captain_cook Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μπορείται να μου εξηγήσετε και εμένα κάτι;Εχω γίνει εδώ και πολύ καιρό μέλος στο demonoid.com αλλά δεν έχω κατεβάσει τίποτα.Μπαίνω λοιπόν στο site και βλέπω ότι το ratio μου έπεσε στο 0.50.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Το ratio system του demonoid είναι τελείως γτπκ. Κι εγώ μια φορά είχα κατεβάσει ένα album και στο ratio φαινόταν οτι είχα κατεβάσει 1 byte και είχα ανεβάσει σε όγκο όσο ήταν το album! Και ξαφνικά πριν λίγες μέρες δείχνει οτι έχω κατεβάσει σύνολο 1.4GB και έχω ανεβάσει 700MB. Ό,τι να 'ναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Το ratio system του demonoid είναι τελείως γτπκ. Κι εγώ μια φορά είχα κατεβάσει ένα album και στο ratio φαινόταν οτι είχα κατεβάσει 1 byte και είχα ανεβάσει σε όγκο όσο ήταν το album! Και ξαφνικά πριν λίγες μέρες δείχνει οτι έχω κατεβάσει σύνολο 1.4GB και έχω ανεβάσει 700MB. Ό,τι να 'ναι... Και σε μένα! Έχω ανεβάσει κάτι gigabyte και μου δείχνει ότι έχω ανεβάσει 512 bytes! Βέβαια μου δείχνει ότι έχω κατεβάσει 128 οπότε έχω ratio 4 και είμαι OK :p Αν και δε βρίσκω και πολλά ενδιαφέροντα στο demonoid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 geia se olous! stin lista me ta hubs sto dc++, eno oles oi stiles me ta stoixeia einai kanonikes kai fainetai na iparxoun users, to "shared" einai se olous 0. Profanos gi afto otan kano search den mou bgazei kanena arxeio. i ekdosi pou exo einai 0.688 Kamia idea?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 εγω εχω ενα προβληματακι με το ratio του torrentleech. ενω εχω κατεβασει 50-55ΜΒ μου δειχνει μονο 15, ναι τοσο πολλα. δε με πειραζει βεβαια αλλα μπορει καμια μερα να πουνε "εκλεψες...σε μπαναρουμε" :p asymvivastos, ειπα να μη σε πρηξω παλι :O :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 geia se olous! stin lista me ta hubs sto dc++, eno oles oi stiles me ta stoixeia einai kanonikes kai fainetai na iparxoun users, to "shared" einai se olous 0. Profanos gi afto otan kano search den mou bgazei kanena arxeio. i ekdosi pou exo einai 0.688 Kamia idea?? Να κάνω την εξής αφελή ερώτηση: Έχεις συνδεθεί σε κανένα απο αυτά τα hubs; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο torrent site με Ελληνικά τραγούδια, βιβλία κλπ; Ευχαριστώ... :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 geia se olous! stin lista me ta hubs sto dc++, eno oles oi stiles me ta stoixeia einai kanonikes kai fainetai na iparxoun users, to "shared" einai se olous 0. Profanos gi afto otan kano search den mou bgazei kanena arxeio. i ekdosi pou exo einai 0.688 Kamia idea?? Καλημέρα....:) Έχουμε ξαναπεί πως η έκδοση αυτή έχει όλο προβλήματα και καλό είναι να κάνουμε χρήση την έκδοση 0.674 στην οποία έχει αναφερθεί ότι είναι χωρίς προβλήματα...:O Αν θες κοίτα και εδώ :) να σημειώσω μάλιστα πως χθές που έκανα χρήση το DC++ αναφέρθηκε ότι όσοι έχουν νεότερη έκδοση απο την 0.674 να την αλλάξουν λόγω ότι οι άλλες έχουν πάλι κάποια προβλήματα :wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 εγω εχω ενα προβληματακι με το ratio του torrentleech. ενω εχω κατεβασει 50-55ΜΒ μου δειχνει μονο 15, ναι τοσο πολλα. δε με πειραζει βεβαια αλλα μπορει καμια μερα να πουνε "εκλεψες...σε μπαναρουμε" :p asymvivastos, ειπα να μη σε πρηξω παλι :O :) Μηπως στο tracker status οταν εκλεισες τον client εβγαζε καποιο error ή σου κρασαρε ο client;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Μηπως στο tracker status οταν εκλεισες τον client εβγαζε καποιο error ή σου κρασαρε ο client;;; οχι, μαλιστα απο την πρωτη μερα μου το εκανε :O οποτε τυχαινε να βγαλει καποιο error εμπαινα στο site για να με δει και κανοντας update ηταν ενταξει. μπορει και να εκανα κατι αλλα δεν καταλαβα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 οχι, μαλιστα απο την πρωτη μερα μου το εκανε :O οποτε τυχαινε να βγαλει καποιο error εμπαινα στο site για να με δει και κανοντας update ηταν ενταξει. μπορει και να εκανα κατι αλλα δεν καταλαβα τιποτα... Ποιον torrent client χρησιμοποιείς ?? Ισως να φταίει ότι τον έχουν κάνει ban λόγω DHT Network (οι ιδιωτικοί τρακερς δεν θέλουν τα δεδομένα να κυκλοφορούν ακτός των χρηστών τους). Δοκίμασε utorrent που είναι ελαφρύς (δεν τρώει σχεδόν καθόλου πόρους συστήματος και είναι ούτε μισό ΜΒ σε μέγεθος, παρόλη την ποικιλία ρυθμίσεων που περιέχει). Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Δοκίμασε utorrent που είναι ελαφρύς (δεν τρώει σχεδόν καθόλου πόρους συστήματος και είναι ούτε μισό ΜΒ σε μέγεθος, παρόλη την ποικιλία ρυθμίσεων που περιέχει). Αυτον χρησιμοποιει.:) Τωρα για το τι φταιει δεν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο.:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Καλημέρα....:) Έχουμε ξαναπεί πως η έκδοση αυτή έχει όλο προβλήματα και καλό είναι να κάνουμε χρήση την έκδοση 0.674 στην οποία έχει αναφερθεί ότι είναι χωρίς προβλήματα...:O Αν θες κοίτα και εδώ :) να σημειώσω μάλιστα πως χθές που έκανα χρήση το DC++ αναφέρθηκε ότι όσοι έχουν νεότερη έκδοση απο την 0.674 να την αλλάξουν λόγω ότι οι άλλες έχουν πάλι κάποια προβλήματα :wacko: Όταν πρωτο-είχα το πρόβλημα είχα την έκδοση 0,674. Τώρα την ξαναέβαλα και συνεχίζει να το κάνει. Όταν κάνω connect σε ένα hub, δίπλα στους users μου βγάζει πόσο μοιράζεται ο καθένας, αλλά όταν κάνω search δεν μου βγάζει κανένα αρχείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Όταν πρωτο-είχα το πρόβλημα είχα την έκδοση 0,674. Τώρα την ξαναέβαλα και συνεχίζει να το κάνει. Όταν κάνω connect σε ένα hub, δίπλα στους users μου βγάζει πόσο μοιράζεται ο καθένας, αλλά όταν κάνω search δεν μου βγάζει κανένα αρχείο. Τότε δεν είσαι active μάλλον. Για αρχή βάλε passive mode να δείς αν βγάζει αποτελέσματα. Αν βγάζει, τότε γιανα γίνεις active πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία που έχουμε γράψει αρκετές φορές εδω μέσα. Αν πάλι δεν βγάζει αποτελέσματα, τότε το πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 @hostolis Είχες δίκιο τελικά. Το μόνο πρόβλημα τώρα για να κατεβάσω είναι το norton που το μπλοκάρει, αλλά αυτό φτιάχνεται! Anyway, ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ενημερώνουμε ότι δοκιμαστικά άνοιξαν οι εγγραφές στην σελίδα έως τον αριθμό μελών 17200. Μπορείτε να εγγραφειτε αφού συμπληρώσετε προσεχτικά όλα τα ζητούμενα πεδία και απαντήσετε στο mail που θα λάβετε για να κάνετε confirm την εγγραφή σας. Στην συνέχεια αφού γραφτείτε μην παραλείψετε να διαβάσετε προσεχτικά τους κανόνες που υπάρχουν και να τους ακολουθήσετε. Ευχόμαστε καλή εγγραφή και καλή συνέχεια Απο blue-whitegt.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ενημερώνουμε ότι δοκιμαστικά άνοιξαν οι εγγραφές στην σελίδα έως τον αριθμό μελών 17200. Μπορείτε να εγγραφειτε αφού συμπληρώσετε προσεχτικά όλα τα ζητούμενα πεδία και απαντήσετε στο mail που θα λάβετε για να κάνετε confirm την εγγραφή σας. Στην συνέχεια αφού γραφτείτε μην παραλείψετε να διαβάσετε προσεχτικά τους κανόνες που υπάρχουν και να τους ακολουθήσετε. Ευχόμαστε καλή εγγραφή και καλή συνέχεια Απο blue-whitegt.com. Thanx Viper:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 http://www.filemp3.org Για τους λατρεις της μουσικης!! Για καντε μια βολτα και πειτε μου.. Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 hi! xerei kaneis ti egine me to kazaa? prin apo kana-dyo weeks xrhsimopoiousa kanonika to kazaa lite revolution 2.6 kai apo tote kati exei pa8ei!:cry: den kanei connect me tipota!:mad: den exw anevasei firewall ...dokimasa ta panta....tipota..... to sheareaza einai mapa... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 hi! xerei kaneis ti egine me to kazaa? prin apo kana-dyo weeks xrhsimopoiousa kanonika to kazaa lite revolution 2.6 kai apo tote kati exei pa8ei!:cry: den kanei connect me tipota!:mad: den exw anevasei firewall ...dokimasa ta panta....tipota..... to sheareaza einai mapa... Φίλε, με όλο το θάρος, το kazaa είναι πολύ παλιό και πολύ φτωχό.... Δοκίμασε dc++ στο hub του Angelou και θα βρεις τα πάντα... Αν έχεις dsl, παίξε με torrents!!! Simply the best!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 @nikos εχω το ιδιο προβλημα εδω και μηνες @deos24 με το συμπαθειο εχουμε ακουσει πολλες προτασεις για αλλα p2p δικτυα. Οταν με το kazaa lite κατεβαζα 400mb σε 4-6 ωρες το dc ηταν αστα βραστα... torrents μια φορα επιασα 40kb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 torrents μια φορα επιασα 40kb... Φταίει η πιλοτική διάβαση 217SP... Εγώ πάντα 55-56 kB/s έχω... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 εγω χρησιμοποιω το dc++..... πολυ καλο δεν μπορω να πω..... ενα site για το torrents? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 geia se olous! stin lista me ta hubs sto dc++, eno oles oi stiles me ta stoixeia einai kanonikes kai fainetai na iparxoun users, to "shared" einai se olous 0. Profanos gi afto otan kano search den mou bgazei kanena arxeio. i ekdosi pou exo einai 0.688 Kamia idea?? Καλημέρα....:) Έχουμε ξαναπεί πως η έκδοση αυτή έχει όλο προβλήματα και καλό είναι να κάνουμε χρήση την έκδοση 0.674 στην οποία έχει αναφερθεί ότι είναι χωρίς προβλήματα...:O Αν θες κοίτα και εδώ :) να σημειώσω μάλιστα πως χθές που έκανα χρήση το DC++ αναφέρθηκε ότι όσοι έχουν νεότερη έκδοση απο την 0.674 να την αλλάξουν λόγω ότι οι άλλες έχουν πάλι κάποια προβλήματα :wacko: Καλησπέρα... Ήθελα απλά να δώσω μια ακόμα ενημέρωση όσον αφορά την ερώτηση που είχε κάνει η ampel :O Θα δείτε στην εικόνα το μήνυμα που αναφέρεται για τα προβλήματα των εκδόσεων...:O η ενημέρωση έγινε σήμερα ξανά http://img463.imageshack.us/img463/2979/213068ea.jpg Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ενημερώνουμε ότι δοκιμαστικά άνοιξαν οι εγγραφές στην σελίδα έως τον αριθμό μελών 17200. Μπορείτε να εγγραφειτε αφού συμπληρώσετε προσεχτικά όλα τα ζητούμενα πεδία και απαντήσετε στο mail που θα λάβετε για να κάνετε confirm την εγγραφή σας. Στην συνέχεια αφού γραφτείτε μην παραλείψετε να διαβάσετε προσεχτικά τους κανόνες που υπάρχουν και να τους ακολουθήσετε. Ευχόμαστε καλή εγγραφή και καλή συνέχεια Απο blue-whitegt.com. Παλιά :down: :down: :down: Εχει καταντήσει αηδία αυτό με τους private trackers.Και στους public καλά είμαστε.Απο το να κυνηγάς πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές και να ψάχνεις για πρόσκληση, public trackers και ξερό ψωμί:D Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts