minovg Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Να ορίστε πού το γράφει. http://img140.imageshack.us/img140/7763/23pf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ααααα...Τo download μου του παρά 5 από το emule που είχε φτάσει σε καλό σηεμίο χάθηκε γιατί το pc έπαθε overheating.Ααααα....κάντε κάτι γιατί θα κλαίω.....Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα................................ :( :( :( :( :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ρε guyz, μόνο σε εμένα βγάζει ότι έχουν κλείσει τα registrations στο torrentleech; Μου έχουν στείλει 2 invitations και μου βάζει μήνυμα ότι τα registrations έχουν κλείσει προσωρινά!:( Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Και σε μένα το ίδιο έγραψε όταν χρησιμοποιήσα το λινκ του invitation του φίλου μας..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Παιδια δεν ξερω αν το torrentleech ακολουθει την ιδια τακτικη οπως το scenetorrents αλλα αμα ειναι η ιδια τοτε θα πρεπει να προσπαθειται συνεχεια μεχρι να μπορεσετε να μπειτε. Μονο οταν αδειασει καποια θεση θα γινει αυτο.Οποτε εχεται στην διαθεση σας καποιες μερες (οσες διαρκει το invitation). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Εχεις καποιο αλλο υπ οψιν σου...;) Προσωπικη αποψη βεβαια του καθενος αλλα η κουβεντα που ανεφερα την εχω κανει cory - paste απο το site του... Ριξε μια ματια και θα δεις...:cool: http://www.angelos0.com/ Στο public hub βάζεις greek στο filter και βλέπεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Invitations προς troublefun και manoz εστάλησαν επιτυχώς. Τώρα με τα κλειστά registrations δε ξέρω τι παίζει... Δηλαδή άδικα στέλνουμε invites; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Υπαρχει στο blue-whitegt αλλα δεν αξιζει να το κατεβασεις. Προσεξατε την νεα κατηγορια που εβαλαν στο τorrentleech;;;; http://img110.imageshack.us/img110/5277/category6ro.jpg Οριστε και η ΛΙΣΤΑ με τις ταινιες που θα ανεβουν....:w00t: :yahoo: Ελληνικοί υπότιτλοι;:confused: Να ξέρω αν είναι να αξίζει το παίδεμα μέχρι να καταφέρουμε να γραφτούμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ελληνικοί υπότιτλοι;:confused: Να ξέρω αν είναι να αξίζει το παίδεμα μέχρι να καταφέρουμε να γραφτούμε :p Βασιλη Ελληνικοι δυστυχως οχι.Τα περισσοτερα (αν οχι ολα) εχουν ομως Αγγλικους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Υπάρχει μήπως κάποιο σύστημα invite και για το blue-whitegt ?? :worry: :worry: Πριν λίγες σελίδες ανακάλυψα ότι υπάρχει επιτέλους και ελληνικός tracker και έχω καταχαρεί !!! :) :) Βέβαια έχω παράλληλα απογοητευτεί που μου βγάζει συνέχεια "Registration Disabled" .... :( :( Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Invitations προς troublefun και manoz εστάλησαν επιτυχώς. Τώρα με τα κλειστά registrations δε ξέρω τι παίζει... Δηλαδή άδικα στέλνουμε invites; :worry: Μόλις πήρα το email ευχαριστώ πολύ !! Μου λεει Registrations closed for the time being. Thank you Θα προσπαθώ κατα διαστήματα μήπως με αφήσει. thanks και πάλι ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Υπάρχει μήπως κάποιο σύστημα invite και για το blue-whitegt ?? :worry: :worry: Πριν λίγες σελίδες ανακάλυψα ότι υπάρχει επιτέλους και ελληνικός tracker και έχω καταχαρεί !!! :) :) Βέβαια έχω παράλληλα απογοητευτεί που μου βγάζει συνέχεια "Registration Disabled" .... :( :( Δυστυχως οχι δεν εχει invites αλλα λογικα σε λιγο καιρο θα ξανανοιξουν τις εγγραφες. Μόλις πήρα το email ευχαριστώ πολύ !! Μου λεει Registrations closed for the time being. Thank you Θα προσπαθώ κατα διαστήματα μήπως με αφήσει. thanks και πάλι ! Οταν λες κατα διαστηματα θα σε συμβουλευα να προσπαθεις αρκετες φορες τη μερα γιατι το invitation εχει διαρκεια ζωης νομιζω 7 μερες.Αμα δεν το χρησιμοποιησεις μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα τοτε γυρναει πισω στο χρηστη.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Μόλις πήρα το email ευχαριστώ πολύ !! Μου λεει Registrations closed for the time being. Thank you Θα προσπαθώ κατα διαστήματα μήπως με αφήσει. thanks και πάλι ! Το ίδιο και σ' εμένα....:( Ευχαριστώ minovg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 σε εμένα που είχε στείλει ο minovg κατευθείαν με 1ην πρώτη μπήκε. άντε το blue-whitegt.Οι εγγραφες αργούνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 στο bluewhite το ratio μου χωρίς να κατεβάσω τίποτα απο 0,64 πήγε 0,13 και μου λέει wait time 3days αλλά τώρα του έβαλα να κατεβάσει κάτι μου το κατεβάζει με 30 και αμέσως τι γίνεται? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 στο bluewhite το ratio μου χωρίς να κατεβάσω τίποτα απο 0,64 πήγε 0,13 και μου λέει wait time 3days αλλά τώρα του έβαλα να κατεβάσει κάτι μου το κατεβάζει με 30 και αμέσως τι γίνεται? Πήγαινε στο My Snatch List και κάνε μια σύγκριση. Αυτά που γράφει ότι κατέβασες, συμβαδίζουν με την πραγματικότητα; Δες προσεκτικά και τα ΜΒ από κάθε αρχείο που κατέβασες. Aν κάτι δε πάει καλά τότε, υπάρχει περίπτωση να έχεις στείλει το λινκ με το τόρεντ σε κανά φιλαράκι; Ή ακόμα χειρότερα να ξέρει κάποιος το login σου και να κατεβάζει εις βάρος σου χρεώνοντάς σε με download στο ratio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Στο blue-whitegt πως κανουμε sign up?? Παταω και μου βγαζει disabled Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Στο blue-whitegt πως κανουμε sign up?? Παταω και μου βγαζει disabled Αν δεν είσαι ήδη μέλος, πρέπει να περιμένεις να ανοίξουν οι εγγραφές, για την ώρα δε δέχεται καινούρια μέλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Καλα,το torrentleech δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερα.Ειμαι μελος,αλλα δεν εχει τυχει να κατεβασω τπτ.Για την ακριβεια,πολλες φορες δεν εχει πραγματα που σε public τα βρισκεις πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Καλα,το torrentleech δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερα.Ειμαι μελος,αλλα δεν εχει τυχει να κατεβασω τπτ.Για την ακριβεια,πολλες φορες δεν εχει πραγματα που σε public τα βρισκεις πολυ ευκολα. συνήθως έχει υλικό που είναι σπάνιο να βρεθεί.Κυρίως x*x(καταλάβατε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το Madagascar μεταγλωτισμενο; Σε torrentosites κλπ :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το Madagascar μεταγλωτισμενο; Σε torrentosites κλπ :) δεν λες όμως αν θες ήχους ή υπότιτλους Αν θες υπότιτλους τότε 1)download the movie from http://www.minonova.org 2)extract the rars 3)find the subtitles 4)add the them(if u dont know, see in the "official" myphone thread, subtitles) αυτά απο μένα.Πως τα μιλάω τα αμερικάνικα,φαρσι :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 δεν λες όμως αν θες ήχους ή υπότιτλους Αν θες υπότιτλους τότε 1)download the movie from http://www.minonova.org 2)extract the rars 3)find the subtitles 4)add the them(if u dont know, see in the "official" myphone thread, subtitles) αυτά απο μένα.Πως τα μιλάω τα αμερικάνικα,φαρσι :p :lol: Ευχαριστω Οταν λεω μεταγλωτισμενο, εννοω να μιλανε ελληνικα. Οχι με υποτιτλους. Αν ηταν ετσι δεν χρειαζοταν να ρωτησω :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Ευχαριστω Οταν λεω μεταγλωτισμενο, εννοω να μιλανε ελληνικα. Οχι με υποτιτλους. Αν ηταν ετσι δεν χρειαζοταν να ρωτησω :) oooopss...i am sorry,man ---------- Να ρωτήσω...Γίνεται να προσθέσω μερικά site με mp3s σε qeute(κάπως έτσι :lol: ) η θα φάω ban?(είναι πάρα πολλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Καλημέρα παίδες και καλή Αποκριά !!! Ξέρει κανείς αν τρέχει κάτι με TorrentBytes ??? Προσπαθώ να συνδεθώ με τη σελίδα τους αλλά δεν ανοίγει με τίποτα.... :O :O Συνδέεστε κανονικά ??? :worry: :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts