Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

na se rotiso katebasa to kazaa lite k++ 2.4.3 mipos prepi na bro krack kai na tou balo gia na exi ola afta ta xaraktiristika

Participation level μόνιμα 1000

Άπειρες φορές Search More (γίνεται και αυτόματα)

Κατέβασμα από παραπάνω από 8 χρήστες (μέχρι 40).

Find more sources ανά 4 λεπτά (αντί για 10)

Δεν φορτώνει dummy dlls

Τέρμα πια τα διαφημιζόμενα αρχεία στις αναζητήσεις

spacer.png

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι. Το kazaa lite είναι δωρεάν και όλες αυτές οι επιλογές ρυθμίζονται από τα options του προγράμματος
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Xerei kapios kapio programma mp3 search alla pou na mi xriazete installation? (gia diktiako pc).

Efxaristw!

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy

η Sharman υποστηρίζει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες χρησιμοποίησαν το Kazaa Lite, μια απομίμηση του Kazaa χωρίς διαφημίσεις, με σκοπό να εντοπίσουν χρήστες που αντήλασσαν παρανόμως μουσικά κομμάτια.

:wacko:

E δηλαδη πως το χρησιμοποιησε????

Τους ενοχλησε εκει στη sharman networks οτι δε χρησιμοποιησαν το γνησιο για να βρουν αυτο που θελουν???? :wacko: :wacko: :wacko:

:tease:

Ε καλά δεν τους πείραξε το ότι δεν χρησιμοποίησαν το γνήσιο αλλά τους πειράζει το ότι με αυτά που κάνει η RIAA τρομοκρατούνται πολλοί και αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν το κανονικό Kazaa με αποτέλεσμα να χάνουν από εκεί λεφτά.
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Ε καλά δεν τους πείραξε το ότι δεν χρησιμοποίησαν το γνήσιο αλλά τους πειράζει το ότι με αυτά που κάνει η RIAA τρομοκρατούνται πολλοί και αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν το κανονικό Kazaa με αποτέλεσμα να χάνουν από εκεί λεφτά.

Aporia, pos vgazoun lefta?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

gamwto.... exw syndesh panepistimiou (T1) kai den katebazw tipota pao pou8ena... den exoun firewall, apla den briskei sources, oute to emule, oute to winmx, oute to DC++... mono to Kazaa briskei kati kai ayto kaebazei me max 9 kb/s...

ti ginetai??

kai pioio einai to hub tou insomnia?

Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα!

Αρχικό Μήνυμα από τον Pitsi

Aporia, pos vgazoun lefta?

Με τις διαφημίσεις. Γι' αυτό έχουν πρόβλημα με το kazaa lite. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, απλώς το χρησιμοποίησαν σαν όπλο κατά της RIAA

Αρχικό Μήνυμα από τον cybersledge

gamwto.... exw syndesh panepistimiou (T1) kai den katebazw tipota pao pou8ena... den exoun firewall, apla den briskei sources, oute to emule, oute to winmx, oute to DC++... mono to Kazaa briskei kati kai ayto kaebazei me max 9 kb/s...

ti ginetai??

kai pioio einai to hub tou insomnia?

Στο Kazaa ουτως η αλλως δεν εχει πολλα πραγματα, αλλα στα donkey clients μπορεις να βρεις τα παντα, το προβλημα που ειχα και εγω παλιοτερα ηταν οτι σε e-donkey και e-mule δεν εβρισκα ποτε sources, αλλα βρηκα τη λυση με το OverNet . Ειναι μεν donkey client αλλα serverless, συνδεεται αμεσως, δεν χρειαζετε να κατεβαζεις λιστες με servers και εχει παντα πολλα sources για οποιοδηποτε αρχειο εχω δοκιμασει. Σε συνδιασμο με το file sharing portal Sharereactor που εχει ενα πραγματικα φοβερο forum αλλα και παντα ενημερωμενες λιστες με ετοιμα links για κατεβασμα εχεις ενα αχτυπιτο δυδιμο.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

hmmm.. kai to Overnet katebazei men, alla panw apo 1.5 kb/s den exw dei... ti paizei? ti proxy mporw na balw? den fainetai na douleyei to option gia proxy... den syndeetai otan tou bazw diey8ynsh...
Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα!

Αρχικό Μήνυμα από τον cybersledge

hmmm.. kai to Overnet katebazei men, alla panw apo 1.5 kb/s den exw dei... ti paizei? ti proxy mporw na balw? den fainetai na douleyei to option gia proxy... den syndeetai otan tou bazw diey8ynsh...

Στη δουλεια μου, φιλοξενουμε τον κομβο της ACN στην περιοχη, και εχουμε pc's συνδεμενα πανω στον κομβο, συνηθως κατεβαζω με 15-17 kb/sec (απο http & ftp), το Overnet πιανει σταθερα 10-12 kb/sec. Δεν χρησιμοποιω proxy οποτε στο θεμα αυτο δεν μπορω να εκφερω αποψη.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Σε eMule αυτές τις μέρες έχω πιάσει μέχρι 100KB/s. Σε bittorrent γύρω στα 550KB/s.

Γενικά το Kazaa είναι πιο γρήγορο από το eMule, αλλά στο δεύτερο βρίσκεις σχεδόν τα πάντα.

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Σε eMule αυτές τις μέρες έχω πιάσει μέχρι 100KB/s. Σε bittorrent γύρω στα 550KB/s.

Παρακαλούνται όσοι μπαίνουν από Πανεπιστημιακούς servers να μην αναφέρουν εδώ τις ταχύτητες που πιάνουν. Είναι αμαρτία για 'μας τους κακόμοιρους που πιάνουμε μετά βίας 5ΚΒ/s :(

Θα με τρελλάνει το k-lite. Εκεί που δούλευε μια χαρά και κατέβαζε με τρελές ταχύτητες ξαφνικά όποτε το φορτώνω μου βγάζει το κλασσικό "This program has performed μπλα μπλα".

Το απεγκατέστησα και εγκατέστησα το k-lite 2.4.3.

Κι αυτό τα ίδια κάνει. Πρότου καν ξεκινήσει μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

Τι στο καλό φταίει; Μήπως πρέπει να κάνω τίποτα επιπλέον κατά την απεγκατάσταση; Να τρέξω κανένα Registry Cleaner;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν έχεις Norton Systemworks τρέξε το πρόγραμμα για επιδιόρθωση προβλημάτων των Windows, και αν δεν δουλέψει τρέξε και κανένα Registry Cleaner. Καθάρισε για καλό και για κακό και τα cookies μήπως τρέχει τίποτε (απίθανο μεν αλλά δεν ξέρεις)

den 3erw an prepei na to grapsw, alla DC++ mou katebazei apo ena poly kalo hub edw konta (warwick) me 8~10 MB/sec..

oso kanete eseis gia ena MP3!!

akouw paraggelies gia tainies kai mp3 kai programmata!

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Παρακαλούνται όσοι μπαίνουν από Πανεπιστημιακούς servers να μην αναφέρουν εδώ τις ταχύτητες που πιάνουν. Είναι αμαρτία για 'μας τους κακόμοιρους που πιάνουμε μετά βίας 5ΚΒ/s :(

Sorry αλλά και εγώ τόσα χρόνια με dial-up ήμουν οπότε τώρα καταλαβαίνεις ότι έχω τρελαθεί!!!!

Αρχικό Μήνυμα από τον zxr

Θα με τρελλάνει το k-lite. Εκεί που δούλευε μια χαρά και κατέβαζε με τρελές ταχύτητες ξαφνικά όποτε το φορτώνω μου βγάζει το κλασσικό "This program has performed μπλα μπλα".

Το απεγκατέστησα και εγκατέστησα το k-lite 2.4.3.

Κι αυτό τα ίδια κάνει. Πρότου καν ξεκινήσει μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

Τι στο καλό φταίει; Μήπως πρέπει να κάνω τίποτα επιπλέον κατά την απεγκατάσταση; Να τρέξω κανένα Registry Cleaner;

Σβήσε όλους τους φακέλους του (αφού κάνεις back-up των κατεβασμένων αρχείων στους shared folders) και μετά σβήσε και τα κλειδιά του από το Software section του μητρώου :)

this signature is under heavy construction

ρε παιδια μπορει να πει καποιος τι ειναι τα bittorrent?? τι προγραμμα χρησιμοποιεις?? ειναι καλο (απο αποψη ποιοτητας και ποικιλιας) ??

emena ton teleutaio kairo mou parousiazei allo provlima.

kano searce vriskei kanonika . molis kano download kai pao na akouso ti katevasa to tragoudi einai san xalasmeno .

ena paratetameno "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" akougete san na einai gratzounismeni i kefali apo to pikap.

simvainei kai se alous auto?

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Σε ορισμένα τραγούδια μου συμβαίνει κι εμένα, αλλά σπάνια

Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001

ρε παιδια μπορει να πει καποιος τι ειναι τα bittorrent?? τι προγραμμα χρησιμοποιεις?? ειναι καλο (απο αποψη ποιοτητας και ποικιλιας) ??

Είναι και αυτό ένας τύπος p2p file sharing αλλά αντίθετα με τα άλλα δεν έχει κάποιο περιβάλλον που μπορείς να ψάξεις αρχεία.

Αυτό που κάνεις είναι το εξής:

-Έχεις ένα πρόγραμμα client στον υπολογιστή σου (Burst, Azureus κλπ.)

-Πας μέσω web browser σε ένα tracker. Ο tracker είναι μια κεντρική σελίδα όπου βλέπεις τι bitttorrent υπάρχουν διαθέσιμα. Τέτοιες σελίδες υπάρχουν πολλές.

-Κατεβάζεις το αρχειάκι με κατάληξη torrent του προγράμματος, ταινίας κλπ που σε ενδιαφέρει. Αυτά είναι αρχειάκια της τάξης των bytes.

-Ανοίγεις το αρχείο αυτό με τον client και το κανονικό αρχείο αρχίζει και κατεβαίνει, αν φυσικά υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που το δίνουν.

Αντίθετα με τα άλλα προγράμματα, για να κάνεις upload ένα πρόγραμμα θα πρέπει να αφήσεις ανοιχτό το αρχείο που κατεβάζεις ακόμα και αφού τελειώσεις.

Υπάρχει φοβερή διαθεσιμότητα σε ταινίες και προγράμματα και για εμένα είναι σίγουρα το πιο γρήγορο από όλα.

Αρχικό Μήνυμα από τον evagelos

emena ton teleutaio kairo mou parousiazei allo provlima.

kano searce vriskei kanonika . molis kano download kai pao na akouso ti katevasa to tragoudi einai san xalasmeno .

ena paratetameno "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" akougete san na einai gratzounismeni i kefali apo to pikap.

simvainei kai se alous auto?

Μήπως τα συγκεκριμένα τραγούδια κατεβαίνουν και με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα??? Γιατί τότε πρόκειται για fake mp3 που είναι πολύ... της μόδας στo Kazaa τελευταία... :mad: Δες και αυτά τα posts στη σελίδα 6 αυτού του thread...

Εμένα πάντως μου κατεβαίνουν κανονικά, απλά μια φορά στις 10 είναι χαλασμένα