eLeKtriK EyE Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 σιγα μην συμμορφωθουμε δεν καταλαβα.... :ninja: Η γνώση αφορά το γεγονός που σου παρέθεσα. Η συμμόρφωση αφορά την ανακοίνωση που βγάλαμε πέρυσι. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Η γνώση αφορά το γεγονός που σου παρέθεσα. Η συμμόρφωση αφορά την ανακοίνωση που βγάλαμε πέρυσι. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. και εγω εννοουσα οτι δεν θα συμμορφωθουμε με τις αρχες οχι με τους κανονες του myphone που τηρουμε ευλαβικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Δε νομίζω ότι στην παρούσα φάση κυνηγάνε τους αυτούς που κατεβάζουν. Προς το παρόν στοχεύουν αυτούς που διαχειρίζονται σελίδες και αυτούς που τα ανεβάζουν. Εμείς σαν myphone δεν θα θέλαμε να κατηγορηθούμε ως διαμεσολαβητές σε κάτι τέτοιο, κι επειδή οι της ΕΛ.ΑΣ. δε θα κάτσουν να το ψάξουν και πολύ, παίρνουμε τα μέτρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πάντως πολύ ησυχία εδώ, στο adslgr έχει γίνει χαμός από το μεσημέρι. :p Κλείδωσαν κι εκεί το θέμα. Αγρίεψαν τα πράγματα φαίνεται και στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Κλείδωσαν κι εκεί το θέμα. Αγρίεψαν τα πράγματα φαίνεται και στην Ελλάδα... Παραμονή της... Τζούλιας έπεσε περονόσπορος !!!!! :rolleyes: Δούλεψε σειρινάκης. Το είπε εξάλλου και στο σημερινό ΘΕΜΑ. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εγώ θα έλεγα να είμαστε λίγο ψύχραιμοι και να μη μας παίρνει από κάτω. Και το λέω γιατί πέρσι με το κλείσιμο του γαλανόλευκου με είχε πάρει από κάτω η όλη φάση πάρα πολύ. Μάλιστα αναρωτιόμουν τι θα έκανα αν ποτέ συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με τον ελληνικό tracker. Γιατί ήμουν μέλος από το 2007, κατέβαζα καμιά 5-6 αρχεία τη μέρα και είχα στατιστικά γύρω στα 5 TB upload και ratio πάνω από 2. Είχα (και έχω) στημένο 2ο pc που λειτουργεί 24/7 μόνο για να seedαρω. Πραγματικά ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Και να που ήρθε και η δική του ώρα. Να πω την αμαρτία μου, δε με πείραξε τόσο αυτή τη φορά. Παρά του ότι έχασα τη δυνατότητα να κατεβάζω και ένα λογαριασμό με τέτοια στατιστικά. Γιατί πλέον έχω καταλάβει ότι η μάχη με την πειρατεία είναι χαμένη. Ότι και να κάνουν θα βρω τρόπο. Όλοι θα βρούμε τρόπους. Και που ξέρετε, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να ακούσουμε μια μέρα ότι είναι up and running τα site που επισκεπτόμασταν τόσα χρόνια καθημερινά. Μπορεί και όχι. Αλλά who cares; Υπάρχουν κι άλλες πηγές. Επίσης υπάρχουν και άλλα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Δεν νομιζω οτι ο ελληνικος tracker εκλεισε για παντα...και γω "στεναχωρηθηκα" αλλα πιστευω πως θα ξανα ανοιξει ...απλα με ενοχλησε που ενω,λογικα ηξεραν οτι θα κλεισει,οι moderators ειχαν βγαλει προσφορα για vip members...εν πασει περιπτωση και ο γαλανολευκος ειπε οτι δεν θα ανεβαινουν ταινεις αν δεν εχουν περασει 6 μηνες απτην πρωτη κυκλοφορια οπως και τα cd....απο τη μια ειναι σωστο αλλα απτην αλλη ενθαρυνονται οι "μαυροι" ωστε να "πλουτιζουν" αυτοι τωρα....ειδωμεν.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Το μόνο κακό που μας κάνανε είναι ότι τρώμε λίγο χρόνο παραπάνω να βρούμε "απ έξω" το σωστό βίντεο με τους σωστούς υποτίτλους, κατά τα άλλα όπως είπε κι ο φίλος BabylonX έναν κάλο λογαριασμό με ratio στο 4.50 και upload στα 2Tb. Κατά τα άλλα ελπίζω να μην βγάλει και τρίτο dvd η Τζούλια γιατί βλέπω να κλίνουν και το Πειρατικό… Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Δεν νομιζω οτι ο ελληνικος tracker εκλεισε για παντα...και γω "στεναχωρηθηκα" αλλα πιστευω πως θα ξανα ανοιξει ...απλα με ενοχλησε που ενω,λογικα ηξεραν οτι θα κλεισει,οι moderators ειχαν βγαλει προσφορα για vip members...εν πασει περιπτωση και ο γαλανολευκος ειπε οτι δεν θα ανεβαινουν ταινεις αν δεν εχουν περασει 6 μηνες απτην πρωτη κυκλοφορια οπως και τα cd....απο τη μια ειναι σωστο αλλα απτην αλλη ενθαρυνονται οι "μαυροι" ωστε να "πλουτιζουν" αυτοι τωρα....ειδωμεν.. Συγνωμη αλλα υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει τον ασπρο μπλε και δεν μπορει να βρει αλλου καινουργια ταινια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Συγνωμη αλλα υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει τον ασπρο μπλε και δεν μπορει να βρει αλλου καινουργια ταινια; Mπορει και να υπαρχει...που ξερεις,απλα δεν καταλαβα τι σημασια εχει ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Mπορει και να υπαρχει...που ξερεις,απλα δεν καταλαβα τι σημασια εχει ? Γιατι να αγορασεις απο "μαυρους" αν ξερεις πως να βρεις ταινιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Είχα κάνει πριν χρόνια ένα λογαριασμό στο Ellinadiko και πριν από λίγο βρήκα το username και το password και δεν θυμόμουν γιατί είχα τόσο καιρό να το επισκεφθώ, αλλά μόλις θυμήθηκα το γιατί : $bbuserinfo[username], You do not have permission to access the forums, because you are $until. $vboptions[bbtitle] Team Από την πρώτη μέρα που'χα κάνει την εγγραφή μου υπάρχει αυτό το μήνυμα και δεν έχω πρόσβαση πουθενά. Καμιά ιδέα ;;; Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Γιατι να αγορασεις απο "μαυρους" αν ξερεις πως να βρεις ταινιες; Νταξει,πολλοι μπορει να μην ξερουν/θελουν να ασχοληθουν με το να ψαχνουν αλλους τρακερς....ποτε δεν ξερεις τι γινεται...... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Δεν νομιζω οτι ο ελληνικος tracker εκλεισε για παντα...και γω "στεναχωρηθηκα" αλλα πιστευω πως θα ξανα ανοιξει ...απλα με ενοχλησε που ενω,λογικα ηξεραν οτι θα κλεισει,οι moderators ειχαν βγαλει προσφορα για vip members...εν πασει περιπτωση και ο γαλανολευκος ειπε οτι δεν θα ανεβαινουν ταινεις αν δεν εχουν περασει 6 μηνες απτην πρωτη κυκλοφορια οπως και τα cd....απο τη μια ειναι σωστο αλλα απτην αλλη ενθαρυνονται οι "μαυροι" ωστε να "πλουτιζουν" αυτοι τωρα....ειδωμεν.. Ενω οι ιδιοκτητες του greektracker το κανανε απο χομπι οχι για να βγαλουν λεφτα ε?????? καλο!!!! "Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) σκληροί δίσκοι, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, πλήθος ( cd ) οπτικών ψηφιακών δίσκων και πλήθος έγγραφων αποδείξεων από χρηματικά ποσά που εισέπρατταν, από διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και από συνδρομές μελών, συνολικού ύψους 230.000 ευρώ. " http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4997&Itemid=759 Ο τζαμπας πεθανε και ο γιος του αγνοειται... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ενω οι ιδιοκτητες του greektracker το κανανε απο χομπι οχι για να βγαλουν λεφτα ε?????? καλο!!!! "Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) σκληροί δίσκοι, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, πλήθος ( cd ) οπτικών ψηφιακών δίσκων και πλήθος έγγραφων αποδείξεων από χρηματικά ποσά που εισέπρατταν, από διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και από συνδρομές μελών, συνολικού ύψους 230.000 ευρώ. " http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4997&Itemid=759 Ο τζαμπας πεθανε και ο γιος του αγνοειται... Στον greektracker αναφερομουν...και ΟΧΙ ο τζαμπα δεν πεθανε και δεν προκεται να πεθανει ΠΟΤΕ...ολο το σοι χαιρει ακρας υγειας.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αν έχουν καταλήξει κάπου οι γνωστές ομάδες που είχαν εκπομπές ράδιο αρβύλα, θέμο κλπ παρακαλώ να μου αποσταλεί σχετικό PM γιατί έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό το να μη μπορείς να δεις αυτά που θες... :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αν έχουν καταλήξει κάπου οι γνωστές ομάδες που είχαν εκπομπές ράδιο αρβύλα, θέμο κλπ παρακαλώ να μου αποσταλεί σχετικό PM γιατί έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό το να μη μπορείς να δεις αυτά που θες... :X Αυτα μπορεις να τα δεις και απο site του Αντ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 αντε ταινιες κτλ "ξενιτευεσαι" και τις βρισκεις...υποτιτλους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 αντε ταινιες κτλ "ξενιτευεσαι" και τις βρισκεις...υποτιτλους? Google? Έχει για σχεδόν όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 αντε ταινιες κτλ "ξενιτευεσαι" και τις βρισκεις...υποτιτλους? Θα ελεγα πρωτα να βρεις τους υποτιτλους και μετα την ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το μTorrent εδω και πολύ καιρό. Επειδη όμως χρησιμοποιώ 2 δίκτυα, ενα στο σπίτι μου κ ένα στο σπίτι της κοπέλας μου, στο 2ο μου βγάζει μονίμως μήνυμα "not responding". Στο σπίτι μου δεν εχω κανενα πρόβλημα. Και τα 2 δίκτυα είναι του ίδιου παροχέα, μπαίνω με συγκεκριμένη ip στο ρούτερ (192.168.1.5), εχω δηλώσει DNS της εταιρείας, και δεν εχω κάνει port forwarding σε κανενα ρουτερ. Και χρησιμοποιώ 7αρια. Υπάρχει καποιο εναλακτικό πρόγραμμα του μτορρεντ που μπορω να χρησιμοποιήσω ? εγκατάσταση κ απεγκατάσταση του έκανα πολλές φορες, αλλα δεν έφτιαξε καθόλου. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το μTorrent εδω και πολύ καιρό. Επειδη όμως χρησιμοποιώ 2 δίκτυα, ενα στο σπίτι μου κ ένα στο σπίτι της κοπέλας μου, στο 2ο μου βγάζει μονίμως μήνυμα "not responding". Στο σπίτι μου δεν εχω κανενα πρόβλημα. Και τα 2 δίκτυα είναι του ίδιου παροχέα, μπαίνω με συγκεκριμένη ip στο ρούτερ (192.168.1.5), εχω δηλώσει DNS της εταιρείας, και δεν εχω κάνει port forwarding σε κανενα ρουτερ. Και χρησιμοποιώ 7αρια. Υπάρχει καποιο εναλακτικό πρόγραμμα του μτορρεντ που μπορω να χρησιμοποιήσω ? εγκατάσταση κ απεγκατάσταση του έκανα πολλές φορες, αλλα δεν έφτιαξε καθόλου. ευχαριστω. εγω χρησημοποιω το flashget 3.5 πολυ καλο:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 εγω χρησημοποιω το flashget 3.5 πολυ καλο:) το flashget 3.5 ειναι downolader manager και οχι Bit torrent client αν δεν κανω λαθος. Εγω εχω vuze και δεν εχω καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το μTorrent εδω και πολύ καιρό. Επειδη όμως χρησιμοποιώ 2 δίκτυα, ενα στο σπίτι μου κ ένα στο σπίτι της κοπέλας μου, στο 2ο μου βγάζει μονίμως μήνυμα "not responding". Στο σπίτι μου δεν εχω κανενα πρόβλημα. Και τα 2 δίκτυα είναι του ίδιου παροχέα, μπαίνω με συγκεκριμένη ip στο ρούτερ (192.168.1.5), εχω δηλώσει DNS της εταιρείας, και δεν εχω κάνει port forwarding σε κανενα ρουτερ. Και χρησιμοποιώ 7αρια. Υπάρχει καποιο εναλακτικό πρόγραμμα του μτορρεντ που μπορω να χρησιμοποιήσω ? εγκατάσταση κ απεγκατάσταση του έκανα πολλές φορες, αλλα δεν έφτιαξε καθόλου. ευχαριστω.Δεν ξέρω γιατί σου βγάζει not responding, ωστόσο αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις ότι settings υπάρχουν (είναι όλα στο folder του) και να βάλεις την τελευταία έκδοση. Άλλωστε δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, ένα exe είναι μόνο. Επίσης αν θέλεις να δουλέψει οποιοδήποτε πρόγραμμα p2p file sharing θα πρέπει να ρυθμίσεις το port forwarding. Διαφορετικά σωστή δουλειά δεν θα κάνεις γιατί και το upnp που έχει δεν δουλεύει πάντα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Δεν ξέρω γιατί σου βγάζει not responding, ωστόσο αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις ότι settings υπάρχουν (είναι όλα στο folder του) και να βάλεις την τελευταία έκδοση. Άλλωστε δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, ένα exe είναι μόνο. Επίσης αν θέλεις να δουλέψει οποιοδήποτε πρόγραμμα p2p file sharing θα πρέπει να ρυθμίσεις το port forwarding. Διαφορετικά σωστή δουλειά δεν θα κάνεις γιατί και το upnp που έχει δεν δουλεύει πάντα. ειχα κάνει τις ρυθμίσεις του port forwarding αλλα δεν ημουν καθολου ευχαριστημένος. Εβλεπα οτι το download μου είχε κυμματομορφές συνεχόμενες και σταθερές. Δλδ πότε κατέβαζα με 600, μετα έπεφτε στα 0 μετά πάλι ψηλα.. μετα πάλι χαμηλά. Κυμματομορφές είχε επίσης και το upload το οποιο το είχα ρυθμίσει να δίνει μέχρι 30kbps, για να φευγουν και τα overhead χωρις "προσπάθεια". Απο τη στιγμή που έσβυσα τις ρυθμίσεις του portforwarding κατεβάζω νορμάλ. Οχι πάντα με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλα κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts