leoim Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Εχει παρατηρησει κανενας μετα απο συνεχη χρηση το κινητο να ανεβαζει θερμοκρασια? Εβαλα το battery monitor και μου εβγαλε μερικες φορες μετα απο συνεχη χρηση την ενδειξη για θερμοκρασια κ ειδικα πανω απο 40 βαθμους κελσιου.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Εχει παρατηρησει κανενας μετα απο συνεχη χρηση το κινητο να ανεβαζει θερμοκρασια? Εβαλα το battery monitor και μου εβγαλε μερικες φορες μετα απο συνεχη χρηση την ενδειξη για θερμοκρασια κ ειδικα πανω απο 40 βαθμους κελσιου.:confused: χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος θα ελεγα πως 40 βαθμοι ειναι καλα για ενα κινητο που ειναι σε συνεχη χρηση, κανε ενα απλο google search για το κινητο να δεις σε πια ορια πρεπει να ειναι. Ρε παιδιά όταν στέλνω μηνύματα δεν με αφήνει να γράψω με πεζούς χαρακτήρες αλλά μόνο με κεφαλαία ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις μπορώ να κάνω για να μου το επιτρέψει; Τώρα είμαι από το κινητό οπότε ξέρω ότι έχει μικρούς χαρακτήρες εγκατεστημένους. Edited March 9, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Δεν γίνεται να στείλεις 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα με μικρά ελληνικά γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Δεν γίνεται να στείλεις 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα με μικρά ελληνικά γράμματα... Το αυτό. Είναι περιορισμός του πρωτοκόλλου των sms το οποίο υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων / sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Καλά νέα για το μοντέλο μας παιδιά. Τα update για android 4.0 ξεκίνησαν στην Γερμανία πριν λίγες ώρες. Αναμένετε διαθέσιμο και στην Ελλάδα την εβδομάδα που μας έρχετε. Επίσης από ότι έχω καταλάβει το sense για εμάς θα είναι 3.6 και όχι 4 έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες; Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλά νέα για το μοντέλο μας παιδιά. Τα update για android 4.0 ξεκίνησαν στην Γερμανία πριν λίγες ώρες. Το διάβασα και γώ χθες αλλά ακόμα δεν βλέπω κάποια αναβάθμιση διαθέσίμη (στη Γερμανία ζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Επίσης από ότι έχω καταλάβει το sense για εμάς θα είναι 3.6 και όχι 4 έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες; Ακριβώς, το sense θα είναι το 3.6 και όχι το 4. Μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το 4 πάντως, το οποίο το αφήνουν μόνο για τα καινούργια τους κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Έχω S-OFF, superCID, και root αλλά με την official rom, υπάρχει κάποιο app για να ξεκλειδώνει με το volume button???? Και κάτι άσχετο... Mόλις μου κατεβάζει την αναβάθμιση για το Ice Cream, αγορασμένο από Expansys 1ος/2012.... update: Τι πρέπει να κάνω για να κάνει την αναβάθμιση??? Το άφησα να προχωρήσει αλλά βγάζει μαύρη οθόνη με το android και το σήμα κινδύνου επάνω του... Edited March 12, 2012 by ttasos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 υπαρχει mod που το flashαρεις απο recovey ,αν θυμαμαι καλα λεγεται volume wake.το ειχα βρει στο xda και το ειχα περασει.για το μεγεθος του κινητου βολευει πολυ.στο αλλο θεμα δεν μπορω να σε βοηθισω... ασχετο:μια καλη rom για το κινητο που εχω αρκετο καιρο ειναι η HyperNonSense.την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoim Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παιδια κανεις με update ? στο απλο το sensation ειδη αρχισαν να τις παιρνουν. κανεις απο εμας πηρε ? να μας πει καμια εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παιδιά να ρωτήσω, το πήρε ένας φίλος χθές και έχει την έκδοση 2.3.4 και sense 3. Δεν έχει λέει άλλη αναβάθμιση, μου κάνει εντύπωση το 2.3.4. Δεν υπάρχει πιο πρόσφατη; Το κινητό είναι παραεισαγωγής, εγώ που το έλεγξα όλα οκ, ούτε κουνάει το καπάκι ούτε τίποτα. Το μόνο που είδα είναι το κουμπί το δεύτερο από αριστερά με τις γραμμούλες δεν ανάβει τόσο έντονα το ledακι αλλά δουλεύει κανονικά, πταίσμα. Κάτι άλλο το κινητό ήταν σφραγισμένο, πως γίνεται να έχουν βάλει μέσα το morelocale2 και ελληνικό βιβλιαράκι, είχε και ταινία και ζελατίνα το κουτί. :O Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 2.3.4 είναι η πιο πρόσφατη για την συσκευή αυτή. Η συσκευή είναι γνήσια μην φοβάσαι, όσο για τα προγράμματα είναι ανάλογα από πιο κατάστημα το κινητό βγήκε στην αγορά. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antono_j Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Καλησπέρα είμαι καινούργιος στα android αλλα νομιζω το παλευω... Ερωτηση: παρατηρω οτι συνεχως απενεργοποιηται ο αυτοματος συγρονισμος δεδομενων στις ρυθμισεις με αποτελεσμα να πρεπει να κανω χειροκινητα ανανεωση στα mail κ στον καιρο... Καμια βοηθεια please?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) Έχεις κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης της μπαταρίας; αν ναι αυτό φταίει. Έχεις παρατήρησή να απενεργοποιείτε μόνο του; Όταν το τηλέφωνο πέφτει κάτω από ένα όριο της μπαταρίας έχει αυτόματο να μπαίνει σε battery save mode και απενεργοποιεί τέτοιες λειτουργίες Edited March 15, 2012 by FrenzyGr Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antono_j Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ναι εχω καποιο προγραμμα,θα τσεκαρω τις ρυθμισεις του κ θα δω.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Τίποτα φιλε. Και ότι άλλο χρειαστεί εδώ είμαστε :thumbup: Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Μετά από 3ης μήνες αποφάσισα να το κάνω s-off και root. Αλλά ψάχνω guides και κανένας δεν με βοηθάει για αυτό που χρειάζομαι. Θέλω να Απενεργοποιησω το sense τελείως και να χρησιμοποιήσω τον go launder. Πως το κάνω χωρίς να κάνω καμία ΜΑΛΑΚΙΑ στο κινητό; Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παιδιά, ποιος είναι ο καλύτερος browser κατά τη γνώμη σας; Με νοιάζει να τα δείχνει όπως στον υπολογιστή αλλά και να μην κάνει μεγάλη κατανάλωση δεδομένων. Δοκίμασα τον native στο xe ενός φίλου και τράβαγε πολλά δεδομένα, του τέλειωσα την κάρτα :O. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Θα σου πρότεινα chrome beta ή dolphin browser. Πάντος εγώ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το στοκ. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδιά, ποιος είναι ο καλύτερος browser κατά τη γνώμη σας; Με νοιάζει να τα δείχνει όπως στον υπολογιστή αλλά και να μην κάνει μεγάλη κατανάλωση δεδομένων. Δοκίμασα τον native στο xe ενός φίλου και τράβαγε πολλά δεδομένα, του τέλειωσα την κάρτα :O. Εγώ έχω καταλήξει σε opera και dolphin. Κάποιες φορές τα βρίσκει σκούρα ο ένας και τότε ανοίγω τον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 γιατι κατι μου λεει οτι θα τελειωσει ο μηνας και ακομα θα τσεκαρουμε για αναβαθμιση???? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 γιατι κατι μου λεει οτι θα τελειωσει ο μηνας και ακομα θα τσεκαρουμε για αναβαθμιση???? Εγώ απλά βαρέθηκα να περιμένω και flashαρα την ARHD Rom και τελείωσε το θέμα :ρ Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εγώ απλά βαρέθηκα να περιμένω και flashαρα την ARHD Rom και τελείωσε το θέμα :ρ Ε μα ναι ρε παιδιά. ;) Βάλε την 6.5.2 ΧΕ - βγήκε σήμερα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μετά από 3ης μήνες αποφάσισα να το κάνω s-off και root. Αλλά ψάχνω guides και κανένας δεν με βοηθάει για αυτό που χρειάζομαι. Θέλω να Απενεργοποιησω το sense τελείως και να χρησιμοποιήσω τον go launder. Πως το κάνω χωρίς να κάνω καμία ΜΑΛΑΚΙΑ στο κινητό; εκει που κατεβαζεις το ARHD στα mods εχει no-sense.το flashαρεις μετα την rom κανονικα. το εχω δοκιμασει αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος σε καποιες λεπτομεριες.αλλα απο αποδοση ηταν μια χαρα! για να γλυτωσεις απο το sense ομως δοκιμασε και την HyperNonSense.εχει καλη αποδοση και ειναι σχετικα ομορφη rom. τελος για τις customs roms...η InsertCoin 5.1.4 μου εκατσε καλυτερα απο την ARHD 6.5.1.Δεν κρασαρε τοσο το sense και ειχε γενικοτερα πιο πολυ ram..γενικη παρατηρηση ειναι οτι η συσκευη 'κρασαρε' πολυ περισσοτερο με την original rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Θα εγκαταστήσω την 6.5.2 αύριο το πρωί τότε :) όχι μπορώ να πω ότι με έχει καλύψει. Δεν έχει crashαρει ούτε μια φορά μετά από 2 μέρες συνεχής χρήσης ούτε έστω λίγο να lagαρει κάπου. Έχω εγκαταστήσει και 2 3 mods και όλα λειτουργούν αρμονικά. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts