δυσκοίλια στο σκρολαρισμα στο φουμπου και στον μπροουζερ . Πραγματικα αυτο με χαλασε και μενα. Αν και εξαιρετικη ρομ με πολυ customization, αυτη η δυσκοιλιοτητα στο browsing με εκανε να γυρισω στην chracks γιατι το τηλεφωνο το δουλευω πολυ στο browsing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 T @xplodwild: [ Fight Status: Xplod / Yamaha Audio Chip ] => Xplod 1 - mc1n2 0 Let the games BEGIN! :w00t: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Βγήκε νέα έκδοση 5.1.1 του KingDroid http://i.imgur.com/LVfiN.jpg DOWNLOAD: http://content.wuala.com/contents/kingdroid/ROMs/ROMs%20ICS%20GALAXY%20NOTE/KingDroid_ICS_NoteMania_v5.1.1_FINAL.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Βγήκε νέα έκδοση 5.1.1 του KingDroid http://i.imgur.com/LVfiN.jpg DOWNLOAD: http://content.wuala.com/contents/kingdroid/ROMs/ROMs%20ICS%20GALAXY%20NOTE/KingDroid_ICS_NoteMania_v5.1.1_FINAL.zip Να την περάσω χωρίς full wipe πάνω από την 5.1??? Μόλις χθες έβαλα την 5.1 και έχει κάτσει εκπληκτικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Να την περάσω χωρίς full wipe πάνω από την 5.1??? Μόλις χθες έβαλα την 5.1 και έχει κάτσει εκπληκτικά... Ναι μπορεις να την περασεις βεββεα βαλε adys κερνελ μην το ξεχασεισ και κανε γαιπ κασε και νταλβιν μονο μετα νο γαιπ απο το αρομα και περνατην απο πανω χωρις να χασεις τυποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Με τη kernel εχετε περασει την kindroid 5.1 παιδες??Εγω με cf εχω lag στην καμερα μερικες φορες!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Με σπειντνοτε 3-9 εμενα δουλεβε αψογοτατα Αν θες για ακομα πιο γρηγορα νοτεκορε 5.2 εξτρημ Αλα δεν το προτηνω για καλοκαιρι. Το καλητερο ειναι να τους δοκιμασειςς ολους μονο σου ξεκινα εναν εναν και οποιως σου αρεσει μηνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts