Viper Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ayto pou lete oti sou zhtaei na epilekseis ta arxeia pou tha katevaseis otan prostheteis ena torrent se mena giati den to kanei? Exw thn 1.4 kai den vlepw kamia epilogh kai sta preferences. Logika prepei na einai epeidh ta kanw add se stopped mode, alla as to epivevaiwsei kapoios :p Το εβαλα σε stop mode αλλα παλι μου βγηκε η οθονη. Με το εγινε το update σε 1.4, εγινε μονο του. Δεν ρυθμισα εγω τιποτα. Οριστε καιμια εικονα. http://img366.imageshack.us/my.php?image=untitled17ml.jpg ΥΓ: Το torrent ειναι τυχαιο. Μην με ρωτησετε τι ειναι.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 ρε γαμώτο γιατί δεν πορώ να κάνω seeding??? πέφτει το ratio μου συνέχεια!! μέχρι 15kb/s το έχω ρυθμίσει να δίνει αλλά τίποτα! περίπου 2-3mb την ώρα στέλνω (ούτε στο netlimiter έχω περιορισμό):worry: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Αν δεν έχει leechers δυσκολα θα ανεβάσεις το ratio.. ΒΤW, βάλε στο netlimiter GLOBAL όριο στα 13kB/s και στο client που χρησιμοποιείς γύρω στα 8-9. Φαντάζομαι έχεις κάρτα δυκτίου 10/100 ε; Το pc σου προσπαθεί να στείλει με την 10Mbitσυνδεση που βλέπει στο LAN κι έτσι μπουκώνει η γραμμή επειδή το πραγματικό σου upload είναι 128kbit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 μολις εβαλα adsl..καποιος που εχει την ευχαριστηση να με βοηθησει στα πρωτα μου βηματα με τορεντς και τα σχετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 μολις εβαλα adsl..καποιος που εχει την ευχαριστηση να με βοηθησει στα πρωτα μου βηματα με τορεντς και τα σχετικα? Τι ακριβως θελεις να μαθεις? Βασικα, οι περισοτερες αποριες εχουν απαντηθει εδω οποτε με μια αναζητηση θα βρεις οτι χρειαζεσαι. Για αρχη, κατεβασε το utorrent, που ειναι το προγραμμα για να κατεβαζεις τα torrent (ειναι απλο στην χρηση). Και μετα πας σε σελιδες (εχουν αναφερθει πολλες, μερικες θελουν εγγραφη) και κατεβαζεις. http://www.utorrent.com/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Bayern Θα διαλέξεις το αρχείο, θα κατέβεις κάτω και θα κλικάρεις στην ταμπέλα files, μέσα στην ταμπέλα θα κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο και μετά dont download... Τουλάχιστον έτσι μου είπε πριν ο φίλος, δεν το έχω δοκιμάσει. To kserw etsi. Den mou to petaei omws otan kanw add kapoio torrent. Το εβαλα σε stop mode αλλα παλι μου βγηκε η οθονη. Με το εγινε το update σε 1.4, εγινε μονο του. Δεν ρυθμισα εγω τιποτα. Οριστε καιμια εικονα. http://img366.imageshack.us/my.php?image=untitled17ml.jpg ΥΓ: Το torrent ειναι τυχαιο. Μην με ρωτησετε τι ειναι.:D Mpa den mou to kanei me tpt. Oti epiloges kai na valw. Crappy utorrent.:mad: Entwmetaksi yparxei ayth h epilogh sta preferences kai thn exw tsekarismenh. Ti na peis. Allo ena bug sth megalh lista gia to mtorrent.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Bayern, δικιμασε να το κατεβασεις παλι. Τι να πω? Αντιμετωπιζει κι αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Bayern, δικιμασε να το κατεβασεις παλι. Τι να πω? Αντιμετωπιζει κι αλλος το ιδιο προβλημα? Το εκανα απο πριν. Τζιφος. Οχι δλδ οτι μου ειναι ιδιαιτερα χρησιμο αλλα να χαμε να λεγαμε...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Αν σβήσεις τα αρχεία που υπάρχουν στο C:\Documents and Settings\USER\Application Data\uTorrent; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Μια ερώτηση σε εσάς τους ειδικούς. Κατεβάσω όμορφα και ωραία ένα αρχείο μέσω utorrent. Γιατί κάνει συγχρόνως και upload? Εχει περίπου μια ώρα που το ξεκίνησα και έχει κάνει 30 mb upload. Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Έτσι είναι το «πρωτόκολλο» των torrents. Ότι κατεβάζεις, ταυτόχρονα το μοιράζεις και στους άλλους leechers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 A γιατί ανησύχησα μήπως είμαι ξέφραγο αμπέλι και μπαίνει ο καθένας να κατεβάζει ότι θέλει από τον σκληρό μου. Να κοιμηθώ ήσυχος δηλαδή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Paides thelw na rwthsw 3 pragmata panw se torrent: 1.Exw to azureus kai to μtorrent.Evala xtes san random port sto μtorrent 6881 pou einai kai to port tou azureus. Apo ekeinh thn wra ou vgazei synexeia errors to azureus.Par'olo pou ksanallaksa to port sto μtorrent.Yp'opshn den ta doulevw mazi kai ta 2. Exei kaneis idea ti na kanw wste na doulepsei kanonika to azureus? 2.Mporw na synexisw en arxeio pou exw ksekinhsei na katevazw ap'to azureus sto μtorrent kai to antistrofo? 3.Giati to μtorrent de mou pianei pote panw apo 20 kb/s taxythta parolo pou ta arxeia pou katevazw exoun pollous seeders? :rolleyes: Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mene Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Καλημέρα. 1. To port 6880 είναι εσωτερικά reserved απο το azureus, μάλλον γι αυτό έχουν επιλεγμένο το 6881, το οποίο απ'ότι θυμάμαι είναι καλύτερα να το αλλάξουμε γιατι σε κάποιους τράκερς είναι blacklisted. Βάλε κάτι ανάμεσα απο 49152 - 65535 και άνοιξε το αντίστοιχο πορτ και στο router σου, αν χρειαστεί. 2. Δεν έχω το μtorrent για να μπορέσω να σου απαντήσω και στις 2 περιπτώσεις, αλλα με το azureus, εφόσον ανοίξεις το αρχείο .torrent, επιλέγεις τον φάκελο που ήδη έχεις αρχίσει το download, και μόλις προσθέσει το τορρεντ, το σταματάς (αν αρχίσει) και κάνεις δεξι κλικ/Force Re-check. Μπορεί να πάρει ώρα αυτό, αλλά αν όλα πάνε καλά, θα σου δείξει το ίδιο ποσοστό που σου έδειχνε όταν σταμάτησες απο το μtorrent. Κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και με το μtorrent. 3. Εχεις ανοίξει το πορτ που χρησιμοποιείς? Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις και σε αυτό κάποιο απο 49152-65535 και να το ανοίξεις πάλι απο το ρούτερ σου. Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση May the Force be with us all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Καλημέρα. 1. To port 6880 είναι εσωτερικά reserved απο το azureus, μάλλον γι αυτό έχουν επιλεγμένο το 6881, το οποίο απ'ότι θυμάμαι είναι καλύτερα να το αλλάξουμε γιατι σε κάποιους τράκερς είναι blacklisted. Βάλε κάτι ανάμεσα απο 49152 - 65535 και άνοιξε το αντίστοιχο πορτ και στο router σου, αν χρειαστεί. 2. Δεν έχω το μtorrent για να μπορέσω να σου απαντήσω και στις 2 περιπτώσεις, αλλα με το azureus, εφόσον ανοίξεις το αρχείο .torrent, επιλέγεις τον φάκελο που ήδη έχεις αρχίσει το download, και μόλις προσθέσει το τορρεντ, το σταματάς (αν αρχίσει) και κάνεις δεξι κλικ/Force Re-check. Μπορεί να πάρει ώρα αυτό, αλλά αν όλα πάνε καλά, θα σου δείξει το ίδιο ποσοστό που σου έδειχνε όταν σταμάτησες απο το μtorrent. Κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και με το μtorrent. 3. Εχεις ανοίξει το πορτ που χρησιμοποιείς? Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις και σε αυτό κάποιο απο 49152-65535 και να το ανοίξεις πάλι απο το ρούτερ σου. Ελπίζω να βοήθησα :) Vasika egw den exw router ena modem exw.Opote??? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Όσο αφορά τις ταχύτητες του download από το μTorrent δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, εξαρτάται όχι μόνο από τους seeders (που μπορεί να έχουν βάλει και limit στο upload) αλλά και πόσοι είναι οι leechers... Για παράδειγμα ποτέ από τo PirateBay δεν έχω δει ταχύτητα πάνω από 40-50 στις καλύτερες περιπτώσεις (πιο συχνά έχω 10-20) ενώ το μέγιστο το έχω παρατηρήσει όταν κατεβάζω από το Τorrentleech που αγγίζω ταχύτητες 140-150 (είμαι σε χιλιάρα γραμμή)... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Σε ότι αφορά το uTorrent, για να σου βγάλει το παράθυρο επιλογής συγκεκριμένων αρχείων πρέπει είτε να μην έχετε επιλέξει default location of download files ή να διαλέξετε την επιλογή Add torrent (no default save) για να προσθέσετε το torrent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Σε ότι αφορά το uTorrent, για να σου βγάλει το παράθυρο επιλογής συγκεκριμένων αρχείων πρέπει είτε να μην έχετε επιλέξει default location of download files ή να διαλέξετε την επιλογή Add torrent (no default save) για να προσθέσετε το torrent. Σωστός ο μπριζομάτης. :up: Αυτό ηταν τελικά. Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ένα ακόμα χρήσιμο feature στο νέο uTorrent είναι το ότι μπορεί να προσθέτει την επέκταση .!ut στα ημιτελή αρχεία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ένα ακόμα χρήσιμο feature στο νέο uTorrent είναι το ότι μπορεί να προσθέτει την επέκταση .!ut στα ημιτελή αρχεία. ;) Δηλαδή; Πώς γίνεται αυτό και τι καταφέρνεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αν ψάξεις τις ρυθμίσεις του, θα το βρεις. Αυτό που προσφέρει είναι ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξέρεις αν έχει ολοκληρωθεί το κατέβασμα κάποιου αρχείου. Σε διάφορες περιπτώσεις είναι πολύ χρήσιμο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Παιδιά μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί. Στα torrent αρχεία παρατήρησα, πως αν αυτά είναι κάπως μεγάλα σε μέγεθος, το μέγεθος του αρχείου που κατεβάζω ενώ είναι ίδιο με αυτό που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του αρχείου, το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για το κατέβασμα δείχνει να κατεβάσει περισσότερα ΜΒ απ' όσα είναι το αρχείο. Χθες κατέβασα ένα αρχείο 45 ΜΒ, ενώ στην πραγματικότητα κατέβασα 65 ΜΒ. Είναι φυσιολογικό αυτό κι αν ναι πως εξηγήται; Χρησιμοποιώ το Azoreus. Παρεπιπτόντως ποιο πρόγραμμα πελάτης θεωρήται καλύτερο και γιατί; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Φταιει στο οτι όταν ολοκληρώνονται κάποια pieces του αρχείου, ο client σου κανει (και πολύ καλά κάνει) hash check, ελέγχει δηλαδή αν είναι όλα σωστά ή υπάρχουν λάθη. Αν υπάρχουν λάθη, ο client ξανακατεβάζει τα blocks του piece που είχαν το πρόβλημα για να τα διορθώσει. Επίσης, μπορεί ενώ να έχει ολοκληρωθεί η λήψη κάποιου block, ο client κάποιου αλλου να συνεχίζει να σου στέλνει τα κομμάτια που ήδη έχεις επειδή δεν «ελαβε απάντηση» οτι τα έλαβες. Μην ανησυχείς, φυσιολογικό είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Παιδιά μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί. Στα torrent αρχεία παρατήρησα, πως αν αυτά είναι κάπως μεγάλα σε μέγεθος, το μέγεθος του αρχείου που κατεβάζω ενώ είναι ίδιο με αυτό που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του αρχείου, το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για το κατέβασμα δείχνει να κατεβάσει περισσότερα ΜΒ απ' όσα είναι το αρχείο. Χθες κατέβασα ένα αρχείο 45 ΜΒ, ενώ στην πραγματικότητα κατέβασα 65 ΜΒ. Είναι φυσιολογικό αυτό κι αν ναι πως εξηγήται; Χρησιμοποιώ το Azoreus. Παρεπιπτόντως ποιο πρόγραμμα πελάτης θεωρήται καλύτερο και γιατί; Είναι φυσιολογικό αν συμπεριλάβεις τα "τζάμπα" κατεβασμένα δεδομένα από hashfails ή λόγω του περιορισμού που έχουν τα Packets Per Second από τον καλό μας ΟΤΕ Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Αν και δεν το πολυκατάλαβα, θα πρέπει να πω πως έχω ασύρματη σύνδεση Vodafone Mobile Connect. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts