vfragos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Έχει τροποποιηθεί και ο dialer ή όχι ακόμα; Εάν ναι, κανένα screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Και κατι που μπορει να μη γνωριζετε,Τα περισσοτερα εικονιδια ο Γιαννης τα εχει φτιαξει ΜΟΝΟΣ του και κυκλοφορουν πολλα ευρεως σε διαφορα themes διαφορων συσκευων..;) Εντάξει μιλάμε για τρελή δουλειά...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Πραγματικά τα φτιάχνω όλα στο photoshop. Όντως πάρα πολύ δουλειά... Για να τελειώσω θα μου πάρει κανά 20ήμερο με 5-6 ώρες την μέρα σίγουρα να ασχολούμαι με αυτό... @elthis-Γιάννη ο λόγος που έδωσα όλα τα status bar εικονίδια στην UOT Kitchen και πλέον μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε ήταν ακριβώς αυτό που είπες και χωρίς credits χωρίς τίποτα. Έχει τροποποιηθεί και ο dialer ή όχι ακόμα; Εάν ναι, κανένα screenshot; Ακόμα... Παιδιά εκτός του ότι ο default dialer δεν ψάχνει ελληνικά επίσης με χαλάει κ το πληκτρολόγιο λίγο... Α ρε HTC IME... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Edited January 6, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ακόμα... Παιδιά εκτός του ότι ο default dialer δεν ψάχνει ελληνικά επίσης με χαλάει κ το πληκτρολόγιο λίγο... Α ρε HTC IME... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme για δοκιμαστε λιγο ρε παιδια τον ex dialer απο το μαρκετ! εγω αυτον εχω και πλεον "εκλεισα" με το θεμα:) και ελληνικα και οτι αλλο θελετε/..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) για δοκιμαστε λιγο ρε παιδια τον ex dialer απο το μαρκετ! εγω αυτον εχω και πλεον "εκλεισα" με το θεμα:) και ελληνικα και οτι αλλο θελετε/..:) Υπάρχουν πολλοί dialers που το κάνουν αυτό, αλλά θέλω να το κάνει o default... Μόλις τελειώσω με το theme μου και αποκτήσω σχέση με τον Leomar, θα του πω μήπως και κάνει τίποτα... Ερώτηση; Με την check ROM όλοι έχετε το παλιό market σωστά; Το καινούργιο γιατί δεν δουλεύει; Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Edited January 7, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Υπάρχουν πολλοί dialers που το κάνουν αυτό, αλλά θέλω να το κάνει o default... Μόλις τελειώσω με το theme μου και αποκτήσω σχέση με τον Leomar, θα του πω μήπως και κάνει τίποτα... Ερώτηση; Με την check ROM όλοι έχετε το παλιό market σωστά; Το καινούργιο γιατί δεν δουλεύει; Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Η Leomar έρχεται με το νέο μάρκετ που σε πολλούς λειτουργεί κανονικά σε άλλους όχι.Μέσα στη κουζίνα έχει μάρκετ φιξ, που νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, σου περνάει το παλιό μάρκετ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημέρα, απ' ότι διάβασα στο xda θα κυκλοφορήσει νέα checkrom base σήμερα με πολλά καινούργια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημέρα, απ' ότι διάβασα στο xda θα κυκλοφορήσει νέα checkrom base σήμερα με πολλά καινούργια πράγματα. Σημερα την ααναμένουμε καθως και τον final Abyss 2.8 Αν και ο 2.8test4 ειναι εκπληκτικός εκτος των άλλον και στο θεμα μπαταρίας... Σε 12 ωρες 0% καταναλωση απο χθες την νυχτα μεχρι τωρα... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Χρονια πολλά στου Γιάννηδες...Ειναι και πολλοί Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Η Leomar έρχεται με το νέο μάρκετ που σε πολλούς λειτουργεί κανονικά σε άλλους όχι.Μέσα στη κουζίνα έχει μάρκετ φιξ, που νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, σου περνάει το παλιό μάρκετ. Εσένα σου δουλεύει; όντος το fix περνάει το παλιό market.... Να μας χαίρονται κιόλας... Γιαννάρα... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Edited January 7, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Η Leomar έρχεται με το νέο μάρκετ που σε πολλούς λειτουργεί κανονικά σε άλλους όχι.Μέσα στη κουζίνα έχει μάρκετ φιξ, που νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, σου περνάει το παλιό μάρκετ. Έτσι είναι, σου περνάει το παλιό. Όποιος έχει πρόβλημα να αγοράσει με το νέο market και έχει όρεξη, μπορεί να δοκιμάσει αυτό. Εκεί που αναφέρει να αλλάξεις csc μπορείτε να βάλετε XEU, είναι το Generic Europe / UK και υποστηρίζει κανονικά ελληνικά και 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms. Και λέω όποιος έχει όρεξη γιατί θα χρειαστεί να κάνει full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Σημερα την ααναμένουμε καθως και τον final Abyss 2.8 Αν και ο 2.8test4 ειναι εκπληκτικός εκτος των άλλον και στο θεμα μπαταρίας... Σε 12 ωρες 0% καταναλωση απο χθες την νυχτα μεχρι τωρα... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Χρονια πολλά στου Γιάννηδες...Ειναι και πολλοί Με wifi, δεδομένα, συγχρονισμους ανοιχτα να υποθέσω;:eek: Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, μαζί σ'αυτούς και ο πατέρας μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Χρονια πολλα στους Γιαννηδες.... μεσα στη κουζινα στους Kernels εχει εναν AbyssNote v2.7 τι διαφορα εχει απο αυτο που εχω εγω (2.3.35.7-N7000XXKL7-CL823206 se.infra@SEP-42 #2) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Λοιπόν..... Κατεβάζετε εδώ: Kalagas_Mixed_Theme_CheckROM_v1.0.zip Να ξέρετε ότι παρόλο που έχω αλλάξει πάρα πολλά εικονίδια (μόνο αν ανοίξετε τα default apks και τα συγκρίνετε με τα δικά μου θα καταλάβετε τι λέω), μη περιμένετε τεράστια διαφορά... Εσείς θα δείτε πιο πολύ εικονίδια στην statusbar αλλαγμένα, τα popup windows κλπ... [/center] Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες....... @kalagas ωραίος , πολύ καλή δουλειά μπράβο .....απλός ήθελα να ρωτήσω εάν δουλεύει σε Stok Rom (ROOT) η μόνο με την CheckROM ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428855 ) ... Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέτης (βεβαίως για να μην παρεξηγηθώ ...ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και για τον δικό τους χρόνο την αγάπη και την υπομονή που δείχνουν σε αυτό το forum ) να είστε πάντα καλά ..... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημερα. Ετοιμη η νεα Checkrom. Ετοιμαζομαι για φλασαρισμα... XXKL7_CheckROM_Revo_NoteHD_V2.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) V2 Changelog Based on XXKL7 Firmware from Samsung Kernel: CF-Root-XXKL7-v5.0-CWM5 FULL WIPE Kitchen Pro app V1.2.5 for Rom Customization (updated) Added Toggle 2G to framework Force Launcher into memory Launcher lag reduced as much as possible (But its still there just a little)(its a firmware issue) Improved Ram Stability Zipallining of system/app and /system/framework @Boot Some Minor Bug's fixed Market Reverted to old (You have to adjust with it for now) http://checkrom.com/threads/xxkl7-2-3-6-checkrom%E2%84%A2-revo-notehd-v2.347/ παλι full wipe θελει?? omg δηλαδη EDIT : Τελικα χρειαζεται ή απλα το περναμε με recovery mode --> install zip from sdcard....? Edited January 7, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 καλημερα και χρονια πολλα στους Γιαννηδες να ρωτησω κατι?? α. πως αλλαζεις το bootanimation στην CheckROM β. υπαρχει καποια ρυθμιση η καποιο προγραμμα να σου αναβοσβηνει καποιο λαμπακι η κατι αλλο, προκειμενου να καταλαβενεις οτι εχεις μνμ η χαμενη κληση, γιατι αν σβησει η οθονη δεν καταλαβενεις τιποτε ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 @GTHOM για την καινουργια εκδοση πρεπει να κανω ολα αυτα που μου ειχες πει απο την αρχει για να την περασω?? και format και ολα? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 @GTHOM για την καινουργια εκδοση πρεπει να κανω ολα αυτα που μου ειχες πει απο την αρχει για να την περασω?? και format και ολα? Εχουν αλλαχτει framework, κανεις κανονικα full wipe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εχουν αλλαχτει framework, κανεις κανονικα full wipe... σου απαντησε ο φιλος v@gelis ναι καντα ολα απο την αρχη Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες....... @kalagas ωραίος , πολύ καλή δουλειά μπράβο .....απλός ήθελα να ρωτήσω εάν δουλεύει σε Stok Rom (ROOT) η μόνο με την CheckROM ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428855 ) ... Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέτης (βεβαίως για να μην παρεξηγηθώ ...ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και για τον δικό τους χρόνο την αγάπη και την υπομονή που δείχνουν σε αυτό το forum ) να είστε πάντα καλά ..... Δεν ξέρω... Πάρε ένα nandroid backup και δοκίμασε... Αν δεν δοyλεύει κάνεις restore το backup που πήρες και είσαι Ok.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εχουν αλλαχτει framework, κανεις κανονικα full wipe... Αυτά είναι ότι καλύτερο για τους Themers.... Άντε πάλι από την αρχή... Έτσι είναι όμως στην αρχή... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυτά είναι ότι καλύτερο για τους Themers.... Άντε πάλι από την αρχή... Έτσι είναι όμως στην αρχή... Πραγματι, γενικα η ενασχοληση με custom roms χρειαζεται υπομονη, χρονο και φαια ουσια. Πως σου φαινεται το note-λι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδια επιδη μου εχει κατσει εκπληκτικα καλα η v1+abyss2.8 λεω να μην κανω την αλλαγη στη v2... Υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες στις 2 εκδοσεις??? Μπορειτε να μου πειτε??? Ευχαριστω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πραγματι, γενικα η ενασχοληση με custom roms χρειαζεται υπομονη, χρονο και φαια ουσια. Πως σου φαινεται το note-λι? Καταληκτική συσκευή.... Έχω πάθει πλάκα... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καταληκτική συσκευή.... Έχω πάθει πλάκα... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Ξεχαστηκαν sense και ολα μονομιας ε? :lol:;) @galanakop Περα απο λιγο ακομα scripting που εδωσε ακομα καλυτερο feeling στο touch sensitivity (καποιοι θα το βρουν υπερβολικα ευαισθητο πλεον - προσωπικα μου αρεσει), δε βλεπω αλλες αισθητες διαφορες για την ωρα. Σε καθε περιπτωση, παντως, μπορω να αντιληφθω ευκολα οτι μιλαμε για την καλυτερη δουλεια μεχρι σημερα, στο χωρο των custom roms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts